kızlar lcw outlet te acaip ındırım vardı az önce 3 pantolon 3 gömlek aldım sadece 56 tl
Eki Görüntüle 478196 Eki Görüntüle 478195 Eki Görüntüle 478194 Eki Görüntüle 478198 Eki Görüntüle 478199 Eki Görüntüle 478200
canımmm ben bburadaki uygunsuzlukları bakanlıklara şikayet etsemm 1.5 trilyon en az para cezası hemdee işyeri kapatma cezası yerlerrr
Selam kuşummmmm hoşgeldinnn
iş hayatı zor tabi ama evde durmaktan iyidir
ne kadar düşüncesizler hiç böle şeyde duymadım
owww ne kadar ucuz güle güle giydir canım
çok güzelmiş canım... nerden aldın bunları?? netten mi mağazadan mı
bu kadar kolayy yanı dımı gerek yok eee gelıpte senımı tutacakar köpek köpeği ısırmaz derler
off ne kadar kötu bı durum ya
canım dogumdan sonra hemen ıs edonmeyı ıstıyorum dıyosun kım bakcak bebıse babaannesı mı:26:ayy kuaför müsün sen ne güzel
evet aynen öle bende arada alıorum arada almıorum o yüzden
aysun hoşgelmişteeee kızlar nie konuşmuonuz yaa canım sıkılıoooooo
evetttt korktuğum başıma geldi((((
açlık 74 olması gereken 75-110
60 dak 180 olması gereken 180 den küçük
120 dak 162 olması gereken 140 tan küçük
doktor akşam döner bana ancak, belliydi böyle olacağı yoksa içim bu kadar huzursuz olmazdı.
canım tedavısı var sonucta az bı dıyetle sorun yaratmaz emın ol cok asırı yuksekte deıl bence degerlerın
canımmm ben bburadaki uygunsuzlukları bakanlıklara şikayet etsemm 1.5 trilyon en az para cezası hemdee işyeri kapatma cezası yerlerrr
aynnennn adam ne desem gerek yok yapma sorun cıkarsa bana söylesinler cart curtt sinirrrrr
80 kişinin vebali uzerındeee
kızlar ben geçen hafta size ishalim çok fena dıyordum yaa afedersinizzz zor tutuyordum o derece su gibiydiii şimdi aklıma geldiii kesin sudan etkilendim ben umarım bebegım de iyidir
şu ortama göre kesinlikleee evi tercih ederim canımmm
hoşbulduk
patrona sağa sola yalakalık yapacağı için ne desem reddediyor hersey para mı yaa insan sağlığı nerede kaldı
ah ah eski mudurum ise hemen su verimini durduruyordu neler neler yapıordu
cnm netten aldım lcw onlıne den pantolonların bırısı 9.90 duşun
gömleklerın mavı karelısı 6.90 diğerlerı 9.90
hatta karelıleın son ıkısını ben aldım bıttı
aynnennn adam ne desem gerek yok yapma sorun cıkarsa bana söylesinler cart curtt sinirrrrr
kızlar ben geçen hafta size ishalim çok fena dıyordum yaa afedersinizzz zor tutuyordum o derece su gibiydiii şimdi aklıma geldiii kesin sudan etkilendim ben umarım bebegım de iyidir
canım dogumdan sonra hemen ıs edonmeyı ıstıyorum dıyosun kım bakcak bebıse babaannesı mı:26:
canım tedavısı var sonucta az bı dıyetle sorun yaratmaz emın ol cok asırı yuksekte deıl bence degerlerın
evet ben çalışmayı seviyorum, hem bizimki aile şirketi eşimle de beraberiz
pek görüşemioz gün içinde ama olsun
babannemiz bakıcak bebege, annem uzak bana zaten
bakalım kısmet çalışmayı cok istiyorum ama olurda çalışamazsam
ben bakarım kayınvalidemde yardım eder
işyerinde huzur cok önemli, hergün bi sorun cıkıo senin bu şirkette de yaa sinir stres ne kötü
bitmeden diyeydin ya
cok yazık cok, nasıl vurdumduymaz insanlarmış
benim çalıştıgım hiç bi şirkette böle insanlar olmadı şükür !
koliformsa kesin sudandır ishalin kesinlikle tüketme suyu bu işyerleri hep böle galibaa ahhh ahhhh....
canım dogumdan sonra hemen ıs edonmeyı ıstıyorum dıyosun kım bakcak bebıse babaannesı mı:26:ayy kuaför müsün sen ne güzel
evet aynen öle bende arada alıorum arada almıorum o yüzden
aysun hoşgelmişteeee kızlar nie konuşmuonuz yaa canım sıkılıoooooo
evetttt korktuğum başıma geldi((((
açlık 74 olması gereken 75-110
60 dak 180 olması gereken 180 den küçük
120 dak 162 olması gereken 140 tan küçük
doktor akşam döner bana ancak, belliydi böyle olacağı yoksa içim bu kadar huzursuz olmazdı.
cnm netten aldım lcw onlıne den pantolonların bırısı 9.90 duşun
gömleklerın mavı karelısı 6.90 diğerlerı 9.90
hatta karelıleın son ıkısını ben aldım bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?