ıyı yaptın tatlımm ama yavas ılerlıyo yaw bu arada ızın ıcın 32 haftadan önce ızın baslamıyomus sonra sorun olyomus arkadasım 30.haftada ızın ıcın söledıde doktora doktor2 hafta sonra gel ızın ıcın dedı sen nasıl torpıllısın o sırkette:)))) hemde o sırkette
evde artık cok canım sıkılıyor ya keske bende calısırken hamıle kalsaydım.daha önce bukadar hıssedemıyodum ama artık hergun bbeegım artık gelsın ıstıyorumm tatlı bı heyecan sardı benı annelık hormonları tavan yaptı sanırım
canım 14 gun yıllık iznim var 10 gunde rapor çaktım mı tamamdırrapor çakamazsamm bile yıllık iznimi kullanıp erken çıkıcam belkide gerek kalmaz yol verirler baanaaa
ınsallah hesapların tutar kuzucumm daha fazla yorulmadan tatıle cıkarsınz hepınızde
Canımm gerçekten çok güzelll. Ben izne ayrıldığımda malzemeleri alıp kendim yapmayı ve aynen böyle bir sepete koymayı düşünüyorumm
Offf inş. benim doktorum verir en son midem çok kötü dediğimde rapor veririm istersen demişti. Her şeyi ben ona göre ayarladım yaa bu iş yerinde daha fazla çalışmak istemiyorum çünkü
Neden içinde kaldı kuzumm? Ben de seviyordum bu ismi zaten ama dün hastanede çok tatlı bir bebişin ismiydi annesi seslenirken duydum çok hoşuma gitti hem benim ismimle de uyumlu. Gerçek anlamının böyle olduğunu ilk defa senden duydum tatlım, off ne kadar çok yanıltıyorlar bizi bu isimler konusunda
Teşekkürler tatlımmAlya yı eşim sunmuştu seçenek olarak,söylemesi biraz zor gibi gelmişti ama hoşuma gitti. Hem koz olur elimde ilkinde sen de isim koydun derim bir sonrakinde ben yine istediğimi koyarım Off neler düşündürüyorlar bize bu kocalarrr
merwem her zaman cır cır konusan kızlar yazmıyorlar yaww bizim beklediiğimizi biliyorlar yaa gıcıklık yapıyorlar
rahat bırak çocuuguuu da buyusun zamanında gelsinnnn
balık yağın hangisi canım seven .....kullanıyorum bende haftada 3 kez alıyorum sen hergünmü alıyorsun n
benim doktorum hamilelik doğal bir süreç ilaç takviyesi olduğunda da çok değişmeyecek gerek yok diyor.. bence çok etki etmiyorsa bırak kan hapına devam et..
afiyet olsun kuzum.. ben defne alya diyorum:)
defneyı onceden berı cok severım ama sonradan baska bısey dedıler hakkında sogumustum alyayı sevmıyorum defne mina dıyorum yaniYemeğimizi yiyip geldikk :)
Kızım da hareketlenmeye başladı
Bu arada prensesime isim bulduk kızlarr,
Defne Alya ya da Defne Mina olacak. Alya ile Mina nın anlamı aynı hemen hemen; gökyüzü,sema, yüksekler anlamındalar. Defne kesin olacak ama ikinci isim konusunda sizce hangisi daha güzel???
canımm yaptıgı kadar Allah razı olsun...bilekliğini almış..bileziiğini takmış maşallah...zaten bizlerin istediğide at iel deve değilki...düşünsünlerr...emek versinler...kıymet bilsinler...
rabbim oğluşunada serra'nada hayırlı uzun ömürler versin...sen yap kuzum inşallahh torunlaraa tosunlarraaa
esram banada öyle geldi..hem ek yapmak gerekirsee evimize yakın hemen alırız devamını olurda yetmeycek olursaa...bi gidip bakayım mağazalarında ne gibi çeşitler var...
evet o SUlar bana da cok yarıyo
gözüm açık uyuyorum heeee çok tatlı yaaa onu yirim benn yiriimmmmmmmmmmm
defneyı onceden berı cok severım ama sonradan baska bısey dedıler hakkında sogumustum alyayı sevmıyorum defne mina dıyorum yani
amın canım ıns dedıgın gıbı canları saolsun bıseyler yapmaya calısıyolar tek gelın olunca cokta sevıp üstümüze düşüyolar eksık olmasınlar
ay bu arada hayırlı olsun 4000. sayfamız masallah bızeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?