Merhaba lavinya27 , Naısl gidiyo bakalım hamilelik, umarım hatırlamışsındır beni. Benim son regl tarihim 26 Ocak ama 2 gün geriden takip ediyormuş kuzucuk. Kaç haftada bir gidiyorsun doktora, 2 li testle ilgili bişey söyledimi sana ?
hiç kimsede maşallah dememiş
kizlar yeni bisey duydum
eger ki sabah idrariniz acik sariysaa erkek
coook koyuysa portakal rengi gibi kiziniz olcak demekmis
bi deneyin eglence icin :))
kizlar yeni bisey duydum
eger ki sabah idrariniz acik sariysaa erkek
coook koyuysa portakal rengi gibi kiziniz olcak demekmis
bi deneyin eglence icin :))
maşallah kuzucuğuna hayırlı olsun canım benim
maşallah canımmmm .... gelişimi çok iyi demekki ceviz yumurta falan tüketiyormusun. beslenmen nasıl....
kızlarr biz geldik
dün randevumuz vardı, Allahıma sonsuz şükürler olsun kalp atışlarını gördük, eşimde geldi nasıl duygulandı öylee
bebişim tam 20 mm olmuş, nasılda büyümüş öyle, 5+0 da 6 mm di
doktor teyzemiz gelişimini çok beğendi çok yolunda herşey dedi,
testler yapıldı, 26 nisandada ense kalınlığı için gidiyoruz Allah nasip kısmet ederse
galiba canım bir öncekini kaybettiğim için olabilir.senin güzel haberleirni sabırsızlıkla bekliyorummbüyük ihtimalle önlem amaçlıdır canım. ben e yarın gidicem bakalım bana da vericek mi?
canım ben bundan önceki bebeğimi kaybettim acaba ondanmıdır bilmem. başka bir doktora görünmeyi bende isityorum ama iyi doktorların randevular okadar doluki yer bulmak ne mümkündüşük tehliken yoksa neden ilaç kullandırıyor, üstelik kalp atışını da duymuş bana saçma geldi. ama belki sana söylemediği bir şey varsa onu bilemem bence başka bir doktora daha git baksın, bir problem var mı? gereksiz yere kullanma bu ilaçları
benimki açık sarı gibi, gerçi gören erkek olcak diyor nasıl anlıyorlarsa ben hiç bişey hissetmiyorum
sağlıklı sıhhatli olsunda hiç farketmez
ama idrar rengi daha çok suyu ne kadar içiyorsak onu gösterir, az içersen koyu çok içersen açık olur
kızlarr biz geldik
dün randevumuz vardı, Allahıma sonsuz şükürler olsun kalp atışlarını gördük, eşimde geldi nasıl duygulandı öylee
bebişim tam 20 mm olmuş, nasılda büyümüş öyle, 5+0 da 6 mm di
doktor teyzemiz gelişimini çok beğendi çok yolunda herşey dedi,
testler yapıldı, 26 nisandada ense kalınlığı için gidiyoruz Allah nasip kısmet ederse
ohh maşallah süper bebişimize :)
sağol teyzesii
doktorumuz 20 mm dediğinde tırstım biraz çok büyük geldi bana nedense,
eve gelir gelmez araştırdım heryerde başka yazıyor ama normalmiş 8 ila 9 haftada 20 mm olması,
bu arada ultrasondada sata göre gidiyoruz
evet çoğu kişi bişey memuru burdaaaa..
bende kendimi kilo memuru ilan etmiş bulunmaktayım kızlar.... (şimdi benden nefret edersinizzzzz dimiiiii)
kilolar ne alemde güzel annelerrr..
7 haftam yarın doluyor.ve ben dolu dolu 1 kilo aldımmmmm. hayırlı uğurlu olsunnnnnnnüstelik hamurişi ekmek tatlıyla hiiiç aram olmadığı haldee... fakat bende mide bulantısıda olmadı ya, yedik cevizleri olduk ceviz gibi... hayırlısıııı
ben bugün felaket su içiyorum şimiden 2,5 lt oldu bile, feci bir hararet var ya neden acaba?
canim zaten sabah idrari oluncaa dogrulaniyor
gun icinde aciliyor ister istemez rengi
amannn efenimm hoşgeldinizzzz...maşallahhh kocaman olmuşunuzz ogünden bu güne. biz gittiğimizde sata göre 7+4, ultrasona göre 6+4'tü 8mm idi. bugün 8+3 sata göre benim yavrumda büyümüştürroyyy yerim ben onu yerimmm gözün aydın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. bende 24 nisanda gitcem 2'li test için inşallahh
sağol teyzesii
doktorumuz 20 mm dediğinde tırstım biraz çok büyük geldi bana nedense,
eve gelir gelmez araştırdım heryerde başka yazıyor ama normalmiş 8 ila 9 haftada 20 mm olması,
bu arada ultrasondada sata göre gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?