2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tabiii hemen atlayın böyle konuya
kocam yok ki benim :26: ancak mazide kalmış o eski ama unutulmayan anları anarım hasretle ahhh ahhh ne günlerdi o günler :123: :123: :123:

Dettt sazanız tabi hemen atladık valla
kız napiim 1 haftadır tık yok bizde de gezip tozmaktan eve 1 den önce girdiğimiz yok

Merak etme şekerim herşey güzel olacak inşallah sabret
bizim beyefendi de yine 3-4 günlüğüne seyahate kaçabilir bırakma beni diyorum artık koca göbeğimle

anacım biizmki tontiştii yapılıydı şimdi maşAllah daha fit oldu

bende sevmem zayıf ne o çubuk kiminnn

niltt sendee öyle dersennn bizimkiler normal deseneeee anam kuruduk kaldık

sen ne zaman gördün ne kadardı?

selam canım benim aman Allah korumuş bende hamileliğimin başında düşmüştüm buzdan kayıp aman sinir bozucu eziyet gibi....

Geçen çarşamba gördüm ben canım 800 gramdı.. Doktor iyi dedi boyu 34 cm'di benimki uzun boylu olacak sanırım

canım hoşgeldin kıyamam ben sanaaa geçmişler olsun doktora gitseydiniz hemenn ben duramazdım inşAllah kötü birşey yokturdurrr nazara mı geldin kıyamam ben sanaaa

yok aysunummm cok iyiyizde sinirlerim bozuldu o an cok korktum

selam canım benim aman Allah korumuş bende hamileliğimin başında düşmüştüm buzdan kayıp aman sinir bozucu eziyet gibi....

evet lavinyam cok korkuo insan ufacık bişeyden bilee.. bi daha giymem zaten o parmak arası terlikleri de attım çöpee

Geçen çarşamba gördüm ben canım 800 gramdı.. Doktor iyi dedi boyu 34 cm'di benimki uzun boylu olacak sanırım

günaydın bebeğimmmm hoşgeldinnn...
nasıl düştün yaa geçmiş olsun, ağrın sızın yok dimi??

hayrolsun kuzum, nasıl gördün merak ettim :)

ben senin neyi özlediğini biliyorummmm

bak bak hesapta yapmışşş

hangi çizelgee kızım ordakine göree 4 ay 2 gun varr

yaaaa napıyım yaaaa hasret kaldımmmmm şarkısı var ya ibonun

hasret kaldımmm gülüşüne, o sıcacıkkkkk öpüşüne, seviyorum deyişineeee hasret kaldımmm hasret kaldımmm sevgilimmmmmm o 2 günü de salla boşver

tabiii hemen atlayın böyle konuya
kocam yok ki benim :26: ancak mazide kalmış o eski ama unutulmayan anları anarım hasretle ahhh ahhh ne günlerdi o günler :123: :123: :123:

Dettt sazanız tabi hemen atladık valla
kız napiim 1 haftadır tık yok bizde de gezip tozmaktan eve 1 den önce girdiğimiz yok

Merak etme şekerim herşey güzel olacak inşallah sabret
bizim beyefendi de yine 3-4 günlüğüne seyahate kaçabilir bırakma beni diyorum artık koca göbeğimle

Selam kızlar,

Ben de bir Kasım annesi olacağım inşallah.
Artık yatakta giderek dönmek zorlaştı benim için, sırtımda da skolyoz olduğu için sırtı destekleyen bir hamilşe yastığı istedim.
Dün gidip MyCey aldım ama bugün geri verdim, içerisindeki dolgu maddesinden yayılan iğrenç bir kokusu var üstelik hiçbir yerimi desteklemedi. Ancak bacağımın arasındayken bir bacağımı yüksekte tutmamı sağladı. Bunu benim ikea'dan aldığım uzun yastıklarım da yapıyor. Ne göbeğimi ne sırtımı hiçbir işe yaramadı.
Alıp, memnun kalan, marka önerecek olan var mı?

Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum

Son düzenleme:
anacım biizmki tontiştii yapılıydı şimdi maşAllah daha fit oldu

bende sevmem zayıf ne o çubuk kiminnn

senden kaçmak için adam kilo alıcak tekrar

bende sevmiyom Allahtan bizimki kilolu

bi kavuşalım ben onu ellerimle besler yine aldırırım kiloları.... ramazan da sahura da kalkmıyo. iftarda da bi çorba içiyo :26::26::26: çok sağlıksız ama midem almıyo tek başımayken diyo garibim :26:

ben nerdeyse yatakları ayıracam sıcaktan

aman dikkat et canım. ALlah korusun.

çok şükür iyiyiz canım. bi sorun yok elhamdülillah

Selam kızlar,

Ben de bir Kasım annesi olacağım inşallah.
Artık yatakta giderek dönmek zorlaştı benim için, sırtımda da skolyoz olduğu için sırtı destekleyen bir hamile yastığı istedim.
Dün gidip MyCey aldım ama bugün geri verdim, içerisindeki dolgu maddesinden yayılan iğrenç bir kokusu var üstelik hiçbir yerimi desteklemedi. Ancak bacağımın arasındayken bir bacağımı yüksekte tutmamı sağladı. Bunu benim ikea'dan aldığım uzun yastıklarım da yapıyor. Ne göbeğimi ne sırtımı hiçbir işe yaramadı.
Alıp, memnun kalan, marka önerecek olan var mı?

Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum

Sorma yaa bu sıralar sıcaktan da mayışıp kalıyoruz zaten ama hormonlar durmuyo anacım

az kaldı dimi nilll

Sen yine bi mesaj çekersin adam 2 gün önce gelir, merak etme

Ayy sorma valla,evet giderse yine özel olarak hazırlanmış mesajlardan göndericemmm

valal ben kendı adıma gereksız buluyorum o yastıkları yerımde yok nereye koycam sonra bacak arama yastık alıyorum yetıyor sırtıma gerek duymuyorum cunku en yarı yüzükoyun yatıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…