senden kaçmak için adam kilo alıcak tekrar
bi kavuşalım ben onu ellerimle besler yine aldırırım kiloları.... ramazan da sahura da kalkmıyo. iftarda da bi çorba içiyo :26::26::26: çok sağlıksız ama midem almıyo tek başımayken diyo garibim :26:
ben nerdeyse yatakları ayıracam sıcaktan
Sorma yaa bu sıralar sıcaktan da mayışıp kalıyoruz zaten ama hormonlar durmuyo anacım
Ayy sorma valla,evet giderse yine özel olarak hazırlanmış mesajlardan göndericemmm
Sorma yaa bu sıralar sıcaktan da mayışıp kalıyoruz zaten ama hormonlar durmuyo anacım
Ayy sorma valla,evet giderse yine özel olarak hazırlanmış mesajlardan göndericemmm
ibodan şarkı gönder
iyice çıldırtalım dicem ama diyemicem oruçlular kızz yazıkkk :2: seninkinin tayin işi ne zaman netleşecekkk :26::26:
evet ben onu her haliyle yerimmm
canım büyüklerin lafları çok dogru ne olursa olsun yatakları ayırma der bana annanem babannemm :26:
ibodan şarkı gönder
iyice çıldırtalım dicem ama diyemicem oruçlular kızz yazıkkk :2: seninkinin tayin işi ne zaman netleşecekkk :26::26:
evet ben onu her haliyle yerimmm
canım büyüklerin lafları çok dogru ne olursa olsun yatakları ayırma der bana annanem babannemm :26:
benim öyle bir şansım yok... Tekli koltukta uyuya kalsam yanıma yatıyor bir şekilde
o nedenle ayırmamak benim için daha hayırlı hiç değilse geniş yerde uyuyorum
benim öyle bir şansım yok... Tekli koltukta uyuya kalsam yanıma yatıyor bir şekilde
bende onun için duruyorum ya.... bir de onun kokusu olmadan ben uyuyamam kedi gibi illa bi yeri bana değecek koklayacam onu...
hahhahahha iyi güldüm:) benimki de gelir garibim ya dayanamaz aşkım benim....
saol kuzummm dahadaaa atlamam lazımmm
Sarenin anlamı güzel hoştaa söylerken ağzın bir şekil oluyor yazzz hıhh SARENAZ dedin iyicee yamuldukk
nerde bizim vahşi kovboyyyyy:)
işte burdaymışşş :98: :98: :98: :98:
ayy aysun haftaya eşime kavuşucam ve haftaya 28. hafta
canım güle güle kullansın inşallah... 10lu takımın da çok güzelmiş.
sonunda biri cevap verdi....
sağol yasemincim valla sen de olmasan kimse fikir beyan etmicekti :26::26::26:
sarenaz ı ben de düşünüyorum... sare tek başına olunca saaare oluyo, sarenazla direkt sarenaz oluyo
istanbuldakiler !!!
kızlar size bi iki alışveriş tüyosu veriyim de kocişleri sevindirin :)
212'de damat tween de acayip indirim var. öyle böyle değil...
gömlekler,tişörtler 20 tl kravatlar 5 tl takım elbiseler 150 tl...
ben böyle biliyodum, bi sürü şey aldım..
kasaya geldim ki ne göreyimbi alana da bir bedavaymışşşş
bi sürü şey aldım eşime :)
canımsınnnn Allahh korur inşAllah hepimizibenim rahmimde üsten basıkmışş doktor hamile kalmadan önce erken doguma neden olabilir demişştii Allahım koruusn hepimizi
ağzın ne şekil oluyo nolur söyleee
gayet kolay söyleniyo yaaa. ya da ben alıştım.
Geçen çarşamba gördüm ben canım 800 gramdı.. Doktor iyi dedi boyu 34 cm'di benimki uzun boylu olacak sanırım
kokteyl mesaj
canım bu hafta içi kesinleşicek gibi görünüyor bi aksilik çıkmazsa... sen trip yap biraz, o zaten hemen sokulur sana :):):):)
kızlarr merhaba geçmişi okumaktan sizin sohbete yetişemiyorumm vallaa :)) hepiniz çok tatlısınız... aslında hemen hemen hepimiz aynı problemler yaşıyoruz:)) ne garip şeyy sırt ağrıları kasık ağrıları, kaynanalar, iş sorunları, ne alsam bebişe vs vs... ama bunların hepsi çok güzel duygularr günlük tutmak gibi buradaki paylaşımlar....
aynen canımmm hem benimkiii su istesem getiriyor donemediğimde yardımcı oluyr ustumu ortuyor vs kişisel kaprislerimle ugrasıyorrr
sen o mesajlardan bir kaç tanesini özelden bana gönderrr
bakalımmm benimkiler kaçıncı seviyede kalıyor seninkilere göreee
kokteyl mesaj
[/B]
benim hoşuma gitti söylemesi daha kolaylaşmadı mı :26: bilemedim
esraamm ayıpsın geç cevaplıyom ama cevaplıyom
bence de düşün güzel oldu
anamm eyimiş güle güle giysin
senindemi kuzum kıyamam korkmaahangimizin erken doğuracağı belli olmaz :) erken gelmesn kuzucuklarrrrrr
bencede kolau geldi banada
teyzesiiiiii benimki cuma günü 1.041 gram olmuşş yaa :)
ay evet valla Allah razı olsun onlardan... cumartesi ben yattım gece 03,30a kadar çamaşır yıkamış bulaşık makinasını bir yerleştirmiş tekrar doldurmuş, çıkan çamaşırları sermiş... kendi sahurunuda yapmış yatmış kuzum...
bende onun için duruyorum ya.... bir de onun kokusu olmadan ben uyuyamam kedi gibi illa bi yeri bana değecek koklayacam onu...
ay evet valla Allah razı olsun onlardan... cumartesi ben yattım gece 03,30a kadar çamaşır yıkamış bulaşık makinasını bir yerleştirmiş tekrar doldurmuş, çıkan çamaşırları sermiş... kendi sahurunuda yapmış yatmış kuzum...
ay ayıramam ben aynen bir yerimin deymesi lazım kocişe uyurkenkolumu bacağmı atmam lazım öyle uyuyom
bencedee
ya ayırmayın kızlarr ben ona dokunmasam gözumu acıtıgmda rahat edemem hem tek yatmaya alısırlarsa kötü olurr bu kezzz aynı yatakta ytmak zorlasır
annanem sogukluk girer der hepp
kızlarr merhaba geçmişi okumaktan sizin sohbete yetişemiyorumm vallaa :)) hepiniz çok tatlısınız... aslında hemen hemen hepimiz aynı problemler yaşıyoruz:)) ne garip şeyy sırt ağrıları kasık ağrıları, kaynanalar, iş sorunları, ne alsam bebişe vs vs... ama bunların hepsi çok güzel duygularr günlük tutmak gibi buradaki paylaşımlar....
evett hemennn kedi gibi yanasıyorrr adam kırk takla atıyor yahuuu
yaa kocişş dün bana doğum hediyesi alıcam ne istiyorsun dedi bende dusunmeliyim dedimm :26: aklıma bişi gelmiyor
bencedee
ya ayırmayın kızlarr ben ona dokunmasam gözumu acıtıgmda rahat edemem hem tek yatmaya alısırlarsa kötü olurr bu kezzz aynı yatakta ytmak zorlasır
annanem sogukluk girer der hepp
ay ben kıyamıyorum yaa
Ahahahaha utanırım kız ama o an geliyo hani yanımda yokken bi esiyo off döktürüyorum
aynen,sende bendensin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?