2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

olmaz ama biz yeriz içerizz esramm çıkıştada kiloları sana yüklerizzzz

yok yaaa maaşa zam falan yok

bak yaa hiç acımaları yokkk bunlarınnn taşınıcam diyorum bebiş gelicek, borçlarımız var diyorum ille de kuzu diyolar

öyle bizde ıslatma öyle olur...

kurban bayramı kuzum tabi kuzu isteyecez

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031

iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...

Günaydın tatlımmm Biz de dün aşımızı olduk ama bu gece pek etkilemedi, bugün çıkacak acısı gibime geliyor çünkü geçen sefer de aynısı olmuştu 3-4 güne düzelir zaten bebeğimm katlanıcaz ne yapalımm
Bu arada kızçenin cicilerine bayıldımmm, güle güle giysin güzel prenses
Bizim babannemiz de söylediğine göre yarın eminönüne gidecekmiş bir şeyler almaya, görcez bakalım, merakla bekliyorumm

Canımın içi günaydınnn
Gece aşermeleri de başlamış oooh yarasınnn ama bebişe yarasın

İyidir tatlım endişelenmesi iyidirr,,, ama daha bunun lohusalığı da var unutma

Kuzumm hadi gözün aydınn asil memurum benimm
Darısı başıma olsaydı keşke

Beysalım günaydın kuzummm geçmiş olsun çok nemden tıkanmış olabilir burnun, inşallah bir daha yaşamazsın

Lavinyamm günaydın tatlımmm alıntı yapmıştım ama silinmiş, nasılsın oğluşun nasıl bakiimmm???

Bu arada herkese günaydınn canlarr
Bebişlerinizle çoook güzel bir gün olsun inşallah
Bugün bizim kızımla kavuşma günümüz, şeker sonuçlarımızı da alacağımız gün ayrıca :18: İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar, prensesimin de güzel haberlerini alırım. Saatler nasıl geçecek bilmiyorum

iyi tamam taammaammm kuzudan vaz geçtimm seni görelim yeter bizeee

evet yaaa tanışsak ne kadar süper olurrr

valla ya ne süper olur ya... keşke mümkün olabilse..

ya dana kesiyorlarsaa ben danının etini sevmem yavan geliyor banaaa ama koyun kuzu muhteşeemmmm

aynen bende bir de babam köyden alıyor direk otla besleniyor yem de yok ohhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssss

günaydın canım ikimizde iyiyiz, sen nasılsın balım?

günaydın herkese güzel annelerve onlardan çokdaha güzel olan bebişler
umarım güzel 1 gün olur yaşasın haftasonu geldi.
herkese hayırlı cumalar..

günaydınnn şekercimmmmm nasılsınız kızçenleee bıdışınıı yesinlerr onunnnnn

saat kaçta gidiyorsunuz annesii dktor amcaayaa

esram burcumm dualarınızı aynen yazdgınız şekilde tekrarladım ettim Allah kabul buyursun katındaa

ay sinir oldummm paulaa tırnak kesiyorrr ama ne kesmeeee yerleree ustunee dokuluyor tırnaklarrrr :120: elhamdülillah ki muslumanızzzz

iyi tamam taammaammm kuzudan vaz geçtimm seni görelim yeter bizeee

evet yaaa tanışsak ne kadar süper olurrr

valla yaaa ayarlayalım artık :)

öyle bizde ıslatma öyle olur...

kurban bayramı kuzum tabi kuzu isteyecez

ya dana kesiyorlarsaa ben danının etini sevmem yavan geliyor banaaa ama koyun kuzu muhteşeemmmm

bak yaa ne etçisin sen :) ben hiç anlamam valla :)

günaydın canımm.. çok sağol :) izne çıkmadan tasdik edildi ya ona çok sevindim :) yoksa bişi değişmiyo pek :)

inşalah iyi çıkar canım sonuçların. saat kaçta gidiceksin??

evet yaaa oh ohhh kurban bayramı gelsinnn

günaydın herkese güzel annelerve onlardan çokdaha güzel olan bebişler
umarım güzel 1 gün olur yaşasın haftasonu geldi.
herkese hayırlı cumalar..

günaydın canım hoşgeldin

hayırlı cumalarrr

Biz de iyiyiz canımcımm bugün doktora gidiyorum yarı heyecan yarı endişe karışığımm meleklerimizin içerdeki hareketleri her şeye deva ama bi gelselerdi
Bu arada kuzu mu yiyor muşuuuuzzz? Hem de esradaaann???

Kızlar bu arada dün çok garip bişi oldu, kuaföre gittim toptan temizlik için tam yattım yatağa enem ne göreyim benim bebişin başı mı poposu mu artık neresiyse sipsivri karnımda dışarı doğru duruyo. Çalışan kız da şaşırdı önce sonra karnımı sevdi fırsattan istifade, yavaş yavaş yayıldı kızçem de
Hani videolarda bebişin ayakları elleri görünüyor ya aynen öyle bişeydi, ama ben korktum biraz

günaydınn tatlım mirayımm sanadaa napalım kuzucuklar için katlanıyoruzz..onlardaaa sağlıklaa sıhhatle gelsinler inşallahh:26:

sağol teyzesiii beğenmene çok sevindim...ben çok severekk aşklaa aldırdımm hepsini...inşallahh sizin babaannenizdeeee senin gönlünee göre seveceğin şeyleri alır kuzunaa

bugun kavuşma günü demek..bize daha çok var..16 ağustosta gidicezz Allah izin verirse inşalahh sonuçların iyi çıkar ve güzel haberlerle gelirsin canımm benim...kızınlaa güzelce hasret giderin...benim kızım doğru dürüst bi poz vermedi bize kaç zamandır ama inşallah senin cimcime versinde paylaşş bizimleee

anlarım bennn dana kıyma kuzuyla karısırsa azda olsa yerim amaaa kavurmada vs çok tuhaf geliyor

benim kocişte anlaamazzz sadece yer ooo

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-14.html#post25807031

iyi geceler teyzoşlar..biz bugun tetenoz 2.dozu vurulduk..ateş yaptı..alev alev yanıyorum...halbuki yagmur yagdı hava gayet güzel...
gunaydın canım gecmıs olsun gecen benım bogazlarım sıstıgınd edoktor parol yazayım mı dedı evde vardı bende cok mecbur kalmadıkca ıcmıyorum ama o gun kas agrılarım cok kötüydü içtim 1 tane
gunaydın aysuncum ramazan dolayısıyla benım kocıs bana 1 mtreden fazla yaklasmıyor korkuyor kendındentehlıkelısın dıye benımde bı ısıme gelıyo kı
bu arada ben bıkac gune illerden safak saymaya baslıycam ıns topıgı acarım sız de pesımden gelırsınız

oo cok guzel canım hayırlı olsun büyük bı rahatlama olmustur içinde

gunaydın hepınıze hayırlı cumalar kızlar
duaları ıs yerınde okuyan var mı abdestsız olarak yanı:26: aysun yazınca aklıma geldı ben evde okumaya calısıyorum genelde de bugun eve gec gıdıcez aklımda kalmasın eger okunuyorsa netten okuyum dıycektım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…