bende duydum onu kadınlar kulubünde böyle bir konu açılmış zaten http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...esedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-5.html
konuun giriş sayfasında ;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
bazı kişilerin dedigine görede kese fasulye şeklindeyse bebek erkek,yuvarlaksa kız diyorlarrr
benim aldığım ultrasonda hep yuvarlak bakalım kız mı olcak erkek mi
benimde bebişim sağa yakındı.inş bi kızım olur çok istiyorum..ama ben tam yumurtlama günüde hamile kaldım tam yumurtşlama günüde denk gelirse erkek olma ihtimali fazla oluyormuş hadi hayırlısı
her gün bir şey duyuyoruz ya :) kafamız iyice karışıyor, ben de kız çok istiyorum burada ki tüm anlatılanlardan dolayı erkek görünüyor valla hislerimde değişti artık :S okudukça kafamız karışıyor en iyisi mi girmeyelim bu mevzulara :)
herkese günaydınnnn.
bende bugün sağlık ocaağına gittim . sonuçları aldım. tüm değerlerim çok iyi. ama tansiyonum düşük...
haftada bir balık hergün 5 ceviz peynir süt yoğurt bolca ye dedi hemşire.
ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???
canım ya allah yardım etsin hepimize..sadece şişkinliğim var bulantım olmaz inşallah..aselnazcım bendeki gaz herşeyin temeli bulantınında kusmalarımında. artık inan nefes alamaz hale geliyorum özellikle midem deki gaz yüzünden doktor gavisgon reni falan verdi ama banamısın demiyor
çok tatlı yaa..bende galatasaraylıyım ama eşim fb li..kesinlikle giydirtmez benim bebişime...eşim sabah bana bunu atıyor :)
http://media4.limango.com.tr/media/12208/products/1203911/388/1.jpg
Eki Görüntüle 378977
mrb kızlarrrrr hayırlı cumalar bu aradaaaaa bugün doktor kontrolüm vardıı bebegimi gördüm ve çok heycanlandımm yaaa bebegim çok saglıklıymış maşalahhh
8+3 günlük olmuş bebiş kocaman olmuş tombiş tombiş
20 mm 2 gr olmuşşş maşalah
5 tüp kan tahlili verdimm ögleden sonra çıkıcak sonuçlar
çok çok şükürki herşey çok güzel ilerliyomuş doktor kalb atışı çok mükemmel dedii riskli dönemden çıkmak üzeresin dedii onu görüncee bütün sıkıntımı unuttumm çok güzel bi duygu
rabbim tüm bebek isteyen kullarına nasip etsin inşş şu cuma günü hürmetine
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de , ben belki de ilk bebğim olacağı için cinsiyeti önemsemiyorum.:) Tek isteğim cinsiyeti ne olursa olsun ama belli olsun ki cici almaya başlayayyım kuzuma:) Zaten bazı doktorlar ikili test sırasında tahmin ediyormuş e şurda bir kaç hafta kaldı, bekleyelim derim. Bu arada nasılsın dün biraz rahatsızdın ?, benim buğün normalde çok olmayan iğde bulantım arttı, anlayamadım nedenini.
benim bildiğim karnında ilk hareketleri erken hissedilen bebek erkektir diye söylüyor büyükler.. kalp atışı değildir o canım.. nihayetinde hepimizin aynı zamanlarda kalp atışları başladı Allaha şükür..
kesedeki bebek yorumuna gelince,
bebek kesenin solunda duruyorsa erkek, sağına yakınsa kız diyorlar.. :44:
kızlar folik asitlerinizi alın ve yemeğinizi güzel yiyin, yoğurt yemeyi unutmayın :)
saol canım ben sabah kahvaltıdan sonra aldım sımıdı de mıdem bulandı cevız yıyorum
bende dun meyvelerınızı kontrol edemedım ıs yerınde yogundum bugunde yogunum ama takıp etmeye calısıyorum sımdıden aklınıza gırsın ben sabah muz yedım ogledne sonrada elma dusunuyorum
kızlar sütle aranız nasıl ben bugün süt içtimde midem bulanarak ne cinsim ben yaha bire çagla oda midemi alt üst ediyoo
benm kızım sağdaydı.ve geç hissettim hareketini.tatlı çok yiyordum.rüyamda altın saat takmıştım.idrarım sabahları çok koyuydu. kızım oldu
eğer rüyada saat ,bilezik falan takar yada görürseniz kız- ben saat takmıştım...
çeyrek altın- tam altın gibi takı görürseniz erkek olur. bu %99 doğru çıkıyor.
polypoly resmen beni anlatmışsın. rüyamda altın görmüştüm. birde çok fazla rüya görüyorum.
nasıl altın
bilezik saat gibi mi çeyrek gibimi
bilezil gibiydi.
birde bişey sorucam bende mide bulantısı hiç yok seninle aynı haftayız sen nasılsın?
hmm
kesin kızın olacak canım... yinede allah bilir.ama sen kız doğuracaksın.
bende ne mide bulantısı var ne başka bişe
bu 3.gebelik hiç olmadı bende.bünye ve hormonla alakalı,
anladım canım. benim ilk bebeğim olacak ama 4. hamileliğim. diğerlerini pıhtılaşmadan kaybetmiştim. kız erkek hiiiiiiiiiiiiçççççççççç farketmiyor. Rabbim sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin.
senin 1 kızın var galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?