ya tabii biz alırız ama bişi yapmamalarına sinir oluyorum. evlenirken de hiç bişi yapmadılar. zor bela ödedik borçlarımızı... oysaki çok ta iyi durumları. oğlunu evlendiriyosun hiç bişi yapmıyosun paran olduğu halde, düşünsene. şimdide aman bebiş geliyo torun geliyo diye seviniyolar, yapsınlar o kadarını da. bak ben nasıl aldırıcam :)
canım psikolojik o. benim şekerim de çıktığında kendimi tatlıya vermiştim bi ara. sonra kendime geldim napıyosun esra,dur artık diye...
Canlarım ben çıkar şimcik, kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınnYarın görüşmek üzere hepinizi öptükkkk
aldır valla ....ayıp etmişler düğünde de almamakla..benim k babamda cok cimridir altınlarımı hep kocam aldı taktı düğünde..ceplerinde akrep var mübareklerin:))))
iyi olmuş hadi bakalım aferin :)
görüşürüz canımm.. Aeol.
yok altınları aldılar, o kadar da değil :)
eşim de kızıyo ama annesi babası ne diyebilir ki... benim babamın 10lirası olsa hepsini hiç düşünmeden verir sağolsun. diyorum babamın gelini çok şanslı olucak diye :)
babaar ahhh babamı özledim ...düğün alışverişinde Babam klimamıza kadar aldı adamlar başka kızın var mı abi diyorlardıherşeyin en iyisi olsun dedi o kadar fedakardır babacığım başkadır babalar kız cocuklarına karşı:)))))))))
sagol canım ..ne güzel kız sen ne bilgilisin şu sular hakkında .....eriklide başka su içmem artık paso yatıyorum sadece aşıya gidip hemen geldim...
senden kıskandım :):):) almazlarsa artık onların bileceği iş :)
evet:) eşim de diyor kızımla aşk yaşıcaz biz diye
bizde oğlumla yaşarmıyız acepneyse ben cıkayım sütümü iceyim kızlar öptüm hepiciğinizi:)))))))))
evet canım eşimde şüpheden dolayı aldırmıyor büşranın her seyi erkeke bebek eşyasıydı bunda tereddürt etmesi ondan galibaBulemsumm hoşgeldin tatlımm, senin pıtırcık yapmış yine yapacağını, bak ama babanızın bir bildiği var demek ki, hiçbir şey aldırmıyor yaaa
Canım sen ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? Orda kesin çıkıyordu çünkü. Hayırlısı olsun canımcım yaa, kız da bizim oğlan da bizim nasılsa
Canım sadece wc de değil oturduğun yerde de iç kaslarını kasıp biraz bekleyip bırakabilirsin. Aklına geldikçe yap alışıyorsun zaten
kızlar bence o kadar çok depo yapmayın bebekten bebeğe değişiyor kullanılan ürünler ben büşrada primadan baska kullanmadım ıslak mendil değdirmedim ama genede pişiklerin hakkından gelemedimKızlar bu arada 3'lü uni baby ıslak mendil migrosta indirime girmiş. 10.90 tl. En son araştırmalarımda çoğunluk bu ıslak mendili tavsiye ediyor, diğerleri gibi pişiğe tahrişe neden olmuyormuş. İlgilenenlere duyurulur
canım benim, iyiki sende varsın.
eksiğin belli şekerim. su az gelmiş, içeceksin olup bitecek.
aldık makine c.tesi, o günden beri ölçüyorum sınır değerlerini aşmadı hiç :)))
canım dün seni düşündüm, bebişin erkek olabilir mi diye, dedim kızınada erkek demişler hemde doğumdan hemen evvel, belki yine değişir felan dedim :)) bugün bunu duyunca şaşırdım doğrusu. hayırlısı olsun canım
sende daha kuku görmedin dimi? doktor gördü mü peki?
kız benim kızım olacak oğlum değilbulemsu yıne mı cınsıyetı bellı deıl :)) son dk golu atcak senın oğlan sana desene:))
benımkıde öle göstermıyodu doktorlar hep 1 kere görebılıyodu emın olamıyodu ben 3 devlette 3 özelde gıttım hepsı de erkek dıyınce daha fazla zorlamıyorum artık benımkının pipisi tescıllendı ve görmeyen kalmadı:)
bebeğim bilgili olayım dimi 4 yıl okudum sular uzerinedeesu kalitesi dersimiiz vardı 95 ile AA almıştımm hey gidi gunlerrrr
istedikten sonra yaparlar kuzum:) iyi örnek oluyorum sizlere desene
bebeğim bilgili olayım dimi 4 yıl okudum sular uzerinedeesu kalitesi dersimiiz vardı 95 ile AA almıştımm hey gidi gunlerrrr
ben derlerin adlarını bile hatırlamıyorum :)
o aralar aşk yaşıyodum ben çünkü :)
eşim kitapların özetini çıkarıp bana veriyodu sağolsun
kesinlikle :) kayınvalideler seni hiç sevmicekler ama
maşallah sana şekerim ...çalışkan aysuncuk seniii:)))))
bende çok sıkıldım applepay eve gitsem dee işlerime baksamyurtdısındakiler buraya gelmiceklermişş bende ççok meraklıydım aanlatamammmm
EE süper habermiş buuuu
cok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?