2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burcucum canım üzme kendını bu kadar bak senın elınde deılmıs bıcok sey zaten vucudundan kaynaklı sen elınden gelenı yapıyorusn sonucta allahın ızınıyle bısey olmuycak ınsuılene gerek kalmaz ıns bol bol dua et bak cok özel ve guzel gunlerdeyız

kızlar öpüldünüz benim üzerimdeki ağırlık hala devam ediyor yaws pc başında kapanacak gözlerim bizde nasipse haftaya buluşacağız prensesimle rabbim evlatlarımızın güzel sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin cümlemize

canımsunn sen anne olarak elinden geleni yaptı yapıyorsundaa Rabbim büyük iyi olacak inşAllahhhh

oh ohh haftasonu geldi boyarsınızzzz

günaydın canımmm hayırlı cumalarrr

herkeslere günayydınnn ve cumanız mübarek olsun kalblerinizdeki dilekleriniz kabul olsun inşşşş
burcucum üzülme kafana takma şeker neden böyle oldu diye geçecek inşşş
diğer anne adayları nasılsınız bakım ben dün çok hastaydım acayip ağrım vardı sebebini bilmiyorum ama çok kötüydüm çoookkızım 2 gündür protesto ediyor neyi ediyor bilmiyorum ama ses seda yok hanımda bakalım gene neye kırıldı

günaydın canım... hayırlı cumalarrr aminnnn aminn....
geçicek burcunun Allahın izniyle.. Hamilelikteki şekerin yüzde 70i diyetle geçiyomuş. burcunun da geçicek. ben inanıyorum.yeter ki üzmesin kendini dimi fatmam
canım ağrın var diye hareket etmiyordur :)

geçmiş olsun kuzucum doktora sordunmu fıstığım ya ah nazlı bebişler

canım dr her ne kadar burcuya stresle alakası yok dese bile hastalıkların temelinde şimdi hep stres var malum burcu kızımızda çalışma delisi hamile haliyle iki misli çalısıyor bu yüzden vücudu yorgun düşüyor ve hastalığa gebe oluyor onun sıkıntısı diyetle değil tamamen kafasını boşaltmasıyla gececek eminimmm
valla bilmiyorum şekerim ama küçük hanım kendini ağırdan satmaya bayılıyorr

canımcım hoşgeldinnnn geçmiş olsun neyin vardı kuzumm canın mı sıkıldı yoksa birşeyeee

kızın naz yapıyordur annesi kendine gelir inşllhhh

gunaydın canlarım bende artık bol bol katılırım sıze heyet raporu aldım evdeyım bı ay cars kontrolum vardı hersey ıyı dedı dr ogleden sonra hemen cıktım ıstese gıttım saat 3 gıbı lavaboya gıttım ve yıne kanamam oldu bu sefer 7 8 damla geldı hemen dra gıttım baktı bebek ıyı dedı bugun gıt dınlen dedı sankı bı gun dınlenınce gececek esımde bole calısmaya devam ederek rıskı ıartırıoz ama rapor verın dedı sureklı ayakta oldugum bı sıte calısıorum ben sonunda verdı dr neden bu kadar kacıolar anlamıorum rapor vermekten yahu sımdı kızımla evdeyım ve ıcım ck rahat bu ayı heyetle gecırdım onumuzdekı ayı naparım bılmıorum artık eylunun tam sonunda 32 olucam

Burcucum günaydın tatlım

ne diyeceğimi bilmiyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun.. Bende ufaktan tırsmıyor değilim artık ama napalım başa gelince çekicez.. Tek tesellim hamilelikten sonra geçemesi.. Umarım doğumdan sonra normale döneriz. Ve umarım insülin'e gerek kalmaz canım

geçmiş olsun kuzucum doktora sordunmu fıstığım ya ah nazlı bebişler
yok canım dr izinde zaten adamı rahatsız etmeye gerek yok annem ay gün sancıları başlar artık kızım dedi :26:

kızlar biz çıkıyoruz allaha emanet olunn
sende allaha emanet ol ama neden erkencisin canımmm

canımcım hoşgeldinnnn geçmiş olsun neyin vardı kuzumm canın mı sıkıldı yoksa birşeyeee

kızın naz yapıyordur annesi kendine gelir inşllhhh
yok canım sıkılmadım ama ağrı çektim gün boyu hemde nasıl bir ağrı ama birde gece ayağıma kramp girdi gün boyu onun sıkıntısıda vardı dün çok kötüydü yani anlayacağınn
evet nazlı benim kızım teyzesi kime çekti bilmem

canım geçmiş olsunn Allah korsuunn evlatlarımızı

heyet raporunu nasıl aldınn?? kaç gune kadar alınabiliyor? doktorun mu verdi ? doktorun devlette mi sırf ssksız özelde mi çalışıyorr bende rapor almak istiyorumda 15 gun özeldeki doktorum verebilir mi bilemiyorum :26:

hosgeldın canım gecmıs olsun budan sonra agırlasıyoruz hergun ayrı bı sıkıntımız oluyor valla benımde oncekı gun sırt agrım dun mıde yanmam vardı bugun de pek hos deılım

gecmıs olsun canım ıyı barı rapor vermıs bayada cok vermıs guzlece dınlenırsınız son ayda durumuna gore bakarsın

esra nereye gıdıyrosun canım:26:

Son düzenleme:
merhaba annelerr günaydınn

Dün akşam annemde kaldık, nasıl dinlenmişiz anlatamam
Sizler nasılsınız bugünnn

oh ne güzel:)

herkese günaydın hayırlı cumalar güzel anneler...

günaydın canım sanada hayırlı cumalar..

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...

hoşgeldin kuzum özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmm banada geceelerii çok fena kramp giriyor 1 kezde degil doktor magnezyum verdi ama sütle yogurtla tamamla içme bence dedi bende içmiyorum ama sütte içemiyorummm :26:

Canım ne oldu sana? Acaba çokmu yordun kendini ? Yada kaygana ve eltilerinin yorduklarımı çıkıyor dicem ama mübarek cuma katmıyım şimdi onları olaya... Biraz daha dinlensen belki geçer tatlım.. 2 tanede çocuk var bakman gereken, valla senin işin bizden zor be kuzum

Valla bende anlamıyorum doktorları ama bana rapor için doktorumun söylediği bakanlığın çok sıkı denetlediği ve bu rapor yüzünden bir pürüz bulduğunda hastane yönetiminin ruhsat işlemlerinin tehlikeye girdiğini söylemişti.. Bende sanırım bir yol buldum ama bayrama kadar dayanmak zorundayım benimde izin 17 eylülde başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…