günaydınn
sayfayı ilk açan ben olayım bu sabah:18:
dün doktora gittim..
bebeğimizi gördüm çok şükür:)
kalbi de atmaya başlamış maşşalah118 atıyormuş
haftası tam bir hafta geri 7,4mm miş:))
ben geç yumurtlama olduğunu biliyorum zatenherşey normal görünüyor şimdilik..1 ay sonra gel dedi..
Günaydınn güzel anne adayları ve tatlı bebişlerii, hayırlı cumalarrr:)))
nasılsınız bakalımmm kilo muhabbeti almış başını gitmiş kanayan yaramm(( o kadar da çok yemiyorum ama benim göbişş büyüdü yaa bide gaz problemi varr....hiçbişeyden de tiksinmiyom anam bulantı da yokk ben ilk bikaç ay kilo vererek başlarım demiştim ama hesaplar tutmadı:))) şimdi de doğumdan hemen sonra spora başlama hesapları yapıyomm bakalım hayırlısı:)
Günaydınn güzel anne adayları ve tatlı bebişlerii, hayırlı cumalarrr:)))
nasılsınız bakalımmm kilo muhabbeti almış başını gitmiş kanayan yaramm(( o kadar da çok yemiyorum ama benim göbişş büyüdü yaa bide gaz problemi varr....hiçbişeyden de tiksinmiyom anam bulantı da yokk ben ilk bikaç ay kilo vererek başlarım demiştim ama hesaplar tutmadı:))) şimdi de doğumdan hemen sonra spora başlama hesapları yapıyomm bakalım hayırlısı:)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
ben öğünleri böldüm artık iyice öğle yemeğinde önce çorba içiyorum 40 dk sonra yemek
mesela,
sabahta sandvici yarı yiyorum, yarısınıda 1 saat sonra
böle gidiyor.bu ara iştahım açıldı. midem kazınıyor.yediklerimi bebişmi yiyo nedir... açımmm açççç
meyve süt ceviz vs gıdalarıda ayyy midem almıo artık yiyorum mecbur , böle dolu dolu yemek olacak ana ve ara öğünlerde ....
amaa son ayları beklices artık...
lavinya sen birde haşlanmış patetesi dene iyi gelir canım.
günaydın kardelen sen balıkesirlimisin
kızlar hepinize günaydınlar, güzel günler dün ayşenur yazıcıya mail atmıştım hamilelikte hangi güneş kremi hangi çatlak kremi kullanılmalı diye cevaplar geldi sizinle de paylaşıyorum :)
' Hamilelikte organik kozmetikler dışında bir şey kullanmayın.
Kan dolaşımına karışan kimyasallar ,her ne kadar “daha ne olduğu tespit eliememiş” filan deseler de iyi değil.
Siz organik ürünler alın.Ötesini boş verin.Doğal hayat kadar sağlıklı hiçbir şey kalmadı ..Ne gıdalarımız ne sabunlar,ne giydiklerimizin boyası,insanoğlu çok paragöz.
Sağlık umuru değil,satsın para kazansın diye bakıyor.
Hamilelikte dikkat etmeniz gereken şeyler:
1- Lütfen sabun kullanmayın. İçeriğinde sabun olmayan duş jelleri,şampuanlarla yıkanın
Forever Young Bitkisel ampuan - Du Sabunu - Sa Bakm Kremi |"vazgeemeyeceksiniz..."
http://www.organikozmetiksepeti.com/
Saru
LilaKutu - Güzellik Kapınızda.
Bu adreslerde çok iyi organik,ne size ne bebeğinize hiçbir zararı olmayan temizlik malzemesi duş jelleri,şampuanlar vs satılır.
2- Saçınızı boyamak isteyen kuaförünüze “hayır” deyin. Kana karışan amonyak,peroksit,oksijen gibi kimyasal açıcılar size iyi değil. Organik boya derlerse de kanmayın.Tek organik boya “kına”dir. Şu makaleme ne olur göz atın.
LilaKutu - SAÇ BOYAM GERÇEKTEN ORGANİK Mİ?
3- Yüzünüzü organik temizleyicilerle silin.Günlük temizliğinizde sabunlu şeyler kullanmayın.Çünkü hamileliğin ilk 5 ayı hormonal büyük değişim yaşayan vücudunuzda yağ salgıları artacaktır. Deriyi sabunla kazırsanız yağ salgısı da ha da artacak ve sivilceler kızarıklıklar başlayacaktır.
Bioderma Sensibio H2O 250 ml. - EczaOnline
4- Lekeler için tek yapacağınız korumaktır. Hidrokinin gibi açıcılar kullanmayın.Şu an hamilesiniz ve açmak değil,daha koyulmasını önlemek zorundayız. Bunun için
Sebamed’ın 30 spf
Decleor’un 30 spf
Organicumsun’ın 30-50 spf güneş nemlendiricilerinden birini seçin.
Nemlendirici olarak da Rare Blossom’un nemlendiricilerinden birini seçin.
5- Çatlak önleyici yağ demek ,derinin genişlerken ytırtılmadan esneyebileceği özelliklere sahip kozmetik demektir. Yırtılırsa (çatlak) yapacak bir şey yoktur.Kim ne derse desin kanmayın.
Geceleri bu yağı:
Gündüzleri bunu kullanın:
Mustela
Basenlere, karına ve göğüslere sürmeyi de unutmayın.Onlar da çatlar…J
Lierac da çok iyi bir kremdir.Ancak deriniz kuru ve yağsız bir deri ise, yaşınız 30 üzeri ise jel yeterli yağı sağlamıyor.İlla ki lanolin,kakao yağı,susam gibi maddelerle destek de gerekiyor.
O sebeple siz bilirsiniz…Seçim sizindir.'
ben lieracı çok kullanan ve çok memenun kalan biliyorum, o sebeple sordum benim cildim yağlı o sebepten kullanabilirim ama ilk olarak bu mustelayı alacağım. 60 tl falan internette, güneş kremi sebamedi tercih edeceğim, şampuanımı değiştiremiyorum aynen devam yoksa derim döküyor, nemlendirici seçeceğim organik olan ben sheseıdo kullanıyordum değiştireceğim mecbur, duş jeli amway body serıes ballı olanı kullanıyorum yoğun nemli ve içeriği zararsız, maili sizlerle de paylaştım karar sizlerin:)
günaydınn
sayfayı ilk açan ben olayım bu sabah:18:
dün doktora gittim..
bebeğimizi gördüm çok şükür:)
kalbi de atmaya başlamış maşşalah118 atıyormuş
haftası tam bir hafta geri 7,4mm miş:))
ben geç yumurtlama olduğunu biliyorum zatenherşey normal görünüyor şimdilik..1 ay sonra gel dedi..
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın güzel hamişlerr !!!
Dün giremedik pek işlerim çok yoğundu.
Kahvaltımızı yaptık şimdi pal tereyağı yiyorum masa başında hihihhihikilo aldırmaz heralde
herkese günaydınnnn.
bende bugün sağlık ocaağına gittim . sonuçları aldım. tüm değerlerim çok iyi. ama tansiyonum düşük...
haftada bir balık hergün 5 ceviz peynir süt yoğurt bolca ye dedi hemşire.
ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???
evet ama halden anlamıyor müdür
çok halsiz düştüm haşatım cıktıcok yürüdüm diyorum
öyle hemen haşatın çıkmasın daha ilk günden çok çabuk hamilelik havasına girdin diyor
anlayışsız insanbirde 2 çocuk annesi kadınsın sen ya...halimden anla. ama nerde
çalışırken hamilelik zor ..çocuk oluncanasıl olucak nasıl bırakıcaz aklımız kalıcak valla çalışan anne olmak zormuş şimdiden anladım
herkese günaydın kasımdaşlar
çalışan annenin en büyük zorluğu,
gece çocuğunu yatırırken parmağından sıkı sıkı tutup, ''yarın işe ditme die elini tutuom annejiimmm'' demesi benceeee
herkese günaydınnnn.
bende bugün sağlık ocaağına gittim . sonuçları aldım. tüm değerlerim çok iyi. ama tansiyonum düşük...
ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???
herkese günaydınnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?