2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bunların hepsini doğum çantasına koyarmışız manav gibi

bakıcam canım. sağol.

kızlar yarın sızın dua gununuz dualarınızı dua topıgıne bugunden yazar mısınız ben sabah erkenden okuyorum genelde ısteklerınızı bılım ona göre duamo edeyım sekerlerım

benim hastane izin veriyor aradım sordum

hmmm canım teşekkürlerrr bilgiler için, hoşaf zaten hastane veriyor doğumdan sonra sadece hoşaf su içebiliyorsun aç kalıyon yanii gazın çıkana kadar :)

diğerlerinide not edeyimm

not et kuzum...

derin bilgiler bunlar süper olmuş canım.. eline sağlık.

kendi kendime mail attım bunu.. Hayatta kaybolmaz artık
Sağol tatlımm

bişey değil fıstıklar...

bak ya delüüüü

sağlıklı değil bekle az daha
süt arttırıcılar

üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı

başka ne eklenebilir kızlar buraya??

hurma

benim hastane izin veriyor aradım sordum

hmmm canım teşekkürlerrr bilgiler için, hoşaf zaten hastane veriyor doğumdan sonra sadece hoşaf su içebiliyorsun aç kalıyon yanii gazın çıkana kadar :)

diğerlerinide not edeyimm

not et kuzum...

derin bilgiler bunlar süper olmuş canım.. eline sağlık.

kendi kendime mail attım bunu.. Hayatta kaybolmaz artık
Sağol tatlımm

bişey değil fıstıklar...

bak ya delüüüü

sağlıklı değil bekle az daha
süt arttırıcılar

üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı

başka ne eklenebilir kızlar buraya??

hurma

KIZLAR BEN KOCİŞE ANLATAMIYORDUM AY HAFTA HESABINI ..ONADA MAİL YOLLADIM... SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM DEDİM

Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir. Bunlar hesaplanırken de son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.

tü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)

yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiii boyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse
walla bana 3.aydan sonra saçını boyatabilirsin,kabız olmamaya dikkat et,günde 3 degil 6 ögün yemek ye,yüzmek ve cinsel ilişki serbest dedi

Karamela nere gacıveğdinnnnnnnnnn ?! şampuanı sormuştum:26:
geliveeğdim applepay duş aldım,makinayı çalıştırdım,ortalığı topladım..can sıkıntısı işte maksat hareket olsun

ama ben 21. haftada gittim doktorum;5 aylık oldun dedi.25.haftaya randevu verdi ozamanda 6 aylık oldun diyecek bana.hangi aya girdiğimi söylüyo genelde...kafam karıştı yhaaa

ama ben 21. haftada gittim doktorum;5 aylık oldun dedi.25.haftaya randevu verdi ozamanda 6 aylık oldun diyecek bana.hangi aya girdiğimi söylüyo genelde...kafam karıştı yhaaa

AYNEN KUZU ÖYLE OLACAK..AY HESABI OLUNCA KARIŞIYOR....en iyisi hafta hesabı yapmak..ki benimki 1 hafta önden gittiği için ay hesabı karıştırır zaten..bu yazı beni çok tatmin etti

benim 6 ayım bitti geçti bile

AYNEN KUZU ÖYLE OLACAK..AY HESABI OLUNCA KARIŞIYOR....en iyisi hafta hesabı yapmak..ki benimki 1 hafta önden gittiği için ay hesabı karıştırır zaten..bu yazı beni çok tatmin etti
ayları boşverelim ay diyince,faturalar,kiralar geliyor aklıma biz hafta hafta gidelim,kocanında kafasını karıştırma benimkide çözemedi zaten

karemela.........ayları boşverelim ay diyince,faturalar,kiralar geliyor aklıma biz hafta hafta gidelim,kocanında kafasını karıştırma benimkide çözemedi zaten

sorma bu borçlar ödemeler yıldırdı bizi...dünyayay borç ödemeye gelmişiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…