biz evlendiğimiz ilk günlerde söz vermiştik ne olursa olsun kavga da etsek ayrı gayrı yatmak yok diye... benim eşim bunu yanlış anladı heralde ki uyuyacağı zaman beni de kolumdan çeke çeke yatağa götürüyorben geliim sonra diyorum yok olmaz öyle diyo 9 da yatıyoruz düşünün yani :) ha bi de sabah uyanınca da beni uyandırıyor 7-8 gibi bunlar için söz vermemiştim halbuki
hoşgeldin canım... evet çok zevkli... çok güzel bir arkadaş ortamımız oluştu... sen de gel. bekleriz
nilt mesaj atınca tamamdır
aysun trip atınca tamamdır
başka atmalık ne var ki
doğum günü hediyesiii ihtiyacın olan bişeyi de aldırabilirsin kuzum
kızlarrrrrr süt izni ile ilgili mail geldi banaHülya Genç diye birinden size geldi mi yönetmelikleri yazmış
Bunun dışında, ücretli doğum izni veya süt izni sürelerinin artırılmasına yönelik Bakanlığımızın
sonuçlanan herhangi bir çalışması bulunmamaktadır.
bu ibaresi var içinde.
Amanınnnn ne yatak ayırmasıııı sakın sakın duymimm öle şeylerrrrrr
ben hiç ayrı yatamam aşkımdan, özlerim ben onuuu
ama hiç bişicik yapmıoz öle uslu uslu uyuos bizzzzz
kızlarrrrrr süt izni ile ilgili mail geldi banaHülya Genç diye birinden size geldi mi yönetmelikleri yazmış
Bunun dışında, ücretli doğum izni veya süt izni sürelerinin artırılmasına yönelik Bakanlığımızın
bu ibaresi var içinde.
cicim merhaabaaa saolsen de gelseneee
nasıl gidiyor hamilelik sen listelerde var mısın seni hatırlamıyorum canım kız mı geliyor erkke mi annesiii[/QUO
fena değil canım işte idare ediyoruz:) nasipse kızçemiz olacak:) sağlıkla gelsinde ben listelerde yokum kim eklicek beni?
bu ibaresi var içinde.
eşimin kuzeni ve eşi istanbula geliyor bu hafta sonu mutlaka bize ugrarlarr off ne evim yatılı misafir almak için uygun ne de ben musaitimmm nasıl yapsam Allahımmm
cicim merhaabaaa saolsen de gelseneee
nasıl gidiyor hamilelik sen listelerde var mısın seni hatırlamıyorum canım kız mı geliyor erkke mi annesiii[/QUO
fena değil canım işte idare ediyoruz:) nasipse kızçemiz olacak:) sağlıkla gelsinde ben listelerde yokum kim eklicek beni?
canım sen bu sayfadaki listeye eklenmek için " bulemsu" arkadaşımıza özel mesaj at
yaş kilo
çalısıyormusun
cinsiyet vs
kilo takip topiğimize eklenmek için " esra86" arkadaşımıza özel mesaj at 3. ay, 4. ay, 5, ay, 6.ay kilonu yaz canımmm hatırlamıyorsan ilk kilon ve 6. ay kilonuda yazabilirsinn
eğer özel hakkın yoksa topiğe yazz dikkatine diye onlar seni eklerler
bu arada kızın hayırlı olsun annesi benimkide kızzz bıdış anası olucaz bizzz
yaa sorma... Anlatıyorum bazen ama içim burkuluyor resmen.. Benim adam titiz birde anacım.. 1 Aydır evin temizliği sil,süpür'ü, tozu ona ait nerdeyse, çamaşır , bulaşık ütü hepsini hallediyor valla allah razı olsun.. ben annemdeyken veya işten geç geleceksem hemen evin işini hallediyor kapıyı açıp bir "evimiz nası olmuşş, mis gibi dimiii" diyorAşkım benim
ay ayıramam ben aynen bir yerimin deymesi lazım kocişe uyurkenkolumu bacağmı atmam lazım öyle uyuyom
ay evet kuzumm Allah basımdan seni eksik etmesin Rabbim acını göstermesin derim ben hep ona oda seninde askım derrray özledim tontişimiii duyandaa toparlak bir adam bekler yaa ama hosuma giidyor tontiş demekkk
maşAllah canımmmmeşinde yardımcı ne guzellll bizimkide sahura kaldırmıyor artık beniii
biz evlendiğimiz ilk günlerde söz vermiştik ne olursa olsun kavga da etsek ayrı gayrı yatmak yok diye... benim eşim bunu yanlış anladı heralde ki uyuyacağı zaman beni de kolumdan çeke çeke yatağa götürüyorben geliim sonra diyorum yok olmaz öyle diyo 9 da yatıyoruz düşünün yani :) ha bi de sabah uyanınca da beni uyandırıyor 7-8 gibi bunlar için söz vermemiştim halbuki
hoşgeldin canım... evet çok zevkli... çok güzel bir arkadaş ortamımız oluştu... sen de gel. bekleriz
nilt mesaj atınca tamamdır
aysun trip atınca tamamdır
başka atmalık ne var ki
doğum günü hediyesiii ihtiyacın olan bişeyi de aldırabilirsin kuzum
Amanınnnn ne yatak ayırmasıııı sakın sakın duymimm öle şeylerrrrrr
ben hiç ayrı yatamam aşkımdan, özlerim ben onuuu
ama hiç bişicik yapmıoz öle uslu uslu uyuos bizzzzz
bu ibaresi var içinde.
Off hamileyken de yatılı misafir hiç çekilmez hee,sen biraz hassas davran canım ahla ohla sık sık,yardımcı olsunlar
oh valla maşallah:) şanslısın:)
evet onsuz olmuyor...
amin amin cümlemizinkini aysıunum... sinek kadar kocam olsun hiç bişey yapmasın duvarda konsun
bizde öyleyiz bir kaç gündür benim ağrım falan olunca erken uyuyorum o kadar :)
duymadın tamam:)
yok bana da gelmedi henüz....
oh valla maşallah:) şanslısın:)
evet onsuz olmuyor...
amin amin cümlemizinkini aysıunum... sinek kadar kocam olsun hiç bişey yapmasın duvarda konsun
bizde öyleyiz bir kaç gündür benim ağrım falan olunca erken uyuyorum o kadar :)
duymadın tamam:)
yok bana da gelmedi henüz....
bu ibaresi var içinde.
hahahahah kesin yanlış anlamışşş kuzumm benden söylemesiiiiay yerim senii esrammmmmmmm
hehehe evet azıcık yuzumu asayım adam değişime uğruyorrrhep tripli geziyormuşummmm
doğum yapıcaz yaa o hediyeeee doğum günüm için değil yhuuuu
Yok hayatım bende uyuyamam zaten seyahate gittiği zaman bile yastığını koklarım hep,allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi...
canım bu arada sana da geçmiş olsun dikkat et,aman haa...
"Esra'cım "valla mesajlar acaip cilve yaptırıyo iyi oluyo
eşimin kuzeni ve eşi istanbula geliyor bu hafta sonu mutlaka bize ugrarlarr off ne evim yatılı misafir almak için uygun ne de ben musaitimmm nasıl yapsam Allahımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/544716-2012-kasim-anneleri-yemek-menuleri.html
hadiii kızlarr akşama ne yapıcaksınız gelinnn bakalımm
bana gelmedi canım...
valla abarttı benim kiama çok hoşuma da gidiyo, bensiz yatağa girememesi... gündüz bile uykusu gelince hadi bi kaç saat yatalım uyuyalım diyo deli danam benim
valla bu dönemde mesajlar tehlikeli olabilir nilgün :) hızını alamaz falan
sorun etme kuzum yaa... eve bereket diye düşün.. çok yorma kendini... eşin de yardım eder sana zaten.
ben gelmiyorum şeker :) anneciğim miss gibi yemekler yapıyo
yok yavrum o sorun değil evim şuan yatılı misafir agırlayacak kadar temiz değil heeleee mutfakk beyaz eşyalar leke tuttmuşşşşyoksa severim ben misafiri
ben en iyisi mutfakla oturma halısını halıcıya göndereyimm mutfağı da yarın dan başlayayımmm
1 gun mutfak
1 gun toplama
1 gun salon
1 gun genel toparlama
cumarteside yemek alışverişii tamam ben bittiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?