oğlan olursa talha olsunne alakaysa
yok canım apar topar düğün yapıldı ama düğün günü zar kanaması olmuş erkek evide komsumdu ordan biliyorum
bazı durumlarda ön sevişmeden hamile kalınabiliyormuşdoktor bu açıklamayı yapmış isteğe bağlı olarak adet sonrasında böyle vakalar yaşanabiliyor demiş
helikopterle ankaradan kadın doğum uzmanı getirdiler aile allak bullak oldu
yaşananlar çok zordu rabbim evlatlarımızda buna benzer olaylar göstermesin başımıza getirmesin inşşş
aminn..yüz karasını yüze vurmasın rabbim canımm
canım ben çocukluktan talha ismini seviyorum öyle mübarek bir sahabe adı talha rasüllahın s.a.v )anam babam sana feda olsun dediği cennetle müjdelenen bir sahabenin ismibu sne cevremde 3 kışı talha taktı hem anlamı guzel hemde trend bu sene
canım ben çocukluktan talha ismini seviyorum öyle mübarek bir sahabe adı talha rasüllahın s.a.v )anam babam sana feda olsun dediği cennetle müjdelenen bir sahabenin ismi
gelmiyo yaa :) bi tarif istedik yani :)
Niiiilllttt kuzuuuuuuu sesime gelll
Niltt kuzum yemek topiğine gelirmisin
bundan bende aldım canım hafta sonu.. Arkadaşım bir sürü markanınkini denemiş doktor bunu kullan demiş, kullandı çok memnunlar haberin olsun
yatıomm kalkıommm çalışıommmm
öle geçio günlerrrrr
iyiyiz şükür bi sıkıntımız yok
canlar biz kaçıyoruzz öptükk siziiii yanaktan ve göbüşteennnn
satınalmadaki kadını boğmamak içinn kendmi sandelyeme zincirledimmmmm çok uyuz oluyorum bu kadınaaaaaa
benimde sinir oldugum çok kişiler oluo bazen ama işteeeeeeeeeee
görmezden gel balımmm
görmezden gel balımmm
Kızçeler evime geldimmm
duş aldımmm
uzattım ayaklarımı
laptopumu aldım kucaamaaa
şu an itibariyle keyfime diyecek yok
hani bi laf var ya; "ister kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır."
heh işteee aynen ööleeeevimdeyim, huzur yuvamdayımmm
home sweet home
satınalmadaki kadını boğmamak içinn kendmi sandelyeme zincirledimmmmm çok uyuz oluyorum bu kadınaaaaaa
görmezden gel balımmm
bu cadı hamile kaldığımda tebrik bile etmedi yalandan da olsaaaöyle bişi herkesle kavga eden br tipp uyuz bişe
amannnnnnn aynen çıktım dışarı güller var büronun önünde onlardan kopardım ısladımm, kafa dağıttımm birazzzzzz
seninkiler nasıl bişe işyerinin olmassa olmazları
vayyy kıskanc vayyyy
insan yalandan da olsa bi tebrik eder
benim şirkette öle uyus oldugum kimse olmuo kuzum öle bi sorunum yok şükür de,
özel hayatta olabilio bazen dogal olarakkkk..
kızlar arkadasımla konustum 1 ay önce doğum yaptı.mecbur sezeryan olmus 80 kg hamıle kalmıs 116 kg doğuma gırmıs doğumda 10 kılosu gıtmıs sonrakı haftada da 4 kılosu gıtmıs aysunun ılgı alanı:))
trabzonda 550 tlye spınal olmus bu arada spınal anestezının de epidural anestezının de sadece belden asagıyı uyusturdugunu ögrendım:)) ben bırını tumden uyutuyolar bırını yarım uyusturuyolar zannedıyodum cahıllık basa bela spınal 1 kere yapılıyomus belden ve daha ucuzmus epidural de ıgne duruyomus ara ara yenıden ılaç verıyolarmıs
göğüs ucu ıcınse sımdıden kullanmaya basla kremlerını dedı cunku cok acıyormus ılk haftalarda doğum acısı v.s onun yanında hafıf kalıyormus garmaftan dıe tamamen bıtkısel bı urun varmıs 30 tl onu önerdı onu alamazsan tahin yagı kullan ama sımdıden basla gögus ucu ıcın de dedı
son havadısler bukadar
4400 gram kızı olmus adını alara koymus
Ayy hadi darısı başımıza inşallah hayırlısıyla..
maaşallah 4400 gr he,allah analı babalı büyütsün inşallah...
Yarın da eşimin kuzeni sezaryen doğum yapacak Amerikan Hastanesi'nde,bende ondan aldığım bilgileri iletirim size.
O bide tiroidle uğraştı yaşı 35'ti,kalçasında ödem oluştu bayağı zor bi hamilelik geçirdi yani..
kızlar arkadasımla konustum 1 ay önce doğum yaptı.mecbur sezeryan olmus 80 kg hamıle kalmıs 116 kg doğuma gırmıs doğumda 10 kılosu gıtmıs sonrakı haftada da 4 kılosu gıtmıs aysunun ılgı alanı:))
trabzonda 550 tlye spınal olmus bu arada spınal anestezının de epidural anestezının de sadece belden asagıyı uyusturdugunu ögrendım:)) ben bırını tumden uyutuyolar bırını yarım uyusturuyolar zannedıyodum cahıllık basa bela spınal 1 kere yapılıyomus belden ve daha ucuzmus epidural de ıgne duruyomus ara ara yenıden ılaç verıyolarmıs
göğüs ucu ıcınse sımdıden kullanmaya basla kremlerını dedı cunku cok acıyormus ılk haftalarda doğum acısı v.s onun yanında hafıf kalıyormus garmaftan dıe tamamen bıtkısel bı urun varmıs 30 tl onu önerdı onu alamazsan tahin yagı kullan ama sımdıden basla gögus ucu ıcın de dedı
son havadısler bukadar
4400 gram kızı olmus adını alara koymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?