2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ibodan şarkı gönder

iyice çıldırtalım dicem ama diyemicem oruçlular kızz yazıkkk :2: seninkinin tayin işi ne zaman netleşecekkk :26::26:

evet ben onu her haliyle yerimmm

ben nerdeyse yatakları ayıracam sıcaktan

canım büyüklerin lafları çok dogru ne olursa olsun yatakları ayırma der bana annanem babannemm :26:

Sorma yaa bu sıralar sıcaktan da mayışıp kalıyoruz zaten ama hormonlar durmuyo anacım

Ayy sorma valla,evet giderse yine özel olarak hazırlanmış mesajlardan göndericemmm

sen o mesajlardan bir kaç tanesini özelden bana gönderrr

bakalımmm benimkiler kaçıncı seviyede kalıyor seninkilere göreee

Sorma yaa bu sıralar sıcaktan da mayışıp kalıyoruz zaten ama hormonlar durmuyo anacım

Ayy sorma valla,evet giderse yine özel olarak hazırlanmış mesajlardan göndericemmm

kokteyl mesaj

canım bu hafta içi kesinleşicek gibi görünüyor bi aksilik çıkmazsa... sen trip yap biraz, o zaten hemen sokulur sana :):):):)

bende onun için duruyorum ya.... bir de onun kokusu olmadan ben uyuyamam kedi gibi illa bi yeri bana değecek koklayacam onu...

benim öyle bir şansım yok... Tekli koltukta uyuya kalsam yanıma yatıyor bir şekilde
o nedenle ayırmamak benim için daha hayırlı hiç değilse geniş yerde uyuyorum

hahhahahha iyi güldüm:) benimki de gelir garibim ya dayanamaz aşkım benim....

benim öyle bir şansım yok... Tekli koltukta uyuya kalsam yanıma yatıyor bir şekilde

bencedee

ya ayırmayın kızlarr ben ona dokunmasam gözumu acıtıgmda rahat edemem hem tek yatmaya alısırlarsa kötü olurr bu kezzz aynı yatakta ytmak zorlasır

annanem sogukluk girer der hepp

bende onun için duruyorum ya.... bir de onun kokusu olmadan ben uyuyamam kedi gibi illa bi yeri bana değecek koklayacam onu...

aynen canımmm hem benimkiii su istesem getiriyor donemediğimde yardımcı oluyr ustumu ortuyor vs kişisel kaprislerimle ugrasıyorrr

saol kuzummm dahadaaa atlamam lazımmm

Sarenin anlamı güzel hoştaa söylerken ağzın bir şekil oluyor yazzz hıhh SARENAZ dedin iyicee yamuldukk

benim hoşuma gitti söylemesi daha kolaylaşmadı mı :26: bilemedim

esraamm ayıpsın geç cevaplıyom ama cevaplıyom

bence de düşün güzel oldu

anamm eyimiş güle güle giysin

canımsınnnn Allahh korur inşAllah hepimizi benim rahmimde üsten basıkmışş doktor hamile kalmadan önce erken doguma neden olabilir demişştii Allahım koruusn hepimizi

senindemi kuzum kıyamam korkmaa hangimizin erken doğuracağı belli olmaz :) erken gelmesn kuzucuklarrrrrr

ağzın ne şekil oluyo nolur söyleee

gayet kolay söyleniyo yaaa. ya da ben alıştım.

bencede kolau geldi banada

Geçen çarşamba gördüm ben canım 800 gramdı.. Doktor iyi dedi boyu 34 cm'di benimki uzun boylu olacak sanırım

teyzesiiiiii benimki cuma günü 1.041 gram olmuşş yaa :)

kızlarr merhaba geçmişi okumaktan sizin sohbete yetişemiyorumm vallaa :)) hepiniz çok tatlısınız... aslında hemen hemen hepimiz aynı problemler yaşıyoruz:)) ne garip şeyy sırt ağrıları kasık ağrıları, kaynanalar, iş sorunları, ne alsam bebişe vs vs... ama bunların hepsi çok güzel duygularr günlük tutmak gibi buradaki paylaşımlar....

kokteyl mesaj

canım bu hafta içi kesinleşicek gibi görünüyor bi aksilik çıkmazsa... sen trip yap biraz, o zaten hemen sokulur sana :):):):)

evett hemennn kedi gibi yanasıyorrr adam kırk takla atıyor yahuuu

yaa kocişş dün bana doğum hediyesi alıcam ne istiyorsun dedi bende dusunmeliyim dedimm :26: aklıma bişi gelmiyor

cicim merhaabaaa saol sen de gelseneee

nasıl gidiyor hamilelik sen listelerde var mısın seni hatırlamıyorum canım kız mı geliyor erkke mi annesiii

aynen canımmm hem benimkiii su istesem getiriyor donemediğimde yardımcı oluyr ustumu ortuyor vs kişisel kaprislerimle ugrasıyorrr

ay evet valla Allah razı olsun onlardan... cumartesi ben yattım gece 03,30a kadar çamaşır yıkamış bulaşık makinasını bir yerleştirmiş tekrar doldurmuş, çıkan çamaşırları sermiş... kendi sahurunuda yapmış yatmış kuzum...

amin saol canımmm doktor öyle demişti bana :26: umarım iyi olur

yaa sorma... Anlatıyorum bazen ama içim burkuluyor resmen.. Benim adam titiz birde anacım.. 1 Aydır evin temizliği sil,süpür'ü, tozu ona ait nerdeyse, çamaşır , bulaşık ütü hepsini hallediyor valla allah razı olsun.. ben annemdeyken veya işten geç geleceksem hemen evin işini hallediyor kapıyı açıp bir "evimiz nası olmuşş, mis gibi dimiii" diyor Aşkım benim

ay ayıramam ben aynen bir yerimin deymesi lazım kocişe uyurken kolumu bacağmı atmam lazım öyle uyuyom

ay evet kuzumm Allah basımdan seni eksik etmesin Rabbim acını göstermesin derim ben hep ona oda seninde askım derrr ay özledim tontişimiii duyandaa toparlak bir adam bekler yaa ama hosuma giidyor tontiş demekkk

maşAllah canımmmm eşinde yardımcı ne guzellll bizimkide sahura kaldırmıyor artık beniii

bencedee

ya ayırmayın kızlarr ben ona dokunmasam gözumu acıtıgmda rahat edemem hem tek yatmaya alısırlarsa kötü olurr bu kezzz aynı yatakta ytmak zorlasır

biz evlendiğimiz ilk günlerde söz vermiştik ne olursa olsun kavga da etsek ayrı gayrı yatmak yok diye... benim eşim bunu yanlış anladı heralde ki uyuyacağı zaman beni de kolumdan çeke çeke yatağa götürüyor ben geliim sonra diyorum yok olmaz öyle diyo 9 da yatıyoruz düşünün yani :) ha bi de sabah uyanınca da beni uyandırıyor 7-8 gibi bunlar için söz vermemiştim halbuki

hoşgeldin canım... evet çok zevkli... çok güzel bir arkadaş ortamımız oluştu... sen de gel. bekleriz

evett hemennn kedi gibi yanasıyorrr adam kırk takla atıyor yahuuu

yaa kocişş dün bana doğum hediyesi alıcam ne istiyorsun dedi bende dusunmeliyim dedimm :26: aklıma bişi gelmiyor

nilt mesaj atınca tamamdır

aysun trip atınca tamamdır

başka atmalık ne var ki

doğum günü hediyesiii ihtiyacın olan bişeyi de aldırabilirsin kuzum

bencedee

ay ben kıyamıyorum yaa

Ahahahaha utanırım kız ama o an geliyo hani yanımda yokken bi esiyo off döktürüyorum

aynen,sende bendensin zaten

Amanınnnn ne yatak ayırmasıııı sakın sakın duymimm öle şeylerrrrrr
ben hiç ayrı yatamam aşkımdan, özlerim ben onuuu
ama hiç bişicik yapmıoz öle uslu uslu uyuos bizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…