kıza kendimi hazırlıyorum ama hayırlısı artıkamin canım inşallah olur...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karar versinler artık ya ...
karar veremezlermiş yüzde bile vermedi doktor ben benziyor diyorum ama tam akside çıkabilir dedi çokda emin konustu kendindenbulemsummm nasıl yaaa :26::26::26: erkekte olabilirr vs senin sıpa hala doğum kanalında mı yatıyor
ay karar versinler kız mı erkek miii
senin sıpa ve benim sıpa karrasız kazımlar galiba veya tam bir oyuncular adamı allak bullak ediyorlar canımya ne biliyim kuzum sormaya niyet ettiğimde şikayet kalmıyor :)
ahanda bizim sıpalar çok çok nazlı ne çıkacaklar süpriz yapacaklar kesin bize ya hayırlısı artık
1 litreyi içtim bile şimdi içmemiz gerekiyorsa içeceğiz ne yapalımCanım maaşallah,bebişinin kısmeti işte kesinlikle öyle..
Evet canım şişeyle gez valla bende öyleyim wc den çıkmıyorum su içmekten,bu sıcaklarda su şart bizlere
Hehehehe aynen ya bi kaç kez böyle tripleri oldu ama birbirimizi görünce hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz o yüzden içim rahat,konu kapanmış oluyor yani...
hoşbuldum canım sağolasınnhosgeldın gecmsı olsun canım kendını yormanla alakalı olabılır bence bıde duzenlı beslenmıyormussun ama bende su ıcmekle alakası oldugunu bılıyorum bu su azalmasının bol bol su ıc bakalım benım doktorumda temmuz agustos ayında yok bend ebaska doktora gdııyorum valla napalım acıl bısey olursa onları mı beklıycez
ayy bende kızımda cok daha sık yasıyorum bu dedıgın sancıları cınsıyetle mı alakalı acaba ıns kolay olur dogumlarımız
beysal benımde su gıb ısıvı gelıyodu gecen doktora sordum ıstersen muayene edeyım kafana takılıyosa dedı megerse alttan muayene etcekmıs mecburen oldum ama akıntı bu dedı genede yogun bı sıvın olursa ara dedı sanırım yaırm cay bardagı kadar gelmeıs gerekıyomus tehlıkelı olanın allah korusun
bulemsuuuuuuuu inanmıyorum yaaaaa
bulemsuya hediye gönderecek arkadaş... unisex bir hediye al lütfen
hoşgeldin canımm. geçmiş olsun. bundan sonra daha çok alıcaz.. çok dikkat etmemiz lazım
hosgeldın canım kendını yorma bakalım temızlık hıc bıtmez zaten
esımde ogluma hamıleyken benı vatan sagolsun fılmıne götürmüştüdedım cocugumun psıkolojısını bozdun dogmadan dıye
cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bakalım bebıs dogmadan duzenınızı kurarsınız ıns
hosgeldın gecmsı olsun canım kendını yormanla alakalı olabılır bence bıde duzenlı beslenmıyormussun ama bende su ıcmekle alakası oldugunu bılıyorum bu su azalmasının bol bol su ıc bakalım benım doktorumda temmuz agustos ayında yok bend ebaska doktora gdııyorum valla napalım acıl bısey olursa onları mı beklıycez
ben almıycam canım evımız kucuk yatak odasıyla cocuk odasının arası 1 mt zatenılk aylarda da yanımda olacak bebek bızım ıcın gereklı deıl yanı
ayy bende kızımda cok daha sık yasıyorum bu dedıgın sancıları cınsıyetle mı alakalı acaba ıns kolay olur dogumlarımız
beysal benımde su gıb ısıvı gelıyodu gecen doktora sordum ıstersen muayene edeyım kafana takılıyosa dedı megerse alttan muayene etcekmıs mecburen oldum ama akıntı bu dedı genede yogun bı sıvın olursa ara dedı sanırım yaırm cay bardagı kadar gelmeıs gerekıyomus tehlıkelı olanın allah korusun
amiiin inşallah...:) hepimiz bir anda gülücüklerle kucaklayalım onları..
normalmiş. sıkıntı yok dedi dr. kilo konusunda inanki ekmek pilav makarna gibi şeyleri hergün yemiyorum ve çok az yiyorum. sadece meyveyi çok yiyorum. sanırım meyve aldırıyor. birde haplar.
malesef belkide su tutuyorum amann napiiym ya isteyerek olmuyor ki:)
sağol canım. alınıyor vallahi anlamadan napalım.:)
kızzz Allah iyiliğini versin emiiiiii
benimkideee " semra kaynana" edasıylaaa bağırır
bende ondan korkuyorummm umarım eşimide etkilemezzzz
sorun değil canım boşverr
ben şimdiye kadar 12 kilo aldımmmnapayım yaaaa :13:
kıza kendimi hazırlıyorum ama hayırlısı artık
karar veremezlermiş yüzde bile vermedi doktor ben benziyor diyorum ama tam akside çıkabilir dedi çokda emin konustu kendinden
canım sıpam yukarı tam çıkmadı ki hala ters demişti geçen gittiğimde kendi doktorum
senin sıpa ve benim sıpa karrasız kazımlar galiba veya tam bir oyuncular adamı allak bullak ediyorlar canım
1 litreyi içtim bile şimdi içmemiz gerekiyorsa içeceğiz ne yapalım
hoşbuldum canım sağolasınn
valla şekerim kızalarda ben bunu çok yaşadım kasık ağrıısndan ölüyordum bu hamilelikte kasık ağrım olmadı diyebiliirm ama bel ağrısı öldürüyor bu hamileliktede süpriz yapmazsa bu kızım değişik duygular yaşatarak doğacak sanırım
hemde nasıl canım bu kız kendini ağırdan satıyor canım rabbim sağlıklıca doğmasını nasip etsin inşş cinsiyet takıntısını aştım ben ama net bişey duymak istedim sadece bugun fakat iyiden iyiye muallakta kaldımmamanınnnnnnnnnnnn şok şok şokkkk:44: Bulemsumm senin bu bebişşş pek nazlı harbidenn
Ay bastım kahkahayı şu an semra kaynana hee rahmetli oğluna nasıl bağırıyodu "aaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Ya her yönüyle çok çok dünya iyisi bi insan ama işte o alınganlık herşeyi mahfediyo,dua edelim de lohusalığımızı zehir etmesinler..
olan oldu bişiy yapamayız hakikaten . dün tartıda 60 ı görünce şoook oldum. evde tartıyıda saklamıştım. kilomdan haberim yoktu.
eşimde şok oldu javsım benim hiç çaktırmıyon diyo:)
canım bende alacağım araştırmadımm valla alan kullanan varsa, seda diye arkadaşım kullanıyor cızıltıda yok ona sorarım akşama ne marka
hoşgeldinn canımmmmmmm biraz geç kalmadın mı :)
BULEMSU hoşgeldinnnnnn
valla şekerim kaç dr gittiysem net göremedi kemik yapısı yatış bunları sordum bugunki doktora onlar falan hikaye dedi net görülür organ net cevap verilir ama onda bile yanılma payı vardır dedicanımmm bence farklı yerden bir doktora daha görun derim bakalım o ne görecek hiç cinsiyet bilmede meshur birisi yok muu kenyadaa
neden erken doğum riskin var canım?kızlar bebek telsizi alacak mısınız, araştırdınız mı ya da etrafınızdan bir şeyler duydunuz mu? ben biraz araştırdım fiyatlar baya uçuk normal fiyatlı bir şey bakayım dedim cızırtı problemi var diyoralr ama kullanıp yorumlarını aldığınız birileri var mı daha iyi sonuç alırız:26::26:
evin şimdiden ahyırlı olsun...fiyatıda çok guzel ben 90m ye eskı eve 2+1 650 verıyorum ve ev sahıbı ınsaflı davrandı 700 yapmadı kırayı seneye 700 yapacak...yok canım demiş ya sen kapalı giyin kızımız örnek alsın diye... nerden aklına geldi bu dedim :) daha bebek doğmadan :):)
biz daha görmeden tuttuk ayılır :):):) ilanda gördük.. evlerin yerini konumunu içini biliyorum normalde zaten . ilanda da çok beğendim. tutucaz sanırım haftasonu :)
ayy canım niye taktın bu kadar. eşin demiş zaten annem alıngan bilmiyomusun diye. boşver sen sıkma kendini.
off :26:
canım organikti onlar, yumuşacıktır eminim... aynen ben de çok seviyorum netten alışveriş yapmayı... daha rahat alıyorum nedense
valla benim de zordu ama çok şükür Rabbim kolaylaştırdı işimizi...
aminn canım .çok sağol.
başakşehirde bu fiyata sıfır ev düşün yani nilgün :):):):) ballımıyız ne :):)
Ay bastım kahkahayı şu an semra kaynana hee rahmetli oğluna nasıl bağırıyodu "aaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Ya her yönüyle çok çok dünya iyisi bi insan ama işte o alınganlık herşeyi mahfediyo,dua edelim de lohusalığımızı zehir etmesinler..
canım ben idrar olduğunu düşünüyorum ki benim o kadar çok gelmiyor çok şükür çünkü hep wcden çıkınca oluyor böle hissetmeden bi bakıyorum çamaşırım ıslanmış biraz ama sıvı yani akıntı gibi yoğun değil(özür dilerim açık açık sölüyorum ama sizden başkasınada söleyemiyorumhosgeldın canım kendını yorma bakalım temızlık hıc bıtmez zaten
esımde ogluma hamıleyken benı vatan sagolsun fılmıne götürmüştüdedım cocugumun psıkolojısını bozdun dogmadan dıye
cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bakalım bebıs dogmadan duzenınızı kurarsınız ıns
hosgeldın gecmsı olsun canım kendını yormanla alakalı olabılır bence bıde duzenlı beslenmıyormussun ama bende su ıcmekle alakası oldugunu bılıyorum bu su azalmasının bol bol su ıc bakalım benım doktorumda temmuz agustos ayında yok bend ebaska doktora gdııyorum valla napalım acıl bısey olursa onları mı beklıycez
ben almıycam canım evımız kucuk yatak odasıyla cocuk odasının arası 1 mt zatenılk aylarda da yanımda olacak bebek bızım ıcın gereklı deıl yanı
hosgeldın canım kendını yorma bakalım temızlık hıc bıtmez zaten
amiiin inşallah...:) hepimiz bir anda gülücüklerle kucaklayalım onları..
normalmiş. sıkıntı yok dedi dr. kilo konusunda inanki ekmek pilav makarna gibi şeyleri hergün yemiyorum ve çok az yiyorum. sadece meyveyi çok yiyorum. sanırım meyve aldırıyor. birde haplar.
malesef belkide su tutuyorum amann napiiym ya isteyerek olmuyor ki:)
sağol canım. alınıyor vallahi anlamadan napalım.:)
neden erken doğum riskin var canım?
egce yanımda yatacağı için telsiz düşlünmüyorumda gündüz oadda yada mutfakta lazım olur mu bilmiyorum...ya ankucağında odada yatırayım gündüz...yaad park yatağı gündüz salona getireyim...bilemedim yani...alırsan bızede haber et...
evin şimdiden ahyırlı olsun...fiyatıda çok guzel ben 90m ye eskı eve 2+1 650 verıyorum ve ev sahıbı ınsaflı davrandı 700 yapmadı kırayı seneye 700 yapacak...
netten almak evet keısnlıkle daha pratik...mağazada saatlerde dolaşıp elin boş gelebiliyosun...
ayy ne güzel dua..
bende korkuyorum lohusalığımda burnumdan gelmesinden..rabbim sınamasın ya...sütümüzüde etkiler...inşallah güzel lohusalık geçiririz...
neden erken doğum riskin var canım?
egce yanımda yatacağı için telsiz düşlünmüyorumda gündüz oadda yada mutfakta lazım olur mu bilmiyorum...ya ankucağında odada yatırayım gündüz...yaad park yatağı gündüz salona getireyim...bilemedim yani...alırsan bızede haber et...
evin şimdiden ahyırlı olsun...fiyatıda çok guzel ben 90m ye eskı eve 2+1 650 verıyorum ve ev sahıbı ınsaflı davrandı 700 yapmadı kırayı seneye 700 yapacak...
netten almak evet keısnlıkle daha pratik...mağazada saatlerde dolaşıp elin boş gelebiliyosun...
ayy ne güzel dua..
bende korkuyorum lohusalığımda burnumdan gelmesinden..rabbim sınamasın ya...sütümüzüde etkiler...inşallah güzel lohusalık geçiririz...
Ben 63,5 ile hamile kaldım şuan 71'e yakınım düz hesap 8 kilo aldım diyorum 25.haftada
Boyum 1.73 olduğu için sadece göbek var görünüyor, diğer heryerim aynı sanıyorlar aslında değil:)
Sizce çok mu almışım?
ayy ne güzel dua..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?