ne kadann küçükkksün :)
ohhh afiyetler olsunn bakalımmm
bebikimmmmmmmm gelioooooom
sende 85 lisin di mi ?
küçüüüm tabiii daha cok yolum var
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
biraz ağladım zırladım biraz rahatladım, çok stresliydim üzerine tuz biber oldu rapor(
hemşire aradı değerler yüksekmiş, akşam doktoru arayacakmışım önerilerde bulunacakmış. zaten diyetteydim nasıl düşüreceğim bilmiyorum. bakalım ne dicek.
canım elimizden bişey gelse keşke, üzme kendini artık, cok hırpaladın sen kendini..
elbet düzelir, rahatla biraz, akşam git güzel bi duş al, yemegini ye eşinle başbaşa,
eşinle konuşmakta rahatlatır... yarında böle neşeli, cıvıl cıvıl gel buralara e mi..
burcu canım ne olur üzülme düzelecek inşallah...dr. la görüş bakalım ne diycek...
ceylin....canım fatma otu ne yararı felan ne ilk defa duyuyorum?
arcak ...canım kızının isminin yanına isim buldum....elif serra,bilge serra,zeynep serra....çocuk ilerde kendı sevdiğini seçer...bizim bi arkadaşın kızları,zeynep serra,bilge berra ordan aklıma geldı......sana da en uygun aklıma elif serra geldi ilk kız ya.....elif ordan serra da malum senın vazgeçemeyeceğin isim....
biraz ağladım zırladım biraz rahatladım, çok stresliydim üzerine tuz biber oldu rapor(
hemşire aradı değerler yüksekmiş, akşam doktoru arayacakmışım önerilerde bulunacakmış. zaten diyetteydim nasıl düşüreceğim bilmiyorum. bakalım ne dicek.
sende 85 lisin di mi ?
canım elimizden bişey gelse keşke, üzme kendini artık, cok hırpaladın sen kendini..
elbet düzelir, rahatla biraz, akşam git güzel bi duş al, yemegini ye eşinle başbaşa,
eşinle konuşmakta rahatlatır... yarında böle neşeli, cıvıl cıvıl gel buralara e mi..
yesssss 84 aralık 26, 85 de
fındıklarım öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...
burcum sıkma canını düzelir her şey rahat ol bebeğim...
Eki Görüntüle 478389
sümüğüneee bak şununnnnn
Eki Görüntüle 478388
bırakınn beniii yıkanmıcammmmmmmm
canım benim sıkma canınıı, biraz düşürünce yoluna girer merak etme
banane demiom büyüksün benden
Iyyykkkkkkkkk:120:
sende 85 lisin di mi ?
Selammmm canımmm
yeğenine geçmiş olsun, öle deme belki bizde anne olunca öle oluruz
ne güzel gezmişsin hem alışverişte yapmışsın ohhhh
resimlerini isterizzzzzz
ohoohhh gezin bakalım maşallahhh
canım geçmiş olsun, inşallah bişeyi yoktur yeğeninin. bu ara çocuklara bişiler oldu. hiç iyi şeyler duymuyorum valla.
aldıklarını göster bize :):)
YOK canım irem ,nehir ikisinden biri olacak...Elif Serra güzelmiş
bende hep kendi ismime uyumlu olsun diorum ama benim ismime uyan bi isim yok:26:
seninki sude olcak galiba ?
yemek kısmı süper...Bende cıkıom eve ışınlancammmmmmm
makinedeki bulaşıklarımı yerleştiricem, balkondaki çamaşırlarımı yerleştiricem
duş alcam, giyincem sooora aşkımla yemegeeeeeeee
öpüldünüz şekerparelerrrrrrrrrrr
canım ben sana demiştim senın ewede yardma gelıyım die bukadar uğraşmazdınBende cıkıom eve ışınlancammmmmmm
makinedeki bulaşıklarımı yerleştiricem, balkondaki çamaşırlarımı yerleştiricem
duş alcam, giyincem sooora aşkımla yemegeeeeeeee
öpüldünüz şekerparelerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?