dokdor suyumun az oldugunu söledi süreklı su çiçiyorum su büyük bi sorunmu acaba süreklı içiyorum ama lavobadanda çıkmıyorum bi faydasi varmi bılmıyorum ondanda az hareklı olabilirmı bide ilk gebelıgım
kılomda enson 87 şimdi 91 92 olmuşumdur bılmıyorum
canımm sende bizdensinnn
kilo takip çizelgemiz var biz kasım anneleri olarak her ay ki kilomuzu yazıyoruzz sende bilgilerini yazarsan senide listeye eklerizz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
bak buradaki gibi bilgilerini yazabilirsin
sağol canım dün karın ağrııs ve bel ağrısı çektim gün boyu ellerim ayaklarım şişti gözlerim bile şişti ama bugun daha iyiyim şükürgeçmiş olsun kuzum noldu neyin vardı balım?:26::26::26:
:) canım nasılsın bakalım,kramplar oluyor demişsin.st içemiyorsan mutlaka yoğurt ye günde 3 defa.annem kocaman kaseye meyveli yoğurt yapıyor her sabah 6 7 gibi yiyorum üzerine de bol su içiyorum.böylece kabızlık sorunu da otomatikman ortadan kalkıyor.tavsiye ederim...
o zaman senin bebiş tembel tatlım
ama dediğim gibi arada bir hareket ediyorsa korkma bir sıkıntı yoktur..
yazacak bişey çıkmıyokı yapamıyorum bende cizekge yapmak istıyorum ama yapamadim cahılık:))
canımm bendee çok hareket hissetmiyorum bence kilolu olmamız etkiliyorudr
suyun azsa bol bol su içç canımm gunde 3-4 lt buluyırmusun yemen beslenme nasıl
sağol canım dün karın ağrııs ve bel ağrısı çektim gün boyu ellerim ayaklarım şişti gözlerim bile şişti ama bugun daha iyiyim şükür
Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı.
kızlar ben şimdi 6 ayı mı bitirdim valla delirecem şu ay hesabı çıldırtıyor beni :)
sen bana
son adet tarihini
beklenen dogum tarihinii
ve bizdeki gibi istediğin yazıyı söyle ben sana bir çizelge yapayımm
kuzum 9 ay 10 gün üzerinden yap hesaplamanı o zaman çıldırmıyorr insan:)
9 ay 10 gün: 9*30+10=280 gün = 40 hafta
sen şimdi 26 haftalıksın.26*7=182 gün
182/30=6.07 (yani sen 6 ay+2 günlüksün bebeğim)
26 hafta/4 diyorsun ve 6 ay+2 haftalıgım yani 6.5 aylıgım diyorsun sende haklısın ama en sağlıklısı gün üzerinden hesap yapmak.
örneğin bende: 26+4 deyim: 186 gün eder.
186/30=6.2 ay 6 ay+6 günlük
kalan 280-186=94 ( 3 ay+4 gün)
toplam 9 ay 10 gün
yaşasın mathsss
canımm sende bizdensinnn
kilo takip çizelgemiz var biz kasım anneleri olarak her ay ki kilomuzu yazıyoruzz sende bilgilerini yazarsan senide listeye eklerizz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
bak buradaki gibi bilgilerini yazabilirsin
evet canım aynı sıkıntılar hepimizi ziyaret edecek tek tekdemekki artık hepimizin aynı problemleri var kuzum... karın ağrısı bende de çok fena şişliği söylemiyorum bile. bu ara sancılar nasıl gidiyor bıçak saplanır gibi ya doğum anındaki daha sert olacak değil mi?:26::26::26::26::26:
ben de çizelgeye katılamadım 172 boy,başlangıç kilom 58, şimdi tam 67 oldum.9 kilo aldım yani
ah kuzum bak işte 3.27 yani daha 6 dolmamış 5 buçuk ay gibi gözüküyor
kız oğluşuma bıdış deme o tosun gibi olacak
canım geçmiş olsunnAllah korsuunn evlatlarımızı
heyet raporunu nasıl aldınn?? kaç gune kadar alınabiliyor? doktorun mu verdi ? doktorun devlette mi sırf ssksız özelde mi çalışıyorr bende rapor almak istiyorumda 15 gun özeldeki doktorum verebilir mi bilemiyorum :26:
canım benım ılk gebelıgın baslangıcı kanamalıydı hastanede yattım bes gun temmuzun basında yıne lekelenmem oldu baktılar plesanta prevıa var dedıler yanı plesanta tam dogum kanalının yarısını kapatmıs dedı dr bole kanamaların olur dedı ama bu ayda tekrarlayınca kanama bız rapor ısedık zaten tedavıyle oldu benım gebelıgım heyet raporunu kolay vermıolar kendı drum bıde ultrason druna yoladdı benı bıen plesanta prevıa teshısı koydum ama raporda cıkmasın bıde usg drunun onayını alalım raporda sorun cıkmasın dedı ama sen rapor almak ıstıosan devlet hastanesınde bı dra gıt sıcaklarda cok yoruluorum ısım zor de sansını dene oda vermezse saglık ocagındakı druna gıt rıca et verırler buyuk ıhtımalle cnk ben eylulde ole yapmayı dusunuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?