maşaalllahh maşalllahh..tütüüü tüü.. 4400 gr.. off Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı ve tombik bebekler versin. bakması da tutması da kolay olurr ohh ya ne güzel.
kendisi çok almış ama vericektir elbette ne yaspın insanın elinde olmuyor bazen.
meme ucu için ekimde başlamak istiyorum ama geçmi kalmış olurum kii:26:
Kizlar göğüs acısı çok fenaymis gercekten de gecen gün kuzenimiz dedi aynı şeyi ; dogum sancısından beter diye
Ama erkenden krem kullanarak göğüs uçlarını uyarmak da erken doguma sebep olabilir diyorlar. Ben son haftalarda düşünüyorum kullanmayı ve herkesten metnini duydugum Lansinoh düşünüyorum. Sizin fikriniz?
Kizlar göğüs acısı çok fenaymis gercekten de gecen gün kuzenimiz dedi aynı şeyi ; dogum sancısından beter diye
Ama erkenden krem kullanarak göğüs uçlarını uyarmak da erken doguma sebep olabilir diyorlar. Ben son haftalarda düşünüyorum kullanmayı ve herkesten metnini duydugum Lansinoh düşünüyorum. Sizin fikriniz?
oh cnm maşalla 1 yaş arayla tam arkadaş olcaklar bırbırlerıne2011kasım annesım ınsallah yıne kasım annesı olacagım tecrubeye sabıttır 30 haftanızda lansıon gögus kremını kullanmaya mutlaka baslayın yıkamaya gerek kalmadan bebegınızı emzırebılırsınız hıc meme ucu sorunu yasamadım krem sayesınde
nılllllllllll başım döndu ama
Güzel annecikler ve sevgili bebekleriii günaydınlllaaarrrrrrrr
nasılsınız bakalım bugünnnnncumaya kaldı 2
kızımlaa kahvaltı yapıp gelicezzz
hayırlı olsun arabanız ve çeyizleriniz bitanem rabim sağlıkla kullanmayı nasip etsin ben bebeğimle aynı bavula koymayı düşünüyorum eşyaları ama onunkileri ayrı bir küçük hurç içine yerleştirecem açılıp kapandıkça kirlenmesin diye ayrıyetten bir poşette doğum esnasında isteyecekleri eşyalarını koyacam o anda onunla uğraşılmasın diyegünaydınn hemşom...bizde kahvaltımızı yaptık kızımlaa..sütümüzü içicezz birazdann....
hatunlarr cümleten günaydın...dünkü havadisleri aktarayım sizlere...iş çıkışı eşim aldı beni duvar kagıdı bakmaya gittik...kafamda bişeyler şekillendi...çok pahalı olanlardan değilde uygun yollu bişeyler yaptırcazz sanırım...babasının kafasınaa duvar kagıdı daha çok yattı...çok güzel kombiler var...3 tarafı düz şeker pembesi, bi duvarıda kelebekli, kalpli kombin yaptırcaz gibi gözüküyor...
bebek arabamızıda hallettik...
işte bundan aldık...
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
kraft twist alacaktık ama bebek magazası sahibi olan arkadaşımız bizi buna ikna etti... kraftın yan ürünüymüş zaten...aynı firmanın ürünüü...aksamı herşeyi aynı...kraft twistin adı var dedi...hemde süper indirim yapmışlar bu üründe bizde yararlandık...denedim sürdüm...açtık kapattım gayet kullanışlı geldi bana...umarım pişman olmam...
babaannemizin yıkadıgı ütülediği çeyizlerimiz evimize geldi...orta boy bi valiz alıp yerleştircem yavaş yavaş eşyalarımızı...sizce kendi kullanacagım şeylerler bebeğiminkileri aynı valizemi koyayım? ayrımı?:44:
doğumhaneye ilk neler gidiyor bebek için? hastaneyemi sormam lazım acaba?:44:
günaydın fıstığım afiyet olsuun cuma ne var kuzum gün sayıyorsun
hayırlı olsun arabanız ve çeyizleriniz bitanem rabim sağlıkla kullanmayı nasip etsin ben bebeğimle aynı bavula koymayı düşünüyorum eşyaları ama onunkileri ayrı bir küçük hurç içine yerleştirecem açılıp kapandıkça kirlenmesin diye ayrıyetten bir poşette doğum esnasında isteyecekleri eşyalarını koyacam o anda onunla uğraşılmasın diye
günaydınn hemşom...bizde kahvaltımızı yaptık kızımlaa..sütümüzü içicezz birazdann....
hatunlarr cümleten günaydın...dünkü havadisleri aktarayım sizlere...iş çıkışı eşim aldı beni duvar kagıdı bakmaya gittik...kafamda bişeyler şekillendi...çok pahalı olanlardan değilde uygun yollu bişeyler yaptırcazz sanırım...babasının kafasınaa duvar kagıdı daha çok yattı...çok güzel kombiler var...3 tarafı düz şeker pembesi, bi duvarıda kelebekli, kalpli kombin yaptırcaz gibi gözüküyor...
işte bundan aldık...
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
kraft twist alacaktık ama bebek magazası sahibi olan arkadaşımız bizi buna ikna etti... kraftın yan ürünüymüş zaten...aynı firmanın ürünüü...aksamı herşeyi aynı...kraft twistin adı var dedi...hemde süper indirim yapmışlar bu üründe bizde yararlandık...denedim sürdüm...açtık kapattım gayet kullanışlı geldi bana...umarım pişman olmam...
babaannemizin yıkadıgı ütülediği çeyizlerimiz evimize geldi...orta boy bi valiz alıp yerleştircem yavaş yavaş eşyalarımızı...sizce kendi kullanacagım şeylerler bebeğiminkileri aynı valizemi koyayım? ayrımı?:44:
günaydın beysalımmmmtatil var şekercimmm
nasılsınız annesiiii
yaaa gülmeyiin bana ama utanıyorum size bişi sorucam
ben dün kayısı çok yedimmm ama lavaboya cıkamadım sabah uyandıgımda şortumaa afedersiniz yeşilimsii su vardı ıslatmış bayaa :18: yaa emin olamadım bu amnios sıvısı değildir dimiiii :18:
fıstığım amniyon sıvısınun renkli olacağını düşünmüyorum ama hiç yaşamadığım için bilemedimki kuzuucm
günaydınn hemşom...bizde kahvaltımızı yaptık kızımlaa..sütümüzü içicezz birazdann....
işte bundan aldık...
günaydın canım.. ben bugün keyifsizim nedense....
eşim yeni bir isim bulmuş. "nehir". çok beğendim ama dini bir isim istiyorum ben. "sare" ismini de pek istemiyo ki yeni isim arayışlarına giriyo. onunda beğeneceği isim bulmam lazım
günaydın hilalimm... maşallah baya bişeyi hallettin senaz bişi kaldı heralde...
doğum çantası için şu yazıdan yararlanabilirsin. bana çok mantıklı geldi. tüm eşyaları gruplandırmış doğumhaneye gidecekler falan diye yazmış üzerine : TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): HASTANE CANTASI ! doğumhaneye neler gidecek tam bilmiyorum. hastaneye de sormak lazım.
ben sonra lavaboya girdim cırcır olmuşum bence ondanda kaynaklanmış olabilir nette baktım ama kimi yerde şeffaf kimi yerde koyu renkli olabilir diyorAllahım korusun bol su içmeliyim bugünnn
günaydın fıstığım afiyet olsuun cuma ne var kuzum gün sayıyorsun
hayırlı olsun arabanız ve çeyizleriniz bitanem rabim sağlıkla kullanmayı nasip etsin ben bebeğimle aynı bavula koymayı düşünüyorum eşyaları ama onunkileri ayrı bir küçük hurç içine yerleştirecem açılıp kapandıkça kirlenmesin diye ayrıyetten bir poşette doğum esnasında isteyecekleri eşyalarını koyacam o anda onunla uğraşılmasın diye
fıstıgım gunaydınnnn
hayırlı olsun cici arbanızzzzyerim ben onuuuu
aynı ürünsee bizde ondan bakalım markaya neden para verelim kiii :26:
süper düşünmüşsünüz duvar kağıtları harika duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?