2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amin canım inşallah olur...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karar versinler artık ya ...
kıza kendimi hazırlıyorum ama hayırlısı artık

bulemsummm nasıl yaaa :26::26::26: erkekte olabilirr vs senin sıpa hala doğum kanalında mı yatıyor

ay karar versinler kız mı erkek miii
karar veremezlermiş yüzde bile vermedi doktor ben benziyor diyorum ama tam akside çıkabilir dedi çokda emin konustu kendinden
canım sıpam yukarı tam çıkmadı ki hala ters demişti geçen gittiğimde kendi doktorum

ya ne biliyim kuzum sormaya niyet ettiğimde şikayet kalmıyor :)

ahanda bizim sıpalar çok çok nazlı ne çıkacaklar süpriz yapacaklar kesin bize ya hayırlısı artık
senin sıpa ve benim sıpa karrasız kazımlar galiba veya tam bir oyuncular adamı allak bullak ediyorlar canım

1 litreyi içtim bile şimdi içmemiz gerekiyorsa içeceğiz ne yapalım

hoşbuldum canım sağolasınn
valla şekerim kızalarda ben bunu çok yaşadım kasık ağrıısndan ölüyordum bu hamilelikte kasık ağrım olmadı diyebiliirm ama bel ağrısı öldürüyor bu hamileliktede süpriz yapmazsa bu kızım değişik duygular yaşatarak doğacak sanırım

bulemsuuuuuuuu inanmıyorum yaaaaa

bulemsuya hediye gönderecek arkadaş... unisex bir hediye al lütfen

hoşgeldin canımm. geçmiş olsun. bundan sonra daha çok alıcaz.. çok dikkat etmemiz lazım

benimde aynısı kuzum ama gündüz iş yaparken mutfakta falan olursam zor duyarım diye tedirginim...

inşallah canım

kızzz Allah iyiliğini versin emiiiiii

benimkideee " semra kaynana" edasıylaaa bağırır

bende ondan korkuyorummm umarım eşimide etkilemezzzz

Ay bastım kahkahayı şu an semra kaynana hee rahmetli oğluna nasıl bağırıyodu "aaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Ya her yönüyle çok çok dünya iyisi bi insan ama işte o alınganlık herşeyi mahfediyo,dua edelim de lohusalığımızı zehir etmesinler..

sorun değil canım boşverr

ben şimdiye kadar 12 kilo aldımmm napayım yaaaa :13:

olan oldu bişiy yapamayız hakikaten . dün tartıda 60 ı görünce şoook oldum. evde tartıyıda saklamıştım. kilomdan haberim yoktu.

eşimde şok oldu javsım benim hiç çaktırmıyon diyo:)

canımmm bence farklı yerden bir doktora daha görun derim bakalım o ne görecek hiç cinsiyet bilmede meshur birisi yok muu kenyadaa

amanınnnnnnnnnnnn şok şok şokkkk:44: Bulemsumm senin bu bebişşş pek nazlı harbidenn
hemde nasıl canım bu kız kendini ağırdan satıyor canım rabbim sağlıklıca doğmasını nasip etsin inşş cinsiyet takıntısını aştım ben ama net bişey duymak istedim sadece bugun fakat iyiden iyiye muallakta kaldımm

Haftasonu iftara davetliydik.. Bir hamile gördüm şekerim 9 aylık tam 28 kg almış.. Yürüyemiyor artık, o nedenle haline şukret bence sen hamileliği 18 kg ile kapatıcaksın bence.. beterin beteri var aysuncum

12 miii
kuzum napıyon sennn, ben sana kilo sormayalı kaç ay geçti yaaa? aysunum yavaşla azıcık bebeğimm. inan böyle giderse 20 kg nin üstüne çıkarsın. tehlikeli olur artık. üzmek için demiyorum, inan seni çok sevdiğim için söylüyorum.

evet maaleseff inşAllah canımmm

olan oldu bişiy yapamayız hakikaten . dün tartıda 60 ı görünce şoook oldum. evde tartıyıda saklamıştım. kilomdan haberim yoktu.

jawss

:)) ben hep izliyordum sizi de anca katılımcı olduım, işlerimi güçlerimi biraz hafifletince...

canımmm bence farklı yerden bir doktora daha görun derim bakalım o ne görecek hiç cinsiyet bilmede meshur birisi yok muu kenyadaa
valla şekerim kaç dr gittiysem net göremedi kemik yapısı yatış bunları sordum bugunki doktora onlar falan hikaye dedi net görülür organ net cevap verilir ama onda bile yanılma payı vardır dedi

neden erken doğum riskin var canım?

egce yanımda yatacağı için telsiz düşlünmüyorumda gündüz oadda yada mutfakta lazım olur mu bilmiyorum...ya ankucağında odada yatırayım gündüz...yaad park yatağı gündüz salona getireyim...bilemedim yani...alırsan bızede haber et...

evin şimdiden ahyırlı olsun...fiyatıda çok guzel ben 90m ye eskı eve 2+1 650 verıyorum ve ev sahıbı ınsaflı davrandı 700 yapmadı kırayı seneye 700 yapacak...
netten almak evet keısnlıkle daha pratik...mağazada saatlerde dolaşıp elin boş gelebiliyosun...

ayy ne güzel dua..

bende korkuyorum lohusalığımda burnumdan gelmesinden..rabbim sınamasın ya...sütümüzüde etkiler...inşallah güzel lohusalık geçiririz...

canım ben idrar olduğunu düşünüyorum ki benim o kadar çok gelmiyor çok şükür çünkü hep wcden çıkınca oluyor böle hissetmeden bi bakıyorum çamaşırım ıslanmış biraz ama sıvı yani akıntı gibi yoğun değil(özür dilerim açık açık sölüyorum ama sizden başkasınada söleyemiyorum)

bu gidişle diyet topiğini hemen açıcam aaaaaaaa çok kızdım... kızlar ayda 1,1,5 kg normal. bunun üzerine çıkmamaya dikkat edelim. ben eminim o yediklerinizin hepsini büyük bir iştahla yemiyosunuz, yemek olsun diye yiyosunuz. ben de öyleyim çünkü.. önümde varsa yiyorum. sırf yemek olsun diye. birbirimizi uyaralım artık. ne bebeklere ne bize faydası var böyle beslenmenin :26:

aldığımda haber veririm canım şu an araştırıyorum. yatağında yatsın ya evi süpermek flan gerekecek mecbur alacaz sanırım...

sağol canım. nerde oturuyosun sen?? benim oturduğum muhitte çok güzel. başakşehir. belki biliyosundur. o yüzden kaçırmak istemiyorum. gerçi eşim kapora verelim kiseye vermeyin evi demiş, adam da gerek yok, size gösteririm ben ilk demiş sağolsun.

Ben 63,5 ile hamile kaldım şuan 71'e yakınım düz hesap 8 kilo aldım diyorum 25.haftada
Boyum 1.73 olduğu için sadece göbek var görünüyor, diğer heryerim aynı sanıyorlar aslında değil:)
Sizce çok mu almışım?

ayy ne güzel dua..

bende korkuyorum lohusalığımda burnumdan gelmesinden..rabbim sınamasın ya...sütümüzüde etkiler...inşallah güzel lohusalık geçiririz...

Aminn canım inşallah..
Ayy Allah korusun yaa,yeter ki güleryüzle gül gibi geçinip gidelim gerisi kolay zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…