kızlar arkadasımla konustum 1 ay önce doğum yaptı.mecbur sezeryan olmus 80 kg hamıle kalmıs 116 kg doğuma gırmıs doğumda 10 kılosu gıtmıs sonrakı haftada da 4 kılosu gıtmıs aysunun ılgı alanı:))
trabzonda 550 tlye spınal olmus bu arada spınal anestezının de epidural anestezının de sadece belden asagıyı uyusturdugunu ögrendım:)) ben bırını tumden uyutuyolar bırını yarım uyusturuyolar zannedıyodum cahıllık basa bela spınal 1 kere yapılıyomus belden ve daha ucuzmus epidural de ıgne duruyomus ara ara yenıden ılaç verıyolarmıs
göğüs ucu ıcınse sımdıden kullanmaya basla kremlerını dedı cunku cok acıyormus ılk haftalarda doğum acısı v.s onun yanında hafıf kalıyormus garmaftan dıe tamamen bıtkısel bı urun varmıs 30 tl onu önerdı onu alamazsan tahin yagı kullan ama sımdıden basla gögus ucu ıcın de dedı
son havadısler bukadar
4400 gram kızı olmus adını alara koymus
Kizlar göğüs acısı çok fenaymis gercekten de gecen gün kuzenimiz dedi aynı şeyi ; dogum sancısından beter diye
Ama erkenden krem kullanarak göğüs uçlarını uyarmak da erken doguma sebep olabilir diyorlar. Ben son haftalarda düşünüyorum kullanmayı ve herkesten metnini duydugum Lansinoh düşünüyorum. Sizin fikriniz?
günaydın kızlar...2 gündür kafama çok takılan bir konu var.pazartesi ayrıntılı ultrasona girdim.dr bir sorun olmadığını söyledi ancak ultason sırasında karnıma çok fazla bastırdı canım yandı.bebeğimin hareketlerinde o günden beri belirgin bi azalma var.ona bir zarar geldi mi diye düşünüyorum sürekli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,bana yardımcı olursanız çok sevinirim
günaydın bebeğimmcanını sevdiğim kim üzdü seni de keyifsizsinn
nehir ismi de çok güzel " sare nehir" koysanız olmaz mı bebeğimmm
günaydın kızlar...2 gündür kafama çok takılan bir konu var.pazartesi ayrıntılı ultrasona girdim.dr bir sorun olmadığını söyledi ancak ultason sırasında karnıma çok fazla bastırdı canım yandı.bebeğimin hareketlerinde o günden beri belirgin bi azalma var.ona bir zarar geldi mi diye düşünüyorum sürekli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,bana yardımcı olursanız çok sevinirim
beysalım günaydın canımmm
sare nehir de uymamış :) öyle diyo.
bi seni üzdüğüme üzüldüm, bi de gece saçmasapan ruyalar gördüm
günaydın canım. benim de karnıma çok bastırmıştı doktor, çok acımıştı gerçekten. doktor kendini rahat bırak dedi yani düşün... o kadar sıktım kendimi ağrıdan... bi kaç gün bebeğin hareketlerinde ciddi azalma oldu. sonra normale döndü... merak etme hiç bişi olmaz.
evet bastırıyorlar tatlım ama merak etme zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta bilgisiz biiri yhapmıyor bu işlemi
bebeğim çok hareketliydi öncesinde, her ultasondan sonra böyle oluyor bir süre sanki...korktu mu bana mı küstü bilmiyorumsaçmalıyor muyum ne kızlar....hamilelik hormonlarım iş başında sanırım :)
günaydın canım. benim de karnıma çok bastırmıştı doktor, çok acımıştı gerçekten. doktor kendini rahat bırak dedi yani düşün... o kadar sıktım kendimi ağrıdan... bi kaç gün bebeğin hareketlerinde ciddi azalma oldu. sonra normale döndü... merak etme hiç bişi olmaz.
çok teşekkürler canım, içimi çok rahatlattınız gerçekten...iyi ki varsınız
günaydın canım.. ben bugün keyifsizim nedense....
eşim yeni bir isim bulmuş. "nehir". çok beğendim ama dini bir isim istiyorum ben. "sare" ismini de pek istemiyo ki yeni isim arayışlarına giriyo. onunda beğeneceği isim bulmam lazım
günaydın hilalimm... maşallah baya bişeyi hallettin senaz bişi kaldı heralde...
doğum çantası için şu yazıdan yararlanabilirsin. bana çok mantıklı geldi. tüm eşyaları gruplandırmış doğumhaneye gidecekler falan diye yazmış üzerine : TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): HASTANE CANTASI ! doğumhaneye neler gidecek tam bilmiyorum. hastaneye de sormak lazım.
günaydınnn annelerrr
zaman yaklaşıyor sizin için daha da yakın gibi görünüyor :)
uyku seti alan var mı içinizde? aldıysanız ya da alacaksanız tavsiye ettiğiniz bir mağaza ya da marka var mıdır?
DOST ACI SÖYLER bitanem neden üzesinnn iyiki dedinnnn canikom benimmmmm
bende dün gece kötü rüyalar gördümmmm bebeklerimizi Allah korusun acılarını göstermesin Rabbil aleminnnnn
GÜNAYDIN KUZUCUM...nehir ismide çok güzel...eminim eşinle ortak bi noktada buluşacaksınız..kıyamaz eniştemizzz esrasınaaa
ucundan başlayıncaa gerisi geliyor canım yaa...hallettik hamdolsun..içimede sindi...Rabbim güzel günlerde kullanmayıda nasip eder inşallahh
evet bu yazıyı bende bi yer forumda bulmuştum..burdan esinlendim zaten küçük şeffaf poşetlere koyup üstüne ne olduklarını yazmayı...hastanenin yeni doğan servisine arayıp sormam lazımm doğumhaneye gitmesi gereken şeyler nedir diyee
günaydınnn annelerrr
uyku seti alan var mı içinizde? aldıysanız ya da alacaksanız tavsiye ettiğiniz bir mağaza ya da marka var mıdır?
günaydınnn annelerrr
günaydınnn annelerrr
günaydın canım. ben mobilyalarını aldığım yere ısmarladım.dün aradılar arifeden bir gün önce teslim edicez diye ama ben bugün arayıp bayramdan sonra getirin demeyi düşünüyorum daha iyi olcak bizim için.taçın ürünlerine bakabilirsin belki.
bu arada troid testimi tekrarlatmıştım sonuçlar çok iyi çıktı.2 hafta sonra tekrar bakılcak
günaydın canımmm
ohh şükürr geçmiş olsun canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?