evet şükür bende ona dua ediyorum 7+2 de bizimkide 1,16 cm di. şükür sağlıklılar maşallahhhh :)
kızlar ya ben gittiğimde 6+5 ti bebeğim ama kaç mm olduğunu söylemedi doktorum
benim gibi kaç mm olduğunu doktoru söylemeyenler varmı aranızda
keşke bende içebilsem o kadar,
hararet yapan bişeyler mi yedin yoksa canım
sabah kalktığımdan beri var bu, dün akşam sadece çorba içtim bir de yatarken süt içtim o kadarbugün iyi değilim ben sanırım ondan
kızlarr biz geldik
dün randevumuz vardı, Allahıma sonsuz şükürler olsun kalp atışlarını gördük, eşimde geldi nasıl duygulandı öylee
bebişim tam 20 mm olmuş, nasılda büyümüş öyle, 5+0 da 6 mm di
doktor teyzemiz gelişimini çok beğendi çok yolunda herşey dedi,
testler yapıldı, 26 nisandada ense kalınlığı için gidiyoruz Allah nasip kısmet ederse
benim ilk gebeliğimde dr yedirdi cevizi fındığı yumurta vs vs 1.5 - 2 hafta öndeydi benim kızım. zaten iri bebek olarak kayda geçmişti.son 2 ayda çok diyet yaptım.psikolojimi bozmuştu bi devlet hastanesindeki dr.bebek çok iri, doğumun sezaryen olacak, yırtacaz boydan boya.tabi ilk bebek, psikolojim bozulmuştudiyet yaptım son ay. neticede 4 kilo doğdu.
düşük kilolu bebeklerde çok gaz oluyor.hastalığı daha çabuk kapıyorlar-
hergün ceviz yumrta süt yoğurt meyve tüketmeye çalışın.
bende haftaya bugün gidecem 7+6 günlükken ... bakalım dr ne diecek.gerçi benim hcg adet geçtinten 2 gün sonra yaptığımda 160 tı. geç döllenme diye düşündüm. ama bakalım nolcekkk
öptmmm...
benim ilk gebeliğimde dr yedirdi cevizi fındığı yumurta vs vs 1.5 - 2 hafta öndeydi benim kızım. zaten iri bebek olarak kayda geçmişti.son 2 ayda çok diyet yaptım.psikolojimi bozmuştu bi devlet hastanesindeki dr.bebek çok iri, doğumun sezaryen olacak, yırtacaz boydan boya.tabi ilk bebek, psikolojim bozulmuştudiyet yaptım son ay. neticede 4 kilo doğdu.
düşük kilolu bebeklerde çok gaz oluyor.hastalığı daha çabuk kapıyorlar-
hergün ceviz yumrta süt yoğurt meyve tüketmeye çalışın.
bende haftaya bugün gidecem 7+6 günlükken ... bakalım dr ne diecek.gerçi benim hcg adet geçtinten 2 gün sonra yaptığımda 160 tı. geç döllenme diye düşündüm. ama bakalım nolcekkk
öptmmm...
kızlar ya ben gittiğimde 6+5 ti bebeğim ama kaç mm olduğunu söylemedi doktorum
benim gibi kaç mm olduğunu doktoru söylemeyenler varmı aranızda
sabah kalktığımdan beri var bu, dün akşam sadece çorba içtim bir de yatarken süt içtim o kadarbugün iyi değilim ben sanırım ondan
tatlım maşallahhne çok büyümüşşşş bebişinn
çok geçmiş olsun canım biraz yatıp uzanma imkanın varsa dinlen biraz istersen,
havalardanda oluyor kuzum
saol canım galiba biraz da havaların etkisi var, eve gidince yatacam canım hemen.
bende kasımmı aralık mı bilmem ama anne olucam inşallah...kaç haftalık onu bile tam anlamadım.keseyi görmedik.dün gittim bhcg 1100 çıktı.ne zaman görürüm kesei bilen var mı?
bende kasımmı aralık mı bilmem ama anne olucam inşallah...kaç haftalık onu bile tam anlamadım.keseyi görmedik.dün gittim bhcg 1100 çıktı.ne zaman görürüm kesei bilen var mı?
merhaba tatlım, ilk öğrendiğimde gittim 5+1 di canım, sonra 7+2 de gittim her şey güzeldi. SAT ve bebek aynı takip ediyordu. doktorum gayet iyi ve rahat bir doktor ayda bir yeterli dedi. 16 nisan diğer randevum ikili testi de o zaman yapacaklar :) sana bir şey söyledi mi?
evet verdi canım ama evde eve gidince hemen bakıcam yazmıyosada panik yapmalımıyım acaba ,başka doktorada gidip ,hem kendimi hemde kafamı kurcalamak istemiyorumcanım doktorun ultrason resmı verdıyse orda da yazar crl yazan kısım bebısın kac mm oldugunu gosterıyor
sağol teyzesii
sorma ya şok oldum görünce
bidahaki gittiğimizde 12 haftalık olucaz kısmetse o zaman tam net belli olur herhalde
evet canım bakıcam kağıdım evde ,bir sonraki randevuya 1 ay sonra çağırdı nasıl geçecek zamanCVR : canım ultrason kağıdında kaç mm. kaç haftalık olduğu tüm bilgiler yazar minik bir şekilde bakabilirsin.
hoşgeldinnn canım aramızaaa hayırlı olsunn bebişin inşş .. benim miniğim 5 haftalıkken gösterdi kendini bize..5 ten öncede görünmüyormuş zatennn..
saol canım galiba biraz da havaların etkisi var, eve gidince yatacam canım hemen.
Canım ben 2 haftada bir gidiyorum şimdilik. Gelecek hafta cuma randevumuz 9+6 da gidecegiz. Ben iki kez gittim 2 sinde de 2 gün geride dedi ,sanırım oda 30 günde bir regl oluyorum , 2 gün geç yumurtluyormuşum ondan kaynaklıdır dedi.Bizim ikili testin tarihi belli değil belki gelecek hafta söyler. Kilo aldınmı hiç bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?