2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

işyerindeki doğum yapan arkadaşlım Ayşe-Naz koydu ? ne dersinn

amin canım inşallah olur...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karar versinler artık ya ...

fiyatıda makul olmalı gereksiz pahalı bu meletler yawww

niye düşünemesin kızzz :26::26::26:

yok canım demiş ya sen kapalı giyin kızımız örnek alsın diye... nerden aklına geldi bu dedim :) daha bebek doğmadan :):)

biz daha görmeden tuttuk ayılır :):):) ilanda gördük.. evlerin yerini konumunu içini biliyorum normalde zaten . ilanda da çok beğendim. tutucaz sanırım haftasonu :)

ayy canım niye taktın bu kadar. eşin demiş zaten annem alıngan bilmiyomusun diye. boşver sen sıkma kendini.

dr agustos ayı boyunca yok

off :26:

canım organikti onlar, yumuşacıktır eminim... aynen ben de çok seviyorum netten alışveriş yapmayı... daha rahat alıyorum nedense

çok uygun valla ankarada uçuk fiyatlar ve ev bulamıyorsun arkadaşım 3 aydır arıyor...

valla benim de zordu ama çok şükür Rabbim kolaylaştırdı işimizi...

aminn canım .çok sağol.

başakşehirde bu fiyata sıfır ev düşün yani nilgün :):):):) ballımıyız ne :):)

bulemsummm nasıl yaaa :26::26::26: erkekte olabilirr vs senin sıpa hala doğum kanalında mı yatıyor

ay karar versinler kız mı erkek miii

kuzum saçmalama neden korkuyorsun sor lütfen korkma ya....
ya ne biliyim kuzum sormaya niyet ettiğimde şikayet kalmıyor :)

ahanda bizim sıpalar çok çok nazlı ne çıkacaklar süpriz yapacaklar kesin bize ya hayırlısı artık

amin canım inşallah olur...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karar versinler artık ya ...

fiyatıda makul olmalı gereksiz pahalı bu meletler yawww

Rabbim hepimize versin hayrlısıyla canımm amin saoll

evet benimki neeler dusunuyor bir bilsen

Allah acılarını göstermesinnn

Canım maaşallah,bebişinin kısmeti işte kesinlikle öyle..
evet şişeyle gezecez galiba artık evde netten okudum günde 3 litre su içmiş 1 litre süt içmiş birisi ve son haftasında doğum yapmışş

Evet canım şişeyle gez valla bende öyleyim wc den çıkmıyorum su içmekten,bu sıcaklarda su şart bizlere

oda ayrı bir bakış açısı

Hehehehe aynen ya bi kaç kez böyle tripleri oldu ama birbirimizi görünce hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz o yüzden içim rahat,konu kapanmış oluyor yani...

merhaba kızlar

dün 24+1 de şeker yüklemem yapıldı. sorun yokmuş. demir hapına başladık.
kan 11.5miş...

ve oğluşumun yüzünü yandan gördükk çook güzeldi tombikti yanakları..

kilomuz 736 grmış.. haftasıyla uyumlu dedi.. birde ben tam 10 kilo aldım... son ay 3 kilo dr. biraz dikkat dedi.

öyle işte genel bilgi vereyim istedim.

maşallah kuzuya sağlıcakla gelsn inşallah

ay benimkii olsaa bagırır cagıırrrıırr ortalıgı ayaga kaldırır oglunaa şikayet eder de ederr yapar yaneee

iyi kapansınn

canım maşAllahhh hoşgeldinizz

yesinler onun 736 gramınıı

şekerin normal mi canımm:26:

kiloları sallamyırouz artık alıyoruz napalım boşver sendee

hosgeldın canım kendını yorma bakalım temızlık hıc bıtmez zaten
esımde ogluma hamıleyken benı vatan sagolsun fılmıne götürmüştüdedım cocugumun psıkolojısını bozdun dogmadan dıye
cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bakalım bebıs dogmadan duzenınızı kurarsınız ıns
hosgeldın gecmsı olsun canım kendını yormanla alakalı olabılır bence bıde duzenlı beslenmıyormussun ama bende su ıcmekle alakası oldugunu bılıyorum bu su azalmasının bol bol su ıc bakalım benım doktorumda temmuz agustos ayında yok bend ebaska doktora gdııyorum valla napalım acıl bısey olursa onları mı beklıycez
ben almıycam canım evımız kucuk yatak odasıyla cocuk odasının arası 1 mt zaten ılk aylarda da yanımda olacak bebek bızım ıcın gereklı deıl yanı

ayy bende kızımda cok daha sık yasıyorum bu dedıgın sancıları cınsıyetle mı alakalı acaba ıns kolay olur dogumlarımız
beysal benımde su gıb ısıvı gelıyodu gecen doktora sordum ıstersen muayene edeyım kafana takılıyosa dedı megerse alttan muayene etcekmıs mecburen oldum ama akıntı bu dedı genede yogun bı sıvın olursa ara dedı sanırım yaırm cay bardagı kadar gelmeıs gerekıyomus tehlıkelı olanın allah korusun

bulemsuuuuuuuu inanmıyorum yaaaaa

bulemsuya hediye gönderecek arkadaş... unisex bir hediye al lütfen

hoşgeldin canımm. geçmiş olsun. bundan sonra daha çok alıcaz.. çok dikkat etmemiz lazım

ay benimkii olsaa bagırır cagıırrrıırr ortalıgı ayaga kaldırır oglunaa şikayet eder de ederr yapar yaneee

iyi kapansınn

Hadi canımmm valla benim ki melekmiş o zaman sessizce ağlar ve çeker giderHülya Koçyiğit edasıyla kaçarak uzaklaşır

Aman alışıcaz artık,inşallah bebiş doğunca da sıkıntılarımız olmaz benim en büyük korkum odur..

amanınnnnnnnnnnnn şok şok şokkkk:44: Bulemsumm senin bu bebişşş pek nazlı harbidenn

maşallah kuzuya sağlıcakla gelsn inşallah
amiiin inşallah...:) hepimiz bir anda gülücüklerle kucaklayalım onları..

canım maşAllahhh hoşgeldinizz

yesinler onun 736 gramınıı

şekerin normal mi canımm:26:

kiloları sallamyırouz artık alıyoruz napalım boşver sendee
normalmiş. sıkıntı yok dedi dr. kilo konusunda inanki ekmek pilav makarna gibi şeyleri hergün yemiyorum ve çok az yiyorum. sadece meyveyi çok yiyorum. sanırım meyve aldırıyor. birde haplar.
malesef belkide su tutuyorum amann napiiym ya isteyerek olmuyor ki:)

bulemsuuuuuuuu inanmıyorum yaaaaa

bulemsuya hediye gönderecek arkadaş... unisex bir hediye al lütfen

hoşgeldin canımm. geçmiş olsun. bundan sonra daha çok alıcaz.. çok dikkat etmemiz lazım
sağol canım. alınıyor vallahi anlamadan napalım.:)

kızzz Allah iyiliğini versin emiiiiii

benimkideee " semra kaynana" edasıylaaa bağırır

bende ondan korkuyorummm umarım eşimide etkilemezzzz

sorun değil canım boşverr

ben şimdiye kadar 12 kilo aldımmm napayım yaaaa :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…