arkadaşlar ben de pazartesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam aç geldi nasıl oluyo kan mı alıyolar? bir de benim karnımın içi acıyo normalmi yoksa fazla kilo almakla ilgilimi 5,5 kilo aldım da:)
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
biraz ağladım zırladım biraz rahatladım, çok stresliydim üzerine tuz biber oldu rapor(
hemşire aradı değerler yüksekmiş, akşam doktoru arayacakmışım önerilerde bulunacakmış. zaten diyetteydim nasıl düşüreceğim bilmiyorum. bakalım ne dicek.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031
iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...
günaydın topiğimiz en tatlı anneleri bugün serin bir güne merhaba dedik sakaryada umarım gün boyu böyle devam eder hatta yağmurda yağsa iyi olur :) dün gece çok huzursuzduk uyuyamadık burnumuz tıkandı ne yaptıysak açılmadı bu yüzdende nefes alamayıp tam anlamıyla uyuyamadık artık bu gece sızarız herhalde
hilalim maşallah kızçenin bir sürü şeyi olmuş rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ..
günaydın mileeeeeeeeeet canım neden ateş yaptı acaba bana 2. pek dokunmamıştı.benimde bugün sol kalçam bayaaaaaaa ağrıyor yürürken işler çok bugün full time iş var yani. öpüldünüz ara ara bakarım sayfalara
günaydın topiğimiz en tatlı anneleri bugün serin bir güne merhaba dedik sakaryada umarım gün boyu böyle devam eder hatta yağmurda yağsa iyi olur :) dün gece çok huzursuzduk uyuyamadık burnumuz tıkandı ne yaptıysak açılmadı bu yüzdende nefes alamayıp tam anlamıyla uyuyamadık artık bu gece sızarız herhalde
hilalim maşallah kızçenin bir sürü şeyi olmuş rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ..
günaydın mileeeeeeeeeet canım neden ateş yaptı acaba bana 2. pek dokunmamıştı.benimde bugün sol kalçam bayaaaaaaa ağrıyor yürürken işler çok bugün full time iş var yani. öpüldünüz ara ara bakarım sayfalara
Valla iyi geldi canım yaa saatlerce gezdik,annecim ablamla bana elbise aldı çocukluğumuza döndük bi an
Yeğenimin de dışkısında iltihap gibi bişey görmüş ablam dr bağırsak düzenleyici verdi,bi de dışkı tahlili istedi yarın sabah inşallah temiz çıkar..
meyveli süt sakın içmesin dedi..
Kizlarrr nasilisinz yaa kac haftadir donemedim aranizatasindim demistim ta evin isleri biturlu bitmedi hala da netim yok teldrn fazla giremiyorum paketim de bitmek uzere zaten. Ama bi iki gune netim baglancak o zaman doncem araniza. Gecen ben yazdiktan sinra bana yazanlar olduysa cevap veremedigim İcin cok ozur sizden bu kadar ayri kalmak cok kotuuu. Hepinizi kocaman opuyorum. İyi iftarlaaarrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031
iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...
canım benim bağ evi çok güzel olsa gerek iyice dinlenin bizde hafta sonu ablama gidicez isanbula tüm aile orada toplanacazgünaydın canlarım...beysalım geçmiş olsun kuzum...yarın cumartesiii güzelce uyuyun pipiloşlaa...bizde bugun yine anneanneye kaçıcazz...haftasonu bağ evinde kalıcazzz..ohh beee....anamın evinde 1-2 kalmak bana iyi geliyorr
burcumm bilmiyorum bebeğim neden böylee oldu....ilkinde o kadar bile olmamıştı...hemşire farklıydı bu sefer acıttıdaaaakşamda tüm vucudum alev alevdi...şimdi daha iyiyim hamdolsun...soğuk duş aldım o iyi geldi...
sanada geçmiş olsun canım...işlere kaptırıp yorma kendini emi
geçmiş olsun canım.. bi de ablana pimpirikli dedin :) iyi ki götürmüş hastaneye.
ben de babamdan para istediğim günleri özledim yahu
hoşgeldin canım. evet yoksun bayaaa uzun zamandır :) iyisin inşallah.
geçmiş olsun canımm, inşallah ağrı yapmaz. benim ikinci dozda hiç ağrımadı..... o krem elbiseye bayıldım yaaa :) ne güzel bişey o öyle :)
Günaydın canımmm... yaaa beysal senle aynı şeyleri yapıyoruz hep :) gece ben de burun tıkanıklığından uyuyamadım
günaydın canımm...
Canlarım cicişlerim bebişlerim günaydınnnnnnnn
şişko göbüşlüler napıyosunuz bakimmmmm
evett bugün hava daha serin bursadaaa umarım yağmur yağarrr
kızlarrr gecee yine o meyveye aş erdim saat 3 te kalktım doğradım 1 dilim geldim yataakta yedimmm
kocişim sese uyandı " aşkım napıyorsun " dedi
bende " .... yiyorum"
o " kurban olim sana ye afiyet olsun " dedii rezil olduk kocişee yakalndık anlayacagınızzzz
bu aradaa cumanız müübarekkk olsunnnnnnnnn
esraamm ve burcummmm dualarınızı birazdan okucam Allahın izniyleeeee dualarımız kabul olsun inşAllahhhh
günaydın hemşommmmçok tatlılarr çoookkkk güle güle giysinn küçük hemşooo
canım parol içseydin çok ateşlendiysn geçmiş olsunn
günaydın beysalımmmm evett hava burdada serinnn bendee dün gecee uyuyamadım çok aklımaa hep meyve geldii en sonundaa 3 te kalktım yedimmm
günaydın şekercimmmmm çok gitmee gel aradaaa
esraaammmmm günayydınnnn canımmmmmmm
kızlarrr gecee yine o meyveye aş erdim saat 3 te kalktım doğradım 1 dilim geldim yataakta yedimmm
bende " .... yiyorum"
o " kurban olim sana ye afiyet olsun " dedii rezil olduk kocişee yakalndık anlayacagınızzzz
esraamm ve burcummmm dualarınızı birazdan okucam Allahın izniyleeeee dualarımız kabul olsun inşAllahhhh
esraaammmmm günayydınnnn canımmmmmmm
bende " .... yiyorum"
günaydın hemşommmmçok tatlılarr çoookkkk güle güle giysinn küçük hemşooo
canım parol içseydin çok ateşlendiysn geçmiş olsunn
günaydın canlarım...beysalım geçmiş olsun kuzum...yarın cumartesiii güzelce uyuyun pipiloşlaa...bizde bugun yine anneanneye kaçıcazz...haftasonu bağ evinde kalıcazzz..ohh beee....anamın evinde 1-2 kalmak bana iyi geliyorr
burcumm bilmiyorum bebeğim neden böylee oldu....ilkinde o kadar bile olmamıştı...hemşire farklıydı bu sefer acıttıdaaaakşamda tüm vucudum alev alevdi...şimdi daha iyiyim hamdolsun...soğuk duş aldım o iyi geldi...
sanada geçmiş olsun canım...işlere kaptırıp yorma kendini emi
günaydın canım.. serum fizyolojik yaptın mı ben eve deniz tuzu aldım onunla yapıyorum çok faydası oluyor...
günaydın tatlım...
günaydın cimcime:) sen aşeriyon ha ciddi ciddi kıyamam kuzuma afiyet olsun... dün yemekte 200gr farketmiş üstüne yürdüm ve sadece 1 dilim ekmek yedim kuzum abartmadım, hemen durumu bildireyim dedim
günaydın bebekimmmmmmmmmgece gece meyve mi aşerdinnn Allahtan varmış evde uyuyamazdın yoksa sabaha kadar
canım benim bağ evi çok güzel olsa gerek iyice dinlenin bizde hafta sonu ablama gidicez isanbula tüm aile orada toplanacaz
günaydınn kuzum...iyi yapmışınn gece yemekle...bi yerin şişerdi kız allah esirgesin...hiç bişey kalmasın içimizdee, olanaklar dahilinde aşerdiğimiz herşeyi yiyelim inşallah...
sağol teyzesi...daha güzelleride kızçeminn arkadaşınaa olsun...hemşirede dedi parol iç diye ama ben en baştan beri hiç ilaç içmedim...ne bileyim içemedim dün gecedee..öylee geçiştirdim...dayanılmayacak gibi değildi belkidee oyüzdendir...
ah güzelim sorma kaderimiz baş ağrılarımız burun tıkanıklığımız yoksa yoksa biz kardeşmiyizne yapalım kuzucum ya meleklerimiz için katlanıyoruz
canım tatlım gelmişşşbizeee nee o meyveden mi getirmişşş
evet vardı hamd olsun hafta sonu depolucam zatennnsayıklıyorum sürekliiii
hyatımdaa ilk kez gece uykudan uyanıptaa canım birşey yemek istedii
herşeyi denedim kuzucum ama malesef açılmadı :)günaydın canım.. serum fizyolojik yaptın mı ben eve deniz tuzu aldım onunla yapıyorum çok faydası oluyor...
günaydın tatlım...
günaydın cimcime:) sen aşeriyon ha ciddi ciddi kıyamam kuzuma afiyet olsun... dün yemekte 200gr farketmiş üstüne yürdüm ve sadece 1 dilim ekmek yedim kuzum abartmadım, hemen durumu bildireyim dedim
ayy çok özendim vallaooo bağ evi güzel olmaz olurmu kuzum..eskiden yani küçüklüğümde sevmezdim bizim orayı ama şimdi anneme gidip kalmak ve bağda bu sıcaklarda rahat rahat uyuyabilmek pek iyi geliyorreşime kızıyorum bahçeli ev istiyor diyee ama adam haklı galibaa:44:
esramm lavinyam günaydın canlarımm
olabilir vallaaaa :) sağa dön sola dön düz yat geçmedi bi türlü çok kötyüdü çokkk inşallahh geçicek tüm sıkıntılarımız melekelre kavuşuncaaa
geldimmm geldikkkkbugün güzel bi gün olsun inşallahhh
hangi meyve bilmiyorum ama yanımda var bi meyve..dolaba koydum, buz gibi olunca yicem
hilalimmmm canım geçmiş olsun yaaaa.. mesajda gözümden kaçmış, diyorum niye parol iç diyolar bu kızaparolun bi zararı yok değil mi? doktoruna sor yine de sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?