merhaba annelerr günaydınn
Dün akşam annemde kaldık, nasıl dinlenmişiz anlatamam
Sizler nasılsınız bugünnn
herkese günaydın hayırlı cumalar güzel anneler...
Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler. hayırlı cumalar.
akşam doktorumla konuştum, sen artık hamilelik şekeri hastasısın dedi. haftada 3 kere sabah aç tok makine ile şekerimi ölçüp ona bildirecekmişim. değerlerim kötü çıkarsa insüline başlayacağız dedi(((
bebeğe zararlı bir durum var mı dedim. insülin almazsan iyi olur dedi((
diyet yaptığımı söyledim, az yedim belki ondan olmuştur dedim ayrıca test günü çok stresli ve tedirgin olduğumu söyledim. diyet yada stres hiçbişi yüklemelerdeki şeker oranını etkilemez dedi hormonlarla alakalı bir durum senin yapaileceğin birşey yoktu dedi. bana karbonhidrat alımımı 3 te 1 oranda düşürmemi tavsiye etti. günde 2 dilim kepekli ekmek yiyorum yemiyim mi dedim, yok o zaman sen bişi yapma dedi. aynen devam edicem maalesef elimden hiçbişi gelmiyor((
çok moralim bozuldu eşim beni almaya geldi moralim düzelsin diye kızımın odasına boya bakmaya gittik, hiç karışmadı rengini seçtim üzerine sim de süreceğiz. tabi bebek bunlardan anlamaz. biz kendi hevesimizi gideriyoruz. akşam boyayım dedi izin vermedim zaten çok yorulmuştu.
kızımda anne üzülme der gibi, deli gibi kıpraşıyor içerde, 3 gündür durmadı, sabah uyuyordu sessizdi, acıktım süt içtim hemen uyandı başladı yine kıpraşmaya, büyüdüler artık galiba bundan sonra böyle olacak :)
annesininbirtanesi canım geçmiş olsun. benim 2.doza gerek kalmadı, önceden vurulmuştum. güle güle giydir bebişe aldıklarını :))
beysalcım geşmiş olsun canım. benimde arada bir tıkanıyor, normalmiş buda
sahinus geçmiş olsun canım. kolay gelsin.
moonsun88 canım günaydın , afiyet olsun :))) sağol Allah razı olsun. cümlemizin duaları kabul olsun.
esra gözün aydın canım, tebrik ederim :)
lavinya günaydın canım.
diğer güzel anneler günaydın.
günaydınnn millettt herkese hayırlı sabahlarbikaç gündür havalardanmı nedir pek keyifcazımız yoktu yazamadık sizlere herkesler iyi gördüğüm kadarıyla buarada hayırlı cumalar cumamız mübarek olsun dostlar
herkeslere günayydınnn ve cumanız mübarek olsun kalblerinizdeki dilekleriniz kabul olsun inşşşş
burcucum üzülme kafana takma şeker neden böyle oldu diye geçecek inşşş
diğer anne adayları nasılsınız bakım ben dün çok hastaydım acayip ağrım vardı sebebini bilmiyorum ama çok kötüydüm çoookkızım 2 gündür protesto ediyor neyi ediyor bilmiyorum ama ses seda yok hanımda bakalım gene neye kırıldı
herkeslere günayydınnn ve cumanız mübarek olsun kalblerinizdeki dilekleriniz kabul olsun inşşşş
diğer anne adayları nasılsınız bakım ben dün çok hastaydım acayip ağrım vardı sebebini bilmiyorum ama çok kötüydüm çoookkızım 2 gündür protesto ediyor neyi ediyor bilmiyorum ama ses seda yok hanımda bakalım gene neye kırıldı
canım dr her ne kadar burcuya stresle alakası yok dese bile hastalıkların temelinde şimdi hep stres var malum burcu kızımızda çalışma delisi hamile haliyle iki misli çalısıyor bu yüzden vücudu yorgun düşüyor ve hastalığa gebe oluyor onun sıkıntısı diyetle değil tamamen kafasını boşaltmasıyla gececek eminimmmgünaydın canım... hayırlı cumalarrr aminnnn aminn....
geçicek burcunun Allahın izniyle.. Hamilelikteki şekerin yüzde 70i diyetle geçiyomuş. burcunun da geçicek. ben inanıyorum.yeter ki üzmesin kendini dimi fatmam
canım ağrın var diye hareket etmiyordur :)
Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler. hayırlı cumalar.
akşam doktorumla konuştum, sen artık hamilelik şekeri hastasısın dedi. haftada 3 kere sabah aç tok makine ile şekerimi ölçüp ona bildirecekmişim. değerlerim kötü çıkarsa insüline başlayacağız dedi(((
bebeğe zararlı bir durum var mı dedim. insülin almazsan iyi olur dedi((
diyet yaptığımı söyledim, az yedim belki ondan olmuştur dedim ayrıca test günü çok stresli ve tedirgin olduğumu söyledim. diyet yada stres hiçbişi yüklemelerdeki şeker oranını etkilemez dedi hormonlarla alakalı bir durum senin yapaileceğin birşey yoktu dedi. bana karbonhidrat alımımı 3 te 1 oranda düşürmemi tavsiye etti. günde 2 dilim kepekli ekmek yiyorum yemiyim mi dedim, yok o zaman sen bişi yapma dedi. aynen devam edicem maalesef elimden hiçbişi gelmiyor((
çok moralim bozuldu eşim beni almaya geldi moralim düzelsin diye kızımın odasına boya bakmaya gittik, hiç karışmadı rengini seçtim üzerine sim de süreceğiz. tabi bebek bunlardan anlamaz. biz kendi hevesimizi gideriyoruz. akşam boyayım dedi izin vermedim zaten çok yorulmuştu.
kızımda anne üzülme der gibi, deli gibi kıpraşıyor içerde, 3 gündür durmadı, sabah uyuyordu sessizdi, acıktım süt içtim hemen uyandı başladı yine kıpraşmaya, büyüdüler artık galiba bundan sonra böyle olacak :)
annesininbirtanesi canım geçmiş olsun. benim 2.doza gerek kalmadı, önceden vurulmuştum. güle güle giydir bebişe aldıklarını :))
beysalcım geşmiş olsun canım. benimde arada bir tıkanıyor, normalmiş buda
sahinus geçmiş olsun canım. kolay gelsin.
moonsun88 canım günaydın , afiyet olsun :))) sağol Allah razı olsun. cümlemizin duaları kabul olsun.
esra gözün aydın canım, tebrik ederim :)
lavinya günaydın canım.
diğer güzel anneler günaydın.
yok canım dr izinde zaten adamı rahatsız etmeye gerek yok annem ay gün sancıları başlar artık kızım dedi :26:geçmiş olsun kuzucum doktora sordunmu fıstığım ya ah nazlı bebişler
sende allaha emanet olkızlar biz çıkıyoruz allaha emanet olunn
yok canım sıkılmadım ama ağrı çektim gün boyu hemde nasıl bir ağrı ama birde gece ayağıma kramp girdi gün boyu onun sıkıntısıda vardı dün çok kötüydü yani anlayacağınncanımcım hoşgeldinnnn geçmiş olsun neyin vardı kuzummcanın mı sıkıldı yoksa birşeyeee
kızın naz yapıyordur annesi kendine gelir inşllhhh
kızlar biz çıkıyoruz allaha emanet olunn
gunaydın canlarım bende artık bol bol katılırım sıze heyet raporu aldım evdeyım bı ay cars kontrolum vardı hersey ıyı dedı dr ogleden sonra hemen cıktım ıstese gıttım saat 3 gıbı lavaboya gıttım ve yıne kanamam oldu bu sefer 7 8 damla geldı hemen dra gıttım baktı bebek ıyı dedı bugun gıt dınlen dedı sankı bı gun dınlenınce gececek esımde bole calısmaya devam ederek rıskı ıartırıoz ama rapor verın dedı sureklı ayakta oldugum bı sıte calısıorum ben sonunda verdı dr neden bu kadar kacıolar anlamıorum rapor vermekten yahu sımdı kızımla evdeyım ve ıcım ck rahat bu ayı heyetle gecırdım onumuzdekı ayı naparım bılmıorum artık eylunun tam sonunda 32 olucam
hosgeldın canım gecmıs olsun budan sonra agırlasıyoruz hergun ayrı bı sıkıntımız oluyor valla benımde oncekı gun sırt agrım dun mıde yanmam vardı bugun de pek hos deılımherkeslere günayydınnn ve cumanız mübarek olsun kalblerinizdeki dilekleriniz kabul olsun inşşşş
gunaydın canlarım bende artık bol bol katılırım sıze heyet raporu aldım evdeyım bı ay cars kontrolum vardı hersey ıyı dedı dr ogleden sonra hemen cıktım ıstese gıttım saat 3 gıbı lavaboya gıttım ve yıne kanamam oldu bu sefer 7 8 damla geldı hemen dra gıttım baktı bebek ıyı dedı bugun gıt dınlen dedı sankı bı gun dınlenınce gececek esımde bole calısmaya devam ederek rıskı ıartırıoz ama rapor verın dedı sureklı ayakta oldugum bı sıte calısıorum ben sonunda verdı dr neden bu kadar kacıolar anlamıorum rapor vermekten yahu sımdı kızımla evdeyım ve ıcım ck rahat bu ayı heyetle gecırdım onumuzdekı ayı naparım bılmıorum artık eylunun tam sonunda 32 olucam
merhaba annelerr günaydınn
Dün akşam annemde kaldık, nasıl dinlenmişiz anlatamam
Sizler nasılsınız bugünnn
herkese günaydın hayırlı cumalar güzel anneler...
yok canım dr izinde zaten adamı rahatsız etmeye gerek yok annem ay gün sancıları başlar artık kızım dedi :26:
sende allaha emanet olama neden erkencisin canımmm
yok canım sıkılmadım ama ağrı çektim gün boyu hemde nasıl bir ağrı ama birde gece ayağıma kramp girdi gün boyu onun sıkıntısıda vardı dün çok kötüydü yani anlayacağınn
evet nazlı benim kızım teyzesi kime çekti bilmem
yok canım dr izinde zaten adamı rahatsız etmeye gerek yok annem ay gün sancıları başlar artık kızım dedi :26:
sende allaha emanet olama neden erkencisin canımmm
yok canım sıkılmadım ama ağrı çektim gün boyu hemde nasıl bir ağrı ama birde gece ayağıma kramp girdi gün boyu onun sıkıntısıda vardı dün çok kötüydü yani anlayacağınn
evet nazlı benim kızım teyzesi kime çekti bilmem
canım dr her ne kadar burcuya stresle alakası yok dese bile hastalıkların temelinde şimdi hep stres var malum burcu kızımızda çalışma delisi hamile haliyle iki misli çalısıyor bu yüzden vücudu yorgun düşüyor ve hastalığa gebe oluyor onun sıkıntısı diyetle değil tamamen kafasını boşaltmasıyla gececek eminimmm
valla bilmiyorum şekerim ama küçük hanım kendini ağırdan satmaya bayılıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?