2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar ben de pazartesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam aç geldi nasıl oluyo kan mı alıyolar? bir de benim karnımın içi acıyo normalmi yoksa fazla kilo almakla ilgilimi 5,5 kilo aldım da:)

arkadaşlar ben de pazartesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam aç geldi nasıl oluyo kan mı alıyolar? bir de benim karnımın içi acıyo normalmi yoksa fazla kilo almakla ilgilimi 5,5 kilo aldım da:)

bende bu hafta yaptıracağım.gece 12den sonra bişey yeme sabah gel demişti doktorum.kolundan 2-3 kere kan alıyorlar.5,5 kiloya fazlamı diyorsun tatlım????? ben 13 kilo aldım!!!! ama karnımda ağrı falan yok

Son düzenleme:

İnecek inşallah canım üzme kendini daha fazla

günaydın topiğimiz en tatlı anneleri bugün serin bir güne merhaba dedik sakaryada umarım gün boyu böyle devam eder hatta yağmurda yağsa iyi olur :) dün gece çok huzursuzduk uyuyamadık burnumuz tıkandı ne yaptıysak açılmadı bu yüzdende nefes alamayıp tam anlamıyla uyuyamadık artık bu gece sızarız herhalde

hilalim maşallah kızçenin bir sürü şeyi olmuş rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ..

günaydın mileeeeeeeeeet canım neden ateş yaptı acaba bana 2. pek dokunmamıştı.benimde bugün sol kalçam bayaaaaaaa ağrıyor yürürken işler çok bugün full time iş var yani. öpüldünüz ara ara bakarım sayfalara

Canlarım cicişlerim bebişlerim günaydınnnnnnnn

şişko göbüşlüler napıyosunuz bakimmmmm

evett bugün hava daha serin bursadaaa umarım yağmur yağarrr

kızlarrr gecee yine o meyveye aş erdim saat 3 te kalktım doğradım 1 dilim geldim yataakta yedimmm

kocişim sese uyandı " aşkım napıyorsun " dedi

bende " .... yiyorum"

o " kurban olim sana ye afiyet olsun " dedii rezil olduk kocişee yakalndık anlayacagınızzzz

bu aradaa cumanız müübarekkk olsunnnnnnnnn

esraamm ve burcummmm dualarınızı birazdan okucam Allahın izniyleeeee dualarımız kabul olsun inşAllahhhh

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031

iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...

günaydın hemşommmm çok tatlılarr çoookkkk güle güle giysinn küçük hemşooo

canım parol içseydin çok ateşlendiysn geçmiş olsunn

günaydın beysalımmmm evett hava burdada serinnn bendee dün gecee uyuyamadım çok aklımaa hep meyve geldii en sonundaa 3 te kalktım yedimmm

günaydın şekercimmmmm çok gitmee gel aradaaa

esraaammmmm günayydınnnn canımmmmmmm

günaydın canlarım...beysalım geçmiş olsun kuzum...yarın cumartesiii güzelce uyuyun pipiloşlaa...bizde bugun yine anneanneye kaçıcazz...haftasonu bağ evinde kalıcazzz..ohh beee....anamın evinde 1-2 kalmak bana iyi geliyorr

burcumm bilmiyorum bebeğim neden böylee oldu....ilkinde o kadar bile olmamıştı...hemşire farklıydı bu sefer acıttıdaaa akşamda tüm vucudum alev alevdi...şimdi daha iyiyim hamdolsun...soğuk duş aldım o iyi geldi...
sanada geçmiş olsun canım...işlere kaptırıp yorma kendini emi

geçmiş olsun canım.. bi de ablana pimpirikli dedin :) iyi ki götürmüş hastaneye.
ben de babamdan para istediğim günleri özledim yahu

hoşgeldin canım. evet yoksun bayaaa uzun zamandır :) iyisin inşallah.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031

iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...

geçmiş olsun canımm, inşallah ağrı yapmaz. benim ikinci dozda hiç ağrımadı..... o krem elbiseye bayıldım yaaa :) ne güzel bişey o öyle :)

Günaydın canımmm... yaaa beysal senle aynı şeyleri yapıyoruz hep :) gece ben de burun tıkanıklığından uyuyamadım

günaydın canımm...

canım benim bağ evi çok güzel olsa gerek iyice dinlenin bizde hafta sonu ablama gidicez isanbula tüm aile orada toplanacaz

ah güzelim sorma kaderimiz baş ağrılarımız burun tıkanıklığımız yoksa yoksa biz kardeşmiyiz ne yapalım kuzucum ya meleklerimiz için katlanıyoruz

günaydın canım.. serum fizyolojik yaptın mı ben eve deniz tuzu aldım onunla yapıyorum çok faydası oluyor...

günaydın tatlım...

günaydın cimcime:) sen aşeriyon ha ciddi ciddi kıyamam kuzuma afiyet olsun... dün yemekte 200gr farketmiş üstüne yürdüm ve sadece 1 dilim ekmek yedim kuzum abartmadım, hemen durumu bildireyim dedim

günaydın bebekimmmmmmmmm gece gece meyve mi aşerdinnn Allahtan varmış evde uyuyamazdın yoksa sabaha kadar

günaydınn kuzum...iyi yapmışınn gece yemekle...bi yerin şişerdi kız allah esirgesin...hiç bişey kalmasın içimizdee, olanaklar dahilinde aşerdiğimiz herşeyi yiyelim inşallah...

sağol teyzesi...daha güzelleride kızçeminn arkadaşınaa olsun... hemşirede dedi parol iç diye ama ben en baştan beri hiç ilaç içmedim...ne bileyim içemedim dün gecedee..öylee geçiştirdim...dayanılmayacak gibi değildi belkidee oyüzdendir...

canımm benimm yaaa geçer inşAllah benim hemşireninde eli çok sertti kolumm morardıı 1 haftada geçti morlukk

oh ohh gidin tabiii hep kaynananın bağına mı gidiceksinizzz ana kızz kafa dinleyinnn

günaydınnn cancağızımmmmm ohh pipiloş nasılllll annesiii

saol canımmmm evet yaaaaa oh maşAllahhh oda erimiştir zatennn

günaydın bebekimmmmmmmmm gece gece meyve mi aşerdinnn Allahtan varmış evde uyuyamazdın yoksa sabaha kadar

canım tatlım gelmişşş bizeee nee o meyveden mi getirmişşş

evet vardı hamd olsun hafta sonu depolucam zatennn sayıklıyorum sürekliiii

hyatımdaa ilk kez gece uykudan uyanıptaa canım birşey yemek istedii

canım benim bağ evi çok güzel olsa gerek iyice dinlenin bizde hafta sonu ablama gidicez isanbula tüm aile orada toplanacaz

ooo bağ evi güzel olmaz olurmu kuzum..eskiden yani küçüklüğümde sevmezdim bizim orayı ama şimdi anneme gidip kalmak ve bağda bu sıcaklarda rahat rahat uyuyabilmek pek iyi geliyorr eşime kızıyorum bahçeli ev istiyor diyee ama adam haklı galibaa:44:

esramm lavinyam günaydın canlarımm

saol teyzesii bebeklerimizin güzel günlerini görelim inşAllahh

evet

ateş yukselmesi çok iyi değil gebelikte dikkatli ol kuzummmm :26:

benim ufaklık pıt pıt vuruyor ama tam vajinanın üstündeee huhhuu kızım napıosun oradaaa

ah güzelim sorma kaderimiz baş ağrılarımız burun tıkanıklığımız yoksa yoksa biz kardeşmiyiz ne yapalım kuzucum ya meleklerimiz için katlanıyoruz

olabilir vallaaaa :) sağa dön sola dön düz yat geçmedi bi türlü çok kötyüdü çokkk inşallahh geçicek tüm sıkıntılarımız melekelre kavuşuncaaa

geldimmm geldikkkk bugün güzel bi gün olsun inşallahhh

hangi meyve bilmiyorum ama yanımda var bi meyve.. dolaba koydum, buz gibi olunca yicem

hilalimmmm canım geçmiş olsun yaaaa.. mesajda gözümden kaçmış, diyorum niye parol iç diyolar bu kıza parolun bi zararı yok değil mi? doktoruna sor yine de sen.

herşeyi denedim kuzucum ama malesef açılmadı :)

ayy çok özendim valla

bende işyerine getirdimmmm dilimledim koydum ara öğün zamanında yicemmmmm inşAllah tabi 2 arkadaşımlada paylaşıcam paula ve şeyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…