nazlı diye amcamın hanımı var ve gıcık olurum kendisine ama naz diye ekliyecem bu gidişle sıpama
birde radyoloji uzmanı cinsiyeti için erkekde olabilir dedi kıza benziyor ama erkek olma olasılığı var dedi biliyormusunuzzz
ben dedim karar verin artık diye usg kesin değildir dedi dr bana olanı söyleriz ama bu pozisyon çoğu zamn yanıltır dedi
sahibinden.com a baktımdaa hep hayalimde sıfır dubleks deniz manzaralı büyük bir ev vardı
bir ev gördüm çok begendim ama alamıyoruz paramız yok o kadarAllahım bir gün huzurla sağlıkla imanla sevdiklerimizle guzel gunler geçirebileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatları yetiştireceğimiz güzel yuvalar nasip eder inşAllahhh
nazlı diye amcamın hanımı var ve gıcık olurum kendisine ama naz diye ekliyecem bu gidişle sıpama
birde radyoloji uzmanı cinsiyeti için erkekde olabilir dedi kıza benziyor ama erkek olma olasılığı var dedi biliyormusunuzzz
ben dedim karar verin artık diye usg kesin değildir dedi dr bana olanı söyleriz ama bu pozisyon çoğu zamn yanıltır dedi
canım bende alacağım araştırmadımm valla alan kullanan varsa, seda diye arkadaşım kullanıyor cızıltıda yok ona sorarım akşama ne marka
hoşgeldinn canımmmmmmm biraz geç kalmadın mı :)
BULEMSU hoşgeldinnnnnn
niye düşünemesin kızzz :26::26::26:
bizim ev hikayemizde aynıydı biliyormusun esra
evin içini mimar yenilemiiş sahibi direkt aracısız ilana koymuştu.. Eşim aradı evin sahibi ben göreyim diye direkt anahtarı vermiş eşime.. Eşin görsün beğensin öyle konuşalım demiş.. Tuttuk şimdi içinde yaşıyoruz ve gayette keyifli
Umarım sizde sıkıntısız tasasız tutar evinizi oturursunuz canım
Sorma canım yaa bi de surat yapsam falan derim ki kadın haklı ben hatalıyım derim,her zaman nasılsam öyleydim,anneme nasılsam da öyleyim,amaaan kendisi bilir ben kimseye küsmem küsen insanlara da hiç tahammül edemem çocuk gibi
Ayyy canııım çok merak ettim iyi çok güzelse sevindim bak şimdi :)))
kız sorma bende dünden beri kendimi sorgulayıp duruyorum ben naaptım acaba diye,gittikten sonra dün karnım bir kasıldı bebişim nasıl canımı acıttı anlatamam o kadar gerilmişim.
Aman eşim takmıyor önemli olan o benim için yeter ki onu üzecek bişey yapmayalım da,biliyor anasının küskünlüğünü,atarlı ergen gibi
dr agustos ayı boyunca yok
canım benımde bugun spider manli sweetım le organık şu sende begenmıştın ya yeşiilli kelebekli eldiven şapka set onalr geldi...malları çok güzel çok begendım bende iyiki almışım....çok mutlu oluyorum böyle...bazen mağazaya gidip o kadar yorulup bişey bulamadan geldğim oluyor...böyle oturdugum yerden alıpta güzel çıkması çok sevindirici...inş..alışverişlerimşz hep böyle güzel bereketli olur...herkesın aldığı içine sinsin.
alhamdülilllah canıum çok sevındırıci
demekki diyet çok işe yarıyor canım...senlen diyet yapa yapa baya çıtır hamile olacaz desene....ben senın kadar olamam ama...yınede güzel...ama benım emzirme dönemınde karbon hıdratlı beslenme hayallerım var...
canım geçmiş olsun...benımde amnıyon sıvım fazla...
çok uygun valla ankarada uçuk fiyatlar ve ev bulamıyorsun arkadaşım 3 aydır arıyor...
ay çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah
bulemsu canım benim ya benimde şu sıra korkum o böle tuvaletten sonra bir anda bi su sızıo yani su gibi ya böbrek genişlemesinden dolayı bebek baskı yapıo demişlerdi tam anlamıyla idrar boşaltamıyorum yada başka bişi doktora sormaya da korkuyorum
Canım sen yine de suyu ihmal etme,dr um bana söylemişti suyu ihmal etme o sıvıyla ilgisi var diye...
Ayrıca kötü örnekleri kafandan at,iyi düşün iyi olsun...
---Esra'cım ev için çok sevindim,çok iyi büyük bir ev ve de çok iyi bir fiyat
güle güle oturursunuz inşallahhhhhhhhhh..
ya ne biliyim kuzum sormaya niyet ettiğimde şikayet kalmıyor :)kuzum saçmalama neden korkuyorsun sor lütfen korkma ya....
amin canım inşallah olur...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karar versinler artık ya ...
fiyatıda makul olmalı gereksiz pahalı bu meletler yawww
yok canım demiş ya sen kapalı giyin kızımız örnek alsın diye... nerden aklına geldi bu dedim :) daha bebek doğmadan :):)
biz daha görmeden tuttuk ayılır :):):) ilanda gördük.. evlerin yerini konumunu içini biliyorum normalde zaten . ilanda da çok beğendim. tutucaz sanırım haftasonu :)
ayy canım niye taktın bu kadar. eşin demiş zaten annem alıngan bilmiyomusun diye. boşver sen sıkma kendini.
off :26:
canım organikti onlar, yumuşacıktır eminim... aynen ben de çok seviyorum netten alışveriş yapmayı... daha rahat alıyorum nedense
valla benim de zordu ama çok şükür Rabbim kolaylaştırdı işimizi...
aminn canım .çok sağol.
başakşehirde bu fiyata sıfır ev düşün yani nilgün :):):):) ballımıyız ne :):)
ayy canım niye taktın bu kadar. eşin demiş zaten annem alıngan bilmiyomusun diye. boşver sen sıkma kendini.
Ay ne bileyim istemeden ufak bi küskünlük te olsa içim rahat etmiyor işte
başakşehirde bu fiyata sıfır ev düşün yani nilgün :):):):) ballımıyız ne :):)
evet şişeyle gezecez galiba artık evde netten okudum günde 3 litre su içmiş 1 litre süt içmiş birisi ve son haftasında doğum yapmışş
oda ayrı bir bakış açısı
merhaba kızlar
dün 24+1 de şeker yüklemem yapıldı. sorun yokmuş. demir hapına başladık.
kan 11.5miş...
ve oğluşumun yüzünü yandan gördükk çook güzeldi tombikti yanakları..
kilomuz 736 grmış.. haftasıyla uyumlu dedi.. birde ben tam 10 kilo aldım... son ay 3 kilo dr. biraz dikkat dedi.
öyle işte genel bilgi vereyim istedim.
Canım maaşallah,bebişinin kısmeti işte kesinlikle öyle..
Evet canım şişeyle gez valla bende öyleyim wc den çıkmıyorum su içmekten,bu sıcaklarda su şart bizlere
Hehehehe aynen ya bi kaç kez böyle tripleri oldu ama birbirimizi görünce hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz o yüzden içim rahat,konu kapanmış oluyor yani...
merhaba kızlar
kan 11.5miş...
kilomuz 736 grmış.. haftasıyla uyumlu dedi.. birde ben tam 10 kilo aldım... son ay 3 kilo dr. biraz dikkat dedi.
hosgeldın canım kendını yorma bakalım temızlık hıc bıtmez zatenSelam kızlar, bgün çok yoğunum 1 aydır evde olmayınca temizlik ihtiyacı hat safhada malum....
Yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum bakalım....
Dün sinemaya gitmiştik aksiyonlu bir filmdi...
Her gümbürtülü seste zavallı yavrum hopladı durdu, eşime göstredim eli karnımdaydı, ooff nolur gösterme içim cızlııyor bi daha böyle gümbürtülü filme gelip çocuğu perişan etmek yok dedik ikimiz de...
cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bakalım bebıs dogmadan duzenınızı kurarsınız ınshoşgeldin canımm... nasılsınn?? uzun zamandır yoktun
ahh yavrum yazık bebişe yaaa.. bi daha gitmeyin annesi. benimki sakin ortamları seviyor. ses, gürültü olunca hiç hareket etmiyor... sakin ortamda ise başlıyor oynamaya :) ilginin kendinde toplanmasını mı seviyor ne
sağol canım. iyiki almışım valla :) çok içime sindi.
merak ediyorum odasını.. bize de göster olur mu.
bu aradaaaaa haftasonu büyük ihtimalle ev tutuyoruz kızlar... en kötü ihtimal bayramdan önce gelicek eşim. dün bi ev bulduk, çok içimize sindi, sıfır ev, kimse oturmamış daha. eşim de netten baktı baya beğendi... kirası da uygun, annemlere de çok yakınyoğun günler bizi bekliyor
hosgeldın gecmsı olsun canım kendını yormanla alakalı olabılır bence bıde duzenlı beslenmıyormussun ama bende su ıcmekle alakası oldugunu bılıyorum bu su azalmasının bol bol su ıc bakalım benım doktorumda temmuz agustos ayında yok bend ebaska doktora gdııyorum valla napalım acıl bısey olursa onları mı beklıycezben geldimmmm
ama canım sıkkın geldim annemin orda ki polikiniğe muayene oldum şeker sonucunu gösterdim gayet güzel dedi bana sonra bebeği kontrol ettirdik ve amniyon sıvısında azalma olduğu söyledi radyoloji uzmanı canım sıkıldı benim buna yaaa..
ben ne yaptımda su azaldı acaba..
tahlil sonuçları çıktığında dr gösterecem ne diyecek bakalım..
benim sevgili doktorum tatile çıkacak zamanı buldu o olsaydı daha rahat olurdum
ben almıycam canım evımız kucuk yatak odasıyla cocuk odasının arası 1 mt zatenkızlar bebek telsizi alacak mısınız, araştırdınız mı ya da etrafınızdan bir şeyler duydunuz mu? ben biraz araştırdım fiyatlar baya uçuk normal fiyatlı bir şey bakayım dedim cızırtı problemi var diyoralr ama kullanıp yorumlarını aldığınız birileri var mı daha iyi sonuç alırız:26::26:
komsunun oğlunun emmesinde sorun oldu sonrasında böbreklerinde sorun oldu olduda oldu yanii..aman kötü düşünüpde başıma getirmeyim değil mi..dikkat edecez artık
ay gün sancısı vücudun kendini hazırlaması demek canım ben kızlarda çok yoğun yaşamıştım doğum nasıl oldu anlamadım vucut alıştı ağrı çekmeye doğum ağrısı şaka gibi geldi bana
suyu eksik etme o zamn canım dikkat et bu aydan sonrası öenmli nede olsa bebişler için gelişimleri iyi oldu şimdiye kadar inşş şimdiden sonra bir süpriz yapmazlar
bu arada radyoloji dr bana 28 hafta 5 günlük dedi bebeğim için sıpamın durumu iyi aslında sadece endişelendiğim sey sıvı azalması ve devam etmesi inşş yaşamam bunu..
dediğini uygulayım bakalımm ama bu ramazanda nasıl olacaksa
merhaba kızlar
kan 11.5miş...
ay benimkii olsaa bagırır cagıırrrıırr ortalıgı ayaga kaldırır oglunaa şikayet eder de ederr yapar yaneee
iyi kapansınn
amin canım inşallah olur...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karar versinler artık ya ...
fiyatıda makul olmalı gereksiz pahalı bu meletler yawww
amiiin inşallah...:) hepimiz bir anda gülücüklerle kucaklayalım onları..maşallah kuzuya sağlıcakla gelsn inşallah
normalmiş. sıkıntı yok dedi dr. kilo konusunda inanki ekmek pilav makarna gibi şeyleri hergün yemiyorum ve çok az yiyorum. sadece meyveyi çok yiyorum. sanırım meyve aldırıyor. birde haplar.canım maşAllahhh hoşgeldinizz
yesinler onun 736 gramınıı
şekerin normal mi canımm:26:
kiloları sallamyırouz artık alıyoruz napalım boşver sendee
sağol canım. alınıyor vallahi anlamadan napalım.:)bulemsuuuuuuuu inanmıyorum yaaaaa
bulemsuya hediye gönderecek arkadaş... unisex bir hediye al lütfen
hoşgeldin canımm. geçmiş olsun. bundan sonra daha çok alıcaz.. çok dikkat etmemiz lazım
Hadi canımmm valla benim ki melekmiş o zaman sessizce ağlar ve çeker giderHülya Koçyiğit edasıyla kaçarak uzaklaşır
Aman alışıcaz artık,inşallah bebiş doğunca da sıkıntılarımız olmaz benim en büyük korkum odur..
amiiin inşallah...:) hepimiz bir anda gülücüklerle kucaklayalım onları..
normalmiş. sıkıntı yok dedi dr. kilo konusunda inanki ekmek pilav makarna gibi şeyleri hergün yemiyorum ve çok az yiyorum. sadece meyveyi çok yiyorum. sanırım meyve aldırıyor. birde haplar.
malesef belkide su tutuyorum amann napiiym ya isteyerek olmuyor ki:)
sağol canım. alınıyor vallahi anlamadan napalım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?