Nisa Hastanesinde yapıcam inşallah canım. Sen?
sağol canımmm :)
pasta feda olsun sizeeee
kuzu çevirmeALlahımmmm yaaa istediğin şeye bakkk
Kutladı ama kuru kuru olmaz dimi
Canım benimmm pasta dediğin nedir kiiii ben size bi pastaneyi kapatıyımmm saatlerce paso yiyelim içelimmAlınan kilolara karışmam ama
huhhuuuuuuuu
batırdık esrayı 1 maaşı ancak yeter bizee
şekercimm yaaa atlaa trene in haydarpaşadaa oradan da bin vapura biz seni eminönunden alırızzz
hadi bakalımmm asaletli olunca maaşınada zamn yaparrlar artıkınnn
göster kuzucummmm inşAllah hepimiz güzel haberler alırızzz
bakk kuzu çevirme istiyoruzz heee
olmaz ama biz yeriz içerizz esramm çıkıştada kiloları sana yüklerizzzz
Merhaba canım bende bi aksilik olmazsa Ethica da istiyorum
yok yaaa maaşa zam falan yok
bak yaa hiç acımaları yokkk bunlarınnntaşınıcam diyorum bebiş gelicek, borçlarımız var diyorum ille de kuzu diyolar
huhhuuuuuuuu
batırdık esrayı 1 maaşı ancak yeter bizee
şekercimm yaaa atlaa trene in haydarpaşadaa oradan da bin vapura biz seni eminönunden alırızzz
hadi bakalımmm asaletli olunca maaşınada zamn yaparrlar artıkınnn
göster kuzucummmm inşAllah hepimiz güzel haberler alırızzz
bakk kuzu çevirme istiyoruzz heee
sağol canımmm :)
pasta feda olsun sizeeee
kuzu çevirmeALlahımmmm yaaa istediğin şeye bakkk
Kutladı ama kuru kuru olmaz dimi
Canım benimmm pasta dediğin nedir kiiii ben size bi pastaneyi kapatıyımmm saatlerce paso yiyelim içelimmAlınan kilolara karışmam ama
öyle bizde ıslatma öyle olur...
kurban bayramı kuzum tabi kuzu isteyecez
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031
iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...
Canlarım cicişlerim bebişlerim günaydınnnnnnnn
şişko göbüşlüler napıyosunuz bakimmmmm
evett bugün hava daha serin bursadaaa umarım yağmur yağarrr
kızlarrr gecee yine o meyveye aş erdim saat 3 te kalktım doğradım 1 dilim geldim yataakta yedimmm
kocişim sese uyandı " aşkım napıyorsun " dedi
bende " .... yiyorum"
o " kurban olim sana ye afiyet olsun " dedii rezil olduk kocişee yakalndık anlayacagınızzzz
bu aradaa cumanız müübarekkk olsunnnnnnnnn
esraamm ve burcummmm dualarınızı birazdan okucam Allahın izniyleeeee dualarımız kabul olsun inşAllahhhh
günaydın hemşommmmçok tatlılarr çoookkkk güle güle giysinn küçük hemşooo
canım parol içseydin çok ateşlendiysn geçmiş olsunn
günaydın beysalımmmm evett hava burdada serinnn bendee dün gecee uyuyamadım çok aklımaa hep meyve geldii en sonundaa 3 te kalktım yedimmm
günaydın şekercimmmmm çok gitmee gel aradaaa
esraaammmmm günayydınnnn canımmmmmmm
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 30-11-2012
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
bu tarihte yanlışlık var bizim kociş 1.5 aydır bebeğe birşey olur endişesiyle yaşıyorrr
20 gün kaldı 2 li rakamları görmemizeee inşAllahhh
afiyetler olsun balımmmmm.....
valla haklısın canım ne diyim. ama yükselmesin ateşin. riskli olabilir.
hahahahahaaaSizin göbiş önden gittiği içindir o hayatımmm
bugünün ilk güzel haberini aldımmmmmmmm.... asaletim tasdik edilmişşşşşşşÇok Asil Bir Memurum artık
iyi tamam taammaammm kuzudan vaz geçtimm seni görelim yeter bizeee
evet yaaa tanışsak ne kadar süper olurrr
ya dana kesiyorlarsaa ben danının etini sevmem yavan geliyor banaaa ama koyun kuzu muhteşeemmmm
Günaydın tatlımmmBiz de dün aşımızı olduk ama bu gece pek etkilemedi, bugün çıkacak acısı gibime geliyor çünkü geçen sefer de aynısı olmuştu 3-4 güne düzelir zaten bebeğimm katlanıcaz ne yapalımm
Bu arada kızçenin cicilerine bayıldımmm, güle güle giysin güzel prenses
Bizim babannemiz de söylediğine göre yarın eminönüne gidecekmiş bir şeyler almaya, görcez bakalım, merakla bekliyorumm
Canımın içi günaydınnn
Gece aşermeleri de başlamış oooh yarasınnn ama bebişe yarasın
İyidir tatlım endişelenmesi iyidirr,,, ama daha bunun lohusalığı da var unutma
Kuzumm hadi gözün aydınn asil memurum benimm
Darısı başıma olsaydı keşke
Beysalım günaydın kuzummm geçmiş olsun çok nemden tıkanmış olabilir burnun, inşallah bir daha yaşamazsın
Lavinyamm günaydın tatlımmm alıntı yapmıştım ama silinmiş, nasılsın oğluşun nasıl bakiimmm???
Bu arada herkese günaydınn canlarr
Bebişlerinizle çoook güzel bir gün olsun inşallah
Bugün bizim kızımla kavuşma günümüz, şeker sonuçlarımızı da alacağımız gün ayrıca :18: İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar, prensesimin de güzel haberlerini alırım. Saatler nasıl geçecek bilmiyorum
Günaydın tatlımmmBiz de dün aşımızı olduk ama bu gece pek etkilemedi, bugün çıkacak acısı gibime geliyor çünkü geçen sefer de aynısı olmuştu 3-4 güne düzelir zaten bebeğimm katlanıcaz ne yapalımm
Bizim babannemiz de söylediğine göre yarın eminönüne gidecekmiş bir şeyler almaya, görcez bakalım, merakla bekliyorumm
Canımın içi günaydınnn
Gece aşermeleri de başlamış oooh yarasınnn ama bebişe yarasın
İyidir tatlım endişelenmesi iyidirr,,, ama daha bunun lohusalığı da var unutma
Beysalım günaydın kuzummm geçmiş olsun çok nemden tıkanmış olabilir burnun, inşallah bir daha yaşamazsın
Lavinyamm günaydın tatlımmm alıntı yapmıştım ama silinmiş, nasılsın oğluşun nasıl bakiimmm???
Bugün bizim kızımla kavuşma günümüz, şeker sonuçlarımızı da alacağımız gün ayrıca :18: İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar, prensesimin de güzel haberlerini alırım. Saatler nasıl geçecek bilmiyorum
günaydın herkese güzel annelerve onlardan çokdaha güzel olan bebişler
umarım güzel 1 gün olur yaşasın haftasonu geldi.
herkese hayırlı cumalar..
iyi tamam taammaammm kuzudan vaz geçtimm seni görelim yeter bizeee
evet yaaa tanışsak ne kadar süper olurrr
öyle bizde ıslatma öyle olur...
kurban bayramı kuzum tabi kuzu isteyecez
ya dana kesiyorlarsaa ben danının etini sevmem yavan geliyor banaaa ama koyun kuzu muhteşeemmmm
valla ya ne süper olur ya... keşke mümkün olabilse..
aynen bende bir de babam köyden alıyor direk otla besleniyor yem de yok ohhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssss
günaydın canım ikimizde iyiyiz, sen nasılsın balım?
günaydın herkese güzel annelerve onlardan çokdaha güzel olan bebişler
umarım güzel 1 gün olur yaşasın haftasonu geldi.
herkese hayırlı cumalar..
valla ya ne süper olur ya... keşke mümkün olabilse..
aynen bende bir de babam köyden alıyor direk otla besleniyor yem de yok ohhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssss
günaydın canım ikimizde iyiyiz, sen nasılsın balım?
valla yaaa ayarlayalım artık :)
bak yaa ne etçisin sen :) ben hiç anlamam valla :)
günaydın canımm.. çok sağol :) izne çıkmadan tasdik edildi ya ona çok sevindim :) yoksa bişi değişmiyo pek :)
inşalah iyi çıkar canım sonuçların. saat kaçta gidiceksin??
gunaydın canım gecmıs olsun gecen benım bogazlarım sıstıgınd edoktor parol yazayım mı dedı evde vardı bende cok mecbur kalmadıkca ıcmıyorum ama o gun kas agrılarım cok kötüydü içtim 1 tanehttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031
iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...
gunaydın aysuncum ramazan dolayısıyla benım kocıs bana 1 mtreden fazla yaklasmıyor korkuyor kendındenBebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 30-11-2012
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
bu tarihte yanlışlık var bizim kociş 1.5 aydır bebeğe birşey olur endişesiyle yaşıyorrr
20 gün kaldı 2 li rakamları görmemizeee inşAllahhh
afiyetler olsun balımmmmm.....
valla haklısın canım ne diyim. ama yükselmesin ateşin. riskli olabilir.
hahahahahaaaSizin göbiş önden gittiği içindir o hayatımmm
bugünün ilk güzel haberini aldımmmmmmmm.... asaletim tasdik edilmişşşşşşşÇok Asil Bir Memurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?