2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

İkisinide söylemek çok zor içinde r ve s harfleri olan kelimeleri söylemek çok daha zor bence ikisi aynı anda atabey değilde ata daha sade geldi kulağıma tabi bu benim fikrim

merhaba kızlar saglık ocagına ucup geldim hemen 2. doz aşımı oldum bugün evdeyim raporluyum ishal ve bulantı var büyük ihtimal sulardan kaptım gene bişeyler..sizler nasılsınız burcuxx şeker düşmüş sevindim valla banada moral oldu:)))

Evet canım ben de başka bir marketten 12.90 a almıştım, ama migrosta daha da indirim yapmışlar. Alıp stok yapmak lazım

Evet canım bundan. E-bebekte filan 15 lira.

evet canım aynı ürün.

canım biraz ağır değil mi atabey, barlas... bana büyük adam isimleri gibi geldi...
hamza ismini çok çok severim ben ama çocuğuma koyamazdım heralde.

Eki Görüntüle 482687

Kızlar oğluşuma şu markanın cam biberonunu aldık dr browns2muş ve çok övdüler gazı önlüyormuş var mı alan ya da kullanan?

aventin de gaz önleyici canım...
bu da güzelmiş, güle güle kullansın...

kızlar ne yaptım anlatıyım :)

eşime dedim bebek odasını ne yapıcaz diye (hiç konuşmuyoruz da)
bebiş bi gelsin de dedi.. tamam gelsin de kim alıcak, babanlara söylesene dedim.
o da nasıl söyliyim canım, hem kenyadan buraya mı göndericekler dedi :)
ben de "aaaa parasını versinler biz alalım, hem erkek çocuklarından ilk defa torunları oluyo, lafta çok seviniyolar ama bişi yapmıcaklar sanırım dedim. annen de bebek odası alıcakmısınız diye sormuştu, alcak olsalar böyle sormazlardı" dedim :)
o da tamam ben hallederim, parasını alırız onlardan biz zevkimize göre alırız dedi

geçmiş olsun canım..

Bebek Kampanya
kızlar e-bebekten ücretsiz aktivite kitabı :)

canımcımmm çok geçmiş olsunnn marketten 10 lt erikli su aldır bol bol iç o suya guvenebilirsinn merkez bayisinden dagııtlıyordur

boşver tatlım alırsınız kendiniz en güzelini onlar lafa gelince alır uygulama yoooook ...Allah kimseye muhtaç etmesin.Bu arada şekerim cıktıya enim canım tatlı cekiyor ne hikmetse halbuki meyve dısında hiç tatlı yemezdim:)))

ya tabii biz alırız ama bişi yapmamalarına sinir oluyorum. evlenirken de hiç bişi yapmadılar. zor bela ödedik borçlarımızı... oysaki çok ta iyi durumları. oğlunu evlendiriyosun hiç bişi yapmıyosun paran olduğu halde, düşünsene. şimdide aman bebiş geliyo torun geliyo diye seviniyolar, yapsınlar o kadarını da. bak ben nasıl aldırıcam :)

canım psikolojik o. benim şekerim de çıktığında kendimi tatlıya vermiştim bi ara. sonra kendime geldim napıyosun esra,dur artık diye...

Kötü gelün senüüüüü
Ooooh iyi yapmışsın kuzum yoksa bedavaya getireceklerdi. Bunlara böyle kurnazlık yaparsan aldırabilirsin bazı şeyleri. Benim de kaygana cumartesi eminönüne gitti yaa, 2 tane battaniye ( oysaki benim 3 tane var evde, sormadan gitmiş almış), bir çorap, bir alt üst pijama takımı almış gelmiş o kadar. Kışlık takımlar yokmuş hiç, eylülde gelecekmiş, kocaman havuzluhan'da bir tane bile bulamamışlar kışlık zıbın tulum takımı

iyi olmuş hadi bakalım aferin :)

yazıkk hiç yokmuş demek işine gelmemiştir Allah bilir :) fiyatları çok gelmiştir :) battaniyen çok olmuş canım. napıcan 5 taneyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…