Sarı leblebi yiyebiliriz kızlar midemiz kazındıkça
geçicek. su sefer Rabbim yüzümüze gülecek. bir öncekinde ben de kaybettim bebeğimi sende, bir de pko dolayısıyla zor hamile kaldık. şimdi arkamıza yaslanıp herşeyi Allahın takdirin bırakıcaz. ve inşallah onları bu sefer bağrımıza basıcaz.
onu da yedim canım bıktım artık, çubuk kraker yedim ondan da bıktım off ya nasıl bir açlık hissi anlayamadım :s
bende pko dolayısıyla zor hamile kaldım ilk gebeliğim boş gebelikti tam 1 sene sonra hamile kaldım allahım inşlh bu sefer yüzümüze gülecek
yarın herkes şuan kaç kilo aldığını yazsın sabah bakıcam meraklandım hii
onu da yedim canım bıktım artık, çubuk kraker yedim ondan da bıktım off ya nasıl bir açlık hissi anlayamadım :s
ben daha bu sabah tartıldım.karnım tokken 55 im.
daha şimdiden +1 kilo almışım 7.haftada...üstelik bebiş anca 2-3 gr falandır....
çok geldi bana bu 1 kilo, 14 haftaya kadar dahada düzenli yiyip bu kiloyu korumalıyım...
korurmuyum, fazlası olur eksiği olmazzz
ben daha bu sabah tartıldım.karnım tokken 55 im.
daha şimdiden +1 kilo almışım 7.haftada...üstelik bebiş anca 2-3 gr falandır....
çok geldi bana bu 1 kilo, 14 haftaya kadar dahada düzenli yiyip bu kiloyu korumalıyım...
korurmuyum, fazlası olur eksiği olmazzz
ben öğünleri böldüm artık iyice öğle yemeğinde önce çorba içiyorum 40 dk sonra yemek
mesela,
sabahta sandvici yarı yiyorum, yarısınıda 1 saat sonra
böle gidiyor.bu ara iştahım açıldı. midem kazınıyor.yediklerimi bebişmi yiyo nedir... açımmm açççç
meyve süt ceviz vs gıdalarıda ayyy midem almıo artık yiyorum mecbur , böle dolu dolu yemek olacak ana ve ara öğünlerde ....
amaa son ayları beklices artık...
kızlar selam
işim gereği musterı zıyaretlerıne gıdıyorum
2-3 saat yuruyorum bugunde yurudum hızlı yurudum heralde
karnım da sancı oldu bıraz
yurumenın zararı olurmu
Kımsebana yanıt vermemiş Orda kımse yokmu [/QUOT
canim dikkat et derim..yürüyüş yapmak çok iyi ama herşeyinde fazlası zararlı..hele ki ilk üç ay dönemi biraz hassasiyet gerektiriyo..bu aylarda yerleşmeye çalışıyo
derler..:)
banada sezeyan zor geliyor, olan arkadaşlar kesilen yerin sürekli sızladığını söylüyorlar.
canım inşallah geniş taraftadır çocuğun. bu önceden anlaşılamıyor mu? yoksa doktorun hatası mı?
canım 3 aylıkken anlasılabilirmis doktor oyle soyledı...eger dar olan taraftaysa bebek düsmesin diye rahim agzına dikiş atılacakmıs...beklemek daha kötü sankı zaman gecmıyor merakla beklıyorum bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?