bende işyerine getirdimmmm dilimledim koydum ara öğün zamanında yicemmmmm inşAllah tabi 2 arkadaşımlada paylaşıcam paula ve şeyma
ben kimseye vermiicimmm... kızımla beraber yicez
olabilir vallaaaa :) sağa dön sola dön düz yat geçmedi bi türlü çok kötyüdü çokkk inşallahh geçicek tüm sıkıntılarımız melekelre kavuşuncaaa
geldimmm geldikkkkbugün güzel bi gün olsun inşallahhh
hangi meyve bilmiyorum ama yanımda var bi meyve..dolaba koydum, buz gibi olunca yicem
hilalimmmm canım geçmiş olsun yaaaa.. mesajda gözümden kaçmış, diyorum niye parol iç diyolar bu kızaparolun bi zararı yok değil mi? doktoruna sor yine de sen.
saol teyzesii bebeklerimizin güzel günlerini görelim inşAllahh
evet
ateş yukselmesi çok iyi değil gebelikte dikkatli ol kuzummmm :26:
benim ufaklık pıt pıt vuruyor ama tam vajinanın üstündeee huhhuu kızım napıosun oradaaa
sağol esram yaa...2.dozun etki bile etmeyecegını düşüyordum..ilkinde olmayan sıkıntım bunda oldu..anlamadım valla...:44:dün sağlık ocagında hemşirede dedi çok ağrın olursaa parol iç diyeee ama ilaç içmeye karşı bi antipatim oluştu hamileliktee...öylee aşırı boyuttada değildi oyüzden içmedm kuzum
oyy yerim o ben pıtırcıgı...napıyonnnnn kızzz oralardaaaa
yaa allah esirgesin canım...eşim baktı çok fazla değil ateşin...sen hararetlisin dedi...oyüzden bende içmedim hap falan..Elhamdülillah şimdi iyiyimm
ye bacımm afiyetler olsunnn npim yanımdalarrrhem şeyma bizimle herseyini paylaşır paulaa geçinir bizden
sağol esram yaa...2.dozun etki bile etmeyecegını düşüyordum..ilkinde olmayan sıkıntım bunda oldu..anlamadım valla...:44:dün sağlık ocagında hemşirede dedi çok ağrın olursaa parol iç diyeee ama ilaç içmeye karşı bi antipatim oluştu hamileliktee...öylee aşırı boyuttada değildi oyüzden içmedm kuzum
oyy yerim o ben pıtırcıgı...napıyonnnnn kızzz oralardaaaa
yaa allah esirgesin canım...eşim baktı çok fazla değil ateşin...sen hararetlisin dedi...oyüzden bende içmedim hap falan..Elhamdülillah şimdi iyiyimm
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 30-11-2012
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
bu tarihte yanlışlık var bizim kociş 1.5 aydır bebeğe birşey olur endişesiyle yaşıyorrr
20 gün kaldı 2 li rakamları görmemizeee inşAllahhh
afiyetler olsun balımmmmm.....
valla haklısın canım ne diyim. ama yükselmesin ateşin. riskli olabilir.
hahahahahaaaSizin göbiş önden gittiği içindir o hayatımmm
bugünün ilk güzel haberini aldımmmmmmmm.... asaletim tasdik edilmişşşşşşşÇok Asil Bir Memurum artık
ooh süper hayırlı olsun kuzucumafiyetler olsun balımmmmm.....
bugünün ilk güzel haberini aldımmmmmmmm.... asaletim tasdik edilmişşşşşşşÇok Asil Bir Memurum artık
olabilüürrr
o ne yavrum yaa asaletli memur nasıl oluyorrr rüşvet yemeyen mi oluyorrr
ooh süper hayırlı olsun kuzucum
canımm benimm yaaa geçer inşAllah benim hemşireninde eli çok sertti kolumm morardıı 1 haftada geçti morlukk
oh ohh gidin tabiii hep kaynananın bağına mı gidiceksinizzz ana kızz kafa dinleyinnn
günaydınnn cancağızımmmmmohh pipiloş nasılllll annesiii
saol canımmmm evet yaaaaaoh maşAllahhh oda erimiştir zatennn
canım tatlım gelmişşşbizeee nee o meyveden mi getirmişşş
evet vardı hamd olsun hafta sonu depolucam zatennnsayıklıyorum sürekliiii
hyatımdaa ilk kez gece uykudan uyanıptaa canım birşey yemek istedii
afiyetler olsun balımmmmm.....
yok hayatım rüşvet yiyene de veriyolar memurlukta en az 1 en çok 2 yıl aday memursun. 2 yılım doldu asaletimi onayladılar... asil memur diye
sağol canımmmmm
çok iyi teyzesi elbisem hiç durmuyo dalgalanıyor... kıppı kıppır oğluşum benim...
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hayırlı ola neyle ıslatıyoruz kuyruğu eğri gibi duruyo
oy yerimm onun pipioşunuuuu
aferim lavinyammm evett esrammm neylee ıslatıyoruzzz kızlarr hadiiii kurban bayramının son gunu istanbulda buluşuyoruzz esraamm bizeee pasta ısmarlıcakmışşş
aferim lavinyammm evett esrammm neylee ıslatıyoruzzz kızlarr hadiiii kurban bayramının son gunu istanbulda buluşuyoruzz esraamm bizeee pasta ısmarlıcakmışşş
çok iyi teyzesi elbisem hiç durmuyo dalgalanıyor... kıppı kıppır oğluşum benim...
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hayırlı ola neyle ıslatıyoruz kuyruğu eğri gibi duruyo
ay çok sevindim canım tebrik ederimmmmmmdarısı bizim gibi özelde sürünenlerin başınaaa
rüşvetçilerede veriyorlar hee
amin canımmmmben de eşime dedim kutla beni diye, peki kutlarım dedi artık bilemiyorum
sağol canımm... evet veriyolar :)
ya ben bugün öğleden sonra hastaneye gitçem şimdiden haber veriyim... şeker tahlilimi yaptırdığım hastanedeki doktora gösterdim ama kendi doktoruma daha göstermedim.. burcunun yüksek çıkmasından sonra içim rahat etmedi, gidip bi gösteriyim benim doktora da...
amin canımmmmben de eşime dedim kutla beni diye, peki kutlarım dedi artık bilemiyorum
ya ben bugün öğleden sonra hastaneye gitçem şimdiden haber veriyim... şeker tahlilimi yaptırdığım hastanedeki doktora gösterdim ama kendi doktoruma daha göstermedim.. burcunun yüksek çıkmasından sonra içim rahat etmedi, gidip bi gösteriyim benim doktora da...
pasta az kurban bayramına gidiyoruz kuzu çevirme yapsın bize dev gibi bir masa kurulsun kknın kasım yıldızları yazsın artık kaçımız gelirse bazılarımız doğum masasında olacakta
o zamana çok şiş olacaz esram bize evlere yollasın
esramm tebrik ederim..gözün aydın canım...
pasta az kurban bayramına gidiyoruz kuzu çevirme yapsın bize dev gibi bir masa kurulsun kknın kasım yıldızları yazsın artık kaçımız gelirse bazılarımız doğum masasında olacakta
kutla beni mi dedin alemsin kuzum
kızlar bakın oralı bile olmuyor esra kutlama diyoruz pasta dioyruuuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?