selam kızlarr,ne kadar çok yazışmışsınız,her yazılanı takip etmem imkansız olacak sanırım. 2008 eylül annelerindeyken bu kadar kalabalık değildik.herkese hayırlı doğumlar
hangi rahimde olduğunu söylemediler mi?
ben 20 kilo almıştım 7 kilosu gitti gerisi duruyorr..tam spora başlayacağm zamanda istemeden hamile kaldım..hayırlısı bakalım.oğlum 3.5 yaşında..ankarada oturan varmı aranızdaselam kızlar ben kilo almadım 3 hafta aşırı bulantım oldu yiyemedim geçen hafta 1 kg eksik görünüyordum bu hafta 59 lardayım hiç kilo almadım inşallah fazla kilo almadan atlatırım
allataki cetvelde bile boyu 16mm yazıyor seninki 20 deyince maşallah yanii iri mi olcak ne boylu poslu
yarın herkes şuan kaç kilo aldığını yazsın sabah bakıcam meraklandım hii
bende pko dolayısıyla zor hamile kaldım ilk gebeliğim boş gebelikti tam 1 sene sonra hamile kaldım allahım inşlh bu sefer yüzümüze gülecek
kızlar merhaba
benim aşırı derecede şişkinliğim oluyor bazen çatlayacağım sanıyorum..şişkinlik yaşayan varmı aranızda..göbeğim şiştiğinde 3-5 aylık hamile gibi oluyorum halbuki daha 5+1 olucaz yarın..nezaman gececek bu şişkinlik yaaa....
Kesinlikle bende yetişemiyorum artık..
Nasılsınız kızlar?Bebişler nasıl?
Bişey soracağım,cinsiyet 3.ayda da öğreniliyor muydu?Yani 3.ay bitiminde?Bu arada aselnazz'cım o şişkinlik bende de var,patlayacak gibi oluyorum özellikle geceleri...
hatunlar iyi geceler...babaannemizde yemekteydik.biraz önce geldik. geçmişi okudum. hepimizin güncel sorununun kilolar olduğunu gördüm. bende ideal kiloma göre 5-6 kilo fazlayla hamile kalmış bulunmaktayım. ben 1 kilo almışım 8 haftada70'le başlamıştık.şuanda 71 kiloyuz. bide accayip şişlik var...gazman gibiyim.
size bişey anlatayım. bundan 15 yıl öcne teyzemin kızı(ablam) kızına hamileyken ilk 2 ayda 20 kilo almış hem vurulan iğnelerden, içtiği ilaçlardan hemde şu yarar bbu yarar demişlerr yedirmişler...doktorda düşük tehliken var yat deyince tuzu biberi olmuş...tam 20 kilo ilk 2 ayda hemde. toplamda 33 kilo ile bitirmiş hamileliği...
2.ay kontrole gittiğinde, doktor ultrasonda bakıyormuş....ablam demişki: 'nasıl doktor bey bebek iyi gelişmiş mi? iyice kilo almışmı? hep yarayacak şeyler yiyorumm bebeğim için'
doktorr matrak bi adammış....'hmmm hemde nasıl kilo almış annesi, çok iyi gelişmiş...bebeğin tam 2 gr...geri kalan kiloyu sen almışın'demiş...bi şaplatmış ablamın göbüşeee....tabi bizim kızzz şookk şokkk....
aman diyor bana sakınn haaa luzumsuz şeyler yeme, benim cahillikten yaptığım hataları yapma...
şimdi 71 kiloyum. 82-83le bitirsem şu hamileliği diyorummm
günaydınn
sayfayı ilk açan ben olayım bu sabah:18:
dün doktora gittim..
bebeğimizi gördüm çok şükür:)
kalbi de atmaya başlamış maşşalah118 atıyormuş
haftası tam bir hafta geri 7,4mm miş:))
ben geç yumurtlama olduğunu biliyorum zatenherşey normal görünüyor şimdilik..1 ay sonra gel dedi..
Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben dün gece hiç uyuyamadım bu gece yolculuk var sanırıım onun stresii sardı beni ne yapacağımı şaşırdım sağa dön sola dön yok bakalım herkese güzel günler
günatydın beysalcım yolculuk nereye bakalım?
Kımsebana yanıt vermemiş Orda kımse yokmu [/QUOT
canim dikkat et derim..yürüyüş yapmak çok iyi ama herşeyinde fazlası zararlı..hele ki ilk üç ay dönemi biraz hassasiyet gerektiriyo..bu aylarda yerleşmeye çalışıyo
derler..:)
evet ama halden anlamıyor müdür
çok halsiz düştüm haşatım cıktıcok yürüdüm diyorum
öyle hemen haşatın çıkmasın daha ilk günden çok çabuk hamilelik havasına girdin diyor
anlayışsız insanbirde 2 çocuk annesi kadınsın sen ya...halimden anla. ama nerde
çalışırken hamilelik zor ..çocuk oluncanasıl olucak nasıl bırakıcaz aklımız kalıcak valla çalışan anne olmak zormuş şimdiden anladım
herkese günaydın kasımdaşlar
slm kızlar. iyi cumalar..
Gübaydın herkese sağlıklı ve huzurlu cumalar
babanemize mersine
slm kızlar. iyi cumalar..
günaydınnn:
oooo mersinmi yolunuz bayağı uzunmuş canım allah kolaylık versin..
günaydın ikizlerimizin annesi nasılsın bakalım bizim ikizler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?