2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dokdor suyumun az oldugunu söledi süreklı su çiçiyorum su büyük bi sorunmu acaba süreklı içiyorum ama lavobadanda çıkmıyorum bi faydasi varmi bılmıyorum ondanda az hareklı olabilirmı bide ilk gebelıgım

canımm bendee çok hareket hissetmiyorum bence kilolu olmamız etkiliyorudr

suyun azsa bol bol su içç canımm gunde 3-4 lt buluyırmusun yemen beslenme nasıl

iyiyim kuzum nerelerdesin yaa gel aramızaa bol bol yazz

hoşgeldin

bebiş nasıl senin oğlan mıydı kızmıydı :26: benim kızım olacak inşAllah teyzesiii

haklısın yaaa yogurdu meyveyle katıp yiyeyim en iyisii bende de sık oluyor kabızlıkk bu sayede ortadan kalkar haklısın

sağol canım dün karın ağrııs ve bel ağrısı çektim gün boyu ellerim ayaklarım şişti gözlerim bile şişti ama bugun daha iyiyim şükür

demekki artık hepimizin aynı problemleri var kuzum... karın ağrısı bende de çok fena şişliği söylemiyorum bile. bu ara sancılar nasıl gidiyor bıçak saplanır gibi ya doğum anındaki daha sert olacak değil mi?:26::26::26::26::26:

Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı.
kızlar ben şimdi 6 ayı mı bitirdim valla delirecem şu ay hesabı çıldırtıyor beni :)

kuzum 9 ay 10 gün üzerinden yap hesaplamanı o zaman çıldırmıyorr insan:)
9 ay 10 gün: 9*30+10=280 gün = 40 hafta

sen şimdi 26 haftalıksın.26*7=182 gün

182/30=6.07 (yani sen 6 ay+2 günlüksün bebeğim)

26 hafta/4 diyorsun ve 6 ay+2 haftalıgım yani 6.5 aylıgım diyorsun sende haklısın ama en sağlıklısı gün üzerinden hesap yapmak.

örneğin bende: 26+4 deyim: 186 gün eder.
186/30=6.2 ay 6 ay+6 günlük
kalan 280-186=94 ( 3 ay+4 gün)

toplam 9 ay 10 gün

yaşasın mathsss

:111::111::111::111::111::111:

evet canım aynı sıkıntılar hepimizi ziyaret edecek tek tek
valla canım ben kızlarda 9 ay ağrı çekerdim kasık ağrısı öncedüşük tehlikesinin ağrısı sonra ay gün sancısı en son doğum ağrısı ben arada fark göremedim çocuk doğdu dediklerinde saf saf baktım şiddet olmayınca ağrılarda
ama bu sıpamda bel ağrısıyla hamile kaldım kasık ağrım hiç olmadı desem yeridir hala bel ağrılarım var dün kü karın ağrısıda kasıkda değil göbek hizamdaydı :26:doğum ağrısı nasıl olacak kestiremiyorum yaniii:26:

canım benım ılk gebelıgın baslangıcı kanamalıydı hastanede yattım bes gun temmuzun basında yıne lekelenmem oldu baktılar plesanta prevıa var dedıler yanı plesanta tam dogum kanalının yarısını kapatmıs dedı dr bole kanamaların olur dedı ama bu ayda tekrarlayınca kanama bız rapor ısedık zaten tedavıyle oldu benım gebelıgım heyet raporunu kolay vermıolar kendı drum bıde ultrason druna yoladdı benı bıen plesanta prevıa teshısı koydum ama raporda cıkmasın bıde usg drunun onayını alalım raporda sorun cıkmasın dedı ama sen rapor almak ıstıosan devlet hastanesınde bı dra gıt sıcaklarda cok yoruluorum ısım zor de sansını dene oda vermezse saglık ocagındakı druna gıt rıca et verırler buyuk ıhtımalle cnk ben eylulde ole yapmayı dusunuorum

ha bu arada ozelde calısıor drum ssklıyım bende ama bu heyet raporunu cok gereklı gormedıkce kolay vermıolar tanıdık dr varsa baska bolumlerde falan onlar yardımcı olabılır belkı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…