hayırlısı canım sıkma sen tatlı canını düzelir elbet
Hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..
3,5-4 kg civarı aldım canım 6 ayda..
sen rahatsın heeeeebiz çok heyecan yapmıştıkk
tamamdır cnm benım yerım teyzesı
buda en taze resmımız bıkaç dakıka önce tabı yıllar degıştırıyo cok cokEki Görüntüle 477313
Hadi yaa yüksek çıktı demek ki,neyse canım korkma biliyorsun ki adı üstünde gebelik şekeri,gebelikten sonra yok olur büyük ihtimalle genetik değilse..
tamamdır cnm benım yerım teyzesı
buda en taze resmımız bıkaç dakıka önce tabı yıllar degıştırıyo cok cokEki Görüntüle 477313
ay maşallah ne güzel kız olmuş o ölekreşe falanmı gidiyor gidiyorsa nereye gidiyor
:92::80:
maşallah canım, bende 5,5-6 kilo aldım şuana kadar
evet cnm ya buyudu cnm kıızm yaren kreşe gıdıyo cnm özel guneş cocuk evıne serdıvanda
eyluldede 1 e başlıcak
ayy canım benim maşallah büyümşş
kız aysun bizim bebeler babalarına çekerse odtüde karşılaşırlarrrmışşş
bende 6 ayda taaaaaaam 5 kilo aldımmmm
evet diom ben sana inanmıosun coook seviorum kebapları, katmerleri bennnnnnn
acında ilk müşteriniz biz oluruz emin ol
evet onu bende fark ettim... Ben bayağı rahatım bu konuda
kızlarr ekim anneleri topiğine baktım onlar 3286 sayfadaalrrrr bizz 4016 maşallah bizeee sollamışşş
evet cnm ya buyudu cnm kıızm yaren kreşe gıdıyo cnm özel guneş cocuk evıne serdıvanda
eyluldede 1 e başlıcak
tamam şekercimmm melike birden sorunca burda yazdımmm
evet onu bende fark ettim... Ben bayağı rahatım bu konuda
kızlarr ekim anneleri topiğine baktım onlar 3286 sayfadaalrrrr bizz 4016 maşallah bizeee sollamışşş
bak kesin karsılasırlarr birde aşık oldular mı tamamdır evlendiririzzzz
İnşallah son aya kadar da 9'a 10'a tamamlayarak doğururuz,yeni doğuran arkadaşım maaşallah bi toparlamış ki,doğumda toplam herşeyle birlikte 6-7 kg gitti diyo o 15 kg falan almıştı,gayet iyi gördüm ama..
tamam açalım sana haber weririm ilk yemek beleşşş
melekler ve anneleri iyi akşamlar biz çıkıyoruz bu akşam ananemizdeyiz bakalım bize neler yapmış öpüyoruz sizi
Nilt: sende iyi almışsınn
aman kuzum kaçla kaldın
en iyisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?