2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sağol, dikkat etmemle alakalı değilmiş bu durum bünyem yapıyormuş, tabi dikkat etmemin faydası olmuştur, en azından gereksiz şeker kanımda dolaşmadı bu kadar zaman. bebeğimde gereksiz insülin üretmedi bu sayede. yükleme olayı diyet yapsanda çıkarmış çünkü çıkan zaten yüklenen şeker oranı, önceki yediklerin değil. öncekilerden etkilenmemsi için aç giriyoruz teste zaten.

ailemde yok ama 7 göbek ötede var mı bilmiyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun.

kuzum benim günaydın oku sen bol bol rabbim şifa versin hem de içini rahatlatsın kuzum... Allahım tez zamanda şifa versin ve bebeğini korusun kuzum...

had iyi yolculuklar canım...

sağol canım, cümlemizi amin.

canım bozma moralini şeker birçok kişinin karşılaştığı sorun hamilelikte inşallah sorunsuz doktorunun kontrolünde tamamlarsın bu süreci üzme kendini

sağol canım.

canım benim ablamda hamileliği boyunca çekti şekeri ama Allaha şükür sıkıntısız yaptı doğumunu yeğenimde tosun gibi doğdu sıkma artık o güzel kızçeni ne olur

sağol canım. işte sorun o, tosun gibi oluyor şekerli bebişler :))

sağol canım inşallah. benimkininde dolabı gelsin yıkayacağım herşeyini.

sağol canım, inşallah canım sorunsuz geçer. benimki yaramaz olacak belli. eşimle alıştırıyoruz kendimizi şimdiden :)

inşallah canım gerek kalmaz, sağol canım. dua etmekten başka çare yok

canımsunn sen anne olarak elinden geleni yaptı yapıyorsundaa Rabbim büyük iyi olacak inşAllahhhh

oh ohh haftasonu geldi boyarsınızzzz

günaydın canımmm hayırlı cumalarrr

canım sağol, gelde elinden geleni yapma. anne olmak ne zormuş, aklından çıkmıyor insanın yavrusu.

Canım özeldeki doktor verebiliyor ama uzun süreli veremiyor onun için heyet gerekliymiş ve devlet hastanesi veya özel hastaneden 3 doktor imzasıyla alıyorsun

canımm o kadar haklısın kii kıyamam ben sanaaaaa mübarek cuma hurmetine Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsunnn doğumumuzuda hamileliğimizi de kolay geçirsinn sizlere şifa versinnn hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn

hamd olsun anneyiz inşAllah olucaz daa ya bu duyguyu hiç yaşayamasaydıkk

Canım özeldeki doktor verebiliyor ama uzun süreli veremiyor onun için heyet gerekliymiş ve devlet hastanesi veya özel hastaneden 3 doktor imzasıyla alıyorsun

canımm benim yaa kaju fıstığımmm naberssiniz pipiloşunlaaa nasıl geçtiii annaneciğinizleee

ciddimisinn o zmaan ben devletten torpil bulmam lazımmm

Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı.
kızlar ben şimdi 6 ayı mı bitirdim valla delirecem şu ay hesabı çıldırtıyor beni :)

kgl, duygudummm kızlarr hoşgeldinizzz hiç yazmıyorsunuz amaaa

sizin yazdıklarinizi okuyorum ben ayın on altısında şeker yüklemem var ayni zamnda ayni gün konturöl olcam öle benım bebek fazla hareketlı degıl tekme felan atmıyo arada s,rada kımrıyo okadar normalmı sizce arkadaşlar

kızlar ben şimdi 6 ayı mı bitirdim valla delirecem şu ay hesabı çıldırtıyor beni :)

canımmm o hesabı en iyi annesininbirtanesi hilalim yapıyooorrr

hiloşşşş yardımmm helppp pleaseeeee

canım hoşgeldin

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

öncelikle yukarıdaki adresten bakarak hamilelik çizelgeni oluştur lütfen hangi tarih biz bilemiyoruz kii ona göre yorumlayalım

Dinledik biz bugün teyzesiii
3 saat eve gitmek için çabalamayınca pipiloşumda bende fena dinlendik.. Döne döne yattık resmen
Hatta oğlum o kadar dinlendi ki gece tekmeler dönmeler yumruklar, bir oynamalar sorma gitsin

evet evet 6. ayımız bitti 7. aya girdik tatlım..

hımm.. Kilon nasıl canım? eğer kilon biraz fazlaysa hareketleri hissetme olanağında zorlaşıyor diye biliyorum.. Ama merak etme arada birde hareket ediyorsa iyidir bebişin

aslındaa canımm sen hafta olarakm 6 ayı bitirmiş görunuyorsun hatta bugün 6.5 aylık hamilesinnn

ama hamilelik 280 gün

26 hafta x 7 gün = 182 gun maşAllah geride bıraktınız

280-182 = 98 gün kaldı

98 gün / 30 gün ay = 3.27 ay sonra kucağına pipiloşuu alacaksın

canımm yanlışlıklaa bıdış yazdım heee

kgl, duygudummm kızlarr hoşgeldinizzz hiç yazmıyorsunuz amaaa

:)) yazdıklarınıza hergün bakıyorum kızlar hepinize günaydınlar...sağlık sorunları rahatsız etmeye başlamış sanırım, geçmiş olsun...
benim de sorunum dişimde bugün dişçiye gidicem ara ara tekrarlayan iltihap oluyor ,onu göstereceğim.onun dışında şimdilik bir sorun yok çok şükür...

hoşbuldum canım valla gün gün kötüye gidiyoruz galiba şekerim hayırlısıyla sağlıklıca doğsa bebişler:26:

hoşgeldin kuzum özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbuldum şekerimmm nasılsın bende özledim aklım sizde kaldı ama yattığım yerden kalkamadım dün :26:

canımmm banada geceelerii çok fena kramp giriyor 1 kezde degil doktor magnezyum verdi ama sütle yogurtla tamamla içme bence dedi bende içmiyorum ama sütte içemiyorummm :26:
valla bana 2 gündür çok olmaya başladı karabasandan korkar gibi korkuyorum kramplardan

yorulmadımda ama ne olduğunu bilemedim canım annem ay gün sancıların başlar dedi haklıda olabilir kızlarda daha erken başlıyordu benim ağrılarımm:26:

ben şuan 26 haftamın içindeyım dogum tahmınımde 11 11 2012 onu yapamıyorum ben yapmaya çalişdım olmadi

canımm bak şimdi sayfanın yukarısında " kgl" ismin yazan bölüm var oraya tıkla

açılan sayfada beebeğimin doğacağı muhtemel tarih bölümü var oraya " 11-11-2012" yaz ve kaydet bu kadar

geçmiş olsun kuzum noldu neyin vardı balım?:26::26::26:

ah kuzum bak işte 3.27 yani daha 6 dolmamış 5 buçuk ay gibi gözüküyor
kız oğluşuma bıdış deme o tosun gibi olacak

:) canım nasılsın bakalım,kramplar oluyor demişsin.st içemiyorsan mutlaka yoğurt ye günde 3 defa.annem kocaman kaseye meyveli yoğurt yapıyor her sabah 6 7 gibi yiyorum üzerine de bol su içiyorum.böylece kabızlık sorunu da otomatikman ortadan kalkıyor.tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…