2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evetttt korktuğum başıma geldi ((((

açlık 74 olması gereken 75-110
60 dak 180 olması gereken 180 den küçük
120 dak 162 olması gereken 140 tan küçük

doktor akşam döner bana ancak, belliydi böyle olacağı yoksa içim bu kadar huzursuz olmazdı.

canım sıkma kendini. stres yapma. doktor diyet verir, ilaç verir düşürür bi şekilde.. kontrollerin sıklaşabilir. bebeğe bir zararı yok bunun. hamilelikten sonra da düzene giricek zaten.

burcum canım lütfen daha fazla üzme bebişini ne olur kuzucum doktorun sana gerekli yolları söyleyecek kontrol altındasın çok şükür

canım sıkma kendini. stres yapma. doktor diyet verir, ilaç verir düşürür bi şekilde.. kontrollerin sıklaşabilir. bebeğe bir zararı yok bunun. hamilelikten sonra da düzene giricek zaten.

canım esraya katılıyorum takma kafana rahatla azıcık.... sakatlık değil bir şey değil düzelir bir durum takma...

cnm benım sakın ola uzme kendını sukur rabbım dermansız vermesın ama ben degerlerı anlamadım cnm aclık tokluk kaç cıkmış senın

selam canlarım ben geldimmm

iş hayatı ne kadar da zoorrrr yoruldum artık yaaa vücuden hemde beynen saçma sapan insanlarla uğraşıyorummmm müdürüm desen hiç farkı yokk

suyumuzda bakteri çıktı su temin edelim dışarıdan dedimm birşey olmazzz ortamı karıştırma dedi baanaaa

ya insan hayatı bu kadar ucuz muuuu inşAllah bana emrederek yaptırdıgı açılan sudann kendisi rahatsızlanırdaaaa 3 gun tuvaletten cıkamazzz insan hayatı bu kadar basittt

canım geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun geçer inşAllah çok ilginç yaa senki bu kadar dikkat ediyorsun yemene içmene

off o ne yaaaaa... ois suları mı içicek millet! ortamı karıştırmaymış, ne alaksı var... asıl birine bişey olursa karışıcak o ortam!

off o ne yaaaaa... ois suları mı içicek millet! ortamı karıştırmaymış, ne alaksı var... asıl birine bişey olursa karışıcak o ortam!

kesinlikleee işyeri hekimimizde söylediiii gerek yok dedi adammmmm Allahım nefret ettimmmmmmmmmm

Allah bana bir gün nasip ederse müdürlüğü bunlar gibi olmıcam inşAllah Rabbim bana insan hayatını gözetmeyi nasip etsin öncelikleee

pis yaratık ayyyyyyyyyyy inşallah kapar hastalık... kuzum umarım sen işten çıktığın zaman kadar devam eder bu problemde şikayet edersin onları.. ben olsam yaparım valla

Selam kuşummmmm hoşgeldinnn
iş hayatı zor tabi ama evde durmaktan iyidir
ne kadar düşüncesizler hiç böle şeyde duymadım

iyikiiii yavaş ilerliyıoooorr yarım saaattirrr okuyorummmmm

ne çene ne çenee maşAllalhhhhhhh

owww ne kadar ucuz güle güle giydir canım

pis yaratık ayyyyyyyyyyy inşallah kapar hastalık... kuzum umarım sen işten çıktığın zaman kadar devam eder bu problemde şikayet edersin onları.. ben olsam yaparım valla

canımmm ben bburadaki uygunsuzlukları bakanlıklara şikayet etsemm 1.5 trilyon en az para cezası hemdee işyeri kapatma cezası yerlerrr

bu kadar kolayy yanı dımı gerek yok eee gelıpte senımı tutacakar köpek köpeği ısırmaz derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…