ben geldimmmm
ama canım sıkkın geldim annemin orda ki polikiniğe muayene oldum şeker sonucunu gösterdim gayet güzel dedi bana sonra bebeği kontrol ettirdik ve amniyon sıvısında azalma olduğu söyledi radyoloji uzmanı canım sıkıldı benim buna yaaa..
ben ne yaptımda su azaldı acaba..
tahlil sonuçları çıktığında dr gösterecem ne diyecek bakalım..
benim sevgili doktorum tatile çıkacak zamanı buldu o olsaydı daha rahat olurdum
hoşbuldumnette bakıyorum şimdide sıvı tüketimiyle alaksı yok diyende var var diyende var sıvı azaldığında bebek sıkıntıya giriyor kalbde sorun yaşanıyor ve acil sezeryan oluyor komsum yaşadı ondan dolayı biliyorum canımda ondan sıkıldı günsüz bebeği büyütmesi çok zor oluyorr
senin yaşadığın ağrı ay gün sancısı canım geçen gün bende yaşadım yaşayan arkadaşlarda var normal yanii..
geçmiş olsun canım her türlüsü kötü ne az olmalı ne fazlacanım geçmiş olsun...benımde amnıyon sıvım fazla...
erken doğum riski olanlar çoğalmaya başladı dikkat et canım dr ne yapman gerektiğini söyledi değil micanım benim bugün sen geçiyordun aklımdan mail atayım diyordum tam... kıyamam kuzum.. bende de erken doğum riski var canım dün bir arkadaşla konuşuyorduk aynen dediğin durum başından geçmiş ve doktor ayaklarını uzatarak yatacaksın hiç kalkmayacaksın ve bol su içeceksin 1 hafta sonra tekrar bakacağım ona göre bir şeyler yaparız demiş. sen de uzan bol bol su iç doktorun gelen kadar...
danışmadan olmaz güzelim dr söyle durumu zaten akıntı son belirti oluyormuş önce usg de belli oluyormuş azalmaay çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah
bulemsu canım benim ya benimde şu sıra korkum o böle tuvaletten sonra bir anda bi su sızıo yani su gibi ya böbrek genişlemesinden dolayı bebek baskı yapıo demişlerdi tam anlamıyla idrar boşaltamıyorum yada başka bişi doktora sormaya da korkuyorum
salak gibi almamışımcanımm cebi yok mu ara durumu bildirr
canım geelmişşşş
sallaaaacadolozlarııı
anlamakta güçlük çekeriz hepppdeğişmezler anacım
hoşbuldumnette bakıyorum şimdide sıvı tüketimiyle alaksı yok diyende var var diyende var sıvı azaldığında bebek sıkıntıya giriyor kalbde sorun yaşanıyor ve acil sezeryan oluyor komsum yaşadı ondan dolayı biliyorum canımda ondan sıkıldı günsüz bebeği büyütmesi çok zor oluyorr
senin yaşadığın ağrı ay gün sancısı canım geçen gün bende yaşadım yaşayan arkadaşlarda var normal yanii..
geçmiş olsun canım her türlüsü kötü ne az olmalı ne fazla
erken doğum riski olanlar çoğalmaya başladı dikkat et canım dr ne yapman gerektiğini söyledi değil mi
ben ve yatmak aynı cümlede evet ama aynı hayatta olanaksız bişeymiş gibi gözüküyor
danışmadan olmaz güzelim dr söyle durumu zaten akıntı son belirti oluyormuş önce usg de belli oluyormuş azalma
salak gibi almamışım
Evet kuşuum ben geldiiimmm
aman aynen sallıyorum zaten bende,hatta sallamıyorum desem daha doğru olur
geçmiş olsun canım her türlüsü kötü ne az olmalı ne fazla
erken doğum riski olanlar çoğalmaya başladı dikkat et canım dr ne yapman gerektiğini söyledi değil mi
ben ve yatmak aynı cümlede evet ama aynı hayatta olanaksız bişeymiş gibi gözüküyor
danışmadan olmaz güzelim dr söyle durumu zaten akıntı son belirti oluyormuş önce usg de belli oluyormuş azalma
salak gibi almamışım
hoşbuldummmcanım hoşgeldin, gözümüz yollarda kaldı, neredeyse arayacaktım.
geçmiş olsun, sen çok hareket ediyorsun fazlaca terliyorsun sanırım, öyle kaybetmiş olabilirsin içtiğin suyu. napalım arttıracaksın canım. çözüm için bişi dedi mi?
doktorun ne zaman geliyor?
inşallah iyi çıkar sonuçların.
evet şişeyle gezecez galiba artık evde netten okudum günde 3 litre su içmiş 1 litre süt içmiş birisi ve son haftasında doğum yapmışşCanım sen yine de suyu ihmal etme,dr um bana söylemişti suyu ihmal etme o sıvıyla ilgisi var diye...
Ayrıca kötü örnekleri kafandan at,iyi düşün iyi olsun...
kızlar bebek telsizi alacak mısınız, araştırdınız mı ya da etrafınızdan bir şeyler duydunuz mu? ben biraz araştırdım fiyatlar baya uçuk normal fiyatlı bir şey bakayım dedim cızırtı problemi var diyoralr ama kullanıp yorumlarını aldığınız birileri var mı daha iyi sonuç alırız:26::26:
hoşbuldummmperşembeye sonuç göstereceğim dr ye kendi doktorum agustosta geliyor canım
yapacaz artık bişeyler evet terleme çok oluyor ve suyu az içiyorum galiba oruç tutmuyorum ama tutandanda geri kalmıyorum annem bana çok kızdı bugun
evet şişeyle gezecez galiba artık evde netten okudum günde 3 litre su içmiş 1 litre süt içmiş birisi ve son haftasında doğum yapmışş
komsunun oğlunun emmesinde sorun oldu sonrasında böbreklerinde sorun oldu olduda oldu yanii..aman kötü düşünüpde başıma getirmeyim değil mi..dikkat edecez artıkallah korusun kız ne kalbi ne sorunu.. Benim arkadaşın da suyu azdı doğumunu sezeryanla yaptılar sadece normal doğuramadı.. Bu kadar ileri safhalarda zararları olduğunu bilmiyordum..
Bu aygün sancısını anlamadım ama eğer doğum sancısı bunun gibi bişeyse ben normal doğururum arkadaş.. Dayanabiliyorum yani
suyu eksik etme o zamn canım dikkat et bu aydan sonrası öenmli nede olsa bebişler için gelişimleri iyi oldu şimdiye kadar inşş şimdiden sonra bir süpriz yapmazlarkarnımda ağrı var dedim şaşırdı sonra bebeği falan inceledikten sonra şöyle bir rahmime baktı sertlik olduğunu gördü... bol bol su içmem gerektiğini söyledi. anormal bir akıntı, kanama ya da idrar renginde değişim ya da ağrıların çoğalırsa hemen geliyorsun dedi... bence sen dediğimi yap arkadaşım ben hemen düzeldim dedi...
kızlar bebek telsizi alacak mısınız, araştırdınız mı ya da etrafınızdan bir şeyler duydunuz mu? ben biraz araştırdım fiyatlar baya uçuk normal fiyatlı bir şey bakayım dedim cızırtı problemi var diyoralr ama kullanıp yorumlarını aldığınız birileri var mı daha iyi sonuç alırız:26::26:
hoşbuldummmperşembeye sonuç göstereceğim dr ye kendi doktorum agustosta geliyor canım
yapacaz artık bişeyler evet terleme çok oluyor ve suyu az içiyorum galiba oruç tutmuyorum ama tutandanda geri kalmıyorum annem bana çok kızdı bugun
evet şişeyle gezecez galiba artık evde netten okudum günde 3 litre su içmiş 1 litre süt içmiş birisi ve son haftasında doğum yapmışş
büşrada orucda tutdum hatta üç aylarda bile oruç tutmuştum ama sorun yaşamamıştım nazlı sıpam benim alışkanlıklarımı beğenmiyor anlaşılanbak ya bir de en tecrübelimiz sensin aşkol kuzum ya...
yok canım sizle konusunca daha iyiyim şimdi sizler iyi ki varsınızcanım bencede içtiğin suyla alakalı, doktorum demişti, 3 lt den aşağı içme diye. zaten demişsin az içiyorum diye demek ondan oldu. telafisi olmayack birşey değil canım ya, içersin suyunu bol bol artar suyun. moralini bozma lütfen. kötü senaryolarıda düşünme.
şu an için biz almayı düşünmüyoruz canım. eşim yatağa koymayacakmış çocuğu hep elinde uyutcakmış, taşıyacakmış, gerek yokmuş yani
hastaneden öğrenirsin belki numarayı, olmadı başkasına göstereceksin zaten. bu genelde duyduğumuz birşeydi, mutlaka her doktor yapılacağı söyleyecektir. canım ya niye dikkat etmiyorsun kendine hııı? hep iş peşindesin bide bana diyorsun, tamam ben çok çalışıyorum ama suyumu gıdamı alıyorum.
Lavinya bana yengem verdi Arçelik'in onlar 5 senedir kullanıyorlar tık dememiş, renkli görüntülü ve ses artışına göre ışıklı sinyalleri falan var. Biz evde kurup eşimle denedik, azıcık nefes sesini bile duyabiliyorsun, gayet güzel tavsiye ederim. Ama kullandıkça sorun yaşar mıyım bilmiyorum, yengem yaşamadığına göre biz de yaşamayız herhalde anca bataryası biterse bulamayabiliriz.
ürün buradakinin aynısı
Chicco'nunkine de iyi diyorlar hatta bu hafta Mothercare'de indirimde gördüm.
komsunun oğlunun emmesinde sorun oldu sonrasında böbreklerinde sorun oldu olduda oldu yanii..aman kötü düşünüpde başıma getirmeyim değil mi..dikkat edecez artık
ay gün sancısı vücudun kendini hazırlaması demek canım ben kızlarda çok yoğun yaşamıştım doğum nasıl oldu anlamadım vucut alıştı ağrı çekmeye doğum ağrısı şaka gibi geldi bana
suyu eksik etme o zamn canım dikkat et bu aydan sonrası öenmli nede olsa bebişler için gelişimleri iyi oldu şimdiye kadar inşş şimdiden sonra bir süpriz yapmazlar
bu arada radyoloji dr bana 28 hafta 5 günlük dedi bebeğim için sıpamın durumu iyi aslında sadece endişelendiğim sey sıvı azalması ve devam etmesi inşş yaşamam bunu..
dediğini uygulayım bakalımm ama bu ramazanda nasıl olacaksa
canım bencede içtiğin suyla alakalı, doktorum demişti, 3 lt den aşağı içme diye. zaten demişsin az içiyorum diye demek ondan oldu. telafisi olmayack birşey değil canım ya, içersin suyunu bol bol artar suyun. moralini bozma lütfen. kötü senaryolarıda düşünme.
şu an için biz almayı düşünmüyoruz canım. eşim yatağa koymayacakmış çocuğu hep elinde uyutcakmış, taşıyacakmış, gerek yokmuş yani
hastaneden öğrenirsin belki numarayı, olmadı başkasına göstereceksin zaten. bu genelde duyduğumuz birşeydi, mutlaka her doktor yapılacağı söyleyecektir. canım ya niye dikkat etmiyorsun kendine hııı? hep iş peşindesin bide bana diyorsun, tamam ben çok çalışıyorum ama suyumu gıdamı alıyorum.
büşrada orucda tutdum hatta üç aylarda bile oruç tutmuştum ama sorun yaşamamıştım nazlı sıpam benim alışkanlıklarımı beğenmiyor anlaşılan
nazlı diye amcamın hanımı var ve gıcık olurum kendisine ama naz diye ekliyecem bu gidişle sıpamabakayım buna da canım saol fiyatları da makul olsun istiyorum çok pahalı bu telsizler ya...
evet kuzum lütfen dikkat et kendine... maşallah bebeğine de...
yandın burcum sen
bu nazlı adını nazlı koy diye boşuna demiyorum...
merhaba bulemsu,
özel mesaj yetkim yok henüz, beni de kasım anneleri listesine eklersen çok memnun olurum.
sevgiler,
hopefulhousewife 27 yaşında istanbul - 63 başlangıç kilosu 71 25.hafta kilosu - sat: 15.02.2012- doğum: 20.11.2012 inşallah. - İlk Bebişimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?