2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar eşleriniz doğumda ne alacak sizlere? Daha doğrusu şöyle sorayım eşler hediye alır mı doğum yapan hanımlarına?
Benim kocacık bi yüz görümlüğü bile takmadığı için 9:) en azından bebek doğduğunda yapsın diyorum
Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?

benimde göbek altı ve kasıklarımda çok var.... senin değişik olmuş doğumlar sağlıkla dünyayay getirelim inşallah bebeklerimizi...:26::26:

oy oy oy ne güzel hesapladık dimi oh 7.ayıma girdim yani ben ne güzel :) az kaldı kuzucuğuma kavuşmama

yok canım tam 6 aylıksın 9 ay ın 10 gununu unutuyorsun o yuzden 3.27 cıkıyor

hımm tamam ozaman 6 ay bitti 7. aydan gidiyoruz yani ay soruyorlar bende saf saf bakakalıyorum

benimki düşünemezz ben hediyeyi düşünüp bulmalıyımm nerden alacagını söylemeliyim ancak kafa dank eder

hediye alır çiçek getirir geçmiş olsun hayatım aşkım falan derler erkekler doğumlarda
ama yüz görümlüğü takmayan eşler senin ki benim ki gibiler yapmayabilirler bunlardan bazılarını
eşim büşrada çiçek dahi almamıştı bir aşkım nasılsın demişti bende onu dövmek istemiştim esrada çiçek aldı nasılsın hayatım dedi ama hediye gene yoktu
bunda çiçek siparişimi verdim ne yapacak çiçeği ben onun yerine bebeğe bez alıyım hiç olmazsa kullanırsın diyor bana deliiii

oy oy oy ne güzel hesapladık dimi oh 7.ayıma girdim yani ben ne güzel :) az kaldı kuzucuğuma kavuşmama

hımm tamam ozaman 6 ay bitti 7. aydan gidiyoruz yani ay soruyorlar bende saf saf bakakalıyorum

Canım ben hep soranlara 7 aylık diyorum, şöyle hesapladım;
Doğuma üç ayımız kaldı şu an ki 7. ayımızı da sayarsak; 7., 8. ve 9. ay olmak üzere üç ayımız kalıyor. Bu daha basit bir hesap sanırım. Çoğu insan 9. ayı hesaba katmıyor; ama 9 ay dolu dolu ve 10 gün daha gebelik sürecimiz var bizim

benimde göbek altı ve kasıklarımda çok var.... senin değişik olmuş doğumlar sağlıkla dünyayay getirelim inşallah bebeklerimizi...:26::26:
ay gün sancıları bunlar canım yavastan yavastan kasılmalar başlıyor işte :26:inşş canım sağlıklıca doğar bebişler inşşşş

günaydın...

damacana suları açıklandı mı ben görmedim?

milona canım bende bi altın bekliyom sürekli söylüyom ama almam diyo gıcık....

annesinin bir tanesi canım aylar hep 30 çekmiyoki örneğin temmuz ve ağustos 31 çekiyo ve bu yıl şubat 29 çekti...
ablam söyle hesaplar 2 ayın toplamı 9 hafta ...

aysun tatlım kaçırdığım bişey var mı?

fatma otu neymiş bu arada?

çok tşkler 05 02 2012 adet 11 11 2012 beklenen dohum tarihi kızıma hep rabimın hediyesi bana dıyorum öle olsun

http://lbdf.lilypie.com/SNKtp3.png

canım yukarıdaki linki kopyala

sayfa yukarısındaa " kgl" yazan bölüme tıkla sonra açılan sayfada " çizelge kısmı var oraya yapıştır ve kaydet bu kadarrr umarım beğenirsinnn

çok tşkler 05 02 2012 adet 11 11 2012 beklenen dohum tarihi kızıma hep rabimın hediyesi bana dıyorum öle olsun

sayfa yukarısındaa " kgl" yazan bölüme tıkla sonra açılan sayfada " çizelge kısmı var oraya yapıştır ve kaydet bu kadarrr umarım beğenirsinnn

benimki düşünemezz ben hediyeyi düşünüp bulmalıyımm nerden alacagını söylemeliyim ancak kafa dank eder

mrb kızlar hayırlı cumalar hayırlı günler dilerimmm

moonsun bacım sende benim gibiymişin yoksa bilmez hesap kitabını :)) erkeklerin hepsi aynı

benimde karnımda özelliklede sag tarafımda sancı agrı oluyo kızlar bu arada ishal oldumki tam oldu geceleri uykum kaçıyo sancıdan

hoşgeldin cnımm

evet öylee yaa maalesefff

benimki alır ben bişey demeyeceğimi kendisi düşünsün alsın nasılsa bulur bişeyler sen de laf çarptır ya da kuyumcunun önünden falan geçerken aaa bu çok güzelmiş falan de onu alsın

hoşgeldin bebişkoo

damacanalar akşam haberlerinde açıklanır sanırsammm

esra doktora gitti canım sonuclarını doktoruna göstermeye

burcunun sonuçlar iyi değil

diğer kızlarda burdalar zatenn

Yok yokk ben zaten o düşünmeden aylardır başının etini yiyorum tatlımm ama dış mihraplar (kimler olduğunu en iyi sen anlarsınn) buna da engel olacak gibime geliyor

Canım bence bu sefer hediye gelir, her çocukta bi adım ileri gitmiş eşin çünkü
Sen de çiçek değil hediye iste ki en azından çiçeği garantilemiş olasın
Benim odunum da zaten bir sürü masrafa gircez, hediyeyi herzaman alırım ben sana diyor. Ama nedense masrafa gircez diye bir ben kısıyorum kendimi. O yüzden en son yaşadığım bi olayın da katkısıyla bakmıycam gözünün yaşına hiç

hoşgeldin bebişkoo

damacanalar akşam haberlerinde açıklanır sanırsammm

esra doktora gitti canım sonuclarını doktoruna göstermeye

burcunun sonuçlar iyi değil

diğer kızlarda burdalar zatenn

saol canım...

burcum gebelik şekeri gebeliğin bitmesiyle sonlanıyomuş genelde...bıde senın egerlerın ılkınde de çok yuksek değildi...ben 220 çıkan birini duydum...burda yazmış foruma...sen 75 mg 45 dk arayla 2 kez tokluk verdın demi..
rabbim inş. şifanı versin...en kısa sürede şekerin düzelsin canım....bende diyete devam ediyorum dr. dıkkat et yemene dedi...

aysun bende çizelge isityorumm canım zahmet olmazsa...

s.a.t 01.02.2012

b.d.t. 22.10.2012

benimki alır ben bişey demeyeceğimi kendisi düşünsün alsın nasılsa bulur bişeyler sen de laf çarptır ya da kuyumcunun önünden falan geçerken aaa bu çok güzelmiş falan de onu alsın

Kuzummm zaten senin eşin yapar eminimm, onun romantiklikteki namı tüm topiğimizce bilinen bir şey
Ben de ne laflar çarpıtıyorum, kuyumcunun önünden geçerken inadına durup bakıyorum ama bizimki çekiştire çekiştire bir oluyor
Yok yok ama hazır size sormuşken kocacık aradı ona da laf soktum yine, önce ıh mıh ama aşkım alınacaklarrr diyordu ki, ben de bak ceza veririm bana da kızına da almak zorunda kalırsın dedimm
tamam tamam söz doğumda alıcam istediğin bileklikten dedi Almasın da görsün bakalımm

gözlerinin yaşına bakmıyacaksın canım bunların sen onları düşündükçe şımarıyor bunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…