2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iyi etmişsin uzat ayaklarını evde keyfine bakkk
ben evlendikten sonra 1 senemi evde gecirdim ama yok duramıom beni evde afakanlar basıo
hergün karsıya geciodum anneme deli miyim neyim metrobüslerle pesitilim cıkıodu
tabi o zaman daha yeni yeni de alışıodum buralara
inşallah Allah gönlüne göre verir!

bende cok istiyorum antebe gitmeyiiiiiiii
yemeklerinden dolayı bi sempatim var kendisine
katmere de bayılırım ayrıca

evet cnm benım bı kesıkte kurtulcam ınşalla ya ben kızımda tırstım normal doğumdan sezeryan ısteım sukur guzele gectı bende normalden cok korkuyorm en korkuyorum:18::18:

benim annem normal dogum yapçaksın dio, kayınvalidem kızım cok zor dayanamazsın sezeryan dio
arada kaldılar ama ben kararımı verdim cesaretle normal dogum diyorum

o kadar mı kötyümüş

off kızlarr servise kadar nası yürücem bilmiyorum, yanıyo ayacıklarım, kocaman oldular şiştiler... kazık gibi bi ayakkabı var ayağımda da... insan biraz esner yaa

esram sende hafif yazlık sandalet giysene, ne eziyet edion kendine yaa

tam benlikkkk

Niltt bacımmm gell yemekk topiğine bir gunde neler yiyorsun yaz bakalımmm

Fazla ne yiyormusum senden

ehehe evet güzel bi slogan yok valla 3 öğün yiyorum ama yürüyoruuummm bunu ihmal etmedim başından beri...

Ama 60kg'ı görmem yakındır..

6 ayda kaç kilo aldım canım sen

inek sütü bende hep içiyorum bu keç,ya ondan mı ki dedim hoho

Evet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
2 kolumda delik deşik acaba nerden kan almayı düşünüyor merak ediyorum

biri katmermi dedi

şekercim bizim katmerrr incecik hamurdan yapılır o kadar ince olur ki arkasından gazete okuyabilmelisin içerisinee kaymak şeker bol antep fıstığı koyarlar harikaa bişiiiiii

git git giden bir daha gitmek istiyorr bizdee zayıf adam yok zatennn

her pazarr piknik gunumuzdur antep olarakkk piknik yerleri dolar taşaaarrr hattaa antebe birisi gitmişşşş demişşkiii ormanlıktannnn duman yukseliyorrr ıtfaiyeti arayılım diyeee bizimkileerr yok yokk bugun bizimmm mangal gunumuzz piknik yerinden geliyorrrr bu dumanlar demş harbii okadar duman yukselirrr

6 ayda kaç kilo aldım canım sen

inek sütü bende hep içiyorum bu keç,ya ondan mı ki dedim hoho

cnm ben ayda 7 kg alınca tamamen bıraktırdı eeee dedı o
ay evet vıtamın banada 1 ayda 4 kg aldırmıstı oglumda o yuzden bunda temkınlı davandım ve hamılelıgım boyunca hala 1 kutu decavıt bıtırmedım bıle cok nadır ıcıyorum
Evet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
gecmıs olsun canım takma ıns dıgerınde ıyı cıka rsonucalr bak arkadasların hep oyl eoldu
kızlar bnım bal kızım geldı ben kaçıyorum
Eki Görüntüle 477292

masallah küçüklüğü mü kızının

cnm benım 140 ustu yuksek sayılıyo ama dert etme sakın 2.yuklemeler hep duşuk cıkıyo ttalım benım
senın koldanmı aldılar cnm benım parmak ucundn aldılar

Vipten aldığım elbise gelmiş...çok yakıştı çok begendım malıda,astarı da çok güzel...

Tubişim geçmiş olsun yaa niye bizim kızların hep şekerleri yüksek cıktı anlamadım ben
yarın git bakalım ne cıkacak sonuc..

biri katmermi dedi

valla benden önce aysun dedi

kızlar bnım bal kızım geldı ben kaçıyorum
Eki Görüntüle 477292

oyyyyyyyyyy:) bu ne tatlılık yaaa bal mısın şeker misin fıstık mısın sennn

evet cnm su anda 5.5 yaşında

kızlar benim ayagımdan çok acıyor ayakkabı kesti resmen dar geliyor yaa napıcam benn suyu az mı içsem madem ödem oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…