çalışan annenin en büyük zorluğu,
gece çocuğunu yatırırken parmağından sıkı sıkı tutup, ''yarın işe ditme die elini tutuom annejiimmm'' demesi benceeee
2-3 yıl sonraya aldı götürdü beni bu dediğinn bacım yaaa...kuzumu yatırmışımm yatağına, gece lambası açık sadece, üzerinde pijamaları, tutmuş elimden, gözleri nemli ve diyorki ' ''yarın işe ditme die elini tutuom annejiimmm''
ayyy içim çok kötü oldu...bu hamilelik beni daha bi duygusallaştırdı sanırım
selam kızlarr,ne kadar çok yazışmışsınız,her yazılanı takip etmem imkansız olacak sanırım. 2008 eylül annelerindeyken bu kadar kalabalık değildik.herkese hayırlı doğumlar
2-3 yıl sonraya aldı götürdü beni bu dediğinn bacım yaaa...kuzumu yatırmışımm yatağına, gece lambası açık sadece, üzerinde pijamaları, tutmuş elimden, gözleri nemli ve diyorki ' ''yarın işe ditme die elini tutuom annejiimmm''
ooooooooooooooffffffffffff offff
kilo olayı almış başını gitmiş ben kilo verenler arasındayımmümkünse hiç yemek yemesem daha iyi olacak sanırım..iğreniyorum zorla bişeyler tepiyorum ağzıma..
kızımda hiç böyle olmamıştım
1.78 boyum
ilk hamileliğime 64 ile başlayıp 16 kilo almıştım 10 kilosu benle kalmıştı..74 kiloyla başladım dün tartıldım dr.da 73 olmuşum..olsun bakalım sağlıkla doğsunlar da kilo hiç önemli değil
çok teşekkürler canım bu bilgiler harika oldu :)kızlar hepinize günaydınlar, güzel günler dün ayşenur yazıcıya mail atmıştım hamilelikte hangi güneş kremi hangi çatlak kremi kullanılmalı diye cevaplar geldi sizinle de paylaşıyorum :)
' Hamilelikte organik kozmetikler dışında bir şey kullanmayın.
Kan dolaşımına karışan kimyasallar ,her ne kadar “daha ne olduğu tespit eliememiş” filan deseler de iyi değil.
Siz organik ürünler alın.Ötesini boş verin.Doğal hayat kadar sağlıklı hiçbir şey kalmadı ..Ne gıdalarımız ne sabunlar,ne giydiklerimizin boyası,insanoğlu çok paragöz.
Sağlık umuru değil,satsın para kazansın diye bakıyor.
Hamilelikte dikkat etmeniz gereken şeyler:
1- Lütfen sabun kullanmayın. İçeriğinde sabun olmayan duş jelleri,şampuanlarla yıkanın
Forever Young Bitkisel ampuan - Du Sabunu - Sa Bakm Kremi |"vazgeemeyeceksiniz..."
http://www.organikozmetiksepeti.com/
Saru
LilaKutu - Güzellik Kapınızda.
Bu adreslerde çok iyi organik,ne size ne bebeğinize hiçbir zararı olmayan temizlik malzemesi duş jelleri,şampuanlar vs satılır.
2- Saçınızı boyamak isteyen kuaförünüze “hayır” deyin. Kana karışan amonyak,peroksit,oksijen gibi kimyasal açıcılar size iyi değil. Organik boya derlerse de kanmayın.Tek organik boya “kına”dir. Şu makaleme ne olur göz atın.
LilaKutu - SAÇ BOYAM GERÇEKTEN ORGANİK Mİ?
3- Yüzünüzü organik temizleyicilerle silin.Günlük temizliğinizde sabunlu şeyler kullanmayın.Çünkü hamileliğin ilk 5 ayı hormonal büyük değişim yaşayan vücudunuzda yağ salgıları artacaktır. Deriyi sabunla kazırsanız yağ salgısı da ha da artacak ve sivilceler kızarıklıklar başlayacaktır.
Bioderma Sensibio H2O 250 ml. - EczaOnline
4- Lekeler için tek yapacağınız korumaktır. Hidrokinin gibi açıcılar kullanmayın.Şu an hamilesiniz ve açmak değil,daha koyulmasını önlemek zorundayız. Bunun için
Sebamed’ın 30 spf
Decleor’un 30 spf
Organicumsun’ın 30-50 spf güneş nemlendiricilerinden birini seçin.
Nemlendirici olarak da Rare Blossom’un nemlendiricilerinden birini seçin.
5- Çatlak önleyici yağ demek ,derinin genişlerken ytırtılmadan esneyebileceği özelliklere sahip kozmetik demektir. Yırtılırsa (çatlak) yapacak bir şey yoktur.Kim ne derse desin kanmayın.
Geceleri bu yağı:
Gündüzleri bunu kullanın:
Mustela
Basenlere, karına ve göğüslere sürmeyi de unutmayın.Onlar da çatlar…J
Lierac da çok iyi bir kremdir.Ancak deriniz kuru ve yağsız bir deri ise, yaşınız 30 üzeri ise jel yeterli yağı sağlamıyor.İlla ki lanolin,kakao yağı,susam gibi maddelerle destek de gerekiyor.
O sebeple siz bilirsiniz…Seçim sizindir.'
ben lieracı çok kullanan ve çok memenun kalan biliyorum, o sebeple sordum benim cildim yağlı o sebepten kullanabilirim ama ilk olarak bu mustelayı alacağım. 60 tl falan internette, güneş kremi sebamedi tercih edeceğim, şampuanımı değiştiremiyorum aynen devam yoksa derim döküyor, nemlendirici seçeceğim organik olan ben sheseıdo kullanıyordum değiştireceğim mecbur, duş jeli amway body serıes ballı olanı kullanıyorum yoğun nemli ve içeriği zararsız, maili sizlerle de paylaştım karar sizlerin:)
aselnazcım bendeki gaz herşeyin temeli bulantınında kusmalarımında. artık inan nefes alamaz hale geliyorum özellikle midem deki gaz yüzünden doktor gavisgon reni falan verdi ama banamısın demiyorgünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...
gördüğüm kadarıyla herkes gazdan ve şişkinlikten şikayetçi,bir tek bende yokmuşş...hamiş olmanın elbette bedelini ödeyeceğiz napalım...
gunaydın kızlar nasılsınız..bende yarın gidecem doktora..doktorumun sekreteri aradı 10 gün içinde kontroller ucretsız oldugundan yarın gelebilirseniz gelin dedi..bende tabi hemen atladımbakalım bebişim ve kalp atışını görebilecekmiyiz
bizd ekahvaltı yaptık bulantım baya baya hafifledi çok şükürbuarada dün gece dolabımı düzlerken idrar testi buldum ya dedim yapım gitsin daha idrarı damlatır damlatmaz kopkoyu 2.çizgi çıktı çok sevinidrik oldum ya hamilelik acayip bişey çok mutluyum çok şükür inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguları
herkese günaydınnnn.
bende bugün sağlık ocaağına gittim . sonuçları aldım. tüm değerlerim çok iyi. ama tansiyonum düşük...
haftada bir balık hergün 5 ceviz peynir süt yoğurt bolca ye dedi hemşire.
ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???
ben sımdıden nasıl bırakıcam,yok evlendırmemlerı dusunuyorum daha kese gormemısım..benden fena kaynanan olur yavrumu vermem kımselereeeeeee ..heeyt damat7gelın..ben onun kesesını gormek ıcın bıle neler cektım bılıomussunnn
eşim sabah bana bunu atıyor :)
http://media4.limango.com.tr/media/12208/products/1203911/388/1.jpg
Eki Görüntüle 378977
benım babam koyu fenerlı esım koyunun koyusu bjk lı..esım fenerlı olursa red ederım dıyor babam tektorunum fenerlı olmalı dıyor..babam gızlıden arayıp gobegıne fb topu koy yat dıyor.ya alemler ben ne derdındeyım bunlar ne derdınde.barı kız olsunda cok kavgacıkmasın takım konusunda
bugün benimde tam 7 oldu canım 3 gün önce duyduk kalpatışını o yüzden hiç bekleme hemen git insan çok iyi hissediyor :)
karından mı duydunuz canım.ben vajinadan istemiyorumda
ay bende arada evde buldugum testlerı yapıyorum..ıyı gelıyor..malum ben daha keseyı goremedım.yarın gıdıcem.bugun bana gecmıyor artık..su yogurt reklamı gıbı..ıcım urperıyorrrr ya evde yoksaan der gıbı urperıyorum allahım sen buyuksun bır gorsem kuzumu
ay gıt gor bır an once darısı başımaaaaaaaa
ben sımdıden nasıl bırakıcam,yok evlendırmemlerı dusunuyorum daha kese gormemısım..benden fena kaynanan olur yavrumu vermem kımselereeeeeee ..heeyt damat7gelın..ben onun kesesını gormek ıcın bıle neler cektım bılıomussunnn
benım babam koyu fenerlı esım koyunun koyusu bjk lı..esım fenerlı olursa red ederım dıyor babam tektorunum fenerlı olmalı dıyor..babam gızlıden arayıp gobegıne fb topu koy yat dıyor.ya alemler ben ne derdındeyım bunlar ne derdınde.barı kız olsunda cok kavgacıkmasın takım konusunda
bizde hepsi gs li, dedeler baba anne hepsi eşim kız olsun yine giydirip face atıcam diyor fotosunu
Kızlar 6.7.8. haftalardaki ultrasondaki "bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini" yapıyorlar. amerikalıların sitesinde okudum bir bilim adamının tezi ve %97 tutuyor yazıyor. bu konunun detaylarını tırnak işaretli başlığın son sayfasında açıkladım. özellikle 2. hamileliği olanlar ilk bebekleri için bakabilir mi gerçekten doğrumu?
Kızlar 6.7.8. haftalardaki ultrasondaki "bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini" yapıyorlar. amerikalıların sitesinde okudum bir bilim adamının tezi ve %97 tutuyor yazıyor. bu konunun detaylarını tırnak işaretli başlığın son sayfasında açıkladım. özellikle 2. hamileliği olanlar ilk bebekleri için bakabilir mi gerçekten doğrumu?
nerde açıkladın canım...ben de bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?