Tubişim geçmiş olsun yaa niye bizim kızların hep şekerleri yüksek cıktı anlamadım ben
yarın git bakalım ne cıkacak sonuc..
valla benden önce aysun dedi
oyyyyyyyyyy:) bu ne tatlılık yaaa bal mısın şeker misin fıstık mısın sennn
iyi etmişsin uzat ayaklarını evde keyfine bakkk
ben evlendikten sonra 1 senemi evde gecirdim ama yok duramıom beni evde afakanlar basıo
hergün karsıya geciodum anneme deli miyim neyim metrobüslerle pesitilim cıkıodu
tabi o zaman daha yeni yeni de alışıodum buralara
inşallah Allah gönlüne göre verir!
Evet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
2 kolumda delik deşik acaba nerden kan almayı düşünüyor merak ediyorum
6 ayda kaç kilo aldım canım sen
allah bagıslasın masallah ne cabuk buyuyolar demı benım oglanda 27 aylık olmak uzereevet cnm su anda 5.5 yaşındaEki Görüntüle 477296
haha a bızde yedık yedık doyamadık bı adet daha ıstedık cnm benım
o bal kızı ısır bizim yerimize yaren
şekercim bizim katmerrr incecik hamurdan yapılır o kadar ince olur ki arkasından gazete okuyabilmelisin içerisinee kaymak şeker bol antep fıstığı koyarlar harikaa bişiiiiii
git git giden bir daha gitmek istiyorr bizdee zayıf adam yok zatennn
her pazarr piknik gunumuzdur antep olarakkk piknik yerleri dolar taşaaarrr hattaa antebe birisi gitmişşşş demişşkiii ormanlıktannnn duman yukseliyorrr ıtfaiyeti arayılım diyeee bizimkileerr yok yokk bugun bizimmm mangal gunumuzz piknik yerinden geliyorrrr bu dumanlar demş harbii okadar duman yukselirrr
kızlar benim ayagımdan çok acıyor ayakkabı kesti resmen dar geliyor yaanapıcam benn suyu az mı içsem madem ödem oluyorr
cnm benım 140 ustu yuksek sayılıyo ama dert etme sakın 2.yuklemeler hep duşuk cıkıyo ttalım benım
senın koldanmı aldılar cnm benım parmak ucundn aldılar
canım geçmiş olsunn inşallah duzelirrr
tubişim geçmiş olsun yaa niye bizim kızların hep şekerleri yüksek cıktı anlamadım ben
yarın git bakalım ne cıkacak sonuc..
valla benden önce aysun dedi
oyyyyyyyyyy:) bu ne tatlılık yaaa bal mısın şeker misin fıstık mısın sennn
şekercim bizim katmerrr incecik hamurdan yapılır o kadar ince olur ki arkasından gazete okuyabilmelisin içerisinee kaymak şeker bol antep fıstığı koyarlar harikaa bişiiiiii
git git giden bir daha gitmek istiyorr bizdee zayıf adam yok zatennn
her pazarr piknik gunumuzdur antep olarakkk piknik yerleri dolar taşaaarrr hattaa antebe birisi gitmişşşş demişşkiii ormanlıktannnn duman yukseliyorrr ıtfaiyeti arayılım diyeee bizimkileerr yok yokk bugun bizimmm mangal gunumuzz piknik yerinden geliyorrrr bu dumanlar demş harbii okadar duman yukselirrr
Aynen canım ya herhalde bebişten dolayı da 1-2 sene kadar daha evde olacağım iyi oldu bir yönden de..
evde durmak sıkıyor insanı bende pek alışık değilim ama işte şartlar
bende çıkıp gezerim genelde,ama hergün karşıya gidemem yahuu..:))helal sana valla
Hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..
3,5-4 kg civarı aldım canım 6 ayda..
sizin antebinizi bilmiom ama katmerinizi iyi bilirim
bizim eşimle sürekli gittigimiz antep yemekleri yapan bi restaurant var
iştee burasııııııı
.:. ANAK KEBAP & KATMER .:.
bende uyus oluom artık ayakkabılara yaa terlikle mi gelsem işe artık nasılsa yabancı yok
aynen canım ya herhalde bebişten dolayı da 1-2 sene kadar daha evde olacağım iyi oldu bir yönden de..
Evde durmak sıkıyor insanı bende pek alışık değilim ama işte şartlar
bende çıkıp gezerim genelde,ama hergün karşıya gidemem yahuu..:))helal sana valla
hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..
:92::80:
maşallah canım, bende 5,5-6 kilo aldım şuana kadar
allah bagıslasın masallah ne cabuk buyuyolar demı benım oglanda 27 aylık olmak uzere
haha cnm bnım senınde kızın olcak dımı emınım böle anneden senınde böle tatlı fıstık bı kızın olur
Aynen canım ya herhalde bebişten dolayı da 1-2 sene kadar daha evde olacağım iyi oldu bir yönden de..
evde durmak sıkıyor insanı bende pek alışık değilim ama işte şartlar
Hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..
vayyyy hastası çıktın bizim yemeklerinnn fiyatlarda iyiymişşşen iyisi biz babamlaa bir yer açalımmm
bebeğimmmm ozürrr olsunnnn
canın mı çektiii offffff
yok canım şükür ki genetik değil.. Bakalım 2 . Yükleme haftaya yapacak o zaman ne olacak durumum.. Hayırlısı artık
zaten damarlarım ince ve görünmüyor, koldan aldılar evet tatlım.. Yaa parmaktan ölçüm yapabiliyor madem neden o kadar eziyet ettiki bana
sağol tatlım umarım 2. Yükleme iyi çıkar bakalım hayırlısı..
yarın değil tatlım 1 hafta ara verdiriyor haftaya tekrar yükleme yapacakmış
:92::80:
maşallah canım, bende 5,5-6 kilo aldım şuana kadar
vayyyy hastası çıktın bizim yemeklerinnn fiyatlarda iyiymişşşen iyisi biz babamlaa bir yer açalımmm
bişi olmazzz hadi affettimbunları yemekk topiğinde paylaşın bakimmmmmmm
hayırlısı canım sıkma sen tatlı canını düzelir elbet
buda en taze resmımız bıkaç dakıka önce tabı yıllar degıştırıyo cok cokEki Görüntüle 477313
bebeğimmmm ozürrr olsunnnn
canın mı çektiii offffff
sen rahatsın heeeeebiz çok heyecan yapmıştıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?