2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar doktorumla konuştum gece 12 den sonra bişey yemiyeceksin dedi.bende inşallah dayanabilirim dedim.kaçta aldın randevunu dedi,saat 14:45 dedim.tamam sabah gel tahlilini aldırayım dedi.

ah benim eski fiziğimmm 1.72 63 kilo :) memurlu beni mahvetti ama inicemmm inicem yine :)
gayet iyisin canım. boyun olduğu için çaktırmıyosun. bana da sadece göbeğin var ne güzel diyolar ama öyle değil ben biliyorum :)

kızlar doktorumla konuştum gece 12 den sonra bişey yemiyeceksin dedi.bende inşallah dayanabilirim dedim.kaçta aldın randevunu dedi,saat 14:45 dedim.tamam sabah gel tahlilini aldırayım dedi.

:) iyi yapmışsın canım. yoksa aç kalıcaktın osaate kadar.

Haftasonu iftara davetliydik.. Bir hamile gördüm şekerim 9 aylık tam 28 kg almış.. Yürüyemiyor artık, o nedenle haline şukret bence sen hamileliği 18 kg ile kapatıcaksın bence.. beterin beteri var aysuncum

keşke 18 ile kapatsam canım 6 ay bitti 12 kilo aldımmm

haklısın bebeğimmmm yaaa özürr

:) teşekkürler esracım, çizelge için de ay ay yazdım çizelgenin olduğu topiğe, eklersin birara.
Herhalde bundan sonra 7,5 kilo daha alsam ortalama 15 kiloyla biter hamileliğim daha fazla da almam dimi?

:) est. valla inşallah almayız canım. geçen bi hamileyle tanıştım ilk çocuğunda 8 ayı 8 kg ile bitirmiş, doğuma 20kg ile girmiş

cnm benım ev bulmuşsunuz eşine gelıyo coooook sevındım sana cıfte bayram olucak ben ıstanbulu bılmıyorum ama cok yakın arkadaşım skaartyadan taşındı 1 ay önce başak şehıre cok memnun bulundugu muhıtten avm falanda yakınmış 3 aylıkta oglu var sıkıldımmı rahatlıkla gıdebılıyorum ıstedıgım heryere uzaklaşmadan dıo

tamam ıste canım benımde aynı tvaletten cıkıncada oluyo ayaga kalkıncada bırden hıssedıyorum su gıbı ama akıntı o da ıste ıdrar olsa sarı olur :26: eger oyel dıyosan onun ıcınde kegel egzersızlerını yap bence kasların güçsüzlüğünden olur yda bebsı baskı yaptıgından

ıyı hadı gözünaydın canım

keşke 18 ile kapatsam canım 6 ay bitti 12 kilo aldımmm

haklısın bebeğimmmm yaaa özürr

canım arkadaşım benimmmm... bak bu sondu tamam mı... haftada bir iki kaçamak dışında dikkat ediyoruz :) ben de dikkat edicem artık :) doğum yapınca hemen forma gireriz inşallahh... mevlütte de şişko şişko olmayalım hem :)

evet çifte bayram olucak bize :)
evet avmler spor merkezleri, çay bahçeleri o kadar çok ki.. insan hiç sıkılmıyor.

ya o egzersizi beceremiyorum ben yani wcdeyken deniyorum ama olmuyor sanırım

canım cesıtlı sekıllerde yapılabılıyor aslında bende dırek oturudgum yerde yapmaya calısırsam bıa cayıp oluyo zorlanıyorum ya ıdrarını yaparken tutucaksın yada yere sırt üstü uzanıp dizlerin bükük halde bacaklarını acıp kapıcaksın en kolayı bu netten bı bak ıstersen

Bulemsumm hoşgeldin tatlımm, senin pıtırcık yapmış yine yapacağını, bak ama babanızın bir bildiği var demek ki, hiçbir şey aldırmıyor yaaa
Canım sen ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? Orda kesin çıkıyordu çünkü. Hayırlısı olsun canımcım yaa, kız da bizim oğlan da bizim nasılsa

Canım sadece wc de değil oturduğun yerde de iç kaslarını kasıp biraz bekleyip bırakabilirsin. Aklına geldikçe yap alışıyorsun zaten

hımm bakayım ben bi ozaman dediğin gibi kaslar gevşemiş olabilir sanırım

Kızlar bu arada 3'lü uni baby ıslak mendil migrosta indirime girmiş. 10.90 tl. En son araştırmalarımda çoğunluk bu ıslak mendili tavsiye ediyor, diğerleri gibi pişiğe tahrişe neden olmuyormuş. İlgilenenlere duyurulur

canım benim, iyiki sende varsın.

eksiğin belli şekerim. su az gelmiş, içeceksin olup bitecek.

aldık makine c.tesi, o günden beri ölçüyorum sınır değerlerini aşmadı hiç :)))

bakayım buna da canım saol fiyatları da makul olsun istiyorum çok pahalı bu telsizler ya...

yandın burcum sen

nazlı adını nazlı koy diye boşuna demiyorum...

hemde ne yandım

canım dün seni düşündüm, bebişin erkek olabilir mi diye, dedim kızınada erkek demişler hemde doğumdan hemen evvel, belki yine değişir felan dedim :)) bugün bunu duyunca şaşırdım doğrusu. hayırlısı olsun canım

maşallah canım oğluşuna

10 kilo çok gibi görünüyor ama sen çok zayıftın zaten, dikkat etmekte fayda var tabiki.

valla şekerim kaç dr gittiysem net göremedi kemik yapısı yatış bunları sordum bugunki doktora onlar falan hikaye dedi net görülür organ net cevap verilir ama onda bile yanılma payı vardır dedi

sende daha kuku görmedin dimi? doktor gördü mü peki?

valla şekerim kaç dr gittiysem net göremedi kemik yapısı yatış bunları sordum bugunki doktora onlar falan hikaye dedi net görülür organ net cevap verilir ama onda bile yanılma payı vardır dedi

bulemsu yıne mı cınsıyetı bellı deıl :)) son dk golu atcak senın oğlan sana desene:))

benımkıde öle göstermıyodu doktorlar hep 1 kere görebılıyodu emın olamıyodu ben 3 devlette 3 özelde gıttım hepsı de erkek dıyınce daha fazla zorlamıyorum artık benımkının pipisi tescıllendı ve görmeyen kalmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…