guzel topiğin guzel annelerı nasılsınız bakım
hoşgeldin canım idare ediyorum sen nasılsın bakımmmmguzel topiğin guzel annelerı nasılsınız bakım
ya baştan beri net değil zaten canım sıpam bir garip gizemli olmayı seviyor aslında kız olursa adını gizem mi koysam acababulemsu cnm benım ne kadar nazlı bı bebişin var öle hep ıkılemde bırakıyo ay ben buyuk bı surprız beklıyorum bebenden ınşalla doğum öncesı öğrenebılırız cnm ya
amin canıminsanoglunu geçtim ya Rabbim Allahım sen bizi evlatlarımızı koruu haram işlemekten zina yapmaktan aminnnn
ben yasıyorum valla hemde aşkların en güzelini oğlumda tattımbakalım kızımda neler hissedicem
amın canım senın yazdıgın dualara bayılıyorum ben cok guzel ıfade edıyorsun ben boyel guzel kelımeler secemıyorum valla masallah
kızlar bugun mıdem ıyı yanmıyo dıyodum
3 bucuk gıbı bı ahzı rkek yedım basladı yanmaya
hoşgeldin kuzucum biz gidiyoz sen geliyon hep doya doya konuşamıyoruz amaaa
merhaba kızlar saglık ocagına ucup geldim hemen 2. doz aşımı oldum bugün evdeyim raporluyum ishal ve bulantı var büyük ihtimal sulardan kaptım gene bişeyler..sizler nasılsınız burcuxx şeker düşmüş sevindim valla banada moral oldu:)))
evet bir ara 72 üye 989 ziyaretçi okuyordu
amin...
kız cocugu yetiştirmekte büyük sorumluluk..
babam cok sıkıydı benim, şimdi bazı noktalarda hak veriorum ona..
hele de şimdiki ortamda gözümüzden bile sakınacagız onları..
Allah yardımcımız olsun..
hamilelikte en ideal kaç kilo alınmalı ?
yaseminn hu huuuuu
boşver sen onları
napıon balımmm
ah cnm benım nasıl uzuldum bılemezsın
cnm benım ya bu ay malum ramazan gece sahurda eşimle ye yat ee ramazan menuler malum ee bıde sabahta guzel kahvaltı benımde kendımden umudum yok evde bı tane dıjıtal var ama dr unkı ıle uyumlu değil dr da 68 ıken onda 69 çıkıyodum su ama onda 71 gözukuyorum yanı onun ruh halıne göre 10 gunde 2 kg ama o ınsafsıza ınanmıyorum bakalım dr da n cıkıcak ama umudum kalmadı sankı nerdeee 1.5 kg ıle tamamlıcam
zayıflarda 11-17 kg almak normal diye biliyorum
kilolularda 7-11 kg
hoşgeldin canım idare ediyorum sen nasılsın bakımmmm
ya baştan beri net değil zaten canım sıpam bir garip gizemli olmayı seviyor aslında kız olursa adını gizem mi koysam acaba
amin canımama batıya özen bunlara sebeb oluyor orda ulu orta konusuyor arkadaşlar ama gizliden gizliye türkiyenin her yerinde var bu olaylar komsunun kızı 4 aylık hamileyken öğrendi hamile olduğunu ve üstelik kızlık zarı duruyordu dr kızlığa dokunulmamış hiç demiş ama
nasıl olduysa sevişmeden hamile kaldı ve oğlu suan 2 yaşında
hoşgeldin canım idare ediyorum sen nasılsın bakımmmm
ya baştan beri net değil zaten canım sıpam bir garip gizemli olmayı seviyor aslında kız olursa adını gizem mi koysam acaba
amin canımama batıya özen bunlara sebeb oluyor orda ulu orta konusuyor arkadaşlar ama gizliden gizliye türkiyenin her yerinde var bu olaylar komsunun kızı 4 aylık hamileyken öğrendi hamile olduğunu ve üstelik kızlık zarı duruyordu dr kızlığa dokunulmamış hiç demiş ama
nasıl olduysa sevişmeden hamile kaldı ve oğlu suan 2 yaşında
çivisi çıkmışş oranın
efemm kuzucuğummm
iyiyimm kuşum yaaa belim ağrıyor birazz unutmaya çalışıyorumm, oturmaktan bütün günn ağırdı
sen napıyonnnnn
demek ki kilo al diyor sana burcuuuu:))) evet canım, yüksek çıkarsa korkma dikkat edince düşüyor. hamileyiz hormonlarımız alt üst oluyor.
Applepay selam canım. doktor bana bu ay ideal kilo alımı 2 dedi. ben ona göre 900 gr almışım, iyi dimi dedim. 2 diyorum dedi iyi işte 2 yi geçmemişim bende dedim
bulemsuuuuuuu kocanın içine mi doğmuşta doğumdan sonra alayım bişiler diyor belki oğlan olursa pembiş giymesin diye
ben çıkıyorum kızlar, hepinizi öpüyorummm. mucksssssssssssss
cadıııııı
bende bilemiyorum doktor tartmıyor artık beni bana soruyor anladı sıkıldıgımıı
sen mi eve göre 2 kg aldın bende evdekine göre 3 kg aldım diyetisyene göre bakıcam bakalım daha az cıkıoyrudum onda
bulemsum üzüldümm Allah şaşırtmasın hiç birimizi olur canımm
cn bugun öle oldu ya kızım gece ateşlıydı 4 e kadar uyumadık sonra o saatten snrada yatınca cok gec kalktık ış guc topla derken dedım bı yarım saat takılırım cnm bence eve falan gıtme sen kal işyerınde balkon bı cıktım pufff öle sıcaktıkı anlatamaam
evet tatlım evdekıne göre ay ben dr unkıne gergın cıkıyoorum 0 7 kg den sonra
ay kızımda ben nasıl 30 kg aldım hala şaşarım sımdıden sonra acaba öle bı yönlenme olurmukı 30 kg ye doğru:44::44:
canım benim iyimi şimdi yaren hanım valla mecbur gidicem burada sandalye tepesinde oturmaktansa sıcakta yanarım uzanırım daha iyi :) biz kaçıyoruz kuzular yarın sabah görüşürüz kendinize iyi bakın
şurda 3 ayın kaldı canım her ay 3 kg alsan 20 kg ile tamamlarsın
sanmam okadar alacagını
oğlan olursa talha olsunıyıyız tatlım benım maşaalla sııntı yok
ay aslında gızem kızın olursa cok uygun olur gercekten cok gızemlı de oğlun olursa bılemedm bak:44::44::44::44:
yok canım apar topar düğün yapıldı ama düğün günü zar kanaması olmuş erkek evide komsumdu ordan biliyorumcanım onun zarı esnek olandandır sımdı babasız mı cocuk büyütüyor:26:
aminn..yüz karasını yüze vurmasın rabbim canımm
cadıııııı
bende bilemiyorum doktor tartmıyor artık beni bana soruyor anladı sıkıldıgımıı
sen mi eve göre 2 kg aldın bende evdekine göre 3 kg aldım diyetisyene göre bakıcam bakalım daha az cıkıoyrudum onda
bulemsum üzüldümm Allah şaşırtmasın hiç birimizi olur canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?