2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canlarım ben çıkar şimcik, kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn Yarın görüşmek üzere hepinizi öptükkkk

aldır valla ....ayıp etmişler düğünde de almamakla..benim k babamda cok cimridir altınlarımı hep kocam aldı taktı düğünde..ceplerinde akrep var mübareklerin:))))

Canlarım ben çıkar şimcik, kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn Yarın görüşmek üzere hepinizi öptükkkk

görüşürüz canımm.. Aeol.

aldır valla ....ayıp etmişler düğünde de almamakla..benim k babamda cok cimridir altınlarımı hep kocam aldı taktı düğünde..ceplerinde akrep var mübareklerin:))))

yok altınları aldılar, o kadar da değil :)
eşim de kızıyo ama annesi babası ne diyebilir ki... benim babamın 10lirası olsa hepsini hiç düşünmeden verir sağolsun. diyorum babamın gelini çok şanslı olucak diye :)

babaar ahhh babamı özledim ...düğün alışverişinde Babam klimamıza kadar aldı adamlar başka kızın var mı abi diyorlardı herşeyin en iyisi olsun dedi o kadar fedakardır babacığım başkadır babalar kız cocuklarına karşı:)))))))))

evet:) eşim de diyor kızımla aşk yaşıcaz biz diye

sagol canım ..ne güzel kız sen ne bilgilisin şu sular hakkında .....eriklide başka su içmem artık paso yatıyorum sadece aşıya gidip hemen geldim...

bebeğim bilgili olayım dimi 4 yıl okudum sular uzerinedee su kalitesi dersimiiz vardı 95 ile AA almıştımm hey gidi gunlerrrr

evet canım eşimde şüpheden dolayı aldırmıyor büşranın her seyi erkeke bebek eşyasıydı bunda tereddürt etmesi ondan galiba
ayrıntılıya girdim canım ama devlette girdim 3 boyutluydu ve ve duruş bugunle aynıydı gerçi sıpamın durusu hiç değişmedide insan yayar yatar bi değil mi
evet canım evlat bizim rabbim sağlıklıısndan versin kız veya erkek evladımızla bizi hastane köşelerinde bekletmesin

kızlar bence o kadar çok depo yapmayın bebekten bebeğe değişiyor kullanılan ürünler ben büşrada primadan baska kullanmadım ıslak mendil değdirmedim ama genede pişiklerin hakkından gelemedim
esrada bimin ıslak mendilde kullandım bez olarak bimin bezini kullanıyordum pişik mişik olayı yaşamadım

valla eve geldim geleli 3 litreyi içtim bile
şeker değerlerinin iyi olmasına sevindim canım stresden uzak ol tamam mı şekerim
valla canım içinen geçende olabilir ne diyeyim rabbim iyisini versin inşşş
kuku da yok pipide yok gözükmüyor onlar

kız benim kızım olacak oğlum değil ama belli olmaz allah söyletmiş olabilir oğlumda olabilir

esrammmm huhuhuuu süpersinnnn umarımm yaptırırsınnn durumunda varsa yapsın tabiiii lafa gelincee torunları oluyorrr

ben bilmiyorumm bizimkiler ilk torunlarına ne yaptılarr iç aradan vermişlerdirr kesin bizdee ses yokkk ne eksiği var ne yapıyrsunuzz soru yok hiççç gıcıgım zatennnnn almasınlarrr eli olmayanın dilidee olmazzz biz zaten onlara göre zenginizzzz

bebeğim bilgili olayım dimi 4 yıl okudum sular uzerinedee su kalitesi dersimiiz vardı 95 ile AA almıştımm hey gidi gunlerrrr

ben derlerin adlarını bile hatırlamıyorum :)
o aralar aşk yaşıyodum ben çünkü :)
eşim kitapların özetini çıkarıp bana veriyodu sağolsun

istedikten sonra yaparlar kuzum:) iyi örnek oluyorum sizlere desene

kesinlikle :) kayınvalideler seni hiç sevmicekler ama

Oyyyy bayılcammm cok sıcak buralarrrr..

kızçeler hiç halim yok bugün sıcaklardan, klima bile fayda etmez oldu bana..

eve gidip duşa atsam kendimi, sonra yayılsam koltuga, kalsam orda

bende çok sıkıldım applepay eve gitsem dee işlerime baksam yurtdısındakiler buraya gelmiceklermişş bende ççok meraklıydım aanlatamammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…