2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yemeğimizi yiyip geldikk :)
Kızım da hareketlenmeye başladı
Bu arada prensesime isim bulduk kızlarr,
Defne Alya ya da Defne Mina olacak. Alya ile Mina nın anlamı aynı hemen hemen; gökyüzü,sema, yüksekler anlamındalar. Defne kesin olacak ama ikinci isim konusunda sizce hangisi daha güzel???

Eki Görüntüle 477092

Kızlar arkadaşım şu yastığı çok tavsiye ediyo,kustuğu zaman yutma sorunu falan olmuyor,daha rahat uyuyor ben alıcam,geçen gördüm öyle tatlı uyuyordu ki..

benim eltimde kullanıyor...çok rahat uyuyor gerçekten kızı...bende bunun oyuncaklıları varyaa ondan alcamm inşallahh

Bebek Çikolataları - Sedef Şekerleme,Nikah Şekeri,Bebek Şekeri,Hediyelik Çikolata

bizim burdaki şekercimizi aradım...bebek çikolatalarını sordum 03 kodluyu beğendim örneğin..

kilosu 60 tl dedi...40 tane giriyormuş kiloya..mağazaya gidip görmem lazım...eğer burdan alacak olursam içine koymak için bide sepet alırım

Eki Görüntüle 477122

arnavut gelin mi sen boşver bence ya da oğluşun kaçırsın

ohh bı düşüncelı kayınvalıde daha masallah güle güle harca canım oglusuna
bencede takım daha ıyı

Sağol canım,bizde üstüne koyup şu eminönü havuzlu han a bi gidelim diyoruz bakalım..
K.validem düşüncelidir hele de maddi yönden gözü gönlü toktur Allah bozmasın,şimdiden kurbanlar oluyor
takım alalım diyoruz bizde eşimle inşallah kafamıza göre buluruz yaa..

afiyet olsun canım
kızım olsa Mina düşünüyorum ismini... bence Defne Mina:)

esracığım aile hekimin verir raporu bence çünkü bizi veli nimet görüyorlar artık rapor vermezsen hekimimi değiştiririm de:))))

yok canım vermiyorlar benimkide vermedi.. Geçen fenalaştım vermedi uyuz
Kendi doktoruma sordum bugün uzun süreli veremeyiz. Erken doğum riskin kanaman felan olmalı dedi... yandık yani.. Sağlık bakanlığı raporları takibe almış kimseye vermiyorlar

hoşgeldin canım... ahhahhhh o mina ismi nasıl içimde kaldı bir bilsennnn minanın anlamı bu değildi ama, mekkede bir bölgenin adı sadece... öyle biliyorum ben.
Defne de çok güzel... Alya demek biraz daha zor gibi.

canım fiyatıda gayet uygunmuş... çok ta şık görünüyolar.

4000. sayfayı karsılamaya geldım:))

esracım sabah yolladıgın sekercı lınkı vardı ya emınönuden gelıyomus o sekerler 50 tanesı 75 tl sepette hedıyeymıs bana uygun geldı sadece sepetı 30 tlden baslıyo bunların zaten tekrar tskr edrm

evet eminönündeymiş o.
ayrı ayrı alıp evde de yapabilirsin kuzum... değişik değişik mesela

canımm yaptıgı kadar Allah razı olsun...bilekliğini almış..bileziiğini takmış maşallah...zaten bizlerin istediğide at iel deve değilki...düşünsünlerr...emek versinler...kıymet bilsinler...
rabbim oğluşunada serra'nada hayırlı uzun ömürler versin...sen yap kuzum inşallahh torunlaraa tosunlarraaa

canım fiyatıda gayet uygunmuş... çok ta şık görünüyolar.

esram banada öyle geldi..hem ek yapmak gerekirsee evimize yakın hemen alırız devamını olurda yetmeycek olursaa...bi gidip bakayım mağazalarında ne gibi çeşitler var...

balık yağı, magnezyum (onu bırakabilirim), şimdide calcimax diye birşey verdi tatlım

benim doktorum hamilelik doğal bir süreç ilaç takviyesi olduğunda da çok değişmeyecek gerek yok diyor.. bence çok etki etmiyorsa bırak kan hapına devam et..

afiyet olsun kuzum.. ben defne alya diyorum:)

ayrıntılıda tam günü belli olur canım.. benimki aynı tarih çıkmıştı.
7 eylül senin için erken oluyo gerçi.8 hafta öncesi eylül sonuna gelmez mi??

evet normalde benim 6 ekim çıkmam gerekiyor ama ben torpilliyim şekercimmm

saol kuzummmmm canım hemşommmmmm işlerim yogunlastı yavv 2 saatir dısarlardayımm

ay maşAllah bebeklerimizeee

gıcıkkkk merwemmmm bende buyuk heyecanla geldimmmmm 4000. sayfayı kutlamayaaa

Canımm gerçekten çok güzelll. Ben izne ayrıldığımda malzemeleri alıp kendim yapmayı ve aynen böyle bir sepete koymayı düşünüyorumm

Offf inş. benim doktorum verir en son midem çok kötü dediğimde rapor veririm istersen demişti. Her şeyi ben ona göre ayarladım yaa bu iş yerinde daha fazla çalışmak istemiyorum çünkü
Neden içinde kaldı kuzumm? Ben de seviyordum bu ismi zaten ama dün hastanede çok tatlı bir bebişin ismiydi annesi seslenirken duydum çok hoşuma gitti hem benim ismimle de uyumlu. Gerçek anlamının böyle olduğunu ilk defa senden duydum tatlım, off ne kadar çok yanıltıyorlar bizi bu isimler konusunda

benim doktorum hamilelik doğal bir süreç ilaç takviyesi olduğunda da çok değişmeyecek gerek yok diyor.. bence çok etki etmiyorsa bırak kan hapına devam et..

afiyet olsun kuzum.. ben defne alya diyorum:)

Teşekkürler tatlımm Alya yı eşim sunmuştu seçenek olarak,söylemesi biraz zor gibi gelmişti ama hoşuma gitti. Hem koz olur elimde ilkinde sen de isim koydun derim bir sonrakinde ben yine istediğimi koyarım Off neler düşündürüyorlar bize bu kocalarrr

ıyı yaptın tatlımm ama yavas ılerlıyo yaw bu arada ızın ıcın 32 haftadan önce ızın baslamıyomus sonra sorun olyomus arkadasım 30.haftada ızın ıcın söledıde doktora doktor2 hafta sonra gel ızın ıcın dedı sen nasıl torpıllısın o sırkette:)))) hemde o sırkette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…