ayy kuaför müsün sen ne güzel
evet aynen öle bende arada alıorum arada almıorum o yüzden
aysun hoşgelmişteeee kızlar nie konuşmuonuz yaa canım sıkılıoooooo
ben de sıkıldım bugün.. ALlahtan kızım oynayıp duruyo da yüzümü güldürüyo :)
evetttt korktuğum başıma geldi((((
açlık 74 olması gereken 75-110
60 dak 180 olması gereken 180 den küçük
120 dak 162 olması gereken 140 tan küçük
doktor akşam döner bana ancak, belliydi böyle olacağı yoksa içim bu kadar huzursuz olmazdı.
doktor akşam döner bana ancak, belliydi böyle olacağı yoksa içim bu kadar huzursuz olmazdı.
canım sıkma kendini. stres yapma. doktor diyet verir, ilaç verir düşürür bi şekilde.. kontrollerin sıklaşabilir. bebeğe bir zararı yok bunun. hamilelikten sonra da düzene giricek zaten.
ben de sıkıldım bugün.. ALlahtan kızım oynayıp duruyo da yüzümü güldürüyo :)
cok oynayınca da ben sinir oluom
canım sıkma kendini. stres yapma. doktor diyet verir, ilaç verir düşürür bi şekilde.. kontrollerin sıklaşabilir. bebeğe bir zararı yok bunun. hamilelikten sonra da düzene giricek zaten.
burcum canım lütfen daha fazla üzme bebişini ne olur kuzucum doktorun sana gerekli yolları söyleyecek kontrol altındasın çok şükür
canım esraya katılıyorum takma kafana rahatla azıcık.... sakatlık değil bir şey değil düzelir bir durum takma...
Burcu canım strese sokma kendini, esra dogru söylüyor.. bebege zararı yok, gerekirse ilaç kullanırsın, diyet yaparsın,
muhakkak düzelir...
aysunum gelmişşş...
kuzum sen yokken nasıl da yavaş işliyor sayfalar
selam canlarım ben geldimmm
iş hayatı ne kadar da zoorrrr yoruldum artık yaaa vücuden hemde beynensaçma sapan insanlarla uğraşıyorummmm müdürüm desen hiç farkı yokk
suyumuzda bakteri çıktı su temin edelim dışarıdan dedimm birşey olmazzz ortamı karıştırma dedi baanaaa
ya insan hayatı bu kadar ucuz muuuu inşAllah bana emrederek yaptırdıgı açılan sudann kendisi rahatsızlanırdaaaa 3 gun tuvaletten cıkamazzz insan hayatı bu kadar basittt
off o ne yaaaaa... ois suları mı içicek millet! ortamı karıştırmaymış, ne alaksı var... asıl birine bişey olursa karışıcak o ortam!
iyikiiii yavaş ilerliyıoooorr yarım saaattirrr okuyorummmmm
ne çene ne çenee maşAllalhhhhhhh
iş hayatı ne kadar da zoorrrr yoruldum artık yaaa vücuden hemde beynensaçma sapan insanlarla uğraşıyorummmm müdürüm desen hiç farkı yokk
suyumuzda bakteri çıktı su temin edelim dışarıdan dedimm birşey olmazzz ortamı karıştırma dedi baanaaa
ya insan hayatı bu kadar ucuz muuuu inşAllah bana emrederek yaptırdıgı açılan sudann kendisi rahatsızlanırdaaaa 3 gun tuvaletten cıkamazzz insan hayatı bu kadar basittt
aaa ne alakası var :) hiç te konuşmadık bilemmm
iyikiiii yavaş ilerliyıoooorr yarım saaattirrr okuyorummmmm
ne çene ne çenee maşAllalhhhhhhh
off o ne yaaaaa... ois suları mı içicek millet! ortamı karıştırmaymış, ne alaksı var... asıl birine bişey olursa karışıcak o ortam!
kızlar lcw outlet te acaip ındırım vardı az önce 3 pantolon 3 gömlek aldım sadece 56 tl
Eki Görüntüle 478196 Eki Görüntüle 478195 Eki Görüntüle 478194 Eki Görüntüle 478198 Eki Görüntüle 478199 Eki Görüntüle 478200
pis yaratık ayyyyyyyyyyy inşallah kapar hastalık... kuzum umarım sen işten çıktığın zaman kadar devam eder bu problemde şikayet edersin onları.. ben olsam yaparım valla
kesinlikleee işyeri hekimimizde söylediiiigerek yok dedi adammmmm Allahım nefret ettimmmmmmmmmm
Allah bana bir gün nasip ederse müdürlüğü bunlar gibi olmıcam inşAllah Rabbim bana insan hayatını gözetmeyi nasip etsin öncelikleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?