2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Evittt şimcik size bi sır veriomm
yaklaşık 1 haftadır hergün tartılıom
veeeeeeee 67,8 kiloyummmm
21 temmuzda 66,5 kiloydum doktor kontrolümde

ne demek bu şimdi bu ay sınırları aşıom yani bende offffff
doktor randevum 22 agustosta o zamana kadar kaç kilo daha alırım ben ? :26:

inan bilemiyorum cnımm sen 16 gunde 1.3 kg almış oluyorsun sanırım benim gibi 3 kg ya taamamlarsın dikkat etmezsen

inan bilemiyorum cnımm sen 16 gunde 1.3 kg almış oluyorsun sanırım benim gibi 3 kg ya taamamlarsın dikkat etmezsen

yaaa işte bende onu diommm

iştahım açıldı cok yiorum diommmmmmm

moonsun peşine takıldım geliom valla

bi de bayram girio araya tatlılar, yemekler derken tut tutabilirsen kendini

Son düzenleme:
yaaa işte bende onu diommm

iştahım açıldı cok yiorum diommmmmmm

moonsun peşine takıldım geliom valla

bi de bayram girio araya tatlılar, yemekler derken tut tutabilirsen kendini

bilemiyorum canım bende ipin uucu kaçtı sen toparlayabilirsin

guzel topiğin guzel annelerı nasılsınız bakım

iyi sayılır canım sen nasılsın kilolara canım sıkkın bu ayda 3 kg aldım 12.5 kiloya tamamladım

bulemsu cnm benım ne kadar nazlı bı bebişin var öle hep ıkılemde bırakıyo ay ben buyuk bı surprız beklıyorum bebenden ınşalla doğum öncesı öğrenebılırız cnm ya

Allah kızlarımızı sevdiklerimizi Allahım haram kıldıgını yapmaktan korusun canımmm Rabbim basa vermesin

amin...
kız cocugu yetiştirmekte büyük sorumluluk..
babam cok sıkıydı benim, şimdi bazı noktalarda hak veriorum ona..
hele de şimdiki ortamda gözümüzden bile sakınacagız onları..
Allah yardımcımız olsun..

iyi sayılır canım sen nasılsın kilolara canım sıkkın bu ayda 3 kg aldım 12.5 kiloya tamamladım

hamilelikte en ideal kaç kilo alınmalı ?

akşam üstü akşam üstüüüüüüüü konuyu bakk yuhh izmir mi

yaseminn hu huuuuu
boşver sen onları
napıon balımmm

ah cnm benım nasıl uzuldum bılemezsın
cnm benım ya bu ay malum ramazan gece sahurda eşimle ye yat ee ramazan menuler malum ee bıde sabahta guzel kahvaltı benımde kendımden umudum yok evde bı tane dıjıtal var ama dr unkı ıle uyumlu değil dr da 68 ıken onda 69 çıkıyodum su ama onda 71 gözukuyorum yanı onun ruh halıne göre 10 gunde 2 kg ama o ınsafsıza ınanmıyorum bakalım dr da n cıkıcak ama umudum kalmadı sankı nerdeee 1.5 kg ıle tamamlıcam

zayıflarda 11-17 kg almak normal diye biliyorum

kilolularda 7-11 kg

cnm benım ya bu ay malum ramazan gece sahurda eşimle ye yat ee ramazan menuler malum ee bıde sabahta guzel kahvaltı benımde kendımden umudum yok evde bı tane dıjıtal var ama dr unkı ıle uyumlu değil dr da 68 ıken onda 69 çıkıyodum su ama onda 71 gözukuyorum yanı onun ruh halıne göre 10 gunde 2 kg ama o ınsafsıza ınanmıyorum bakalım dr da n cıkıcak ama umudum kalmadı sankı nerdeee 1.5 kg ıle tamamlıcam

zayıflarda 11-17 kg almak normal diye biliyorum

kilolularda 7-11 kg

bizde oğlumla yaşarmıyız acep neyse ben cıkayım sütümü iceyim kızlar öptüm hepiciğinizi:)))))))))
ben yasıyorum valla hemde aşkların en güzelini oğlumda tattım bakalım kızımda neler hissedicem
Allah kızlarımızı sevdiklerimizi Allahım haram kıldıgını yapmaktan korusun canımmm Rabbim basa vermesin

amın canım senın yazdıgın dualara bayılıyorum ben cok guzel ıfade edıyorsun ben boyel guzel kelımeler secemıyorum valla masallah

kızlar bugun mıdem ıyı yanmıyo dıyodum
3 bucuk gıbı bı ahzı rkek yedım basladı yanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…