2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bu sne cevremde 3 kışı talha taktı hem anlamı guzel hemde trend bu sene

bu sne cevremde 3 kışı talha taktı hem anlamı guzel hemde trend bu sene
canım ben çocukluktan talha ismini seviyorum öyle mübarek bir sahabe adı talha rasüllahın s.a.v )anam babam sana feda olsun dediği cennetle müjdelenen bir sahabenin ismi

gelmiyo yaa :) bi tarif istedik yani :)

Niiiilllttt kuzuuuuuuu sesime gelll

Niltt kuzum yemek topiğine gelirmisin

Ayyy canlarım beklettim sizi di mi özür dilerim

ya kendimi mutfağa bi attım tam attım ben geldim,siz gitmişsiniz,yazdım yemek topiğine bilginiz olsun şekerler

bundan bende aldım canım hafta sonu.. Arkadaşım bir sürü markanınkini denemiş doktor bunu kullan demiş, kullandı çok memnunlar haberin olsun

Evet canım bende aldım,iyi yaa memnuniyet haberleri aldıkça seviniyorum valla :))

benimde sinir oldugum çok kişiler oluo bazen ama işteeeeeeeeeee

görmezden gel balımmm

bu cadı hamile kaldığımda tebrik bile etmedi yalandan da olsaaa öyle bişi herkesle kavga eden br tipp uyuz bişe

amannnnnnn aynen çıktım dışarı güller var büronun önünde onlardan kopardım ısladımm, kafa dağıttımm birazzzzzz

seninkiler nasıl bişe işyerinin olmassa olmazları

Kızçeler evime geldimmm
duş aldımmm
uzattım ayaklarımı
laptopumu aldım kucaamaaa
şu an itibariyle keyfime diyecek yok

hani bi laf var ya; "ister kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır."
heh işteee aynen ööleee evimdeyim, huzur yuvamdayımmm

home sweet home

görmezden gel balımmm

bu cadı hamile kaldığımda tebrik bile etmedi yalandan da olsaaa öyle bişi herkesle kavga eden br tipp uyuz bişe

amannnnnnn aynen çıktım dışarı güller var büronun önünde onlardan kopardım ısladımm, kafa dağıttımm birazzzzzz

seninkiler nasıl bişe işyerinin olmassa olmazları

ohhhhhhh süperrrr rahatlamışındır, bence de çok doğru bir sözzzzz bencede,

ben daha çıkamadım 15-20 dkkaya çıkarım inş.

duşumu alıp bende dikmekkk istiyomm totomu

satınalmadaki kadını boğmamak içinn kendmi sandelyeme zincirledimmmmm çok uyuz oluyorum bu kadınaaaaaa

görmezden gel balımmm

vayyy kıskanc vayyyy
insan yalandan da olsa bi tebrik eder

benim şirkette öle uyus oldugum kimse olmuo kuzum öle bi sorunum yok şükür de,
özel hayatta olabilio bazen dogal olarakkkk..

vayyy kıskanc vayyyy
insan yalandan da olsa bi tebrik eder

benim şirkette öle uyus oldugum kimse olmuo kuzum öle bi sorunum yok şükür de,
özel hayatta olabilio bazen dogal olarakkkk..

benimde iş yerimde değil, satınalmada bu şahıs fakat tlf konuşmak zorunda kalıyozz ordan buraya yetiyoo

Son düzenleme:
kadını arayıppp müzik dinleticemmmm

bir taş attım pencereyeeeeeee tıhhhhhhhhh dedi anası çıktı kızım evde yohhhhhh dedii vayv vayyyyyyyyy

kadın klasik türk sanat müziği dinlerde

kızlar arkadasımla konustum 1 ay önce doğum yaptı.mecbur sezeryan olmus 80 kg hamıle kalmıs 116 kg doğuma gırmıs doğumda 10 kılosu gıtmıs sonrakı haftada da 4 kılosu gıtmıs aysunun ılgı alanı:))

trabzonda 550 tlye spınal olmus bu arada spınal anestezının de epidural anestezının de sadece belden asagıyı uyusturdugunu ögrendım:)) ben bırını tumden uyutuyolar bırını yarım uyusturuyolar zannedıyodum cahıllık basa bela spınal 1 kere yapılıyomus belden ve daha ucuzmus epidural de ıgne duruyomus ara ara yenıden ılaç verıyolarmıs

göğüs ucu ıcınse sımdıden kullanmaya basla kremlerını dedı cunku cok acıyormus ılk haftalarda doğum acısı v.s onun yanında hafıf kalıyormus garmaftan dıe tamamen bıtkısel bı urun varmıs 30 tl onu önerdı onu alamazsan tahin yagı kullan ama sımdıden basla gögus ucu ıcın de dedı

son havadısler bukadar

4400 gram kızı olmus adını alara koymus

Ayy hadi darısı başımıza inşallah hayırlısıyla..
maaşallah 4400 gr he,allah analı babalı büyütsün inşallah...

Yarın da eşimin kuzeni sezaryen doğum yapacak Amerikan Hastanesi'nde,bende ondan aldığım bilgileri iletirim size.
O bide tiroidle uğraştı yaşı 35'ti,kalçasında ödem oluştu bayağı zor bi hamilelik geçirdi yani..

allah onu da bızıde bır avazda kurtarsın ınsallah canımoo baya zor olmus onun ıcın ınsallah doğumu rahat gecer

maşaalllahh maşalllahh.. tütüüü tüü.. 4400 gr.. off Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı ve tombik bebekler versin. bakması da tutması da kolay olurr ohh ya ne güzel.

kendisi çok almış ama vericektir elbette ne yaspın insanın elinde olmuyor bazen.

meme ucu için ekimde başlamak istiyorum ama geçmi kalmış olurum kii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…