2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

seziyor ama kesin bulguya rastlayamadı henüz

yolmam da baya bir laf ederim

tü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)

yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiii boyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse

boyatmayın ya ne boyatması

özel olabilir.ama şahsen eşimin girmesini istemem.ben rahat rahat bağırıp çağırmak isterim o beni daha da strese sokar.

daha iyi az da ona bağırırım

dur arayıp sorayım bi canım....

sağol canım benim. insanın eşinin yumuşak, güzel huylu olmasından daha büyük bi nimet ne olabilir ki...

hemde ne güzel bi nimet, şükürler olsun!!

valla özel hastane alırlar diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi daha sormadım onu:)

bazı hastaneler almıomuş benimki alır mı acaba :44: ben aşkımın elini bırakmak istemiom dogumda

benim eşimde yumuşak huyludurrr

o kadınların gelir ağzını yırtarımm

en güzelini sen dedin helal yırtılmak istio bazıları zorla kaşınıo

milonammm

nisa hastanesinde normal doğum 525 sezeryan 1.50 dedi.. epidural de +325 tl fark oluyo dedi.

benim hastanemde de o civarda ama medicalpark cok pahalı benim arkadasım yaptı medicalde
bende ilk oraya gittim ama hiçte memnun kalmadım

tü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)

yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiii boyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse

seksi miyim yüzümü gizledim görmesin beni kimseciklerrrr
dedi valla en son gittigimde sordum "16. haftaya kadar risk içeriyor doguma 1 ay kala yaptırabilirsin tabi" dedi
aşkımda yanımdaydı o da duydu
bence de ne mahsuru olacak ki doguma 1 ay kala, ben röfle yaptırıcam, tam dibe temasta etmiyor ayrıca..
sen sordun mu hiç ?

Son düzenleme:

hmmm canım teşekkürlerrr bilgiler için, hoşaf zaten hastane veriyor doğumdan sonra sadece hoşaf su içebiliyorsun aç kalıyon yanii gazın çıkana kadar :)

diğerlerinide not edeyimm

derin bilgiler bunlar süper olmuş canım.. eline sağlık.

kendi kendime mail attım bunu.. Hayatta kaybolmaz artık
Sağol tatlımm

aaa olur mu yumuşaksa o vur sırtına al ekmeğinidir.. ne kötüüü

direk paralamalık onlar çitileye çitileye

seziyor ama kesin bulguya rastlayamadı henüz

haha ondan veriyor adam ssk ödenir felan diye, sen de bakam ben gelmiyom ödüyecek mi

anamm düz gidersinn gııı soy sop, kayınvalidene sölede kapıdan uzak dursun

boyatamam sanırım bende cesaret edemem

bazıları kaşınmak istiyorsa kaşıyıvercenn çok çirkefim bu gün, uykusuzluk başıma vurdu kuşum

valla benm gözüme seksi göründünn
ben ilk 3 ay için sormuştum kimyasal olmaz demişti son ayı sormadım ama herkes diyor yaptırmaa ondan düşünmedm br daha saçlarım iyice dibi çıktı yaa

saol bitanem bilgiler için
ayy orda 3. madde beni cok etkiledi oraya odaklandım

özel olabilir.ama şahsen eşimin girmesini istemem.ben rahat rahat bağırıp çağırmak isterim o beni daha da strese sokar.

bende tam tersi cok isterim elini tutmayı, yanımda olmasını, güç verir bana, ama izin vermezlerse tek başıma korkum daha da artar

Niye ama yaaa

ya ortamı kurmuşum niye boziyim şimdi
adam gaza geldi bir iyilik yapacak burda

bu arada saç boyatmadan bahsetmişsiniz, kızlar değil boyatmak, annem kestirmeme bile izin vermiyor rapunzel gibim oldum
Batıl inanç ama onuda kıramıyorum.. "Hadi kalsın bari" dedim duruyor.. Allahtan hamile kalmadan hemen önce kestirmiştim de kötü durmuyor

seniigidii seniiiiiiii aferim akıllı hatunsunnn

anneler diyorsa dinlemek lazm
bende saçlarım çok uzadı kestiremiyom herkes bişi diyorr bari perçemlerimi kesimm yok anacımm çapaçull geziyom

Karamela nere gacıveğdinnnnnnnnnn ?! şampuanı sormuştum:26:

yaseeee dün akşam salata yaparken sen aklıma geldin dicen ki niyeeee
elimde kocaman mis gibi bi çanakkale domatesi vardı
domatesi dogruyorum nasıl güzel kokusu gelio buram buram bayılırım ben çanakkale domatesine
seni hatırlatıo bana aynı zamanda

kızlar ruyamda bebeğime süt veriyodum.. o kadar çok sütüm vardı ki, fazla olanları da sağıp dolaba kaldırıyodum. bebeğim de çok güzel içiyodu, çok tatlıydı

moonsun nereye kayboldu yaa??

ya benımde cok uzadı cok bunaldım batıl ınanclarım yoktur am anedense takıldım bu sfer kestıremıyorum sonrada kendıme kızıyorum sacmalıyorum dıye ama kaldım oyle

yaa kızlar sıteden düşüp duruyorum 5 dk aktıf olmasam ılk gırıs yaparken benı hatırla butonu var o butonu bugun reklam kapatmıs tıklayamıyorum o yuzdne boyel oluyor sızde de mı oyle :26:

anam çok güzeldir bizim dometesler öğünmek gibi olmasın miss gibi kokar evett,

benim kokumla pek bağdaşşşmaz ama olsunn hatırla gııı koptumm

Kaç aydır boyatmıyorum bir kaç ay daha boyatmam anasınısatayım sonuçta doğalında bile kimyasal madde var ya zarar verirsem oğluma. Ben inanmamama rağmen yine de saçımı bile kestirmedim zaten .bişey olacağından mı hayır yine de yapmadım. Zaten işe gelerek yoruyoz bebişleri bir de saç boyatıp da nefesini daraltmayım oğlanın

kızlar ruyamda bebeğime süt veriyodum.. o kadar çok sütüm vardı ki, fazla olanları da sağıp dolaba kaldırıyodum. bebeğim de çok güzel içiyodu, çok tatlıydı

moonsun nereye kayboldu yaa??

ohhh maşallah hayırlara cıksın ne güzel rüyaymış
moonsun dedi ya uzman mı ne gelicek arada ugrarım die

ben kestirdim bi kaç defa hemde ama kestirmeden önce kayınvalidecigime sordum o da gitmiş tanıdıgı bir hocaya sormuş
hocamız kestirsin saçlarını kestirmekle bebegin hiç bir ilgisi yok dinimizde demiş
bende doktoruma sordum o da güldü bana inanmayın böle şeylere die

süt arttırıcılar

üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı

başka ne eklenebilir kızlar buraya??

batıl inanç olduğunu da biliyoz ama işteeee

süt arttırıcılar

üzüm hoşafı
su
süt
malt içeceği
hummana stil çayı

başka ne eklenebilir kızlar buraya??

Anne Sütü Arttırıcı Bitkiler

-Ada çayı anne sütünü arttırır.

-Alıç meyvelerinin kompostosu içilirse veya pişirilmeden yenirse anne sütünü arttırır.

-Amber kabuğu anne sütünü arttırıcı etkisi vardır.

-Anasonun süt arttırıcı özelliği vardır. Anne sütünü arttırmak için 20 gram susam, 10 gr anason ve 500 gr bal karıştırılır ve macun haline getirilir. Bundan günde 3 çorba kaşığı yenir.

-Antep fıstığı anne sütünü arttırıcı etkisi vardır.

-Civanperçemi süt arttırıcı etki gösterir.

-Çemen anne sütünü arttırıcıdır.

-Çörek otu bal ile karıştırılıp yenirse anne sütünü arttırıcı özelliği vardır.Fazla tüketilmemelidir.

-Dereotu anne sütü arttırıcı etki gösterir.

-Deve dikeni salatası anne sütü arttırıcı etkisini gösterir.

-Enginar anne sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Erik kaynatılır balla karıştırılıp yenirse anne sütü arttırıcı etki gösterir.

-Fesleğen anne sütü arttırıcı özelliği vardır. Fesleğen çiçeği, tohumu ve yaprakları kullanılır. Bunların çayı demlenir. Bundan 1- 2 bardak içilir.

-Funda anne sütü arttırıcı etki gösterir. Yaprakları ve çiçekleri kaynatılır ve günde 1- 2 bardak içilir.

-Geven anne sütü arttırıcı etki gösterir.

-Havuç anne sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Hayıt anne sütü arttırtıcı etkisi vardır.

-Salatalık anne sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Hurma anne sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Kimyon anne sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Kişniş süt arttırıcı etkisi vardır.

-Kuşkonmazın sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Lahana süt arttırıcı etki gösterir.

-Marul anne sütü arttırıcı etkisi vardır. Marul tohumundan günde 4- 5 gr yenirse etki gösterir.

-Maydanozun anne sütü arttırıcı etkisi vardır.

-Melek otunun süt arttırıcı özelliği vardır.

-Nane anne sütünü arttırır.

-Rezene anne sütünü arttırır.

-Salep süt arttırıcı etki gösterir.

-Taze üzüm anne sütünü arttırıcı özellik gösterir.

- Yer elması anne sütünü arttırıcı etkisi olduğu söylenir.

-Zencefil süt arttırıcı etki gösterir.

batıl inanç olduğunu da biliyoz ama işteeee

biz hem dini yönünü hem tıbbi yönünü sorduk ve kestirdik, içiniz rahat olsun o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…