2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

merhaba tatlım, ilk öğrendiğimde gittim 5+1 di canım, sonra 7+2 de gittim her şey güzeldi. SAT ve bebek aynı takip ediyordu. doktorum gayet iyi ve rahat bir doktor ayda bir yeterli dedi. 16 nisan diğer randevum ikili testi de o zaman yapacaklar :) sana bir şey söyledi mi?

evet çoğu kişi bişey memuru burdaaaa..
bende kendimi kilo memuru ilan etmiş bulunmaktayım kızlar.... (şimdi benden nefret edersinizzzzz dimiiiii )
kilolar ne alemde güzel annelerrr..

7 haftam yarın doluyor.ve ben dolu dolu 1 kilo aldımmmmm. hayırlı uğurlu olsunnnnnnn üstelik hamurişi ekmek tatlıyla hiiiç aram olmadığı haldee... fakat bende mide bulantısıda olmadı ya, yedik cevizleri olduk ceviz gibi... hayırlısıııı

kizlar yeni bisey duydum
eger ki sabah idrariniz acik sariysaa erkek
coook koyuysa portakal rengi gibi kiziniz olcak demekmis
bi deneyin eglence icin :))

kizlar yeni bisey duydum

benimki açık sarı gibi, gerçi gören erkek olcak diyor nasıl anlıyorlarsa ben hiç bişey hissetmiyorum
sağlıklı sıhhatli olsunda hiç farketmez

ama idrar rengi daha çok suyu ne kadar içiyorsak onu gösterir, az içersen koyu çok içersen açık olur

kizlar yeni bisey duydum

bakalım bakalım ne çıkacak zaten biz 4.aya kadar ne sölerse deniyecez

maşallah kuzucuğuna hayırlı olsun canım benim

sağol kuzumm

maşallah canımmmm .... gelişimi çok iyi demekki ceviz yumurta falan tüketiyormusun. beslenmen nasıl....

ya canım ben sizler gibi çok fazla dikkat edemiyorum malesef unutuyorumda bazen hamile olduğumu,
ama folik asiti her gün alıyorum, suyu 1 lt içebiliyorum henüz ama daha fazlası için çaba gösteriyorum,
ceviz bi kaç defa yedim aklıma geldikçe yani
meyvede aynı öyle, yani ben hamile kalmadan önceki hayatımı devam ediyorum gibi bişey

ohh maşallah süper bebişimize :)

büyük ihtimalle önlem amaçlıdır canım. ben e yarın gidicem bakalım bana da vericek mi?
galiba canım bir öncekini kaybettiğim için olabilir.senin güzel haberleirni sabırsızlıkla bekliyorumm

canım ben bundan önceki bebeğimi kaybettim acaba ondanmıdır bilmem. başka bir doktora görünmeyi bende isityorum ama iyi doktorların randevular okadar doluki yer bulmak ne mümkün

canim zaten sabah idrari oluncaa dogrulaniyor
gun icinde aciliyor ister istemez rengi

amannn efenimm hoşgeldinizzzz...maşallahhh kocaman olmuşunuzz ogünden bu güne. biz gittiğimizde sata göre 7+4, ultrasona göre 6+4'tü 8mm idi. bugün 8+3 sata göre benim yavrumda büyümüştürr oyyy yerim ben onu yerimmm gözün aydın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. bende 24 nisanda gitcem 2'li test için inşallahh

ohh maşallah süper bebişimize :)

sağol teyzesii
doktorumuz 20 mm dediğinde tırstım biraz çok büyük geldi bana nedense,
eve gelir gelmez araştırdım heryerde başka yazıyor ama normalmiş 8 ila 9 haftada 20 mm olması,

bu arada ultrasondada sata göre gidiyoruz

evet şükür bende ona dua ediyorum 7+2 de bizimkide 1,16 cm di. şükür sağlıklılar maşallahhhh :)

kızlar ya ben gittiğimde 6+5 ti bebeğim ama kaç mm olduğunu söylemedi doktorum

benim gibi kaç mm olduğunu doktoru söylemeyenler varmı aranızda

Ayyy sorma canım ya bende aldım sanıırmm her akşam yemek yer yemez uyuyorum ve bunlar bana kilo olarak geri döndü sanıırm.. bulantı,tinsinme de olmadığından herşeyi yiyorumm şimdiden başladım ben yarım dünya olacammm ((

hiç kimsede maşallah dememiş

maşallah canımm sana da bebişine de:))

ben bugün felaket su içiyorum şimiden 2,5 lt oldu bile, feci bir hararet var ya neden acaba?

keşke bende içebilsem o kadar,
hararet yapan bişeyler mi yedin yoksa canım

canim zaten sabah idrari oluncaa dogrulaniyor
gun icinde aciliyor ister istemez rengi

yarın hemen bakıcam

hoşbulduk efenimm
evet kuzum ya bende şaşırdım nasılda büyüyorlar maşallahh
resmen mucize gerçekten ben resmine bakınca hala şaşırıyorum,
5+0da kese var bebek tam görünmüyor, 8+0da kese büyümüş içinde fındık gibi bişey uzanmış öylee

seninle randevularımız hemen hemen aynı gidiyor canım senin tecrübelerini okuyup gidiyorum ben dra

benim ilk gebeliğimde dr yedirdi cevizi fındığı yumurta vs vs 1.5 - 2 hafta öndeydi benim kızım. zaten iri bebek olarak kayda geçmişti.son 2 ayda çok diyet yaptım.psikolojimi bozmuştu bi devlet hastanesindeki dr.bebek çok iri, doğumun sezaryen olacak, yırtacaz boydan boya.tabi ilk bebek, psikolojim bozulmuştudiyet yaptım son ay. neticede 4 kilo doğdu.
düşük kilolu bebeklerde çok gaz oluyor.hastalığı daha çabuk kapıyorlar-
hergün ceviz yumrta süt yoğurt meyve tüketmeye çalışın.
bende haftaya bugün gidecem 7+6 günlükken ... bakalım dr ne diecek.gerçi benim hcg adet geçtinten 2 gün sonra yaptığımda 160 tı. geç döllenme diye düşündüm. ama bakalım nolcekkk
öptmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…