2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
allataki cetvelde bile boyu 16mm yazıyor seninki 20 deyince maşallah yanii iri mi olcak ne boylu poslu
CANIM benim alttaki tablomda boyu yazmıyor sadece gr. var demekki 9. haftadamı mm ölçlüyor ayy vallahi kafam karıştı

Son düzenleme:
evet canım bakıcam kağıdım evde ,bir sonraki randevuya 1 ay sonra çağırdı nasıl geçecek zaman

geçicek. su sefer Rabbim yüzümüze gülecek. bir öncekinde ben de kaybettim bebeğimi sende, bir de pko dolayısıyla zor hamile kaldık. şimdi arkamıza yaslanıp herşeyi Allahın takdirin bırakıcaz. ve inşallah onları bu sefer bağrımıza basıcaz.

kızlar herkese mrb, öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun sağsalım kucağımıza almayı nasip etsin allahım, ben vajinusmus hastasıydım dr. ulusoy sayesinde bu hastalığı yendim ve şimdide 6 haftalık hamileyim :) (bu cümleleri kurarken inanılmaz tuhaf hissediyorum kendi HAMİLEYİM)
Kızlar bende çizelqe takibi yapmak istiyorum ama olmadı sayfanın ilk başındaki adımları yaptım kaydet dedikten sonra böle bir link yoktur dio bana yardımcı olurmusunuz

ne güzel söyledin arkadaşım yürekten aminnnn diyorum

KIZLAR SELAM

İŞİM GEREĞİ MUSTERI ZIYARETLERINE GIDIYORUM
2-3 saat yuruyorum bugunde yurudum hızlı yurudum heralde
karnım da sancı oldu bıraz
yurumenın zararı olurmu

hayırlı olsun canım, çok sevindim seni adına :)

hayırlı olsunn Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinn....tadını çıkarr:))

teşekkür ederim:))
aslında çok kilo alıp vermedim hiç ama bacaklarım çatlaklı hep (( demek ki karnımda çatlayacak,napalım artık...

kızlarr hepinize iyi akşamlarrr ben kaçarrrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. yarın görüşmek üzereee :)))))

kızlar mart 2012 anneleri uykusuzluktan ve bebeklerin gazından bir de göğüste olan yaralardan şikayetçi. ve bebeklerin isimleri tahmin ettiğim gibi zeynep ecrin beren duru bilginize... Farklı isimler bulun kızlar modaya uymayın hiç güzel olmuyo herkeste aynı isim birinci zeynep kısa ecrin kara duru gibi ayırt edici isim takmasınlar bebişerimize okulda

ben çok güzel bir kız ismi buldum da erkek daha bulamadım ya daha doğrusu ona bakmak aklıma gelmedi hep kız istiyorum diye

ben çok güzel bir kız ismi buldum da erkek daha bulamadım ya daha doğrusu ona bakmak aklıma gelmedi hep kız istiyorum diye

Ben kız buldum erkek bulamadım ama oğlum olacak gibi hissediyorum mert yiğit efe gibi akıbeti belli olmayan isimler de koymak istemiyorum çocuk nasıl bir kişilik bilmiyorum ki

Son düzenleme:
aldım canım 1 kilo kadar ama bazen çok su içiyorum onun da şişliği var diye düşünüyorum. 11-12. haftalarda yapıyorlar ikili testi, sen neden 2 haftada bir gidiyorsun canım sık değil mi bu aylar için?

Canım ben ekim ayında düşük yaptım. Doktorda dikkatli davranmaya çalışıyo olabilir. Benim canımı da saglıksız beslenmem sıkıyo, dışardan bişey yemek istemiyorum büroda da her gün sağlıklı şeyler pişirmek ve yemek mümkün değil, zaten oldukça seçiciyim nedense yenmesi gerekli şeyleri yemek istemiyorum.Bende o gün fazla yersem ağır az yersem kilo almamış çıkıyorum ama biraz göbeğim çıktı gibi, onada üzülüyorum 14. haftaya kadar kilo almamak lazımmış diye. Yemek işini çözsem ço rahatlayacağım valla.

valla ben duramıyorum anormal acıkıyorum hani normalde acıkır gibi oldum falan dersin adım adım yersin ya bunda öyle değil aniden bir acıkıyorum bacaklarım falan tutmuyor açlıktan. Allahtan yiyebiliyorum her şeyi. tatlıyı istemiyorum şükür. kilo alırsam da napayım yemezsem bayılırım ve mide ağrısından duramam alalım kuzum boşver napalım:)

Sarı leblebi yiyebiliriz kızlar midemiz kazındıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…