2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol esram yaa...2.dozun etki bile etmeyecegını düşüyordum..ilkinde olmayan sıkıntım bunda oldu..anlamadım valla...:44:dün sağlık ocagında hemşirede dedi çok ağrın olursaa parol iç diyeee ama ilaç içmeye karşı bi antipatim oluştu hamileliktee...öylee aşırı boyuttada değildi oyüzden içmedm kuzum

oyy yerim o ben pıtırcıgı...napıyonnnnn kızzz oralardaaaa

yaa allah esirgesin canım...eşim baktı çok fazla değil ateşin...sen hararetlisin dedi...oyüzden bende içmedim hap falan..Elhamdülillah şimdi iyiyimm

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 30-11-2012
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

bu tarihte yanlışlık var bizim kociş 1.5 aydır bebeğe birşey olur endişesiyle yaşıyorrr

20 gün kaldı 2 li rakamları görmemizeee inşAllahhh

iyi bari canımm Allah esirgesin

ye bacımm afiyetler olsunnn npim yanımdalarrr hem şeyma bizimle herseyini paylaşır paulaa geçinir bizden

afiyetler olsun balımmmmm.....

valla haklısın canım ne diyim. ama yükselmesin ateşin. riskli olabilir.

hahahahahaaa Sizin göbiş önden gittiği içindir o hayatımmm

bugünün ilk güzel haberini aldımmmmmmmm.... asaletim tasdik edilmişşşşşşş Çok Asil Bir Memurum artık

olabilüürrr

o ne yavrum yaa asaletli memur nasıl oluyorrr rüşvet yemeyen mi oluyorrr

ooh süper hayırlı olsun kuzucum

çok iyi teyzesi elbisem hiç durmuyo dalgalanıyor... kıppı kıppır oğluşum benim...

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hayırlı ola neyle ıslatıyoruz kuyruğu eğri gibi duruyo

yok hayatım rüşvet yiyene de veriyolar memurlukta en az 1 en çok 2 yıl aday memursun. 2 yılım doldu asaletimi onayladılar... asil memur diye

sağol canımmmmm

ay çok sevindim canım tebrik ederimmmmmm darısı bizim gibi özelde sürünenlerin başınaaa

rüşvetçilerede veriyorlar hee

çok iyi teyzesi elbisem hiç durmuyo dalgalanıyor... kıppı kıppır oğluşum benim...

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hayırlı ola neyle ıslatıyoruz kuyruğu eğri gibi duruyo

oy yerimm onun pipioşunuuuu

aferim lavinyammm evett esrammm neylee ıslatıyoruzzz kızlarr hadiiii kurban bayramının son gunu istanbulda buluşuyoruzz esraamm bizeee pasta ısmarlıcakmışşş

aferim lavinyammm evett esrammm neylee ıslatıyoruzzz kızlarr hadiiii kurban bayramının son gunu istanbulda buluşuyoruzz esraamm bizeee pasta ısmarlıcakmışşş

pasta az kurban bayramına gidiyoruz kuzu çevirme yapsın bize dev gibi bir masa kurulsun kknın kasım yıldızları yazsın artık kaçımız gelirse bazılarımız doğum masasında olacakta

o zamana çok şiş olacaz esram bize evlere yollasın

amin canımmmm ben de eşime dedim kutla beni diye, peki kutlarım dedi artık bilemiyorum

ay çok sevindim canım tebrik ederimmmmmm darısı bizim gibi özelde sürünenlerin başınaaa

rüşvetçilerede veriyorlar hee

sağol canımm... evet veriyolar :)

ya ben bugün öğleden sonra hastaneye gitçem şimdiden haber veriyim... şeker tahlilimi yaptırdığım hastanedeki doktora gösterdim ama kendi doktoruma daha göstermedim.. burcunun yüksek çıkmasından sonra içim rahat etmedi, gidip bi gösteriyim benim doktora da...

kutla beni mi dedin alemsin kuzum

kızlar bakın oralı bile olmuyor esra kutlama diyoruz pasta dioyruuuzzz

pasta az kurban bayramına gidiyoruz kuzu çevirme yapsın bize dev gibi bir masa kurulsun kknın kasım yıldızları yazsın artık kaçımız gelirse bazılarımız doğum masasında olacakta

huhhuuuuuuuu

batırdık esrayı 1 maaşı ancak yeter bizee

o zamana çok şiş olacaz esram bize evlere yollasın

şekercimm yaaa atlaa trene in haydarpaşadaa oradan da bin vapura biz seni eminönunden alırızzz

hadi bakalımmm asaletli olunca maaşınada zamn yaparrlar artıkınnn

göster kuzucummmm inşAllah hepimiz güzel haberler alırızzz

bakk kuzu çevirme istiyoruzz heee

esramm tebrik ederim..gözün aydın canım...

sağol canımmm :)

pasta feda olsun sizeeee

kuzu çevirme ALlahımmmm yaaa istediğin şeye bakkk

kutla beni mi dedin alemsin kuzum

Kutladı ama kuru kuru olmaz dimi

kızlar bakın oralı bile olmuyor esra kutlama diyoruz pasta dioyruuuzzz

Canım benimmm pasta dediğin nedir kiiii ben size bi pastaneyi kapatıyımmm saatlerce paso yiyelim içelimm Alınan kilolara karışmam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…