2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlarr,ne kadar çok yazışmışsınız,her yazılanı takip etmem imkansız olacak sanırım. 2008 eylül annelerindeyken bu kadar kalabalık değildik.herkese hayırlı doğumlar

Kesinlikle bende yetişemiyorum artık..

Nasılsınız kızlar?Bebişler nasıl?

Bişey soracağım,cinsiyet 3.ayda da öğreniliyor muydu?Yani 3.ay bitiminde?Bu arada aselnazz'cım o şişkinlik bende de var,patlayacak gibi oluyorum özellikle geceleri...

Son düzenleme:
selam kızlar ben kilo almadım 3 hafta aşırı bulantım oldu yiyemedim geçen hafta 1 kg eksik görünüyordum bu hafta 59 lardayım hiç kilo almadım inşallah fazla kilo almadan atlatırım

selam kızlar ben kilo almadım 3 hafta aşırı bulantım oldu yiyemedim geçen hafta 1 kg eksik görünüyordum bu hafta 59 lardayım hiç kilo almadım inşallah fazla kilo almadan atlatırım
ben 20 kilo almıştım 7 kilosu gitti gerisi duruyorr..tam spora başlayacağm zamanda istemeden hamile kaldım..hayırlısı bakalım.oğlum 3.5 yaşında..ankarada oturan varmı aranızda

hatunlar iyi geceler...babaannemizde yemekteydik.biraz önce geldik. geçmişi okudum. hepimizin güncel sorununun kilolar olduğunu gördüm. bende ideal kiloma göre 5-6 kilo fazlayla hamile kalmış bulunmaktayım. ben 1 kilo almışım 8 haftada 70'le başlamıştık.şuanda 71 kiloyuz. bide accayip şişlik var...gazman gibiyim.

size bişey anlatayım. bundan 15 yıl öcne teyzemin kızı(ablam) kızına hamileyken ilk 2 ayda 20 kilo almış hem vurulan iğnelerden, içtiği ilaçlardan hemde şu yarar bbu yarar demişlerr yedirmişler...doktorda düşük tehliken var yat deyince tuzu biberi olmuş...tam 20 kilo ilk 2 ayda hemde. toplamda 33 kilo ile bitirmiş hamileliği...
2.ay kontrole gittiğinde, doktor ultrasonda bakıyormuş....ablam demişki: 'nasıl doktor bey bebek iyi gelişmiş mi? iyice kilo almışmı? hep yarayacak şeyler yiyorumm bebeğim için'
doktorr matrak bi adammış....'hmmm hemde nasıl kilo almış annesi, çok iyi gelişmiş...bebeğin tam 2 gr...geri kalan kiloyu sen almışın'demiş...bi şaplatmış ablamın göbüşeee....tabi bizim kızzz şookk şokkk....

aman diyor bana sakınn haaa luzumsuz şeyler yeme, benim cahillikten yaptığım hataları yapma...

şimdi 71 kiloyum. 82-83le bitirsem şu hamileliği diyorummm

kizlar mrb hepiniz iyisiniz insallah.masallah bigun girmiyorumsayfalar dolusu yazi birikiyo.ben ogretmenim sabah dersim var ogleden sonrada basimi kaldiramiyorum .bikac saat uyuyorum.ancak aksamlari takip ediyorum.
ben ilk bebegimi dogurduktan sonra kaybettim13 kilo almistim.7 si gitti 67 oldum yeni 2.5 kilo daha vermistim dietle.hemen lohusalik sonrasi hamile kaldim.simdi 64.5 um.hickilo almadim.insallah 15 hafta almamayi dusunuyom gece cok fazla yemiyorum.gerci cokta umurumda degil sizde cok takmayin kafaya yeterki bebegimizi sagliklaevimize getirelim gerisibos.
catlak konusuna gelince bende cok yaglandim kremlendim hatta son 3 haftama kadarda hiccatlagim olmadi.ama sonra bacaklarim karnim hep catladi.yani o sizin cildinizle ilgili eger catlayacaksa yapacak hicbise yok.ama o da umurumda degil insan bazi acilar yasayinca diger seylerin ne kadar basit oldugunu anliyo.
rabbim hepimize yardimci olsun...

allataki cetvelde bile boyu 16mm yazıyor seninki 20 deyince maşallah yanii iri mi olcak ne boylu poslu

babasına benzerse iri olcak demek

yarın herkes şuan kaç kilo aldığını yazsın sabah bakıcam meraklandım hii

ben normal kilomdan 4 kilo fazlalıkla hamile kaldım, 58 ile dün doktorda 59 kg 200 gr tartıldım, bende alanlar arasındayım :18:
ama şişkinlik çok var

bende pko dolayısıyla zor hamile kaldım ilk gebeliğim boş gebelikti tam 1 sene sonra hamile kaldım allahım inşlh bu sefer yüzümüze gülecek

İnşallah canım dua et bol bol ve içini ferah tut

canım o nerdeyse hepimizde var, dün sordum ben doktora çok normal dedi, herşey hamilelikte değişen hormonlarla alakalıymış,
bende sivilceler çıkmaya başladı o bile hamilelikten kaynaklanıyormuş,
ama hepsi 12. haftadan sonra geçiyormuş

Biz iyiyiz teyzesi siz nasılsınız bakalım
ben bi kaç topicte gördüm 3. ayda öğrenenleri, 11. haftada bile öğrenenler vardı, ama çoğuda erkekti ki erkek daha çabuk belli olurmuş, kızlar nazlıdır saklıyorlarmış kendilerini

günaydınn
sayfayı ilk açan ben olayım bu sabah:18:
dün doktora gittim..
bebeğimizi gördüm çok şükür:)
kalbi de atmaya başlamış maşşalah 118 atıyormuş
haftası tam bir hafta geri 7,4mm miş:))
ben geç yumurtlama olduğunu biliyorum zaten herşey normal görünüyor şimdilik..1 ay sonra gel dedi..

kilo olayı almış başını gitmiş ben kilo verenler arasındayım mümkünse hiç yemek yemesem daha iyi olacak sanırım..iğreniyorum zorla bişeyler tepiyorum ağzıma..
kızımda hiç böyle olmamıştım
1.78 boyum
ilk hamileliğime 64 ile başlayıp 16 kilo almıştım 10 kilosu benle kalmıştı..74 kiloyla başladım dün tartıldım dr.da 73 olmuşum..olsun bakalım sağlıkla doğsunlar da kilo hiç önemli değil

hahahaha çok güldüm vallaha sabah saba canımya süpermiş ablan ve doktoru..
ben 51le başladım halada öyleyim ama 1 ay sonrasının garantisini veremiyorum çünkü çok yiyorum..
yanlız birde busabah inanılmaz miydem bulanıyo ne yesem kesmedi
ama doktorumda uyardı ilk 3 ay kilo almazsan bizim için iyi olur diye..

oooo negüzel hayırlı olsun canım bizim tarihimiz aynı görünüyor seninle 11.11.2012

günaydın herkese kızlarrrr:
ya gerçekten ben bugün hiç iyi değilim miydem inanılmaz kötü..

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben dün gece hiç uyuyamadım bu gece yolculuk var sanırıım onun stresii sardı beni ne yapacağımı şaşırdım sağa dön sola dön yok bakalım herkese güzel günler

günatydın beysalcım yolculuk nereye bakalım?

günaydınnn:

oooo mersinmi yolunuz bayağı uzunmuş canım allah kolaylık versin..

günaydın ikizlerimizin annesi nasılsın bakalım bizim ikizler nasıl?

uçakla gidicez canım ama uçaağa gitmek için gece 3 te servise binecez uçağımız sabah 6 da bakalım nasıl olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…