demı cnaım yaa esranın dedıgı gıbı belkı ıste vakıt daha cabuk gecıyo ama su an bu sırt agrısı benı öldürcek kazık gıbı kaldım oyel evde olsam uzanırdım
canım ıyı haberlerle gelırısn ıns saol vallabenım buara en cok mıdemle sorunum bebıs cok yukarda ve sırt agrııs yapıyo normaldır herlade bunlar:26:
canım bende düşünüyodum da aklıma bı ısım gelmedı o yuzden yazmamıstım ama genelde nur ısmını katıyolarya ısımlerın sonuna bence sarenur da oluyor naz ısmıne cok sıcak bakmıyorum ben nazlı olmasınlar dıye kendım cok nazlıyım da
hey masallah nasıl bı hormondur adam gecerken kendınden gecıyon kuzum
valla bende ıstek olsa da bu ara korkmaya basladım kızlar yaa allah korusun nefes alamıyorum ben kalbım felan durur
ayy keske ankarada da olsa demı canım benımde bu ara esıme bısıler alasım var hem bayramda gelıyo ıyı olur
bilemiyorum canımmmmm fenayım bugunlerdee
korkmasına bende cekınıyorum canım yaaa ne kadar istesekte cesaret edemiyoruzz:2:
tabiii hemen atlayın böyle konuya
kocam yok ki benim :26: ancak mazide kalmış o eski ama unutulmayan anları anarım hasretleahhh ahhh ne günlerdi o günler :123: :123: :123:
ayyy inanmıyorum yaaaa...benim kocam da 4 kilo verdi 7 ayda. hele ramazanda hiç bişi yemiyo. ama ben o zayıflayınca sevmiyorum. hafif kilo alınca hoş oluyo. gözüme başka türlü görünüyo kilo verince cılız cılız etkilemiyo beni
Dettt sazanız tabi hemen atladık valla
kız napiim 1 haftadır tık yok bizde de gezip tozmaktan eve 1 den önce girdiğimiz yok
Merak etme şekerim herşey güzel olacak inşallah sabret
bizim beyefendi de yine 3-4 günlüğüne seyahate kaçabilir bırakma beni diyorum artık koca göbeğimle
sen ne zaman gördün ne kadardı?
selam canım benim aman Allah korumuş bende hamileliğimin başında düşmüştüm buzdan kayıp aman sinir bozucu eziyet gibi....
canım hoşgeldin kıyamam ben sanaaa geçmişler olsun doktora gitseydiniz hemenn ben duramazdım inşAllah kötü birşey yokturdurrr nazara mı geldin kıyamam ben sanaaa
selam canım benim aman Allah korumuş bende hamileliğimin başında düşmüştüm buzdan kayıp aman sinir bozucu eziyet gibi....
kız napiim 1 haftadır tık yok bizde de gezip tozmaktan eve 1 den önce girdiğimiz yok
bizim beyefendi de yine 3-4 günlüğüne seyahate kaçabilir bırakma beni diyorum artık koca göbeğimle
yok aysunummm cok iyiyizde sinirlerim bozuldu o an cok korktum
evet lavinyam cok korkuo insan ufacık bişeyden bilee.. bi daha giymem zaten o parmak arası terlikleri de attım çöpee
demı cnaım yaa esranın dedıgı gıbı belkı ıste vakıt daha cabuk gecıyo ama su an bu sırt agrısı benı öldürcek kazık gıbı kaldım oyel evde olsam uzanırdım
canım ıyı haberlerle gelırısn ıns saol vallabenım buara en cok mıdemle sorunum bebıs cok yukarda ve sırt agrııs yapıyo normaldır herlade bunlar:26:
canım bende düşünüyodum da aklıma bı ısım gelmedı o yuzden yazmamıstım ama genelde nur ısmını katıyolarya ısımlerın sonuna bence sarenur da oluyor naz ısmıne cok sıcak bakmıyorum ben nazlı olmasınlar dıye kendım cok nazlıyım da
valla bende ıstek olsa da bu ara korkmaya basladım kızlar yaa allah korusun nefes alamıyorum ben kalbım felan durur
ayy keske ankarada da olsa demı canım benımde bu ara esıme bısıler alasım var hem bayramda gelıyo ıyı olur
valla ya ne güzel olurdu..
ayyy inanmıyorum yaaaa...benim kocam da 4 kilo verdi 7 ayda. hele ramazanda hiç bişi yemiyo. ama ben o zayıflayınca sevmiyorum. hafif kilo alınca hoş oluyo. gözüme başka türlü görünüyo kilo verince cılız cılız etkilemiyo beni
bende sevmiyom Allahtan bizimki kilolu
Geçen çarşamba gördüm ben canım 800 gramdı.. Doktor iyi dedi boyu 34 cm'di benimki uzun boylu olacak sanırım
normal o zaman kuzum... 100 gr falan farkederler...
yok aysunummm cok iyiyizde sinirlerim bozuldu o an cok korktum
evet lavinyam cok korkuo insan ufacık bişeyden bilee.. bi daha giymem zaten o parmak arası terlikleri de attım çöpee
iyi yapmışsın kuzum
TÜNAYDIN ŞEKERLERRRRRR
neler kaynatıosunuz valla geçmişi okuyamadım
Dün tuhaf bi gün geçirdim, eşimle alışverişe cıktık
magazadan cıkarken merdivenlerde düştüm, cok korktum
parmak arası terliklerimi giymiştim, kaydım, birden popomun üstüne oturuverdim,
bişey olmadı ama ben cok korktum ve ağlamaya başladım
sinirlerim bozuldu
ve bu küçük olay bütün günümü berbat etti, bütün gün sinirli ve ağlamaklıydım
gecede tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ;
ESRA rüyamda bi ara seni de gördüm canımm yanında da kızkardeşin vardı :44:
işte böyleeeeee..
ben senin neyi özlediğini biliyorummmm
bak bak hesapta yapmışşş
hangi çizelgee kızım ordakine göree 4 ay 2 gun varr
nuru da söylediler ama pek güzel olmadı gibi... ya böyle normal bi isim de olabilir... illa han gül naz nur olmak zorunda değil
az kaldı dimi nilll
Sen yine bi mesaj çekersin adam 2 gün önce gelir, merak etme
tabiii hemen atlayın böyle konuya
kocam yok ki benim :26: ancak mazide kalmış o eski ama unutulmayan anları anarım hasretleahhh ahhh ne günlerdi o günler :123: :123: :123:
günaydın bebeğimmmm hoşgeldinnn...
nasıl düştün yaa geçmiş olsun, ağrın sızın yok dimi??
hayrolsun kuzum, nasıl gördün merak ettim :)
yaaaa napıyım yaaaa hasret kaldımmmmm şarkısı var ya ibonun
hasret kaldımmm gülüşüne, o sıcacıkkkkk öpüşüne, seviyorum deyişineeee hasret kaldımmm hasret kaldımmm sevgilimmmmmmo 2 günü de salla boşver
nuru da söylediler ama pek güzel olmadı gibi... ya böyle normal bi isim de olabilir... illa han gül naz nur olmak zorunda değil
az kaldı dimi nilll
yok hiçbişiciğimmm sadece sinir bozdu o kadar
yaa bende tam hatırlamıom dün gece karman çorman rüyalar gördüm ama sen ve yanında kızkardeşin bizim şirkete gelmiştiniz:44:
sende, kardeşinde, ailende iyisiniz di mi hepiniz ?
anacım biizmki tontiştii yapılıydı şimdi maşAllah daha fit oldu
bende sevmem zayıf ne o çubuk kiminnn
bende sevmiyom Allahtan bizimki kilolu
yaa bende tam hatırlamıom dün gece karman çorman rüyalar gördüm ama sen ve yanında kızkardeşin bizim şirkete gelmiştiniz:44:
niltt sendee öyle dersennn bizimkiler normal deseneeee anam kuruduk kaldık
az kaldı dimi nilll
valal ben kendı adıma gereksız buluyorum o yastıkları yerımde yok nereye koycam sonra bacak arama yastık alıyorum yetıyor sırtıma gerek duymuyorum cunku en yarı yüzükoyun yatıyorum zatenSelam kızlar,
Ben de bir Kasım annesi olacağım inşallah.
Artık yatakta giderek dönmek zorlaştı benim için, sırtımda da skolyoz olduğu için sırtı destekleyen bir hamilşe yastığı istedim.
Dün gidip MyCey aldım ama bugün geri verdim, içerisindeki dolgu maddesinden yayılan iğrenç bir kokusu var üstelik hiçbir yerimi desteklemedi. Ancak bacağımın arasındayken bir bacağımı yüksekte tutmamı sağladı. Bunu benim ikea'dan aldığım uzun yastıklarım da yapıyor. Ne göbeğimi ne sırtımı hiçbir işe yaramadı.
Alıp, memnun kalan, marka önerecek olan var mı?
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
günaydın bebeğimmmm hoşgeldinnn...
nasıl düştün yaa geçmiş olsun, ağrın sızın yok dimi??
hayrolsun kuzum, nasıl gördün merak ettim :)
yaaaa napıyım yaaaa hasret kaldımmmmm şarkısı var ya ibonun
hasret kaldımmm gülüşüne, o sıcacıkkkkk öpüşüne, seviyorum deyişineeee hasret kaldımmm hasret kaldımmm sevgilimmmmmmo 2 günü de salla boşver
gecmıs olsun canım amaann dıkkat et bundan sonra cok rahat gıymemız lazım ayakkabı terlık benımde olmuyor ayakkabılar bıtaneısyle ayagımı burkup duruyorum terlıkten ayagım kayıyor terleyınce bısey alamadım fırsat bulup:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?