2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarrrrrr süt izni ile ilgili mail geldi bana Hülya Genç diye birinden size geldi mi yönetmelikleri yazmış

Bunun dışında, ücretli doğum izni veya süt izni sürelerinin artırılmasına yönelik Bakanlığımızın
sonuçlanan herhangi bir çalışması bulunmamaktadır.

bu ibaresi var içinde.

hahahahah kesin yanlış anlamışşş kuzumm benden söylemesiiii ay yerim senii esrammmmmmmm

hehehe evet azıcık yuzumu asayım adam değişime uğruyorrr hep tripli geziyormuşummmm

doğum yapıcaz yaa o hediyeeee doğum günüm için değil yhuuuu

Amanınnnn ne yatak ayırmasıııı sakın sakın duymimm öle şeylerrrrrr
ben hiç ayrı yatamam aşkımdan, özlerim ben onuuu
ama hiç bişicik yapmıoz öle uslu uslu uyuos bizzzzz

Yok hayatım bende uyuyamam zaten seyahate gittiği zaman bile yastığını koklarım hep,allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi...

canım bu arada sana da geçmiş olsun dikkat et,aman haa...

"Esra'cım "valla mesajlar acaip cilve yaptırıyo iyi oluyo

bana daha cevap gelmedi kuzum... Bunalrın birbirlerinden mi haberi yok ? yoksa saf taklidimi yapıyorlar anlamadım :44::44:

eşimin kuzeni ve eşi istanbula geliyor bu hafta sonu mutlaka bize ugrarlarr off ne evim yatılı misafir almak için uygun ne de ben musaitimmm nasıl yapsam Allahımmm

Son düzenleme:

sımdı baktım canım bısey gelmemıs bana henuz ya tamam sonuclanan demedık kı bız onlara nası bı msj bu bısey analmadım ben cıkması düşünülen yasanın hızlandırılması dedık senınkı saglık bakanlıgına gonderılmıstı demı ondan mı acaba:26:

sudemm vıpdukkandan maıl gondermısler ürünlerin tedarıgınde sorun varmıs gec kaldıgımız ıcın özür dileriz tedarık eder etmez yolluycaz falan dıye

eşimin kuzeni ve eşi istanbula geliyor bu hafta sonu mutlaka bize ugrarlarr off ne evim yatılı misafir almak için uygun ne de ben musaitimmm nasıl yapsam Allahımmm

Off hamileyken de yatılı misafir hiç çekilmez hee,sen biraz hassas davran canım ahla ohla sık sık,yardımcı olsunlar

oh valla maşallah:) şanslısın:)

ay ayıramam ben aynen bir yerimin deymesi lazım kocişe uyurken kolumu bacağmı atmam lazım öyle uyuyom

evet onsuz olmuyor...

amin amin cümlemizinkini aysıunum... sinek kadar kocam olsun hiç bişey yapmasın duvarda konsun

bizde öyleyiz bir kaç gündür benim ağrım falan olunca erken uyuyorum o kadar :)

Amanınnnn ne yatak ayırmasıııı sakın sakın duymimm öle şeylerrrrrr
ben hiç ayrı yatamam aşkımdan, özlerim ben onuuu
ama hiç bişicik yapmıoz öle uslu uslu uyuos bizzzzz

duymadın tamam:)

yok bana da gelmedi henüz....

Off hamileyken de yatılı misafir hiç çekilmez hee,sen biraz hassas davran canım ahla ohla sık sık,yardımcı olsunlar

evet canım evinde iyi bir temizliğe ihtiycı var temizlikçi bir teyze var ama iyi yapmıyor yaşı zaten 55 kıymıyorum daa onu cagırsam farkı yok ama ben ypsam halim yok kociş tam beceremez anneme kıyamıyorum ofofff

aman zaten sende ölesine dion ayır desem ayıramazsın biliom ben seniiiiiii

süpermişşşşş

bana gelmedi canım...

valla abarttı benim ki ama çok hoşuma da gidiyo, bensiz yatağa girememesi... gündüz bile uykusu gelince hadi bi kaç saat yatalım uyuyalım diyo deli danam benim

valla bu dönemde mesajlar tehlikeli olabilir nilgün :) hızını alamaz falan

sorun etme kuzum yaa... eve bereket diye düşün.. çok yorma kendini... eşin de yardım eder sana zaten.

ben gelmiyorum şeker :) anneciğim miss gibi yemekler yapıyo

yok yavrum o sorun değil evim şuan yatılı misafir agırlayacak kadar temiz değil heeleee mutfakk beyaz eşyalar leke tuttmuşşşş yoksa severim ben misafiri

ben en iyisi mutfakla oturma halısını halıcıya göndereyimm mutfağı da yarın dan başlayayımmm

1 gun mutfak
1 gun toplama
1 gun salon
1 gun genel toparlama
cumarteside yemek alışverişii tamam ben bittiimmmm

yok yavrum o sorun değil evim şuan yatılı misafir agırlayacak kadar temiz değil heeleee mutfakk beyaz eşyalar leke tuttmuşşşş yoksa severim ben misafiri

canım her birine birer gün verirsen rahat rahat halledersin hiç korkma... ama eşin de yardım etsin sana. o süpürsün sen viledayla arkasından geç mesela. mutfak en zoru bence :) en sona bırak, zaten hemen dağılır yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…