ne içiyorsun sen kan hapı dışında kuzum?
merhabalar canım güle güle kullansın kuzun cicilerini hadi at bakalım resimlere :)
Eki Görüntüle 477092
Kızlar arkadaşım şu yastığı çok tavsiye ediyo,kustuğu zaman yutma sorunu falan olmuyor,daha rahat uyuyor ben alıcam,geçen gördüm öyle tatlı uyuyordu ki..
Çok şükür canım..
Yok ama yan yatmaları daha sağlıklı ya,öyle tatlı uyuyordu ki arkadaşımın kızı maaşallah diyeyim de,çok rahattı yani,hatta saatlerce başında durup sohbet ettik uyanmadı bile cadı..tam 5 günlük oğluma alıcam diyorum biz arnavutuz ona göre yap birikimini diyo
ohh bı düşüncelı kayınvalıde daha masallah güle güle harca canım oglusuna
bencede takım daha ıyı
Yemeğimizi yiyip geldikk :)
Kızım da hareketlenmeye başladı
Bu arada prensesime isim bulduk kızlarr,
Defne Alya ya da Defne Mina olacak. Alya ile Mina nın anlamı aynı hemen hemen; gökyüzü,sema, yüksekler anlamındalar. Defne kesin olacak ama ikinci isim konusunda sizce hangisi daha güzel???
esracığım aile hekimin verir raporu bence çünkü bizi veli nimet görüyorlar artık rapor vermezsen hekimimi değiştiririm de:))))
Defne Alya ya da Defne Mina olacak. Alya ile Mina nın anlamı aynı hemen hemen; gökyüzü,sema, yüksekler anlamındalar. Defne kesin olacak ama ikinci isim konusunda sizce hangisi daha güzel???
benim eltimde kullanıyor...çok rahat uyuyor gerçekten kızı...bende bunun oyuncaklıları varyaa ondan alcamm inşallahh
Bebek Çikolataları - Sedef Şekerleme,Nikah Şekeri,Bebek Şekeri,Hediyelik Çikolata
bizim burdaki şekercimizi aradım...bebek çikolatalarını sordum 03 kodluyu beğendim örneğin..
Eki Görüntüle 477123
kilosu 60 tl dedi...40 tane giriyormuş kiloya..mağazaya gidip görmem lazım...eğer burdan alacak olursam içine koymak için bide sepet alırım
Eki Görüntüle 477122
balık yağı, magnezyum (onu bırakabilirim), şimdide calcimax diye birşey verdi tatlım
benim eltimde kullanıyor...çok rahat uyuyor gerçekten kızı...bende bunun oyuncaklıları varyaa ondan alcamm inşallahh
arnavut gelin misen boşver bence ya da oğluşun kaçırsın
4000. sayfayı karsılamaya geldım:))
esracım sabah yolladıgın sekercı lınkı vardı ya emınönuden gelıyomus o sekerler 50 tanesı 75 tl sepette hedıyeymıs bana uygun geldı sadece sepetı 30 tlden baslıyo bunların zaten tekrar tskr edrm
anladım canım bızde oyel buyuk adetler su sunu yapar bu bunu yapar yok herkes kafasına gore takılıyo
durumlarda pek ıc acıcı deıl annemlerde kayınvaldemlerde borclu ama genede bız bılemıyoruz sız bısey düşünün biz onu alalım dedıler oglumda da arabasını ve pusetını almıslardı kayınvaldem bohcala rfıalnda yapmıstı ama kendı capında ıste pek benım zevkıme gore deıl hamıel haberımde bıleklık dogumda bıleızk takmıslardı yanı oglumun cogu seyını bız kendımız aldık cok sukur ıhtıyacımız yok ama ınsan genede bıseyler beklıyo her 2 taraftanda canları saolsun ne dıyelım ebn torunlarıma elımden geldıgınce yapıcam ıns dıyorum
canım fiyatıda gayet uygunmuş... çok ta şık görünüyolar.
balık yağı, magnezyum (onu bırakabilirim), şimdide calcimax diye birşey verdi tatlım
evet eminönündeymiş o.
ayrı ayrı alıp evde de yapabilirsin kuzum... değişik değişik mesela
ayrıntılıda tam günü belli olur canım.. benimki aynı tarih çıkmıştı.
7 eylül senin için erken oluyo gerçi.8 hafta öncesi eylül sonuna gelmez mi??
yaaa kuzusunun kuzusu değilmi senin kızın...nasıl bi çöp bişey almadan, örmeden gücünün yettiğince destek olmadan içinee siner anlamıyorum...benim eltiminde anne tarafı öylee davrandı kuzumRabbim babasına sana çok versin..herşeyini eksiksiz 4-4lük yapın inşallahh
kuzum valla kayseride kız evinin işi çok zor ama söyliyimm...evlenirken misafir odası+mutfagı kız evi alır..ilk torunda bebeğin odasını anneanne alır...babaannemiz bunları aldı ama anneannemiz 3-4 milyarlık oda takımı alacakk kızıma:44:
çok orjınal gözüküyor canım..kendi evim olsa bende kalıcı dolap yaptırırdım...istediğim ebatlarda ve iç dizaynını kendim belirlerdim ama kiracı oluncaa mümkün değill
oyyy yesin teyzesii onun hareketlerini...pıtırcıgım benim...hemşomunn güzeliii
iç tabiki bebeğim..susuz olurmuu Allah korusunnamann sallaaa kim ne dersee desin...doktor hazır su içmen lazım dedi dersinn soran olursaa...ay açıklama bile yapmana gerek yok hatta gıcık oluyorum zaten sizin ordakilereee..seni üzüyorlarr
4000. sayfayı karsılamaya geldım:))
esracım sabah yolladıgın sekercı lınkı vardı ya emınönuden gelıyomus o sekerler 50 tanesı 75 tl sepette hedıyeymıs bana uygun geldı sadece sepetı 30 tlden baslıyo bunların zaten tekrar tskr edrm
Canımm gerçekten çok güzelll. Ben izne ayrıldığımda malzemeleri alıp kendim yapmayı ve aynen böyle bir sepete koymayı düşünüyorummbenim eltimde kullanıyor...çok rahat uyuyor gerçekten kızı...bende bunun oyuncaklıları varyaa ondan alcamm inşallahh
Bebek Çikolataları - Sedef Şekerleme,Nikah Şekeri,Bebek Şekeri,Hediyelik Çikolata
bizim burdaki şekercimizi aradım...bebek çikolatalarını sordum 03 kodluyu beğendim örneğin..
Eki Görüntüle 477123
kilosu 60 tl dedi...40 tane giriyormuş kiloya..mağazaya gidip görmem lazım...eğer burdan alacak olursam içine koymak için bide sepet alırım
Eki Görüntüle 477122
Offf inş. benim doktorum verir en son midem çok kötü dediğimde rapor veririm istersen demişti. Her şeyi ben ona göre ayarladım yaa bu iş yerinde daha fazla çalışmak istemiyorum çünküyok canım vermiyorlar benimkide vermedi.. Geçen fenalaştım vermedi uyuz
Kendi doktoruma sordum bugün uzun süreli veremeyiz. Erken doğum riskin kanaman felan olmalı dedi...yandık yani.. Sağlık bakanlığı raporları takibe almış kimseye vermiyorlar
Neden içinde kaldı kuzumm? Ben de seviyordum bu ismi zaten ama dün hastanede çok tatlı bir bebişin ismiydi annesi seslenirken duydum çok hoşuma gitti hem benim ismimle de uyumlu. Gerçek anlamının böyle olduğunu ilk defa senden duydum tatlım, off ne kadar çok yanıltıyorlar bizi bu isimler konusundahoşgeldin canım... ahhahhhh o mina ismi nasıl içimde kaldı bir bilsennnnminanın anlamı bu değildi ama, mekkede bir bölgenin adı sadece... öyle biliyorum ben.
Defne de çok güzel... Alya demek biraz daha zor gibi.
canım fiyatıda gayet uygunmuş... çok ta şık görünüyolar.
benim doktorum hamilelik doğal bir süreç ilaç takviyesi olduğunda da çok değişmeyecek gerek yok diyor.. bence çok etki etmiyorsa bırak kan hapına devam et..
afiyet olsun kuzum.. ben defne alya diyorum:)
evet normalde benim 6 ekim çıkmam gerekiyor ama ben torpilliyim şekercimmm
saol kuzummmmm canım hemşommmmmm işlerim yogunlastı yavv 2 saatir dısarlardayımm
ay maşAllah bebeklerimizeee
gıcıkkkk merwemmmm bende buyuk heyecanla geldimmmmm 4000. sayfayı kutlamayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?