2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende pko dolayısıyla zor hamile kaldım ilk gebeliğim boş gebelikti tam 1 sene sonra hamile kaldım allahım inşlh bu sefer yüzümüze gülecek

yarın herkes şuan kaç kilo aldığını yazsın sabah bakıcam meraklandım hii

ben daha bu sabah tartıldım.karnım tokken 55 im.
daha şimdiden +1 kilo almışım 7.haftada...üstelik bebiş anca 2-3 gr falandır....
çok geldi bana bu 1 kilo, 14 haftaya kadar dahada düzenli yiyip bu kiloyu korumalıyım ...
korurmuyum, fazlası olur eksiği olmazzz

onu da yedim canım bıktım artık, çubuk kraker yedim ondan da bıktım off ya nasıl bir açlık hissi anlayamadım :s

Canım mutlaka paylaş doktorunla ani açlığını. Benimki ani açlık değilde prinç pilavı makarna gibi şeyler yiyorum boşuna değersiz kalori alıyorum diye can sıkıntım. Bu arada ben çıkacağım işleri toparlayıp buğün çok tembellik yaptım takıldım foruma:) Kendinize bebişlere dikkat yine görüşürüz.

onu da yedim canım bıktım artık, çubuk kraker yedim ondan da bıktım off ya nasıl bir açlık hissi anlayamadım :s

ben öğünleri böldüm artık iyice öğle yemeğinde önce çorba içiyorum 40 dk sonra yemek
mesela,
sabahta sandvici yarı yiyorum, yarısınıda 1 saat sonra
böle gidiyor.bu ara iştahım açıldı. midem kazınıyor.yediklerimi bebişmi yiyo nedir... açımmm açççç
meyve süt ceviz vs gıdalarıda ayyy midem almıo artık yiyorum mecbur , böle dolu dolu yemek olacak ana ve ara öğünlerde ....
amaa son ayları beklices artık...

ben kilomu çok merak ediyorum çünkü hamilelik öncesi beslenme düzenimden şuanki beslenmemin tek farkı çok daha fazla sıvı tüketimi, yoksa yemede farkım yok, eskiden de ekmek tüketmezdim şimdi de. sadece şimdi bol sıvı tüketmek için kendimi zorluyorum hepsi bu...

pardon 2-3 gramda diilmiş.alttaki takvimde 1 gr yazıoooooooo
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
her 1 gramda ben 1 kilo alırsammmmm yandım anammmm yandımmmm

Son düzenleme:

ben yakında infilak edicem çok yiyorum ama benimkisi sigara yüzünden gebeliği öğrendiğim an kestim her 15 dk da mideme bişey giriyor şimdilik bu sigaranın yoksunluğunu giderene dek yemem lazım da sonrasında kendime gelmem lazım

ANNE-ANNELİK İLE İLGİLİ SÖYLENMİŞ EN GÜZEL SÖZLER ''

Dünyaya bir daha gelirsen..Nasıl bir hayat isterdin sorusuna kim ne derdi bilmiyorum ama..Ben aynı Ananın evladı olmak isterdim...!

Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir.
Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim: Annemdir. (ABRAHAM LINCOLN)

Hiç bir süs ve elbise bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. (BRACHVOGEL)

Anne, hayatın sonsuzluğudur. (EMILE ZOLA)

Hiç kimse, kollarında bir çocuk tutan anne kadar çekici ve bir kaç çocuk arasındaki bir anne kadar saygıdeğer değildir. (GOETHE)

Bir anne yüreği dibinde af bulunan bir uçurumdur. (HONORE DE BALZAC)

Cennet anaların ayakları altındadır (HZ. MUHAMMED)

Annesinin gönlünü kıran büyük günah işlemiş olur (HZ. MUHAMMED)

Anneler, herşeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar. (OSTROVSKI)

Kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidir. (VICTOR HUGO)

Dünyada öğretilen tüm bilgilerin hiç biri, bize bir ananın bir bakışının, bir kelimesinin verdiği şeyi anlatamaz. (WILHELM RAABE)

merhaba kızlar nasılsınızz herkesler ve bebecikleri iyidir umarımm ben her gün yazamıyorum ama her gün okuyorumm takipteyimm teyzeleri bugün minnak böceğimin kalp atışlarını gördük çok şükürr

kızlar selam

işim gereği musterı zıyaretlerıne gıdıyorum
2-3 saat yuruyorum bugunde yurudum hızlı yurudum heralde
karnım da sancı oldu bıraz
yurumenın zararı olurmu

Kımsebana yanıt vermemiş Orda kımse yokmu

Arkadaşlar nasılsınız..bakıyorum negüzel aranızda bebişinin kalp atışını duyanlar var..görenler var..benim henüz doktora gitmedim..gitmek istediğim doktorlar 2-3 haftadan aşağı randevu veremiyolar..pufffffffffffff

selam kızlarr,ne kadar çok yazışmışsınız,her yazılanı takip etmem imkansız olacak sanırım. 2008 eylül annelerindeyken bu kadar kalabalık değildik.herkese hayırlı doğumlar

kızlar merhaba

benim aşırı derecede şişkinliğim oluyor bazen çatlayacağım sanıyorum..şişkinlik yaşayan varmı aranızda..göbeğim şiştiğinde 3-5 aylık hamile gibi oluyorum halbuki daha 5+1 olucaz yarın..nezaman gececek bu şişkinlik yaaa....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…