günaydın canım.
haftasonu geldi ama ben cumartesi mesai aldım kendi isteğimle, canımdan bezdim sanırım
hayırlı cumalar...
canım günaydın geçmiş olsun yaaa. inan çok üzüldüm. o kadar dikkat ettiğin halde olduysa aileden gelen bi şeker olabilir mi bu?
sıkma kendini. bebeğe de sana da bişey olmadan kucağınıza alıcaksınız yavrunuzu, ben inanıyorum buna. üzülme. Rabbim dermansız dert vermesin.
günaydın canım. bugün hava serin çok şükür... hayırlı cumalarr.
canım sağol, dikkat etmemle alakalı değilmiş bu durum bünyem yapıyormuş, tabi dikkat etmemin faydası olmuştur, en azından gereksiz şeker kanımda dolaşmadı bu kadar zaman. bebeğimde gereksiz insülin üretmedi bu sayede. yükleme olayı diyet yapsanda çıkarmış çünkü çıkan zaten yüklenen şeker oranı, önceki yediklerin değil. öncekilerden etkilenmemsi için aç giriyoruz teste zaten.
ailemde yok ama 7 göbek ötede var mı bilmiyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun.
kuzum benim günaydın oku sen bol bol rabbim şifa versin hem de içini rahatlatsın kuzum... Allahım tez zamanda şifa versin ve bebeğini korusun kuzum...
had iyi yolculuklar canım...
sağol canım, cümlemizi amin.
canım bozma moralini şeker birçok kişinin karşılaştığı sorun hamilelikte inşallah sorunsuz doktorunun kontrolünde tamamlarsın bu süreci üzme kendini
sağol canım.
canım benim ablamda hamileliği boyunca çekti şekeri ama Allaha şükür sıkıntısız yaptı doğumunu yeğenimde tosun gibi doğdu sıkma artık o güzel kızçeni ne olur
sağol canım. işte sorun o, tosun gibi oluyor şekerli bebişler :))
burcum kıyamam sana...üzme kendini canım arkadaşım...Rabbimin izniylee geçecek bu günler...ve sağ salim kızçeni kucagınaa aldıgın an unutup gidceksin...benim kayınvalidem şeker hastası oldugu için görümcemin 3.gebeliğinde (36yaşındaydı) çıktı şeker...çok az dikkat etmeylee atlattı...dünyalar tatlısı akıllımı akıllı bi pipiloşuu var maşallah...sende hayırlıısylaa atlatacaksın canım benim:26:
yerim ben onun kıpır kıpırr tekmelerini...rabbim güzel günlerini göstersin gönlü güzel kendi güzel arkadaşımm
sağol teyzesii...kızçemin cicileri böylee...hastane çıkış setlerimiz babaannemizde onları yıkayıp ütüleyip öylee hastane çantamızı hazırlıycazz inşallah..
sağol canım inşallah. benimkininde dolabı gelsin yıkayacağım herşeyini.
Tabi 1,5 aydır yanaşamazsa yanına bi öpücüğe etkilenir kocişin kuzumm, gerçi bunlar sürekli aktifler sağları solları belli olmaz.
Benim kociş de bi acayip yaaa oruçlu diye ben pek yanaşmıyorum, o geliyo kızııım kızııım diye karnımı öpe öpe bir oluyo. Delüm benim orucunu sakatlamıyordur inşallah :44:
Burcummm sıkma canını tatlım benim, bu sadece gebeliğe has bir şey. Benim arkadaşımda da çıktı ve dikkat ederek son üç ayını tamamladı. Şimdi dünyalar tatlısı sağlıklı mı sağlıklı hem de ateş parçası derler ya öyle bir oğluşu var.
Eminim ki sen de sıkıntısız bir şekilde atlatacaksın bu süreci ve prensesine kavuşacaksın. Hem bak annesi üzme kendini, miniğin bile anlamış içerden, annecim ben iyiyim bak kıpır kıpırım demiş sana. Sen sadece yavrunu düşün tatlım, ve moralini bozmamaya, stres yapmamaya çalış, ne kadar sakin olursan bebeğin de doğduktan sonra o kadar sakin oluyor çünkü
sağol canım, inşallah canım sorunsuz geçer. benimki yaramaz olacak belli. eşimle alıştırıyoruz kendimizi şimdiden :)
burcucum canım üzme kendını bu kadar bak senın elınde deılmıs bıcok sey zaten vucudundan kaynaklı sen elınden gelenı yapıyorusn sonucta allahın ızınıyle bısey olmuycak ınsuılene gerek kalmaz ıns bol bol dua et bak cok özel ve guzel gunlerdeyız
inşallah canım gerek kalmaz, sağol canım. dua etmekten başka çare yok
canımsunnsen anne olarak elinden geleni yaptı yapıyorsundaa Rabbim büyük iyi olacak inşAllahhhh
oh ohh haftasonu geldi boyarsınızzzz
günaydın canımmm hayırlı cumalarrr
canım sağol, gelde elinden geleni yapma. anne olmak ne zormuş, aklından çıkmıyor insanın yavrusu.