2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hoşgeldin, gözümüz yollarda kaldı, neredeyse arayacaktım.

geçmiş olsun, sen çok hareket ediyorsun fazlaca terliyorsun sanırım, öyle kaybetmiş olabilirsin içtiğin suyu. napalım arttıracaksın canım. çözüm için bişi dedi mi?
doktorun ne zaman geliyor?

inşallah iyi çıkar sonuçların.

Canım sen yine de suyu ihmal etme,dr um bana söylemişti suyu ihmal etme o sıvıyla ilgisi var diye...
Ayrıca kötü örnekleri kafandan at,iyi düşün iyi olsun...

---Esra'cım ev için çok sevindim,çok iyi büyük bir ev ve de çok iyi bir fiyat
güle güle oturursunuz inşallahhhhhhhhhh..

canım geçmiş olsun...benımde amnıyon sıvım fazla...
geçmiş olsun canım her türlüsü kötü ne az olmalı ne fazla

erken doğum riski olanlar çoğalmaya başladı dikkat et canım dr ne yapman gerektiğini söyledi değil mi
ben ve yatmak aynı cümlede evet ama aynı hayatta olanaksız bişeymiş gibi gözüküyor
danışmadan olmaz güzelim dr söyle durumu zaten akıntı son belirti oluyormuş önce usg de belli oluyormuş azalma

canımm cebi yok mu ara durumu bildirr
salak gibi almamışım

allah korusun kız ne kalbi ne sorunu.. Benim arkadaşın da suyu azdı doğumunu sezeryanla yaptılar sadece normal doğuramadı.. Bu kadar ileri safhalarda zararları olduğunu bilmiyordum..

Bu aygün sancısını anlamadım ama eğer doğum sancısı bunun gibi bişeyse ben normal doğururum arkadaş.. Dayanabiliyorum yani

kızlar bebek telsizi alacak mısınız, araştırdınız mı ya da etrafınızdan bir şeyler duydunuz mu? ben biraz araştırdım fiyatlar baya uçuk normal fiyatlı bir şey bakayım dedim cızırtı problemi var diyoralr ama kullanıp yorumlarını aldığınız birileri var mı daha iyi sonuç alırız:26::26:

merhaba bulemsu,

özel mesaj yetkim yok henüz, beni de kasım anneleri listesine eklersen çok memnun olurum.
sevgiler,

hopefulhousewife 27 yaşında istanbul - 63 başlangıç kilosu 71 25.hafta kilosu - sat: 15.02.2012- doğum: 20.11.2012 inşallah. - İlk Bebişimiz.

hastaneni ara ve durumun acil oldugunu doktora ulasman gerektiğini söylee oradan da bulamazsan 11880 i ara canım

Evet kuşuum ben geldiiimmm

aman aynen sallıyorum zaten bende,hatta sallamıyorum desem daha doğru olur

oda ayrı bir bakış açısı

karnımda ağrı var dedim şaşırdı sonra bebeği falan inceledikten sonra şöyle bir rahmime baktı sertlik olduğunu gördü... bol bol su içmem gerektiğini söyledi. anormal bir akıntı, kanama ya da idrar renginde değişim ya da ağrıların çoğalırsa hemen geliyorsun dedi... bence sen dediğimi yap arkadaşım ben hemen düzeldim dedi...

hoşbuldummmperşembeye sonuç göstereceğim dr ye kendi doktorum agustosta geliyor canım
yapacaz artık bişeyler evet terleme çok oluyor ve suyu az içiyorum galiba oruç tutmuyorum ama tutandanda geri kalmıyorum annem bana çok kızdı bugun

Canım sen yine de suyu ihmal etme,dr um bana söylemişti suyu ihmal etme o sıvıyla ilgisi var diye...
Ayrıca kötü örnekleri kafandan at,iyi düşün iyi olsun...

evet şişeyle gezecez galiba artık evde netten okudum günde 3 litre su içmiş 1 litre süt içmiş birisi ve son haftasında doğum yapmışş

Lavinya bana yengem verdi Arçelik'in onlar 5 senedir kullanıyorlar tık dememiş, renkli görüntülü ve ses artışına göre ışıklı sinyalleri falan var. Biz evde kurup eşimle denedik, azıcık nefes sesini bile duyabiliyorsun, gayet güzel tavsiye ederim. Ama kullandıkça sorun yaşar mıyım bilmiyorum, yengem yaşamadığına göre biz de yaşamayız herhalde anca bataryası biterse bulamayabiliriz.
ürün buradakinin aynısı
Chicco'nunkine de iyi diyorlar hatta bu hafta Mothercare'de indirimde gördüm.

bak ya bir de en tecrübelimiz sensin aşkol kuzum ya...

komsunun oğlunun emmesinde sorun oldu sonrasında böbreklerinde sorun oldu olduda oldu yanii..aman kötü düşünüpde başıma getirmeyim değil mi..dikkat edecez artık
ay gün sancısı vücudun kendini hazırlaması demek canım ben kızlarda çok yoğun yaşamıştım doğum nasıl oldu anlamadım vucut alıştı ağrı çekmeye doğum ağrısı şaka gibi geldi bana

suyu eksik etme o zamn canım dikkat et bu aydan sonrası öenmli nede olsa bebişler için gelişimleri iyi oldu şimdiye kadar inşş şimdiden sonra bir süpriz yapmazlar
bu arada radyoloji dr bana 28 hafta 5 günlük dedi bebeğim için sıpamın durumu iyi aslında sadece endişelendiğim sey sıvı azalması ve devam etmesi inşş yaşamam bunu..
dediğini uygulayım bakalımm ama bu ramazanda nasıl olacaksa

canım bencede içtiğin suyla alakalı, doktorum demişti, 3 lt den aşağı içme diye. zaten demişsin az içiyorum diye demek ondan oldu. telafisi olmayack birşey değil canım ya, içersin suyunu bol bol artar suyun. moralini bozma lütfen. kötü senaryolarıda düşünme.

şu an için biz almayı düşünmüyoruz canım. eşim yatağa koymayacakmış çocuğu hep elinde uyutcakmış, taşıyacakmış, gerek yokmuş yani

hastaneden öğrenirsin belki numarayı, olmadı başkasına göstereceksin zaten. bu genelde duyduğumuz birşeydi, mutlaka her doktor yapılacağı söyleyecektir. canım ya niye dikkat etmiyorsun kendine hııı? hep iş peşindesin bide bana diyorsun, tamam ben çok çalışıyorum ama suyumu gıdamı alıyorum.

yok canım sizle konusunca daha iyiyim şimdi sizler iyi ki varsınız
:78: ele verir dalgını kendi yutar salkımı demişler ya sana çalışma diyorum ama senden geri kalmıyorum değil mi şekerim :78:bir yerde bir eksiklik yapmışım demek ki
senin şeker ölçümlerin nasıl peki canım başladın mı makineyi kullanmaya

bakayım buna da canım saol fiyatları da makul olsun istiyorum çok pahalı bu telsizler ya...

evet kuzum lütfen dikkat et kendine... maşallah bebeğine de...

yandın burcum sen

büşrada orucda tutdum hatta üç aylarda bile oruç tutmuştum ama sorun yaşamamıştım nazlı sıpam benim alışkanlıklarımı beğenmiyor anlaşılan

bu nazlı adını nazlı koy diye boşuna demiyorum...

sahibinden.com a baktımdaa hep hayalimde sıfır dubleks deniz manzaralı büyük bir ev vardı

bir ev gördüm çok begendim ama alamıyoruz paramız yok o kadar Allahım bir gün huzurla sağlıkla imanla sevdiklerimizle guzel gunler geçirebileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatları yetiştireceğimiz güzel yuvalar nasip eder inşAllahhh

nazlı diye amcamın hanımı var ve gıcık olurum kendisine ama naz diye ekliyecem bu gidişle sıpama
birde radyoloji uzmanı cinsiyeti için erkekde olabilir dedi kıza benziyor ama erkek olma olasılığı var dedi biliyormusunuzzz
ben dedim karar verin artık diye usg kesin değildir dedi dr bana olanı söyleriz ama bu pozisyon çoğu zamn yanıltır dedi

canım bende alacağım araştırmadımm valla alan kullanan varsa, seda diye arkadaşım kullanıyor cızıltıda yok ona sorarım akşama ne marka

hoşgeldinn canımmmmmmm biraz geç kalmadın mı :)

BULEMSU hoşgeldinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…