doğumdan ne kadar zman önce yaptırmak gerekir ki??
benim 170e yüksek demişti canım. 100mg yaptırdım sonra...
kajum burcunun da yüksek çıkmıştı, bide ona sor
Canım bnimki 50 gr dan sonra 109 çıkmıştı ve sınır 175 yazıyor,sınır 175 olduğuna göre yüksek değil şekerim...
benim 170e yüksek demişti canım. 100mg yaptırdım sonra...
kajum burcunun da yüksek çıkmıştı, bide ona sor
valla doktor kontrollerine bağlı tatlım muhtemelen 1-2 haffta önce yaptıracaz yada anlaşıcaz doğum öncesi biri gidip bizim yerimize alıcak
Yüksek değil ki sınır 50 mg dan sonra 175 yazıyor..
Çikolatalara bayıldım bu arada
Saat 5'te arayayımda doktoru bakalım ne diyecek.. Aman çıkarsa da napiimm.. Dün akşam unuttum hastaneyi pilav felan yedim ondan da yüksek çıkmış olabilir:
Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla
baksanıza kızlar ben hastane için şu normal madlen çikolatalardan düşünüyorum
Yüksek değil ki sınır 50 mg dan sonra 175 yazıyor..
spor ayakkabı da giyiyorum ama çok sıcaklarda bunaltıyor o da... bu gidişle tekrar spor ayakkbılara dönücem gibi görünüyor...
ilk kez böyle oldu yaaa.. dün çok fazla yürüdüm ondan mı diyorum acaba
resmen yanıyo ayaklarım
ay minicik ayaklarınııı ısırsınlar onunnnnn
hemen kocişe mail yazdımmm kızımm baba varken de tekme at tamam mı diyorr ay inşAllah oda görürrrbende spor alıcam herhalde canımmm 1 ay sonra yaz biter rahat rahat giyeriz
aminnnn caım benim, ayy çok sevindimm ne güzel güçlendi demekk senin kızçe
aaa çok hoş, kibar narin olmuş, genç kız havasında :) sen pembişlerle süslersin güzel seçim
:129:
yaaa kuzusunun kuzusu değilmi senin kızın...nasıl bi çöp bişey almadan, örmeden gücünün yettiğince destek olmadan içinee siner anlamıyorum...benim eltiminde anne tarafı öylee davrandı kuzumRabbim babasına sana çok versin..herşeyini eksiksiz 4-4lük yapın inşallahh
çok orjınal gözüküyor canım..kendi evim olsa bende kalıcı dolap yaptırırdım...istediğim ebatlarda ve iç dizaynını kendim belirlerdim ama kiracı oluncaa mümkün değill
:
Selam kızlaaar nabersiniz?
Bugün yağmurlu bir İstanbul'a uyandık süperrr
Oğluşum bugün manyak manyak dönüp duruyor karnımda,resmen karnımı yamulttu
Dün babaannesi kumbarada 300 tl biriktirmiş onu verdi bana al bunu en azından ıvır zıvırlarını alırsınız şimdilik diye,ay çok mutlu oldum yaa.
Akşam babasıyla gidip küçük bi dolap bakalım diyoruz,beşiğini amcası alacak zaten.
Ama bişey soracağım kızlar
sizce beşik ve dolabı takım mı alayım odamız büyük sığar şimdilik 3-4 sene içinde oda yapacağız oğluma Allah izin verirse çünkü..
Ne dersiniz naapsak?:26:
selam kızlar biz geldikk
Tam sonuçları saat 5'te alıcaz yani doktorumuzdan öğrenicez ama şimdilik elimdeki kağıtta şöyle yazıyor;
Açlık kan şekeri: 99
Glukoz Tolerans : *153
Kafam karıştı ne ki acaba bu ? iyimi kötümü ?
sınır 170ti sanırım canım... bana yüksek dedi valla... 100mg da bişi çıkmadı.
Saat 5'te arayayımda doktoru bakalım ne diyecek.. Aman çıkarsa da napiimm.. Dün akşam unuttum hastaneyi pilav felan yedim ondan da yüksek çıkmış olabilir:
nilt selam canım, tatilden dönmüşsün hoşgeldin diyemedim, gördüm de yazamadım yoğunluktan. çok güzel vakit geçirmisşin sevindim canım.
takım yapabilirsen yap ama ben beşik almadığım için park yatakla dolap uyuşmuyor, bebeği uzunca bir süre yanımda yatıracam tabi karyolada yatacak kıvama gelene kadar. o zamanda yatakla dolabı uyumlu olacak.
torunları yeğenleri için uğraşan çabalayan düşünen sadece maddi değil manesi olarakta yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
tamam kurcalamayayım.. Zaten ilaçları 2 katına çıkardı, hap içmekten kapsül görmek istemez hale geldim
herkese merhaba... nasılsınız güzel anneler
eşimin ve babamın yğun ısrarlarınadayanamayarak bebek odamızı ve beşiğimizi aldık...
1ay sonra gelecekler,proje olarak odamızın içinde yerleşmiş halini çalışıp gönderdiler bize.. ekleyebilirim inşallah biraz uğraşayım :)
fikirlerinizi merak ediyorum
evet bazen yakıyor ama başka ayakkabıda rahat edemiyorum(
hadi inşallah görür canım, görmesede çok üzülme nasılsa daha çokkkk tekmelicek :))
sağol canım aslında hazır dolaptan eşimi şöyle vazgeçirdim, hayalimdeki oda pembeydi ama olsun napalım hayalimi gerçekleştremedim diyince, bizimki dayanamadı beyaz dolap yaptıralım dedi. çünkü hazır olarak beyaz renk bulamadık, o renklerle de pembe gitmiyordu.
sağol canım, Allah herkese nasip etsin. çok şükür kendi evimiz var, şimdilik bize yetiyor ama ikinci çocukta benim kıyafet odası bozulacak gibi görünüyor, inşallah o günleride görürüz.
nilt selam canım, tatilden dönmüşsün hoşgeldin diyemedim, gördüm de yazamadım yoğunluktan. çok güzel vakit geçirmisşin sevindim canım.
takım yapabilirsen yap ama ben beşik almadığım için park yatakla dolap uyuşmuyor, bebeği uzunca bir süre yanımda yatıracam tabi karyolada yatacak kıvama gelene kadar. o zamanda yatakla dolabı uyumlu olacak.
torunları yeğenleri için uğraşan çabalayan düşünen sadece maddi değil manesi olarakta yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
canım sen kaçlık yaptırdın? 50 g ise yüksek çıkmış, sınır 140 dedi doktor.
bende hastane için bunlardan düşünüyorum...
esrammm boşver kuzum...yapmazlarsa yapmasınlar elhamdülillahh bi muhtaçlığımız yokk...insan nefsine yenik düşüyor bazen..bi kendi ailesine bakıyor bi karşı tarafa ama napıcan 5 parmağın 5i bir değil malasef...herkess şahsınaa münhasırr:44:
Bende şimdi bendeki kağıda baktım 175 yazıyor ondan dediydim :)
Çok şükür canım sende atlatmışsın..
herkese merhaba... nasılsınız güzel anneler
eşimin ve babamın yğun ısrarlarınadayanamayarak bebek odamızı ve beşiğimizi aldık...
1ay sonra gelecekler,proje olarak odamızın içinde yerleşmiş halini çalışıp gönderdiler bize.. ekleyebilirim inşallah biraz uğraşayım :)
fikirlerinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 477092
Kızlar arkadaşım şu yastığı çok tavsiye ediyo,kustuğu zaman yutma sorunu falan olmuyor,daha rahat uyuyor ben alıcam,geçen gördüm öyle tatlı uyuyordu ki..
ne içiyorsun sen kan hapı dışında kuzum?
merhabalar canım güle güle kullansın kuzun cicilerini hadi at bakalım resimlere :)
benım aıle hekımım de vermıyo hep benı bulmuslar sankı kontrole bıle gıtsem ıs bası kagıdına yarım saat fazla yazmazesracığım aile hekimin verir raporu bence çünkü bizi veli nimet görüyorlar artık rapor vermezsen hekimimi değiştiririm de:))))
valal bende getırıdm ıs yerıne terlık sandaletı gelıp gıderken gıyıyorum normalde benımde ayagım 40 bende bı sandalet almak ıstıyorum ablam denıze gıderken almıs 42 ye kadar numarası var dedı spor bısye hemde fıyatıda uygun gıdebılırsem onu alıcamhaklısın canım.. dayanıcaksın artık, yapacak bişey yok.
o yasa çıkar mı acaba?? çıksa da biz de yararlansak keşke...
tehdit heeee
yemek yedik geldik kızlar... yemekten sonra burda bi ayakkabıcı var, gidip ordan rahat bi terlik alıyım dedim.. ayy o nee 40 numaralar girmiyo ayağımdanalamadan geldim tekrardan
anladım canım bızde oyel buyuk adetler su sunu yapar bu bunu yapar yok herkes kafasına gore takılıyoyaaa kuzusunun kuzusu değilmi senin kızın...nasıl bi çöp bişey almadan, örmeden gücünün yettiğince destek olmadan içinee siner anlamıyorum...benim eltiminde anne tarafı öylee davrandı kuzumRabbim babasına sana çok versin..herşeyini eksiksiz 4-4lük yapın inşallahh
kuzum valla kayseride kız evinin işi çok zor ama söyliyimm...evlenirken misafir odası+mutfagı kız evi alır..ilk torunda bebeğin odasını anneanne alır...babaannemiz bunları aldı ama anneannemiz 3-4 milyarlık oda takımı alacakk kızıma:44:
çok orjınal gözüküyor canım..kendi evim olsa bende kalıcı dolap yaptırırdım...istediğim ebatlarda ve iç dizaynını kendim belirlerdim ama kiracı oluncaa mümkün değill
oyyy yesin teyzesii onun hareketlerini...pıtırcıgım benim...hemşomunn güzeliii
iç tabiki bebeğim..susuz olurmuu Allah korusunnamann sallaaa kim ne dersee desin...doktor hazır su içmen lazım dedi dersinn soran olursaa...ay açıklama bile yapmana gerek yok hatta gıcık oluyorum zaten sizin ordakilereee..seni üzüyorlarr
Selam kızlaaar nabersiniz?
Bugün yağmurlu bir İstanbul'a uyandık süperrr
Oğluşum bugün manyak manyak dönüp duruyor karnımda,resmen karnımı yamulttu
Dün babaannesi kumbarada 300 tl biriktirmiş onu verdi bana al bunu en azından ıvır zıvırlarını alırsınız şimdilik diye,ay çok mutlu oldum yaa.
Akşam babasıyla gidip küçük bi dolap bakalım diyoruz,beşiğini amcası alacak zaten.
Ama bişey soracağım kızlar
sizce beşik ve dolabı takım mı alayım odamız büyük sığar şimdilik 3-4 sene içinde oda yapacağız oğluma Allah izin verirse çünkü..
Ne dersiniz naapsak?:26:
sağolcanımmm
baya bi sıkıntı etmiştim... sonucu öğrenince öyle sevindim ki...
canım bebeğin hareketlerini engellemez mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?