2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canım bnimki 50 gr dan sonra 109 çıkmıştı ve sınır 175 yazıyor,sınır 175 olduğuna göre yüksek değil şekerim...

benim 170e yüksek demişti canım. 100mg yaptırdım sonra...
kajum burcunun da yüksek çıkmıştı, bide ona sor

Çikolatalara bayıldım bu arada

Saat 5'te arayayımda doktoru bakalım ne diyecek.. Aman çıkarsa da napiimm.. Dün akşam unuttum hastaneyi pilav felan yedim ondan da yüksek çıkmış olabilir:

Yüksek değil ki sınır 50 mg dan sonra 175 yazıyor..

sınır 170ti sanırım canım... bana yüksek dedi valla... 100mg da bişi çıkmadı.

Saat 5'te arayayımda doktoru bakalım ne diyecek.. Aman çıkarsa da napiimm.. Dün akşam unuttum hastaneyi pilav felan yedim ondan da yüksek çıkmış olabilir:

ben de önceki günü adını söylemiyim bol karbonhidrat ve şekerli bişi yemiştim, ondan oldu heralde.

Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla

baksanıza kızlar ben hastane için şu normal madlen çikolatalardan düşünüyorum

bende hastane için bunlardan düşünüyorum...

esrammm boşver kuzum...yapmazlarsa yapmasınlar elhamdülillahh bi muhtaçlığımız yokk...insan nefsine yenik düşüyor bazen..bi kendi ailesine bakıyor bi karşı tarafa ama napıcan 5 parmağın 5i bir değil malasef...herkess şahsınaa münhasırr:44:

evet bazen yakıyor ama başka ayakkabıda rahat edemiyorum (

hadi inşallah görür canım, görmesede çok üzülme nasılsa daha çokkkk tekmelicek :))

aminnnn caım benim, ayy çok sevindimm ne güzel güçlendi demekk senin kızçe

aaa çok hoş, kibar narin olmuş, genç kız havasında :) sen pembişlerle süslersin güzel seçim

:129:

sağol canım aslında hazır dolaptan eşimi şöyle vazgeçirdim, hayalimdeki oda pembeydi ama olsun napalım hayalimi gerçekleştremedim diyince, bizimki dayanamadı beyaz dolap yaptıralım dedi. çünkü hazır olarak beyaz renk bulamadık, o renklerle de pembe gitmiyordu.

sağol canım, Allah herkese nasip etsin. çok şükür kendi evimiz var, şimdilik bize yetiyor ama ikinci çocukta benim kıyafet odası bozulacak gibi görünüyor , inşallah o günleride görürüz.

nilt selam canım, tatilden dönmüşsün hoşgeldin diyemedim, gördüm de yazamadım yoğunluktan. çok güzel vakit geçirmisşin sevindim canım.

takım yapabilirsen yap ama ben beşik almadığım için park yatakla dolap uyuşmuyor, bebeği uzunca bir süre yanımda yatıracam tabi karyolada yatacak kıvama gelene kadar. o zamanda yatakla dolabı uyumlu olacak.

torunları yeğenleri için uğraşan çabalayan düşünen sadece maddi değil manesi olarakta yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.

canım sen kaçlık yaptırdın? 50 g ise yüksek çıkmış, sınır 140 dedi doktor.

Onlar çok etkilemez sanırım ben acile gitmişken yaptırdım akşam yarım paket fındıklı çikolata yedim de yine normal çıktı

herkese merhaba... nasılsınız güzel anneler
eşimin ve babamın yğun ısrarlarınadayanamayarak bebek odamızı ve beşiğimizi aldık...
1ay sonra gelecekler,proje olarak odamızın içinde yerleşmiş halini çalışıp gönderdiler bize.. ekleyebilirim inşallah biraz uğraşayım :)
fikirlerinizi merak ediyorum

Selam canım,olsun önemli değil çok şükür memleketini gezdim dolaştım :)) güzel geçti..
Evet bende yanımda yatıracağım oda için çok erken,arkadaşım da oda yaptı ama yanında yatırıyor keşke 1-2 sene sonra yaptırsaydık diyor..

Çok şükür babası tarafından ilk olacağı için yoğun ilgi var sağolsunlar,çok hoşuma gitti benim de..
Bayramdan sonra zaten başlayalım diyoruz herşeye yavaş yavaş..

tamam kurcalamayayım.. Zaten ilaçları 2 katına çıkardı, hap içmekten kapsül görmek istemez hale geldim

ne içiyorsun sen kan hapı dışında kuzum?

merhabalar canım güle güle kullansın kuzun cicilerini hadi at bakalım resimlere :)

Kızlar arkadaşım şu yastığı çok tavsiye ediyo,kustuğu zaman yutma sorunu falan olmuyor,daha rahat uyuyor ben alıcam,geçen gördüm öyle tatlı uyuyordu ki..

erken sevindim desene... Ben yine saat 5'i bekliyim o zaman

canım bildiğim kadarıyla,

50 gram glukoz yükleme testi yapılır ve kan şekeri değeri 140 mg/dlnin üzerindeki değerler anormal kabul edilerek bu gebelere 100 grlık 3 saatlik yükleme testi uygulanır

haklısın canım...

Bende şimdi bendeki kağıda baktım 175 yazıyor ondan dediydim :)
Çok şükür canım sende atlatmışsın..

sağolcanımmm

baya bi sıkıntı etmiştim... sonucu öğrenince öyle sevindim ki...

hoşgeldin canım..
merak ediyoruz :)

Eki Görüntüle 477092

Kızlar arkadaşım şu yastığı çok tavsiye ediyo,kustuğu zaman yutma sorunu falan olmuyor,daha rahat uyuyor ben alıcam,geçen gördüm öyle tatlı uyuyordu ki..

canım bebeğin hareketlerini engellemez mi bu?

esracığım aile hekimin verir raporu bence çünkü bizi veli nimet görüyorlar artık rapor vermezsen hekimimi değiştiririm de:))))
benım aıle hekımım de vermıyo hep benı bulmuslar sankı kontrole bıle gıtsem ıs bası kagıdına yarım saat fazla yazmaz
valal bende getırıdm ıs yerıne terlık sandaletı gelıp gıderken gıyıyorum normalde benımde ayagım 40 bende bı sandalet almak ıstıyorum ablam denıze gıderken almıs 42 ye kadar numarası var dedı spor bısye hemde fıyatıda uygun gıdebılırsem onu alıcam
anladım canım bızde oyel buyuk adetler su sunu yapar bu bunu yapar yok herkes kafasına gore takılıyo
durumlarda pek ıc acıcı deıl annemlerde kayınvaldemlerde borclu ama genede bız bılemıyoruz sız bısey düşünün biz onu alalım dedıler oglumda da arabasını ve pusetını almıslardı kayınvaldem bohcala rfıalnda yapmıstı ama kendı capında ıste pek benım zevkıme gore deıl hamıel haberımde bıleklık dogumda bıleızk takmıslardı yanı oglumun cogu seyını bız kendımız aldık cok sukur ıhtıyacımız yok ama ınsan genede bıseyler beklıyo her 2 taraftanda canları saolsun ne dıyelım ebn torunlarıma elımden geldıgınce yapıcam ıns dıyorum

ohh bı düşüncelı kayınvalıde daha masallah güle güle harca canım oglusuna
bencede takım daha ıyı

sağolcanımmm

baya bi sıkıntı etmiştim... sonucu öğrenince öyle sevindim ki...

canım bebeğin hareketlerini engellemez mi bu?

Çok şükür canım..

Yok ama yan yatmaları daha sağlıklı ya,öyle tatlı uyuyordu ki arkadaşımın kızı maaşallah diyeyim de,çok rahattı yani,hatta saatlerce başında durup sohbet ettik uyanmadı bile cadı..tam 5 günlük oğluma alıcam diyorum biz arnavutuz ona göre yap birikimini diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…