ooo cagdaş imam gercekten enfes:))))hee o katmerinizin hastasıyuım ama kocam oruç yazzzzıııık ..dediğin yerlere bakim ben hiç olmadı eve bişeyler alırım
yok hayatım 1 senedir neredeyse evdeyim,şirket battı batış o batış,tam güzel bi işe girecektim ki hamile olduğumu öğrendim.
kaldık öyle kpss çalışıyorum fırsat bu fırsat kazanırsam kendi mezun olduğum ziraat ve gıda alanında inşallah atanırım da adam gibi bi işte çalışırım..
yoksa antin kuntin işlere girmek istemedim..
canımmm antebin gezilcek yerlerini pek bilmiyorummm ama sana önerim sabah katmer ve sutle kahvaltı yapmanız, akşam iftarda imam cçağdaşa gitmenizz muhteşem kebapları varrr
bakırcılar çarsısı baharatcılar çarsıısı sönmez iş sarayını vs gezin evinizee bişeyler bakarsınızz bebişler içinnnn en çok nerede eşya var bilemiyorum canımm ama sonmezin içinde bulabilirsiniz sanırımm
hııı bu aradaa meyan şerbetini de unutmayınnn yöresel kıyafetlerlee satıyorlar çarsı meydanındaaa
oy memleketimm özledim yaaaaaa
evet cnm benım bı kesıkte kurtulcam ınşalla ya ben kızımda tırstım normal doğumdan sezeryan ısteım sukur guzele gectı bende normalden cok korkuyorm en korkuyorum:18::18:
o kadar mıkötyümüş
off kızlarr servise kadar nası yürücem bilmiyorum, yanıyo ayacıklarım, kocaman oldular şiştiler... kazık gibi bi ayakkabı var ayağımda da... insan biraz esner yaa
tam benlikkkk
Niltt bacımmm gell yemekk topiğine bir gunde neler yiyorsun yaz bakalımmm
Fazla ne yiyormusum senden
ehehe evet güzel bi slogan yok valla 3 öğün yiyorum ama yürüyoruuummm bunu ihmal etmedim başından beri...
Ama 60kg'ı görmem yakındır..
tesadüf te olabilir... Ben hergün süt içiyorum bişi geldiği gittiği yok vallaAma göğsümün uçlarında kremsi bişiler var hep. Ne bilmiyorum.
Ben de alıcam canım..
Elevitte sütü arttırıyormuş...
iyi etmişsin uzat ayaklarını evde keyfine bakkk
ben evlendikten sonra 1 senemi evde gecirdim ama yok duramıom beni evde afakanlar basıo
hergün karsıya geciodum anneme deli miyim neyim metrobüslerle pesitilim cıkıodu
tabi o zaman daha yeni yeni de alışıodum buralara
inşallah Allah gönlüne göre verir!
bende cok istiyorum antebe gitmeyiiiiiiii
yemeklerinden dolayı bi sempatim var kendisine
katmere de bayılırım ayrıca
benim annem normal dogum yapçaksın dio, kayınvalidem kızım cok zor dayanamazsın sezeryan dio
arada kaldılar ama ben kararımı verdim cesaretle normal dogum diyorum
esram sende hafif yazlık sandalet giysene, ne eziyet edion kendine yaa
iyi etmişsin uzat ayaklarını evde keyfine bakkk
ben evlendikten sonra 1 senemi evde gecirdim ama yok duramıom beni evde afakanlar basıo
hergün karsıya geciodum anneme deli miyim neyim metrobüslerle pesitilim cıkıodu
tabi o zaman daha yeni yeni de alışıodum buralara
inşallah Allah gönlüne göre verir!
bende cok istiyorum antebe gitmeyiiiiiiii
yemeklerinden dolayı bi sempatim var kendisine
katmere de bayılırım ayrıca
benim annem normal dogum yapçaksın dio, kayınvalidem kızım cok zor dayanamazsın sezeryan dio
arada kaldılar ama ben kararımı verdim cesaretle normal dogum diyorum
esram sende hafif yazlık sandalet giysene, ne eziyet edion kendine yaa
6 ayda kaç kilo aldım canım sen
inek sütü bende hep içiyorum bu keç,ya ondan mı ki dedim hoho
kızlar bnım bal kızım geldı ben kaçıyorum
Eki Görüntüle 477292
ay evet vıtamın banada 1 ayda 4 kg aldırmıstı oglumda o yuzden bunda temkınlı davandım ve hamılelıgım boyunca hala 1 kutu decavıt bıtırmedım bıle cok nadır ıcıyorumcnm ben ayda 7 kg alınca tamamen bıraktırdı eeee dedı o
gecmıs olsun canım takma ıns dıgerınde ıyı cıka rsonucalr bak arkadasların hep oyl eolduEvet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
2 kolumda delik deşik acaba nerden kan almayı düşünüyor merak ediyorum
Eki Görüntüle 477292
Evet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
Evet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
biri katmermi dedi
Eki Görüntüle 477292
Vipten aldığım elbise gelmiş...çok yakıştı çok begendım malıda,astarı da çok güzel...
ay evet vıtamın banada 1 ayda 4 kg aldırmıstı oglumda o yuzden bunda temkınlı davandım ve hamılelıgım boyunca hala 1 kutu decavıt bıtırmedım bıle cok nadır ıcıyorum
gecmıs olsun canım takma ıns dıgerınde ıyı cıka rsonucalr bak arkadasların hep oyl eoldu
masallah küçüklüğü mü kızının
ay yavrumm dayanamam yerimmm
haha a bızde yedık yedık doyamadık bı adet daha ıstedık cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?