2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam kuşummmmm hoşgeldinnn
iş hayatı zor tabi ama evde durmaktan iyidir
ne kadar düşüncesizler hiç böle şeyde duymadım

owww ne kadar ucuz güle güle giydir canım

şu ortama göre kesinlikleee evi tercih ederim canımmm

hoşbulduk

patrona sağa sola yalakalık yapacağı için ne desem reddediyor hersey para mı yaa insan sağlığı nerede kaldı

ah ah eski mudurum ise hemen su verimini durduruyordu neler neler yapıordu

bu kadar kolayy yanı dımı gerek yok eee gelıpte senımı tutacakar köpek köpeği ısırmaz derler

off ne kadar kötu bı durum ya

aynnennn adam ne desem gerek yok yapma sorun cıkarsa bana söylesinler cart curtt sinirrrrr

80 kişinin vebali uzerındeee

kızlar ben geçen hafta size ishalim çok fena dıyordum yaa afedersinizzz zor tutuyordum o derece su gibiydiii şimdi aklıma geldiii kesin sudan etkilendim ben umarım bebegım de iyidir

canımmm ben bburadaki uygunsuzlukları bakanlıklara şikayet etsemm 1.5 trilyon en az para cezası hemdee işyeri kapatma cezası yerlerrr

et insan sağlığıyla oynamasınlar ibret olsun herkese hakkaten et ...

muhtemelen bebeğim...

işyerinde huzur cok önemli, hergün bi sorun cıkıo senin bu şirkette de yaa sinir stres ne kötü

cnm netten aldım lcw onlıne den pantolonların bırısı 9.90 duşun
gömleklerın mavı karelısı 6.90 diğerlerı 9.90
hatta karelıleın son ıkısını ben aldım bıttı

bitmeden diyeydin ya

cok yazık cok, nasıl vurdumduymaz insanlarmış
benim çalıştıgım hiç bi şirkette böle insanlar olmadı şükür !

koliformsa kesin sudandır ishalin kesinlikle tüketme suyu bu işyerleri hep böle galibaa ahhh ahhhh....

koliformsa kesin sudandır ishalin kesinlikle tüketme suyu bu işyerleri hep böle galibaa ahhh ahhhh....

Son düzenleme:

haha cnm bı adet kalmıştı 2 gömlekten onuda ben aldım ama diğerlerınden var tatlım

evet canımm koliform demek suya dışkı kanalizasyon suyu karısıyor demek ben evden getiriyorum zaten

kötülük eden Allahtan bulsun..

applepay sen kaç yasındasın qıııı evet surekli sinir stresss

ay tatlım benım belkıde o sebepten yaşadın valal ne desem bılemdım ama bu kadar ucuz olmamalı ınsan hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…