Anne Sütü Arttırıcı Bitkiler
-Ada çayı anne sütünü arttırır.
-Alıç meyvelerinin kompostosu içilirse veya pişirilmeden yenirse anne sütünü arttırır.
-Amber kabuğu anne sütünü arttırıcı etkisi vardır.
-Anasonun süt arttırıcı özelliği vardır. Anne sütünü arttırmak için 20 gram susam, 10 gr anason ve 500 gr bal karıştırılır ve macun haline getirilir. Bundan günde 3 çorba kaşığı yenir.
-Antep fıstığı anne sütünü arttırıcı etkisi vardır.
-Civanperçemi süt arttırıcı etki gösterir.
-Çemen anne sütünü arttırıcıdır.
-Çörek otu bal ile karıştırılıp yenirse anne sütünü arttırıcı özelliği vardır.Fazla tüketilmemelidir.
-Dereotu anne sütü arttırıcı etki gösterir.
-Deve dikeni salatası anne sütü arttırıcı etkisini gösterir.
-Enginar anne sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Erik kaynatılır balla karıştırılıp yenirse anne sütü arttırıcı etki gösterir.
-Fesleğen anne sütü arttırıcı özelliği vardır. Fesleğen çiçeği, tohumu ve yaprakları kullanılır. Bunların çayı demlenir. Bundan 1- 2 bardak içilir.
-Funda anne sütü arttırıcı etki gösterir. Yaprakları ve çiçekleri kaynatılır ve günde 1- 2 bardak içilir.
-Geven anne sütü arttırıcı etki gösterir.
-Havuç anne sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Hayıt anne sütü arttırtıcı etkisi vardır.
-Salatalık anne sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Hurma anne sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Kimyon anne sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Kişniş süt arttırıcı etkisi vardır.
-Kuşkonmazın sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Lahana süt arttırıcı etki gösterir.
-Marul anne sütü arttırıcı etkisi vardır. Marul tohumundan günde 4- 5 gr yenirse etki gösterir.
-Maydanozun anne sütü arttırıcı etkisi vardır.
-Melek otunun süt arttırıcı özelliği vardır.
-Nane anne sütünü arttırır.
-Rezene anne sütünü arttırır.
-Salep süt arttırıcı etki gösterir.
-Taze üzüm anne sütünü arttırıcı özellik gösterir.
- Yer elması anne sütünü arttırıcı etkisi olduğu söylenir.
-Zencefil süt arttırıcı etki gösterir.
biz hem dini yönünü hem tıbbi yönünü sorduk ve kestirdik, içiniz rahat olsun o konuda
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/470824-bebek-orgu-siparisi-alinir.html belki lazım olur bebek örgü kıyafetler gezmenizi tavsiye ederim
hemde ne güzel bi nimet, şükürler olsun!!
bazı hastaneler almıomuş benimki alır mı acaba :44: ben aşkımın elini bırakmak istemiom dogumda
en güzelini sen dedin helal yırtılmak istio bazıları zorla kaşınıo
benim hastanemde de o civarda ama medicalpark cok pahalı benim arkadasım yaptı medicalde
bende ilk oraya gittim ama hiçte memnun kalmadım
seksi miyimyüzümü gizledim görmesin beni kimseciklerrrr
dedi valla en son gittigimde sordum "16. haftaya kadar risk içeriyor doguma 1 ay kala yaptırabilirsin tabi" dedi
aşkımda yanımdaydı o da duydu
bence de ne mahsuru olacak ki doguma 1 ay kala, ben röfle yaptırıcam, tam dibe temasta etmiyor ayrıca..
sen sordun mu hiç ?
hmmm canım teşekkürlerrr bilgiler için, hoşaf zaten hastane veriyor doğumdan sonra sadece hoşaf su içebiliyorsunaç kalıyon yanii gazın çıkana kadar :)
diğerlerinide not edeyimm
derin bilgiler bunlar süper olmuş canım.. eline sağlık.
kendi kendime mail attım bunu.. Hayatta kaybolmaz artık
Sağol tatlımm
direk paralamalık onlarçitileye çitileye
hahaondan veriyor adam ssk ödenir felan diye, sen de bakam ben gelmiyom ödüyecek mi
anamm düz gidersinn gııısoy sop, kayınvalidene sölede kapıdan uzak dursun
boyatamam sanırım bende cesaret edemem
bazıları kaşınmak istiyorsa kaşıyıvercenn çok çirkefim bu gün, uykusuzluk başıma vurdu kuşum
valla benm gözüme seksi göründünn
ben ilk 3 ay için sormuştum kimyasal olmaz demişti son ayı sormadım ama herkes diyor yaptırmaa ondan düşünmedm br daha saçlarım iyice dibi çıktı yaa
saol bitanem bilgiler için
ayy orda 3. madde beni cok etkiledi oraya odaklandım
bende tam tersi cok isterim elini tutmayı, yanımda olmasını, güç verir bana, ama izin vermezlerse tek başıma korkum daha da artar
Niye ama yaaa
süt arttırıcılar
üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı
başka ne eklenebilir kızlar buraya??
hemde ne güzel bi nimet, şükürler olsun!!
bazı hastaneler almıomuş benimki alır mı acaba :44: ben aşkımın elini bırakmak istemiom dogumda
en güzelini sen dedin helal yırtılmak istio bazıları zorla kaşınıo
benim hastanemde de o civarda ama medicalpark cok pahalı benim arkadasım yaptı medicalde
bende ilk oraya gittim ama hiçte memnun kalmadım
seksi miyimyüzümü gizledim görmesin beni kimseciklerrrr
dedi valla en son gittigimde sordum "16. haftaya kadar risk içeriyor doguma 1 ay kala yaptırabilirsin tabi" dedi
aşkımda yanımdaydı o da duydu
bence de ne mahsuru olacak ki doguma 1 ay kala, ben röfle yaptırıcam, tam dibe temasta etmiyor ayrıca..
sen sordun mu hiç ?
hmmm canım teşekkürlerrr bilgiler için, hoşaf zaten hastane veriyor doğumdan sonra sadece hoşaf su içebiliyorsunaç kalıyon yanii gazın çıkana kadar :)
diğerlerinide not edeyimm
derin bilgiler bunlar süper olmuş canım.. eline sağlık.
kendi kendime mail attım bunu.. Hayatta kaybolmaz artık
Sağol tatlımm
direk paralamalık onlarçitileye çitileye
hahaondan veriyor adam ssk ödenir felan diye, sen de bakam ben gelmiyom ödüyecek mi
anamm düz gidersinn gııısoy sop, kayınvalidene sölede kapıdan uzak dursun
boyatamam sanırım bende cesaret edemem
bazıları kaşınmak istiyorsa kaşıyıvercenn çok çirkefim bu gün, uykusuzluk başıma vurdu kuşum
valla benm gözüme seksi göründünn
ben ilk 3 ay için sormuştum kimyasal olmaz demişti son ayı sormadım ama herkes diyor yaptırmaa ondan düşünmedm br daha saçlarım iyice dibi çıktı yaa
saol bitanem bilgiler için
ayy orda 3. madde beni cok etkiledi oraya odaklandım
bende tam tersi cok isterim elini tutmayı, yanımda olmasını, güç verir bana, ama izin vermezlerse tek başıma korkum daha da artar
Niye ama yaaa
süt arttırıcılar
üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı
başka ne eklenebilir kızlar buraya??
kızlar yarın sızın dua gununuz dualarınızı dua topıgıne bugunden yazar mısınız ben sabah erkenden okuyorum genelde ısteklerınızı bılım ona göre duamo edeyım sekerlerım
aynen yaa benimde hep toplu saçlarım, zaten bi sönük bi acaip oldular hamilikte..
kimyasal hiç bişeyi bende kullanmıyorum işte..
oje de kullanmıyorum ben..
hangi şampuanmış o ? ben kerastase kullanıorum hep sacım röfleli oldugu için..
hele benim diplerim nasıl fena oldu hep röfleye öle almışki saclarım
ben senelerdir hep bu rengi kullanırım platin sarı
Eki Görüntüle 477932
şimdi diplerim hep cıktı böle durmuo tabi, ben doguma 1 ay kala boyatıcam doktorum onay verdi
kerastase kullanıyordum ama malum ben işi bırakınca evin ekonomisi sarsıldı biraz.NUDE benim şampuan ama gerçekten çok etkili krem bile kullanmıyorum.hobi parfümeri ve rossman'dan alıyorum genelde başka yerde varmı bilmiyorum. senin saçının rengide güzelmişyani röfle rengide,ana renginde güzelmiş.nekadar uzasada çok kötü olmaz seninki ...sen beni görsen uçlarım senin gibi sarı diplerim kömür siyahı oyuüzden 3.ayda boyadım saçımı
heh şimdi oldu
walla bana 3.aydan sonra saçını boyatabilirsin,kabız olmamaya dikkat et,günde 3 degil 6 ögün yemek ye,yüzmek ve cinsel ilişki serbest deditü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)
yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiiiboyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse
Karamela nere gacıveğdinnnnnnnnnn ?! şampuanı sormuştum:26:
geliveeğdim applepay duş aldım,makinayı çalıştırdım,ortalığı topladım..can sıkıntısı işte maksat hareket olsun
KIZLAR BEN KOCİŞE ANLATAMIYORDUM AY HAFTA HESABINI ..ONADA MAİL YOLLADIM... SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM DEDİM
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir. Bunlar hesaplanırken de son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.
ama ben 21. haftada gittim doktorum;5 aylık oldun dedi.25.haftaya randevu verdi ozamanda 6 aylık oldun diyecek bana.hangi aya girdiğimi söylüyo genelde...kafam karıştı yhaaa
KIZLAR BEN KOCİŞE ANLATAMIYORDUM AY HAFTA HESABINI ..ONADA MAİL YOLLADIM... SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM DEDİM
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir. Bunlar hesaplanırken de son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.
walla bana 3.aydan sonra saçını boyatabilirsin,kabız olmamaya dikkat et,günde 3 degil 6 ögün yemek ye,yüzmek ve cinsel ilişki serbest dedi
Karamela nere gacıveğdinnnnnnnnnn ?! şampuanı sormuştum:26:
geliveeğdim applepay duş aldım,makinayı çalıştırdım,ortalığı topladım..can sıkıntısı işte maksat hareket olsun
benim doktorumda 16. haftaya kadar riskli ama daha sonra bi sakıncası yok demişti
ben en son gittigimde sordum 1 ay kala boyatıcam dedim bi sorun yok dedi
boyatanlar var zaten ama işte cogunluk korkuo ne bilim herkesin kendi kararı
ohh işleri de bitirdin maşallahevde olmanın faydası da bu işte
ben şirkete gelmeden sabah bulaşık makinemi çalıştırdım eve gidince yerleştiricem yıkanmışları..
şampuan demiştin, onu sordum sana ?
ayları boşverelim ay diyince,faturalar,kiralar geliyor aklımaAYNEN KUZU ÖYLE OLACAK..AY HESABI OLUNCA KARIŞIYOR....en iyisi hafta hesabı yapmak..ki benimki 1 hafta önden gittiği için ay hesabı karıştırır zaten..bu yazı beni çok tatmin etti
benim 6 ayım bitti geçti bile
walla bana 3.aydan sonra saçını boyatabilirsin,kabız olmamaya dikkat et,günde 3 degil 6 ögün yemek ye,yüzmek ve cinsel ilişki serbest dedi
benim doktorumda 16. haftaya kadar riskli ama daha sonra bi sakıncası yok demişti
ben en son gittigimde sordum 1 ay kala boyatıcam dedim bi sorun yok dedi
boyatanlar var zaten ama işte cogunluk korkuo ne bilim herkesin kendi kararı
ohh işleri de bitirdin maşallahevde olmanın faydası da bu işte
ben şirkete gelmeden sabah bulaşık makinemi çalıştırdım eve gidince yerleştiricem yıkanmışları..
şampuan demiştin, onu sordum sana ?
ewde olmak çok kotu hele sürekli çalışıpta sonra ewde oturunca olmuyor malesef..benimkiler bitti sanada geliyim yardıma
''''kerastase kullanıyordum ama malum ben işi bırakınca evin ekonomisi sarsıldı biraz.NUDE benim şampuan ama gerçekten çok etkili krem bile kullanmıyorum.hobi parfümeri ve rossman'dan alıyorum genelde başka yerde varmı bilmiyorum. senin saçının rengide güzelmiş yani röfle rengide,ana renginde güzelmiş.nekadar uzasada çok kötü olmaz seninki ...sen beni görsen uçlarım senin gibi sarı diplerim kömür siyahı oyuüzden 3.ayda boyadım saçımı''' yazdım canım biraz önce... nude nude nude :)))
ohhh ne güzel...gün geçtikçe yaklaşıyoruz büyük güne...
izne çıkar çıkmaz beşik çanta gecelik hepsini ayarlıcam..bebeişe kıyafet dışında hiç bişi almadım.
ayları boşverelim ay diyince,faturalar,kiralar geliyor aklımabiz hafta hafta gidelim,kocanında kafasını karıştırma benimkide çözemedi zaten
ewde olmak çok kotu hele sürekli çalışıpta sonra ewde oturunca olmuyor malesef..benimkiler bitti sanada geliyim yardıma
''''kerastase kullanıyordum ama malum ben işi bırakınca evin ekonomisi sarsıldı biraz.NUDE benim şampuan ama gerçekten çok etkili krem bile kullanmıyorum.hobi parfümeri ve rossman'dan alıyorum genelde başka yerde varmı bilmiyorum. senin saçının rengide güzelmiş yani röfle rengide,ana renginde güzelmiş.nekadar uzasada çok kötü olmaz seninki ...sen beni görsen uçlarım senin gibi sarı diplerim kömür siyahı oyuüzden 3.ayda boyadım saçımı''' yazdım canım biraz önce... nude nude nude :)))
canım bende evde baglasan duramam, evlendikten sonra 1 senem evde gecti yapamadım duramadım cok zorladı beni
bende çalışmaya alışkınım...
kerastase evet pahalı bi şampuan, kuaförüm hep onu önerio
ben normal şampuanı da kullanıorum onu da ama öle cok bariz belli olan bi fark göremedim
normal şampuanlarda gayet iyi
nude yi duydum ama hiç kullanmadım tavsiyen üzerine kerastase im bitince onu alıcam
sen para al bu nude markasından bak müşteri bagladın iki dakkada
ayları boşverelim ay diyince,faturalar,kiralar geliyor aklımabiz hafta hafta gidelim,kocanında kafasını karıştırma benimkide çözemedi zaten
canım bende evde baglasan duramam, evlendikten sonra 1 senem evde gecti yapamadım duramadım cok zorladı beni
bende çalışmaya alışkınım...
kerastase evet pahalı bi şampuan, kuaförüm hep onu önerio
ben normal şampuanı da kullanıorum onu da ama öle cok bariz belli olan bi fark göremedim
normal şampuanlarda gayet iyi
nude yi duydum ama hiç kullanmadım tavsiyen üzerine kerastase im bitince onu alıcam
sen para al bu nude markasından bak müşteri bagladın iki dakkada
haklısın canım hemen yüzdelik payımı istemem lazım onlardan bende öyle bağlasalar duramıyordum ama ;hamilelik bağladı malesef ama inanki çook sıkıcı bişey.sürekli ewde olanlar nasıl vakit geçiriyormuş anlamıyorum....eşim izin vermio şimdi.ama doğurayım hemen çalışmak istiyorum.
kuaför önerir çünkü kar oranları yüksek satışlardabende kuaförüm bende çok önerdim tabi
haklısın canım hemen yüzdelik payımı istemem lazım onlardan bende öyle bağlasalar duramıyordum ama ;hamilelik bağladı malesef ama inanki çook sıkıcı bişey.sürekli ewde olanlar nasıl vakit geçiriyormuş anlamıyorum....eşim izin vermio şimdi.ama doğurayım hemen çalışmak istiyorum.
kuaför önerir çünkü kar oranları yüksek satışlardabende kuaförüm bende çok önerdim tabi
ayy kuaför müsün sen ne güzel
evet aynen öle bende arada alıorum arada almıorum o yüzden
aysunum gelmişşş...
kuzum sen yokken nasıl da yavaş işliyor sayfalar
aysun hoşgelmişteeee kızlar nie konuşmuonuz yaa canım sıkılıoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?