kızlar isim konusu açılmışken.
sizce Atabey yada Barlas ismi nasıl. ben bu ikisinden birini istiyorum. eşimde Muhammed Hamza istiyormuş o kadar zıt ki fikirlerimiz.
büyük ihtimalle benim dediğim olurr ama bilemiyorum..
Eki Görüntüle 482687
Kızlar oğluşuma şu markanın cam biberonunu aldık dr browns2muş ve çok övdüler gazı önlüyormuş var mı alan ya da kullanan?
en uygun fiyatı bulmuşsun kuzum :) eczanemizde.com da bile 12.75
Evet canım ben de başka bir marketten 12.90 a almıştım, ama migrosta daha da indirim yapmışlar. Alıp stok yapmak lazım
Evet canım bundan. E-bebekte filan 15 lira.
kızlar isim konusu açılmışken.
sizce Atabey yada Barlas ismi nasıl. ben bu ikisinden birini istiyorum. eşimde Muhammed Hamza istiyormuş o kadar zıt ki fikirlerimiz.
büyük ihtimalle benim dediğim olurr ama bilemiyorum..
Eki Görüntüle 482687
Kızlar oğluşuma şu markanın cam biberonunu aldık dr browns2muş ve çok övdüler gazı önlüyormuş var mı alan ya da kullanan?
merhaba kızlar saglık ocagına ucup geldim hemen 2. doz aşımı oldum bugün evdeyim raporluyum ishal ve bulantı var büyük ihtimal sulardan kaptım gene bişeyler..sizler nasılsınız burcuxx şeker düşmüş sevindim valla banada moral oldu:)))
merhaba kızlar saglık ocagına ucup geldim hemen 2. doz aşımı oldum bugün evdeyim raporluyum ishal ve bulantı var büyük ihtimal sulardan kaptım gene bişeyler..sizler nasılsınız burcuxx şeker düşmüş sevindim valla banada moral oldu:)))
evet canım aynı ürün.
canım biraz ağır değil mi atabey, barlas... bana büyük adam isimleri gibi geldi...
hamza ismini çok çok severim ben ama çocuğuma koyamazdım heralde.
aventin de gaz önleyici canım...
bu da güzelmiş, güle güle kullansın...
kızlar ne yaptım anlatıyım :)
eşime dedim bebek odasını ne yapıcaz diye (hiç konuşmuyoruz da)
bebiş bi gelsin de dedi.. tamam gelsin de kim alıcak, babanlara söylesene dedim.
o da nasıl söyliyim canım, hem kenyadan buraya mı göndericekler dedi :)
ben de "aaaa parasını versinler biz alalım, hem erkek çocuklarından ilk defa torunları oluyo, lafta çok seviniyolar ama bişi yapmıcaklar sanırım dedim. annen de bebek odası alıcakmısınız diye sormuştu, alcak olsalar böyle sormazlardı" dedim :)
o da tamam ben hallederim, parasını alırız onlardan biz zevkimize göre alırız dedi
canımcımmm çok geçmiş olsunnnmarketten 10 lt erikli su aldır bol bol iç o suya guvenebilirsinn merkez bayisinden dagııtlıyordur
sagol canım ..ne güzel kız sen ne bilgilisin şu sular hakkında .....eriklide başka su içmem artık paso yatıyorum sadece aşıya gidip hemen geldim...
boşver tatlım alırsınız kendiniz en güzelini onlar lafa gelince alır uygulama yoooook ...Allah kimseye muhtaç etmesin.Bu arada şekerim cıktıya enim canım tatlı cekiyor ne hikmetse halbuki meyve dısında hiç tatlı yemezdim:)))
Niiiilllttt kuzuuuuuuu sesime gelll
cok gecmıs olsun canım
evet canım aynı ürün.
canım biraz ağır değil mi atabey, barlas... bana büyük adam isimleri gibi geldi...
bebiş bi gelsin de dedi.. tamam gelsin de kim alıcak, babanlara söylesene dedim.
ben de "aaaa parasını versinler biz alalım, hem erkek çocuklarından ilk defa torunları oluyo, lafta çok seviniyolar ama bişi yapmıcaklar sanırım dedim. annen de bebek odası alıcakmısınız diye sormuştu, alcak olsalar böyle sormazlardı" dedim :)
o da tamam ben hallederim, parasını alırız onlardan biz zevkimize göre alırız dedi
evet canım aynı ürün.
Kötü gelün senüüüüü
Ooooh iyi yapmışsın kuzum yoksa bedavaya getireceklerdi. Bunlara böyle kurnazlık yaparsan aldırabilirsin bazı şeyleri. Benim de kaygana cumartesi eminönüne gitti yaa, 2 tane battaniye ( oysaki benim 3 tane var evde, sormadan gitmiş almış), bir çorap, bir alt üst pijama takımı almış gelmiş o kadar. Kışlık takımlar yokmuş hiç, eylülde gelecekmiş, kocaman havuzluhan'da bir tane bile bulamamışlar kışlık zıbın tulum takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?