2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yazın yahuuuuu yazınnnn

annesininbirtanesi canım çok tatlılar amaaa biz teyzoşla birlikte yapıcazz mevkut biskuvilerimizii şeker filan da alırız dışardan teyzoş meraklı bizim

canım 14 gun yıllık iznim var 10 gunde rapor çaktım mı tamamdır rapor çakamazsamm bile yıllık iznimi kullanıp erken çıkıcam belkide gerek kalmaz yol verirler baanaaa

evde artık cok canım sıkılıyor ya keske bende calısırken hamıle kalsaydım.daha önce bukadar hıssedemıyodum ama artık hergun bbeegım artık gelsın ıstıyorumm tatlı bı heyecan sardı benı annelık hormonları tavan yaptı sanırım

merwem her zaman cır cır konusan kızlar yazmıyorlar yaww bizim beklediiğimizi biliyorlar yaa gıcıklık yapıyorlar

rahat bırak çocuuguuu da buyusun zamanında gelsinnnn

valla tatlım benimde çok ihtiyacım var, bende çalışmak istemiyorum ama ne yapayım.. Senin doktor ne iyiymiş öyle.. Benimki veremeyiz dedi kestirip attı.. şimdi tanıdık doktor arayışına giricem zen kötü ihtimal eylül başı bırakayım diyorum.. Tüm umudum bu yani

merwem her zaman cır cır konusan kızlar yazmıyorlar yaww bizim beklediiğimizi biliyorlar yaa gıcıklık yapıyorlar

rahat bırak çocuuguuu da buyusun zamanında gelsinnnn

:)) neyse bız yazarız annem.dun aksamdan berı bı tepıyor benı bı tepıyor masallah kuzuma allah kuzumun ayaklarına kollarına zeval vermesın:))

4000. sayfamızzz vatana milletee kadınlar kulübüneee 2012 kasım anneleri topiğinee hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::126::126::126::126::124::124::124::124:

balık yağın hangisi canım seven .....kullanıyorum bende haftada 3 kez alıyorum sen hergünmü alıyorsun n

bende haftada 2 kez alıyordum, ama yeter yahu zaten sevmem ilacı iyice illet geldi bana..

benim doktorum hamilelik doğal bir süreç ilaç takviyesi olduğunda da çok değişmeyecek gerek yok diyor.. bence çok etki etmiyorsa bırak kan hapına devam et..

afiyet olsun kuzum.. ben defne alya diyorum:)

vitamin biraz güç verir belki magnezyum'u bırakıyorum artık içmicem.. Kan hapına devam edicem tatlım evet

defneyı onceden berı cok severım ama sonradan baska bısey dedıler hakkında sogumustum alyayı sevmıyorum defne mina dıyorum yani

amın canım ıns dedıgın gıbı canları saolsun bıseyler yapmaya calısıyolar tek gelın olunca cokta sevıp üstümüze düşüyolar eksık olmasınlar

ay bu arada hayırlı olsun 4000. sayfamız masallah bızeeeee

Son düzenleme:

Ne dediler tatlımm neden soğudun ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…