2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yapma canım yaa... Evet insan beklerken stres oluyor ama ne biliyim ben yanıma gelen bebişlerle felan oynadım sıkıntım geçmişti biraz yani stresle alakası yoktur diye düşünüyorum... Umarım bu sefer güzel çıkar sonucun.. İnşallah haftaya benimde iyi çıkar.. Şu şeker olayını bir atlatsak zaten, başkada bişey kalmıyor gibi

cnm hurma cok yararlıymış doğum ıcın ama acaba 7 erken olurmu yemege başlmamak ıcın

ah cnm benım kıyamam bızımde sıyah beyaz usg cnm ama bu ay ılk defa aldım yuzunu gözunu
2 hafta gerıden olmasına takma cnm benım demek gec yumurtlamışın sen onu 2 hafta gerıden kabul edıp sakın moralını bozma sen ılk usg randavuna göre hareket et

ya mükemmel bir şey bu ya süper.. bende istiyorum böyle güzel bir foto:)

kuzum benim ya rahat ol... iyi düşün iyi olsun.. hadi elini yüzünü yıka derin bir nefes al temiz havaya çık...

sağol canım, iyi düşünmeye çalışıyorum işte elimden geldiğinde, çıkarım birazdan.

canım gelişimi normal gibi geldi bana, doktor bişi demediyse hiç kendin yorum yapma. maşallah yavruna.

oyy masallah ya gülerek dogmus resmen

canım ıns korktugun gıbı cıkmıycak gecmıs olsun

sağol canım inşallah.

seni strese sokan ne oldu işlemlermi?

yok, ilki yüksek çıkmıştı yine çıkar diye telaşlandım.

bende öyle düşünüyorum aslında herkes stresli değil mi, yani yüksek çıkacaksada şekerim vardır heralde (( 1 saat sonra netten öğrenebilecem.

bu arada foto süper.

inşallah canım atlatırız, sende stres olma yararı olmadığı kesin. ben yüksek çıkarsa ne yapcam diye düşün düşün aklımı kaçıracaktım (( bir türlü kurtulamadım düşüncemden.

çok bebiş gördüm bende, ne tatlılardı ya.

mülayim olmak, sırtına vur ekmeğini al demek değil ki..... dedim zaten benim eşim mülayim, yani yumuşak, yani yumuşak huylu.. bu onun vur sırtına ekmeğini al demek değil diye.

salla ya evde kalmıştır çekemediğinden diyordur çok var böyle embesl tipler.. ben de çok karşılaştım bunlarla.. sen huzurluysan eşin sana değer veriyorsa fesatlıklarından çatlıyorlar...

35 yaşında sevgilisi var ama evlenemyio bi türlü. ama çok terbiyesizce ettiği laf... kaldı ki o benim eşime üstad der. eşimin çoook altında bir memur. çok ayıp etti... aynı odadayız bide. görmek konuşmak istemiyorum bile artık.

esra ile burcu yarın dua günü ıkınızın dua topiğine yazmıyomusunuz dualarınızı?

tamam canım, yazarım.

var ya kesinlikle ben de konuşmıcam artık.. fikrimi beyan etmicem. terbiyesiz yaaaa sen kim oluyosun da başkasının kocası, eşi için vur başına ekmeğini al diyebiliyosun...

canım geçmiş olsun yaaa.. ben de çok strese girmiştim... ne zaman belli olucak sonuçların canım?

tatlım benım hıc canını sıkma gebelık şekerı kalıcı olmuyo dıe bılıyorum ben ama 2.testler genelde normal cıkıyo

cnm benım takma kafana ama mesafenı koy herkez haddını bılmelı dımı ama

mrb kızlar benim doktorum ilk bebek 4 kilonun altındaysa ve muayenede bir sıkıntı yoksa o strese girip zorla vücuda glikoz yüklemenin bir anlamı yok diyor ben özellikle sordum istemedi benden ama eğer istiyorsan yaptırabilirsin dedi..

erkek olsun, kadın olsun insanları böyle sınıflandıranlar ayrı bi gıcıgım
boşver kuzum takılma sen onlara, kendileri neymiş kii

yaa bazen cok asagıda hareket edio kasıklarımı tekmelio sanki
ben diorum oralar dar alan, sen gel göbegimin yuvarlacık kısmında geniş geniş oyna annemmm ama dinlemio ki laz usaguu

kızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe
Eki Görüntüle 477829

hayırlı günler canım..
foto cok güzel, ne tatlı bebişmiş o öyle, maşallah

burcu selam canım, neden strese sokuosun kendini rahat ol biraz...
sen yediğine, içtigine cok dikkat ettin, iyi sonuclar cıkar inşallah

eşine mi laf etmeye çalıştı orda, he onu anlamadım ben, terbiyesiz rezil
benim eşimde yumuşak huyludur, çok anlayışlıdır, cevresinde cok cok sevilen biridir..
ahhh bu kıskanclık, fesatlık nasılda yerleştigi kalbi kötülüklere bürüyor..

tatlım beım ablamın ılk bebgı 3 kg doğdu onda yukleme sonucu ıyıyı ama 2.bebekte yukleme sonucu yuksek cıktı bence yaptırmalısın

ay yaren yerim ben o bebeği bende böyle fotoğrafımız olsun istiyorum ya inşallah çekerler hastanede çok merak ediyorum nasıl gözüktüğümüzü ilk buluşmamızı

cnm benım takma kafana ama mesafenı koy herkez haddını bılmelı dımı ama

yok muhabbetim olmaz daha zaten...

benim eşim de öyledir...İŞte böyle olunca başına vur ekmeğini al oluyolarmış, ne alakası var halbuki yumuşak güzel huylu olmakla başına vur ekmeğini al cinsinden olmanın...?

Bi de hala artislik yapıyo laf sokup çıkıyo odadan yaa gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…