2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hepinize günaydın arkadaşlar. gecem gündüzüm birbirine karıştı sürekli yanımda kova var midemde öyle bir gaz var ki sanki 9 aylık gibi şişiyorum. bugün tam 7 hafta oldu ve 2 gündür çok çok kötüyüm. nisanurcum sadece peynir ekmek zeytin yiyordum artık ondan da tiksindim. bu böyle nasıl olacak bilmiyorum

çok teşekkürler canım bu bilgiler harika oldu :)
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...
gördüğüm kadarıyla herkes gazdan ve şişkinlikten şikayetçi,bir tek bende yokmuşş...hamiş olmanın elbette bedelini ödeyeceğiz napalım...
aselnazcım bendeki gaz herşeyin temeli bulantınında kusmalarımında. artık inan nefes alamaz hale geliyorum özellikle midem deki gaz yüzünden doktor gavisgon reni falan verdi ama banamısın demiyor

ay bende arada evde buldugum testlerı yapıyorum..ıyı gelıyor..malum ben daha keseyı goremedım.yarın gıdıcem.bugun bana gecmıyor artık..su yogurt reklamı gıbı..ıcım urperıyorrrr ya evde yoksaan der gıbı urperıyorum allahım sen buyuksun bır gorsem kuzumu

ay gıt gor bır an once darısı başımaaaaaaaa

karından mı duydunuz canım.ben vajinadan istemiyorumda

ben 7 +4 de gitmiştim karından kese göründü ama kalp atışı duyulamadı çünkü 6 gün geriden gelliyormuş yani 6+3'dü. doktor ister 1 hafta sonra gel ister vajinal bakalım dedi, vajinal baktırdım pıtpıt gördük kalp atışlarını. çarşamba günü kontrolümüz var. sen de git gör rahatla. vajinalde birşey olmuyor ben de korkuyrodum ama doktor 15 yıldır tüp bebek hastalarıma biel bu şekilde bakıyorum dedi.

Kızlar 6.7.8. haftalardaki ultrasondaki "bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini" yapıyorlar. amerikalıların sitesinde okudum bir bilim adamının tezi ve %97 tutuyor yazıyor. bu konunun detaylarını tırnak işaretli başlığın son sayfasında açıkladım. özellikle 2. hamileliği olanlar ilk bebekleri için bakabilir mi gerçekten doğrumu?

hangi sitede yazıyo nasıl anlaşıldığı. biraz daha bilgilendirirmisin?

tırnak ısaretlı baslıgın son sayfası...ben bulamadım nerde:44::44::44:

bende duydum onu kadınlar kulubünde böyle bir konu açılmış zaten http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...esedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-5.html
konuun giriş sayfasında ;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.

bazı kişilerin dedigine görede kese fasulye şeklindeyse bebek erkek,yuvarlaksa kız diyorlarrr

benim aldığım ultrasonda hep yuvarlak bakalım kız mı olcak erkek mi

nerde açıkladın canım...ben de bakayım

"Angelsounds Bebek Kalp Atışı Sesi Dinleme Cihazı" kızlar bundan alsakmı? zararı olurmuki bebişlerimize?
doktorlarınıza sorabilirmisiniz gittiğinizde? benim gitmeme daha 25 gün var. bende gittiğimde soracağım inşallah:)

mrb kızlarrrrr hayırlı cumalar bu aradaaaaa bugün doktor kontrolüm vardıı bebegimi gördüm ve çok heycanlandımm yaaa bebegim çok saglıklıymış maşalahhh

8+3 günlük olmuş bebiş kocaman olmuş tombiş tombiş

20 mm 2 gr olmuşşş maşalah

5 tüp kan tahlili verdimm ögleden sonra çıkıcak sonuçlar

çok çok şükürki herşey çok güzel ilerliyomuş doktor kalb atışı çok mükemmel dedii riskli dönemden çıkmak üzeresin dedii onu görüncee bütün sıkıntımı unuttumm çok güzel bi duygu

rabbim tüm bebek isteyen kullarına nasip etsin inşş şu cuma günü hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…