Selam kızlar,
şeker yüklemesinden geliyorum, çok stresliydim ben ya(( arada bir gözlerimde doldu, daraldım, bunaldım, stresle yakın ilişkiliyse bu durum değerlerim yine yüksek çıkacak (((
engelleyemedim kendimi.
sudem duamı yazarım bir ara.
o yüzden dedim tatlım direncimiz düşecek ya ..neyse Allah güç kuvvet veriri..ben umreye giden bi arkadaşa
fatma otu zemzem suyu ve hurma getirttim.
doğum agiderken fatma otu suyunu bide zemzem suyunu içicem ..7.aydan itibarende hurmayı yicem..erken yemek ii değilmiş
cnm hurma cok yararlıymış doğum ıcın ama acaba 7 erken olurmu yemege başlmamak ıcın
gösterdide ben pek anlamadımm siyah beyazdı agzı açık uyuyodu kuzum iki elini yüzüne almış aynı benim gibi :))) yan gelip yatıyo vala sere serpee pipilpş felan ortada maşalahh hahahah
cnm normalde ben 28 haftalık olmam gerek ama 2 hafta geri onun için üzülüyorum oda adet düzensizlinden kaynaklanıyo
hurma yemek iyi deilmiymiş neden cnmm zararı olurmu bebegeki ben baya çok yedimde bu oruçlukta :d
ya mükemmel bir şey bu ya süper.. bende istiyorum böyle güzel bir foto:)
kuzum benim ya rahat ol... iyi düşün iyi olsun.. hadi elini yüzünü yıka derin bir nefes al temiz havaya çık...
ay ne güzel dogar dogmaz hayata gülümsemişşş cnm benim yaaa kurban olurum yaradaaa
mrb kızlar nasısınız benim biraz sancılarım var sizdede oluyomuu
salı günü dr gittim benim oglann 960 gr olmş 26 haftalık mışş biraz geri gibi gelişimi iyimi kızlar saglıgı iyi olsunda gerçi herşeyin başı saglıkk
oyy masallah ya gülerek dogmus resmen
canım ıns korktugun gıbı cıkmıycak gecmıs olsun
seni strese sokan ne oldu işlemlermi?
ah cnm benım ya ınsan elonde olmadan stres oluyo haklısıısn
ama stesle ılışkılı degıldır sanırım cnm heıpımız gergın gıdıyoruz bu tarz tahlıllere ben ınanıyorum guzel cıkıcak sonuçları ne zan alıcaksın tatlım
Yapma canım yaa... Evet insan beklerken stres oluyor ama ne biliyim ben yanıma gelen bebişlerle felan oynadım sıkıntım geçmişti biraz yani stresle alakası yoktur diye düşünüyorum... Umarım bu sefer güzel çıkar sonucun.. İnşallah haftaya benimde iyi çıkar.. Şu şeker olayını bir atlatsak zaten, başkada bişey kalmıyor gibi
boşver tatlım ya benim eşimde gayet mülayim..bende çok memnunum..kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş boşver:)) kılıbık demek istemişler herhaldede kendileride..höt höt bir adamı istemezler emin ol.salla gitsin.gel biz bebeişlerimizden konuşalım
salla ya evde kalmıştır çekemediğinden diyordur çok var böyle embesl tipler.. ben de çok karşılaştım bunlarla.. sen huzurluysan eşin sana değer veriyorsa fesatlıklarından çatlıyorlar...
esra ile burcu yarın dua günü ıkınızın dua topiğine yazmıyomusunuz dualarınızı?
ne demişleeeerrr 'bekara karı boşaması kolay' derler :) ben yeni prensip edindim;bekar arkadaşlarla ne ewlilik nede eş üzerine konuşmuyorum.çünkü anlamıyorlar...onlar kikirdemek için yer aramışlar birzda sıkma canını boşwer'sen evlenince kocanın vur başına al ekmeğini'' de geç canım takılma bile :))
Selam kızlar,
şeker yüklemesinden geliyorum, çok stresliydim ben ya(( arada bir gözlerimde doldu, daraldım, bunaldım, stresle yakın ilişkiliyse bu durum değerlerim yine yüksek çıkacak (((
engelleyemedim kendimi.
sağol canım, iyi düşünmeye çalışıyorum işte elimden geldiğinde, çıkarım birazdan.
canım gelişimi normal gibi geldi bana, doktor bişi demediyse hiç kendin yorum yapma. maşallah yavruna.
sağol canım inşallah.
yok, ilki yüksek çıkmıştı yine çıkar diye telaşlandım.
bende öyle düşünüyorum aslında herkes stresli değil mi, yani yüksek çıkacaksada şekerim vardır heralde(( 1 saat sonra netten öğrenebilecem.
bu arada foto süper.
inşallah canım atlatırız, sende stres olma yararı olmadığı kesin. ben yüksek çıkarsa ne yapcam diye düşün düşün aklımı kaçıracaktım(( bir türlü kurtulamadım düşüncemden.
çok bebiş gördüm bende, ne tatlılardı ya.
cnm hurma cok yararlıymış doğum ıcın ama acaba 7 erken olurmu yemege başlmamak ıcın
hurma yemek iyi deilmiymiş neden cnmm zararı olurmu bebegeki ben baya çok yedimde bu oruçlukta :d
mülayim olmak, sırtına vur ekmeğini al demek değil ki..... dedim zaten benim eşim mülayim, yani yumuşak, yani yumuşak huylu.. bu onun vur sırtına ekmeğini al demek değil diye.
35 yaşında sevgilisi var ama evlenemyio bi türlü. ama çok terbiyesizce ettiği laf... kaldı ki o benim eşime üstad der. eşimin çoook altında bir memur. çok ayıp etti... aynı odadayız bide. görmek konuşmak istemiyorum bile artık.
tamam canım, yazarım.
var ya kesinlikle ben de konuşmıcam artık.. fikrimi beyan etmicem. terbiyesiz yaaaa sen kim oluyosun da başkasının kocası, eşi için vur başına ekmeğini al diyebiliyosun...
canım geçmiş olsun yaaa.. ben de çok strese girmiştim... ne zaman belli olucak sonuçların canım?
valla bende hurma iyidir diye biliyorum ve gayet güzel tüketiyorum... Erkenmiymiş tüketmek için hiç duymadım ben :44::44:
çok sinirliyimmmm gerizekalı birine
arkadaşlarla muhabbet ediyoduk... "genelde erkekler kaba oluyo, eşleri memnun olmuyo onlardan" dedi biri. ben de "aaa ben çok memnunum,... hanım da çok memnun, ikimizinde eşleri yumuşak, mülayim dedim" bi kız da diğer bi memura "vur başına al ekmeğini onlar" dedi. gülüştüler... sonra kıza dedim "mülayim yumuşak olan, vur başına al ekmeğini mi oluyo ...." dedim. "bana göre öyle" falan dedi, "ben kötü manada söylemedim" biraz daha açıklama yaptı... sonra uyuz bişi daha söyledi çekti gitti.
(hiçbiri evli değil buarada)
OOOOF en önemlisini soylemeyi unuttum.gece yan yatmaya çalış dedi doktorum.bende yan yatıyorum.hani gıdıklandığımız yer varya belimizde benim yaramaz geliyor oraya kıpır kıpır oynuyor..zıplatıyor beni.sanki biri gıdıklıyorda kaçıyor gibi...oyyyy annesinin kuzusu bi doğsun bende onu nası gıdıklıcam görsün
seninki nasıl kasıklarında aşagı mı iniyor senin yaramazda
kızlar hepınıze hayırlı gunler dılemek ıstıyorum aranıza bu guzel foto ıle katılmak ıstedım bugun eşimle bayıldık bu şirin bebışe
Eki Görüntüle 477829
Selam kızlar,
engelleyemedim kendimi.
mülayim olmak, sırtına vur ekmeğini al demek değil ki..... dedim zaten benim eşim mülayim, yani yumuşak, yani yumuşak huylu.. bu onun vur sırtına ekmeğini al demek değil diye.
35 yaşında sevgilisi var ama evlenemyio bi türlü. ama çok terbiyesizce ettiği laf... kaldı ki o benim eşime üstad der. eşimin çoook altında bir memur. çok ayıp etti... aynı odadayız bide. görmek konuşmak istemiyorum bile artık.
tamam canım, yazarım.
var ya kesinlikle ben de konuşmıcam artık.. fikrimi beyan etmicem. terbiyesiz yaaaa sen kim oluyosun da başkasının kocası, eşi için vur başına ekmeğini al diyebiliyosun...
canım geçmiş olsun yaaa.. ben de çok strese girmiştim... ne zaman belli olucak sonuçların canım?
mrb kızlar benim doktorum ilk bebek 4 kilonun altındaysa ve muayenede bir sıkıntı yoksa o strese girip zorla vücuda glikoz yüklemenin bir anlamı yok diyor ben özellikle sordum istemedi benden ama eğer istiyorsan yaptırabilirsin dedi..
cnm benım takma kafana ama mesafenı koy herkez haddını bılmelı dımı ama
erkek olsun, kadın olsun insanları böyle sınıflandıranlar ayrı bi gıcıgım
boşver kuzum takılma sen onlara, kendileri neymiş kii
eşine mi laf etmeye çalıştı orda, he onu anlamadım ben, terbiyesiz rezil
benim eşimde yumuşak huyludur, çok anlayışlıdır, cevresinde cok cok sevilen biridir..
ahhh bu kıskanclık, fesatlık nasılda yerleştigi kalbi kötülüklere bürüyor..
doğumuna 99 gun kalan beysal arkadaşım nasılsın bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?