bebek isimi olarak neler dşünüyorsunuz merak ettim .) biz daha hala karar veremedik:)
Kızlar bu arada 3'lü uni baby ıslak mendil migrosta indirime girmiş. 10.90 tl. En son araştırmalarımda çoğunluk bu ıslak mendili tavsiye ediyor, diğerleri gibi pişiğe tahrişe neden olmuyormuş. İlgilenenlere duyurulur
bızım erkek adı emir
kız olsaydı ada olcaktı
aman allahım duymamış görmemiş ve bilmemiş en önemlisi de yaşamamış olayım......
en uygun fiyatı bulmuşsun kuzum :) eczanemizde.com da bile 12.75
bebek isimi olarak neler dşünüyorsunuz merak ettim .) biz daha hala karar veremedik:)
en uygun fiyatı bulmuşsun kuzum :) eczanemizde.com da bile 12.75
ben elif çağla diyorum ama babası kızına henüz hiçbir ismi layık göremiyor:)
kızlar isim konusu açılmışken.
sizce Atabey yada Barlas ismi nasıl. ben bu ikisinden birini istiyorum. eşimde Muhammed Hamza istiyormuş o kadar zıt ki fikirlerimiz.
büyük ihtimalle benim dediğim olurr ama bilemiyorum..
Eki Görüntüle 482687
Kızlar oğluşuma şu markanın cam biberonunu aldık dr browns2muş ve çok övdüler gazı önlüyormuş var mı alan ya da kullanan?
Eki Görüntüle 482687
Kızlar oğluşuma şu markanın cam biberonunu aldık dr browns2muş ve çok övdüler gazı önlüyormuş var mı alan ya da kullanan?
bir arkadasım kullanışyor. çok memnun. bende o markadan alıcam. kolik önleyici yazıyor üzerinde zaten.
Büyük olasılıkla Defne Alya.
Alya yerine Mina da düşünüyordum ama çevremde iki kişide birden var o yüzden vazgeçtim. Hem Alya'yı ilk babamız duyup söylemişti onun da istediği olsun dedim
Eki Görüntüle 482687
Amin amin amin
şu ana kadar 4 kg aldım,ya birden coşarsam:18:
Eki Görüntüle 482687
bende duydum bunu ama kullanan bulamadım
bir arkadasım kullanışyor. çok memnun. bende o markadan alıcam. kolik önleyici yazıyor üzerinde zaten.
evet canım ben oglumda kullanmıstım ıcındekı aparat baloncuk yapmayı onluyor halıylede gazı ılk donemler ıcın ozellıkle bend ealıcam sonradan baska bıberonlara gecıcem
aman almaz kuzum:) dün bende biberon araştırdım kız da avent ya da dr brown veriyoruz yeni doğanlara dedi güzelmiş bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?