Ben 63,5 ile hamile kaldım şuan 71'e yakınım düz hesap 8 kilo aldım diyorum 25.haftada
Boyum 1.73 olduğu için sadece göbek var görünüyor, diğer heryerim aynı sanıyorlar aslında değil:)
Sizce çok mu almışım?
kızlar doktorumla konuştum gece 12 den sonra bişey yemiyeceksin dedi.bende inşallah dayanabilirim dedim.kaçta aldın randevunu dedi,saat 14:45 dedim.tamam sabah gel tahlilini aldırayım dedi.
:)) ben hep izliyordum sizi de anca katılımcı olduım, işlerimi güçlerimi biraz hafifletince...
ah benim eski fiziğimmm 1.72 63 kilo :) memurlu beni mahvettiama inicemmm inicem yine :)
gayet iyisin canım. boyun olduğu için çaktırmıyosun. bana da sadece göbeğin var ne güzel diyolar ama öyle değil ben biliyorum :)
:) teşekkürler esracım, çizelge için de ay ay yazdım çizelgenin olduğu topiğe, eklersin birara.
Herhalde bundan sonra 7,5 kilo daha alsam ortalama 15 kiloyla biter hamileliğim daha fazla da almam dimi?
Haftasonu iftara davetliydik.. Bir hamile gördüm şekerim 9 aylık tam 28 kg almış.. Yürüyemiyor artık, o nedenle haline şukret bence sen hamileliği 18 kg ile kapatıcaksın bence.. beterin beteri var aysuncum
12 miii
kuzum napıyon sennn, ben sana kilo sormayalı kaç ay geçti yaaa? aysunum yavaşla azıcık bebeğimm. inan böyle giderse 20 kg nin üstüne çıkarsın. tehlikeli olur artık. üzmek için demiyorum, inan seni çok sevdiğim için söylüyorum.
:) teşekkürler esracım, çizelge için de ay ay yazdım çizelgenin olduğu topiğe, eklersin birara.
Herhalde bundan sonra 7,5 kilo daha alsam ortalama 15 kiloyla biter hamileliğim daha fazla da almam dimi?
sağol canım. nerde oturuyosun sen?? benim oturduğum muhitte çok güzel. başakşehir. belki biliyosundur. o yüzden kaçırmak istemiyorum. gerçi eşim kapora verelim kiseye vermeyin evi demiş, adam da gerek yok, size gösteririm ben ilk demiş sağolsun.
tamam ıste canım benımde aynı tvaletten cıkıncada oluyo ayaga kalkıncada bırden hıssedıyorum su gıbı ama akıntı o da ıste ıdrar olsa sarı olur :26: eger oyel dıyosan onun ıcınde kegel egzersızlerını yap bence kasların güçsüzlüğünden olur yda bebsı baskı yaptıgındancanım ben idrar olduğunu düşünüyorum ki benim o kadar çok gelmiyor çok şükür çünkü hep wcden çıkınca oluyor böle hissetmeden bi bakıyorum çamaşırım ıslanmış biraz ama sıvı yani akıntı gibi yoğun değil(özür dilerim açık açık sölüyorum ama sizden başkasınada söleyemiyorum)
kızlar doktorumla konuştum gece 12 den sonra bişey yemiyeceksin dedi.bende inşallah dayanabilirim dedim.kaçta aldın randevunu dedi,saat 14:45 dedim.tamam sabah gel tahlilini aldırayım dedi.
keşke 18 ile kapatsam canım 6 ay bitti 12 kilo aldımmm
haklısın bebeğimmmm yaaa özürr
:) est. valla inşallah almayız canım. geçen bi hamileyle tanıştım ilk çocuğunda 8 ayı 8 kg ile bitirmiş, doğuma 20kg ile girmiş
cnm benım ev bulmuşsunuz eşine gelıyo coooook sevındım sana cıfte bayram olucak ben ıstanbulu bılmıyorum ama cok yakın arkadaşım skaartyadan taşındı 1 ay önce başak şehıre cok memnun bulundugu muhıtten avm falanda yakınmış 3 aylıkta oglu var sıkıldımmı rahatlıkla gıdebılıyorum ıstedıgım heryere uzaklaşmadan dıo
aman allahım duymamış görmemiş ve bilmemiş en önemlisi de yaşamamış olayım......
tamam ıste canım benımde aynı tvaletten cıkıncada oluyo ayaga kalkıncada bırden hıssedıyorum su gıbı ama akıntı o da ıste ıdrar olsa sarı olur :26: eger oyel dıyosan onun ıcınde kegel egzersızlerını yap bence kasların güçsüzlüğünden olur yda bebsı baskı yaptıgından
ıyı hadı gözünaydın canım
ya o egzersizi beceremiyorum ben yani wcdeyken deniyorum ama olmuyor sanırım
nazlı diye amcamın hanımı var ve gıcık olurum kendisine ama naz diye ekliyecem bu gidişle sıpama
birde radyoloji uzmanı cinsiyeti için erkekde olabilir dedi kıza benziyor ama erkek olma olasılığı var dedi biliyormusunuzzz
ben dedim karar verin artık diye usg kesin değildir dedi dr bana olanı söyleriz ama bu pozisyon çoğu zamn yanıltır dedi
ya o egzersizi beceremiyorum ben yani wcdeyken deniyorum ama olmuyor sanırım
canım cesıtlı sekıllerde yapılabılıyor aslında bende dırek oturudgum yerde yapmaya calısırsam bıa cayıp oluyo zorlanıyorum ya ıdrarını yaparken tutucaksın yada yere sırt üstü uzanıp dizlerin bükük halde bacaklarını acıp kapıcaksın en kolayı bu netten bı bak ıstersen
yok canım sizle konusunca daha iyiyim şimdi sizler iyi ki varsınız
:78: ele verir dalgını kendi yutar salkımı demişler ya sana çalışma diyorum ama senden geri kalmıyorum değil mi şekerim :78:bir yerde bir eksiklik yapmışım demek ki
senin şeker ölçümlerin nasıl peki canım başladın mı makineyi kullanmaya
bakayım buna da canım saol fiyatları da makul olsun istiyorum çok pahalı bu telsizler ya...
yandın burcum sen
nazlı adını nazlı koy diye boşuna demiyorum...
nazlı diye amcamın hanımı var ve gıcık olurum kendisine ama naz diye ekliyecem bu gidişle sıpama
birde radyoloji uzmanı cinsiyeti için erkekde olabilir dedi kıza benziyor ama erkek olma olasılığı var dedi biliyormusunuzzz
ben dedim karar verin artık diye usg kesin değildir dedi dr bana olanı söyleriz ama bu pozisyon çoğu zamn yanıltır dedi
merhaba kızlar
dün 24+1 de şeker yüklemem yapıldı. sorun yokmuş. demir hapına başladık.
kan 11.5miş...
ve oğluşumun yüzünü yandan gördükk çook güzeldi tombikti yanakları..
kilomuz 736 grmış.. haftasıyla uyumlu dedi.. birde ben tam 10 kilo aldım... son ay 3 kilo dr. biraz dikkat dedi.
öyle işte genel bilgi vereyim istedim.
valla şekerim kaç dr gittiysem net göremedi kemik yapısı yatış bunları sordum bugunki doktora onlar falan hikaye dedi net görülür organ net cevap verilir ama onda bile yanılma payı vardır dedi
valla şekerim kaç dr gittiysem net göremedi kemik yapısı yatış bunları sordum bugunki doktora onlar falan hikaye dedi net görülür organ net cevap verilir ama onda bile yanılma payı vardır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?