benim eşimde yumuşak huyludurrr
o kadınların gelir ağzını yırtarımm
hıııııııııı ondan anladım kuzum patron biliyor mu ?
anammm nasıl görmemişimmmmm yiii çen bziiiiiiii
yeter kiii çen yii, kalktıkk ama uykusuz kaldıkk teyzoş
onun saçını başını yolar tırnaklarını geçirirsinnçocukta sizi görünce güler güzel bir foto olur hehee
hıııııııııı ondan anladım kuzum patron biliyor mu ?
anammm nasıl görmemişimmmmm yiii çen bziiiiiiii
yeter kiii çen yii, kalktıkk ama uykusuz kaldıkk teyzoş
onun saçını başını yolar tırnaklarını geçirirsinnçocukta sizi görünce güler güzel bir foto olur hehee
tü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)
yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiiiboyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse
özel olabilir.ama şahsen eşimin girmesini istemem.ben rahat rahat bağırıp çağırmak isterim o beni daha da strese sokar.
dur arayıp sorayım bi canım....
sağol canım benim. insanın eşinin yumuşak, güzel huylu olmasından daha büyük bi nimet ne olabilir ki...
valla özel hastane alırlar diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi daha sormadım onu:)
benim eşimde yumuşak huyludurrr
o kadınların gelir ağzını yırtarımm
milonammm
nisa hastanesinde normal doğum 525 sezeryan 1.50 dedi.. epidural de +325 tl fark oluyo dedi.
tü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)
yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiiiboyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse
aktara gittim bugün biraz konuştukta bir kaç ufak tiyo verdi:
1) bebek doğduktan 15 gün sonra ada çayı yağını ayak altlarına ve kasıklarına sürüyorsunuz gaz olmuyor...
2) doğal bebek yağı kullanmak istiyorsanız saf zeytinyağının içine 1-2 damla gliserin ve kayısı yağını karıştırıyoruz...
3) doğum sancıları başladı iyice de sıkılaştı o arada 1-2 finca ada çayı içiyoruz kaslar gevşiyor ve doğum kolaylaşıyor...
4) ödem için doktor izin verirse kiraz sapı ve mısır püskülü çayı..(bunu biliyordum ama deneyemedim cesaret edip arkadaşına doktor önermiş ve 1-2 saate hiç bişeyi kalmıyordu dedi işe yaramış ben de sorcam bu hafta sonu)
5) bunu da bir arkadaşım söyledi kesinlikle yapacağım küçük sıcak su torbalarından hastane çantamızda 2 tane olacak süt kanalları sıcakla açılıyormuş onu koyuyoruz ve ehemn süt geliyor...
6) bunu arkadaşım söyledi hoşaf getirsinler mutlaka hoşaf iç çok süt yapıyor dedi doktorların su yeter dediklerine bakma ben çok faydasını gördüm dedi...
şimdilik bunlar var....
1) bebek doğduktan 15 gün sonra ada çayı yağını ayak altlarına ve kasıklarına sürüyorsunuz gaz olmuyor...
2) doğal bebek yağı kullanmak istiyorsanız saf zeytinyağının içine 1-2 damla gliserin ve kayısı yağını karıştırıyoruz...
3) doğum sancıları başladı iyice de sıkılaştı o arada 1-2 finca ada çayı içiyoruz kaslar gevşiyor ve doğum kolaylaşıyor...
4) ödem için doktor izin verirse kiraz sapı ve mısır püskülü çayı..(bunu biliyordum ama deneyemedim cesaret edip arkadaşına doktor önermiş ve 1-2 saate hiç bişeyi kalmıyordu dedi işe yaramış ben de sorcam bu hafta sonu)
5) bunu da bir arkadaşım söyledi kesinlikle yapacağım küçük sıcak su torbalarından hastane çantamızda 2 tane olacak süt kanalları sıcakla açılıyormuş onu koyuyoruz ve ehemn süt geliyor...
6) bunu arkadaşım söyledi hoşaf getirsinler mutlaka hoşaf iç çok süt yapıyor dedi doktorların su yeter dediklerine bakma ben çok faydasını gördüm dedi...
şimdilik bunlar var....
şimdilik bunlar var....
aaa olur mu yumuşaksa o vur sırtına al ekmeğinidir.. ne kötüüü
seziyor ama kesin bulguya rastlayamadı henüz
yolmam da baya bir laf ederim
boyatmayın ya ne boyatması
daha iyi az da ona bağırırım
hemde ne güzel bi nimet, şükürler olsun!!
bazı hastaneler almıomuş benimki alır mı acaba :44: ben aşkımın elini bırakmak istemiom dogumda
en güzelini sen dedin helal yırtılmak istio bazıları zorla kaşınıo
benim hastanemde de o civarda ama medicalpark cok pahalı benim arkadasım yaptı medicalde
bende ilk oraya gittim ama hiçte memnun kalmadım
seksi miyimyüzümü gizledim görmesin beni kimseciklerrrr
dedi valla en son gittigimde sordum "16. haftaya kadar risk içeriyor doguma 1 ay kala yaptırabilirsin tabi" dedi
aşkımda yanımdaydı o da duydu
bence de ne mahsuru olacak ki doguma 1 ay kala, ben röfle yaptırıcam, tam dibe temasta etmiyor ayrıca..
sen sordun mu hiç ?
şimdilik bunlar var....
özel olabilir.ama şahsen eşimin girmesini istemem.ben rahat rahat bağırıp çağırmak isterim o beni daha da strese sokar.
direk paralamalık onlarçitileye çitileye
hahaondan veriyor adam ssk ödenir felan diye, sen de bakam ben gelmiyom ödüyecek mi
anamm düz gidersinn gııısoy sop, kayınvalidene sölede kapıdan uzak dursun
boyatamam sanırım bende cesaret edemem
bazıları kaşınmak istiyorsa kaşıyıvercenn çok çirkefim bu gün, uykusuzluk başıma vurdu kuşum
valla benm gözüme seksi göründünn
ben ilk 3 ay için sormuştum kimyasal olmaz demişti son ayı sormadım ama herkes diyor yaptırmaa ondan düşünmedm br daha saçlarım iyice dibi çıktı yaa
ya ortamı kurmuşum niye boziyim şimdi
adam gaza geldi bir iyilik yapacak burda
bu arada saç boyatmadan bahsetmişsiniz, kızlar değil boyatmak, annem kestirmeme bile izin vermiyor rapunzel gibim oldum
Batıl inanç ama onuda kıramıyorum.. "Hadi kalsın bari" dedim duruyor.. Allahtan hamile kalmadan hemen önce kestirmiştim de kötü durmuyor
bu arada saç boyatmadan bahsetmişsiniz, kızlar değil boyatmak, annem kestirmeme bile izin vermiyor rapunzel gibim oldum
Batıl inanç ama onuda kıramıyorum.. "Hadi kalsın bari" dedim duruyor.. Allahtan hamile kalmadan hemen önce kestirmiştim de kötü durmuyor
Karamela nere gacıveğdinnnnnnnnnn ?! şampuanı sormuştum:26:
yaseeee dün akşam salata yaparken sen aklıma geldin dicen ki niyeeee
elimde kocaman mis gibi bi çanakkale domatesi vardı
domatesi dogruyorum nasıl güzel kokusu gelio buram buram bayılırım ben çanakkale domatesine
seni hatırlatıo bana aynı zamanda
kızlar ruyamda bebeğime süt veriyodum.. o kadar çok sütüm vardı ki, fazla olanları da sağıp dolaba kaldırıyodum. bebeğim de çok güzel içiyodu, çok tatlıydı
moonsun nereye kayboldu yaa??
ya benımde cok uzadı cok bunaldım batıl ınanclarım yoktur am anedense takıldım bu sfer kestıremıyorum sonrada kendıme kızıyorum sacmalıyorum dıye ama kaldım oyle
yaa kızlar sıteden düşüp duruyorum 5 dk aktıf olmasam ılk gırıs yaparken benı hatırla butonu var o butonu bugun reklam kapatmıs tıklayamıyorum o yuzdne boyel oluyor sızde de mı oyle :26:
ohhh maşallah hayırlara cıksın ne güzel rüyaymış
moonsun dedi ya uzman mı ne gelicek arada ugrarım die
ben kestirdim bi kaç defa hemde ama kestirmeden önce kayınvalidecigime sordum o da gitmiş tanıdıgı bir hocaya sormuş
hocamız kestirsin saçlarını kestirmekle bebegin hiç bir ilgisi yok dinimizde demiş
bende doktoruma sordum o da güldü bana inanmayın böle şeylere die
süt arttırıcılar
üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı
başka ne eklenebilir kızlar buraya??
batıl inanç olduğunu da biliyoz ama işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?