2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

burcu canım ne olur üzülme düzelecek inşallah...dr. la görüş bakalım ne diycek...

ceylin....canım fatma otu ne yararı felan ne ilk defa duyuyorum?

arcak ...canım kızının isminin yanına isim buldum....elif serra,bilge serra,zeynep serra....çocuk ilerde kendı sevdiğini seçer...bizim bi arkadaşın kızları,zeynep serra,bilge berra ordan aklıma geldı......sana da en uygun aklıma elif serra geldi ilk kız ya.....elif ordan serra da malum senın vazgeçemeyeceğin isim....

Elif Serra güzelmiş
bende hep kendi ismime uyumlu olsun diorum ama benim ismime uyan bi isim yok:26:
seninki sude olcak galiba ?

canım benim sıkma canınıı, biraz düşürünce yoluna girer merak etme

fındıklarım öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...

burcum sıkma canını düzelir her şey rahat ol bebeğim...

İyi akşamlar tatlım bizde seni öpüyoruz oğluşumlaa (kıpır kıpır da şuan )

Kızlar bizde çıkıyoruz.. İyi akşamlar sizeee

Bende cıkıom eve ışınlancammmmmmm
makinedeki bulaşıklarımı yerleştiricem, balkondaki çamaşırlarımı yerleştiricem
duş alcam, giyincem sooora aşkımla yemegeeeeeeee

öpüldünüz şekerparelerrrrrrrrrrr

canım benim sıkma canınıı, biraz düşürünce yoluna girer merak etme

herkese hayırlı akşamlar efendim bu akşam tanrı misafirim var müdürüm iş yerinde kalıp çalışması gerekiyormuş yalnız yaşıyor iftara gelicek artık Allah ne verdiyse beraber yapıp yiyecez :)

slmlar herkese burcuxx canım tam okuyamadım ama sanırımtahlillerin kötü çıkmış üzülme lütfen dikkat ettikten sonra sorun olmyor inan benim ilk gebeliğimde 50 mg lık direk 220 çıktı gerek bile duymaı 100mg diyetle telafi etmiştim Allah seninde yardımcın olur kuzum üzüpte kendini strese girme bebişimizide üzme daha kötüsünden korusun rabbim
ahhh ahhh kızlar hala bende dr arıyorum hoş var gidicem belli ama oda benim dr.un hastalarına bakmıyormuş bana mecbur bakarda gitmek okadar zorki elime düştün diye pis pis sırıtacak ahhhh dr.um ne vardı 3ay sonra gitsen onun stresi var üzerimde aslında bu hafta kontrol var ama daha gidemedim yrn olsun bakalım belki giderim

Selammmm canımmm
yeğenine geçmiş olsun, öle deme belki bizde anne olunca öle oluruz
ne güzel gezmişsin hem alışverişte yapmışsın ohhhh
resimlerini isterizzzzzz

Selam kuşum,çok sağol evet yaa ben ablama kızıyorum ama eminim bende öyle olurum gbime geliyor :)
ya resim yükledim pc.ye ama foruma ekleyemedim,tatilde eşim resetlemişti.
Akşam uğraşırım tekrar

ohoohhh gezin bakalım maşallahhh
canım geçmiş olsun, inşallah bişeyi yoktur yeğeninin. bu ara çocuklara bişiler oldu. hiç iyi şeyler duymuyorum valla.
aldıklarını göster bize :):)

Valla iyi geldi canım yaa saatlerce gezdik,annecim ablamla bana elbise aldı çocukluğumuza döndük bi an
Yeğenimin de dışkısında iltihap gibi bişey görmüş ablam dr bağırsak düzenleyici verdi,bi de dışkı tahlili istedi yarın sabah inşallah temiz çıkar..
meyveli süt sakın içmesin dedi..

Kizlarrr nasilisinz yaa kac haftadir donemedim araniza tasindim demistim ta evin isleri biturlu bitmedi hala da netim yok teldrn fazla giremiyorum paketim de bitmek uzere zaten. Ama bi iki gune netim baglancak o zaman doncem araniza. Gecen ben yazdiktan sinra bana yazanlar olduysa cevap veremedigim İcin cok ozur sizden bu kadar ayri kalmak cok kotuuu. Hepinizi kocaman opuyorum. İyi iftarlaaarrr

Elif Serra güzelmiş
bende hep kendi ismime uyumlu olsun diorum ama benim ismime uyan bi isim yok:26:
seninki sude olcak galiba ?
YOK canım irem ,nehir ikisinden biri olacak...

yemek kısmı süper...

canım ben sana demiştim senın ewede yardma gelıyım die bukadar uğraşmazdın
ooh yemek kısmı en güzeli ama fazla kaçırma yinede akşam akşam

canım hiç üzme kendini boşuna, hamilelikte şeker yüksekliği kötü birşey değil, ne kiloya ne diyete bakıyor yüksek olması, doktorun en fazla gebeliğin boyunca insülün verir sana ki o da tamamen yan etkisizdir, ne sana ne de bebeğine bir zararı dokunmaz, inan bana tansiyon yüksekliği gibi tehlikeli değil şeker yüksekliği, zaten gebeliğe özgü birşey, doğumdan sonra normale dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…