2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haha cnm bnım senınde kızın olcak dımı emınım böle anneden senınde böle tatlı fıstık bı kızın olur

Aynen canım ya herhalde bebişten dolayı da 1-2 sene kadar daha evde olacağım iyi oldu bir yönden de..
evde durmak sıkıyor insanı bende pek alışık değilim ama işte şartlar

bende çıkıp gezerim genelde,ama hergün karşıya gidemem yahuu..:))helal sana valla

Evet doktorumuzu aradık veee 100 mg 2. Test yapılacak çünkü şekerin yüksek dedi...
2 kolumda delik deşik acaba nerden kan almayı düşünüyor merak ediyorum

Hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..

6 ayda kaç kilo aldım canım sen

3,5-4 kg civarı aldım canım 6 ayda..

sizin antebinizi bilmiom ama katmerinizi iyi bilirim
bizim eşimle sürekli gittigimiz antep yemekleri yapan bi restaurant var
iştee burasııııııı

.:. ANAK KEBAP & KATMER .:.

kızlar benim ayagımdan çok acıyor ayakkabı kesti resmen dar geliyor yaa napıcam benn suyu az mı içsem madem ödem oluyorr

bende uyus oluom artık ayakkabılara yaa terlikle mi gelsem işe artık nasılsa yabancı yok

Son düzenleme:
cnm benım 140 ustu yuksek sayılıyo ama dert etme sakın 2.yuklemeler hep duşuk cıkıyo ttalım benım
senın koldanmı aldılar cnm benım parmak ucundn aldılar

zaten damarlarım ince ve görünmüyor, koldan aldılar evet tatlım.. Yaa parmaktan ölçüm yapabiliyor madem neden o kadar eziyet ettiki bana

canım geçmiş olsunn inşallah duzelirrr

sağol tatlım umarım 2. Yükleme iyi çıkar bakalım hayırlısı..

yarın değil tatlım 1 hafta ara verdiriyor haftaya tekrar yükleme yapacakmış

:92::80:

maşallah canım, bende 5,5-6 kilo aldım şuana kadar

vayyyy hastası çıktın bizim yemeklerinnn fiyatlarda iyiymişşş en iyisi biz babamlaa bir yer açalımmm

yok canım şükür ki genetik değil.. Bakalım 2 . Yükleme haftaya yapacak o zaman ne olacak durumum.. Hayırlısı artık

haha cnm bnım senınde kızın olcak dımı emınım böle anneden senınde böle tatlı fıstık bı kızın olur

olur di mi:44:

napım işte annemi, kardeşimi, babamı özlüodum her sabah erkenden geçiodum karşıya
karşıya gecmekte ayrı işkence zaten tam 2 saat yollarda duyan şehir dışına çıkıom sanır
ama işte istanbul bööle büyük şehir bizim şehrimiz..
şimdi sorsan gecen hafta pazar günü gittim hemde 2 ay üstüne, alıştım artık

Hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..

hayırlısı canım sıkma sen tatlı canını düzelir elbet

3,5-4 kg civarı aldım canım 6 ayda..[/QUOTE]

:92::80:

maşallah canım, bende 5,5-6 kilo aldım şuana kadar

bende 6 ayda taaaaaaam 5 kilo aldımmmm

vayyyy hastası çıktın bizim yemeklerinnn fiyatlarda iyiymişşş en iyisi biz babamlaa bir yer açalımmm

evet diom ben sana inanmıosun coook seviorum kebapları, katmerleri bennnnnnn
acında ilk müşteriniz biz oluruz emin ol

Son düzenleme:

bende 6 ayda taaaaaaam 5 kilo aldımmmm

evet diom ben sana inanmıosun coook seviorum kebapları, katmerleri bennnnnnn
acında ilk müşteriniz biz oluruz emin ol
[/QUOTE]

tamam açalım sana haber weririm ilk yemek beleşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…