2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kzucum canım sağolasın dün kötüydüm ama dinlendim iyiyim ay dün dedimki keşke iş yerinde olsaydım yaren gelseydi hava güzeldi diye yattığım yerden :)

sevındım cnm ya gözlerım senı aradı dun
sen ıı nolda talım yıne buluşuruz dımı ama
belkım aysunda gelırrrr

bak sen minişee:)

güzel olmaz mı sırf onun hareketleri için bebek yaparım o kdr seviyorum:)

yok valla bizimki halay çekiyoır resmen tey tey

güzel bunları gördüm ben sağlam canım...

sana gitme demeyecegimmmmm ama gitmeeeee LAVİNYAAAA
tık tık tık msjımı gördün mü cvp attım ben sana ?

cnm benım benımde ılk gıttıgımde 11 kasımdı sonra 6 oldu sonra 4 yanı en önemlısı bdt ye göre
sanırım kasım annesı olamıcaz hele benden hıc umut yok sezeryan olacagımdan

anammm sezeryan mı olcannnn
ben normal istiommmmm:44:

nasıl kasım annesi olmuyorsunn yaawww bak arcağım da kasım annesiii sus bakimm duymimmmm bir dahaaa

ivittt kasım annesiyiz biz

iyiakşamlar canımmmm

sen çalışmıon mu kiiiiiiii ?

beysallll cnm kaymamkamlık sızın bınaya yakınmı
bız ordan gelın alıcaz nasıp olursa orda memur ama ben o arad oldugunu bılmıyodum camılıde falan sanıydum

tesadüf te olabilir... ben hergün süt içiyorum bişi geldiği gittiği yok valla ama göğsümün uçlarında kremsi bişiler var hep. ne bilmiyorum.

ben de alıcam canım..

elevitte sütü arttırıyormuş...

sen çalışmıon mu kiiiiiiii ?

yok hayatım 1 senedir neredeyse evdeyim,şirket battı batış o batış,tam güzel bi işe girecektim ki hamile olduğumu öğrendim.
kaldık öyle kpss çalışıyorum fırsat bu fırsat kazanırsam kendi mezun olduğum ziraat ve gıda alanında inşallah atanırım da adam gibi bi işte çalışırım..

yoksa antin kuntin işlere girmek istemedim..

aysunnn daha önce sana yazdımda görmedin galiba haftasonu antebe gidecegiz nereleri gezeyim ciciler içn şu sanko park dışında di bakıyım :)))

canımmm antebin gezilcek yerlerini pek bilmiyorummm ama sana önerim sabah katmer ve sutle kahvaltı yapmanız, akşam iftarda imam cçağdaşa gitmenizz muhteşem kebapları varrr

bakırcılar çarsısı baharatcılar çarsıısı sönmez iş sarayını vs gezin evinizee bişeyler bakarsınızz bebişler içinnnn en çok nerede eşya var bilemiyorum canımm ama sonmezin içinde bulabilirsiniz sanırımm

hııı bu aradaa meyan şerbetini de unutmayınnn yöresel kıyafetlerlee satıyorlar çarsı meydanındaaa

oy memleketimm özledim yaaaaaa

evet cnm benım bı kesıkte kurtulcam ınşalla ya ben kızımda tırstım normal doğumdan sezeryan ısteım sukur guzele gectı bende normalden cok korkuyorm en korkuyorum:18::18:

haha arkadaşım abka benım dırek yemeklerden gırmış olayana muck sana

beysallll cnm kaymamkamlık sızın bınaya yakınmı
bız ordan gelın alıcaz nasıp olursa orda memur ama ben o arad oldugunu bılmıyodum camılıde falan sanıydum

evet canım bizim ara sokakta benim odanın camından gözüküyo :)

bize yol göründü... son zamanların en çok eve gitmek istediğim günü olarak tarihini kazıyorum bugünün biri beni ışınlasa keşkimm.....

hadi öpüyorum hepinizii.. kendinize iyi davranın.. ağlamayın...Allaha emanet olun

ooo cagdaş imam gercekten enfes:))))hee o katmerinizin hastasıyuım ama kocam oruç yazzzzıııık ..dediğin yerlere bakim ben hiç olmadı eve bişeyler alırım

o kadar mı kötyümüş

off kızlarr servise kadar nası yürücem bilmiyorum, yanıyo ayacıklarım, kocaman oldular şiştiler... kazık gibi bi ayakkabı var ayağımda da... insan biraz esner yaa

canım geçmişş olsun kıyamam ben sana akşama ben de yemeğe terlik giiyp gidicemmm
haha arkadaşım abka benım dırek yemeklerden gırmış olayana muck sana

canımmm bizim antep mutfagı fransızları geçmişş 1000 yakın yemek çeşiti oladugunu söylerlerr ondan oradan girdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…