2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet şükür bende ona dua ediyorum 7+2 de bizimkide 1,16 cm di. şükür sağlıklılar maşallahhhh :)

maşallah kuzucuğumuzaa

kızlar ya ben gittiğimde 6+5 ti bebeğim ama kaç mm olduğunu söylemedi doktorum

benim gibi kaç mm olduğunu doktoru söylemeyenler varmı aranızda

canım her ultrasonda ölçüp söylüyor bana doktorum söylemezsede soralım, bidahakinde sormayı unutma tatlım

tatlım maşallahh ne çok büyümüşşşş bebişinn

bende abartmamaya çalışıyorum badem ceviz olayını yeşillik, süt, yoğurt, meyve yiyorum. korkuyorum ben de kilo almaktan sağlıklı olalım hepimiz

ay canım maşallah sağlıklı gelmiş dünyaya kuzun
yumurtayı her iki günde bir yiyorum, yoğurta aynen öyle,
süt unutuyorum ama bundan sonra her gn içicem onuda,
meyveler duruyor öyle eşim kiwi vs almış çokta iyiymiş hamilelikte yok yiyemiyorum,ki ben normaldede meyve hiç yemezdim.
zorlucam ama kendimi tabiki

kızlar ya ben gittiğimde 6+5 ti bebeğim ama kaç mm olduğunu söylemedi doktorum

benim gibi kaç mm olduğunu doktoru söylemeyenler varmı aranızda

canım doktorun ultrason resmı verdıyse orda da yazar crl yazan kısım bebısın kac mm oldugunu gosterıyor

sabah kalktığımdan beri var bu, dün akşam sadece çorba içtim bir de yatarken süt içtim o kadar bugün iyi değilim ben sanırım ondan

çok geçmiş olsun canım biraz yatıp uzanma imkanın varsa dinlen biraz istersen,
havalardanda oluyor kuzum

tatlım maşallahh ne çok büyümüşşşş bebişinn

sağol teyzesii
sorma ya şok oldum görünce
bidahaki gittiğimizde 12 haftalık olucaz kısmetse o zaman tam net belli olur herhalde

bende kasımmı aralık mı bilmem ama anne olucam inşallah...kaç haftalık onu bile tam anlamadım.keseyi görmedik.dün gittim bhcg 1100 çıktı.ne zaman görürüm kesei bilen var mı?

bende kasımmı aralık mı bilmem ama anne olucam inşallah...kaç haftalık onu bile tam anlamadım.keseyi görmedik.dün gittim bhcg 1100 çıktı.ne zaman görürüm kesei bilen var mı?

SAT ne zamandı ? Ona göre hesaplayabilirsin,
kan değerinde yüksek çıkmış aslında, normalde adet geciktikten sonra görünür kese 5 haftalıkken benimde öyle göründü

Son düzenleme:

hoşgeldinnn canım aramızaaa hayırlı olsunn bebişin inşş .. benim miniğim 5 haftalıkken gösterdi kendini bize..5 ten öncede görünmüyormuş zatennn..

Canım ben 2 haftada bir gidiyorum şimdilik. Gelecek hafta cuma randevumuz 9+6 da gidecegiz. Ben iki kez gittim 2 sinde de 2 gün geride dedi ,sanırım oda 30 günde bir regl oluyorum , 2 gün geç yumurtluyormuşum ondan kaynaklıdır dedi.Bizim ikili testin tarihi belli değil belki gelecek hafta söyler. Kilo aldınmı hiç bu arada?

CVR : canım ultrason kağıdında kaç mm. kaç haftalık olduğu tüm bilgiler yazar minik bir şekilde bakabilirsin.

ilk tremester de yani ilk 14 hafta sadece 1 kilo alma hakkımız var aman dikkat edin, valla ben kilo almadım, hatta verdim, canım hiç birşey istemiyor. Meyve ve su hastası benden eser yok artık, valla ancak ölmeyecek kadar yiyorum hapları alıyorum o kadar, bu arada kansız olan ve kan hapı kullanan var mı? bir de ne güzel özeniyorum valla sizlere annelik duygularınız tavan yapmış durumda, ben daha bebek bile diyemiyorum, fetüs onun adı neden böyleyim ben, nasıl anne olcam bilmem

canım doktorun ultrason resmı verdıyse orda da yazar crl yazan kısım bebısın kac mm oldugunu gosterıyor
evet verdi canım ama evde eve gidince hemen bakıcam yazmıyosada panik yapmalımıyım acaba ,başka doktorada gidip ,hem kendimi hemde kafamı kurcalamak istemiyorum

allataki cetvelde bile boyu 16mm yazıyor seninki 20 deyince maşallah yanii iri mi olcak ne boylu poslu

CVR : canım ultrason kağıdında kaç mm. kaç haftalık olduğu tüm bilgiler yazar minik bir şekilde bakabilirsin.
evet canım bakıcam kağıdım evde ,bir sonraki randevuya 1 ay sonra çağırdı nasıl geçecek zaman

hoşgeldinnn canım aramızaaa hayırlı olsunn bebişin inşş .. benim miniğim 5 haftalıkken gösterdi kendini bize..5 ten öncede görünmüyormuş zatennn..

teşekkür ederim.:)) ilk seferinde dış gebelik geçirdim.bunun da öyle olmasından korkuyorum.umarım sorunsuz geçer bu hamileliğim..(haftaya kessemi bi görsem rahatlayacağım gerçekten...

aldım canım 1 kilo kadar ama bazen çok su içiyorum onun da şişliği var diye düşünüyorum. 11-12. haftalarda yapıyorlar ikili testi, sen neden 2 haftada bir gidiyorsun canım sık değil mi bu aylar için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…