2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar...2 gündür kafama çok takılan bir konu var.pazartesi ayrıntılı ultrasona girdim.dr bir sorun olmadığını söyledi ancak ultason sırasında karnıma çok fazla bastırdı canım yandı.bebeğimin hareketlerinde o günden beri belirgin bi azalma var.ona bir zarar geldi mi diye düşünüyorum sürekli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,bana yardımcı olursanız çok sevinirim

off yaaaa iğrençççç. milletin derdine bak. kimi kandırıyosun... kız değilim de, şöyle böyle nedenlerim vardı de. nasıl vericekler bunun hesabını.

maşallah canım. çok kilolu doğmuş bebeği. 3 aylık bebek gibidir o şimdi
çok kilo alanlarda kilolar çabuk gidiyo sanırım.

çok korkarım ben yaa. ben çok hassasım bide. kolumu bi yere vursam hemen mosmor olur. ben de son haftalarda kullanırım sanırım kremi.

evet bastırıyorlar tatlım ama merak etme zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta bilgisiz biiri yhapmıyor bu işlemi

beysalım günaydın canımmm

günaydın bebeğimm canını sevdiğim kim üzdü seni de keyifsizsinn

nehir ismi de çok güzel " sare nehir" koysanız olmaz mı bebeğimmm

sare nehir de uymamış :) öyle diyo.
bi seni üzdüğüme üzüldüm, bi de gece saçmasapan ruyalar gördüm

günaydın canım. benim de karnıma çok bastırmıştı doktor, çok acımıştı gerçekten. doktor kendini rahat bırak dedi yani düşün... o kadar sıktım kendimi ağrıdan... bi kaç gün bebeğin hareketlerinde ciddi azalma oldu. sonra normale döndü... merak etme hiç bişi olmaz.

günaydın cnaım hoşgeldin

evet bastırıyorlar tatlım ama merak etme zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta bilgisiz biiri yhapmıyor bu işlemi

bebeğim çok hareketliydi öncesinde, her ultasondan sonra böyle oluyor bir süre sanki...korktu mu bana mı küstü bilmiyorum saçmalıyor muyum ne kızlar....hamilelik hormonlarım iş başında sanırım :)

bebeğim çok hareketliydi öncesinde, her ultasondan sonra böyle oluyor bir süre sanki...korktu mu bana mı küstü bilmiyorum saçmalıyor muyum ne kızlar....hamilelik hormonlarım iş başında sanırım :)

doğru teşhis güzelim hamilelik hormonları iş başında

çok teşekkürler canım, içimi çok rahatlattınız gerçekten...iyi ki varsınız

DOST ACI SÖYLER bitanem neden üzesinnn iyiki dedinnnn canikom benimmmmm

bende dün gece kötü rüyalar gördümmmm bebeklerimizi Allah korusun acılarını göstermesin Rabbil aleminnnnn

GÜNAYDIN KUZUCUM...nehir ismide çok güzel...eminim eşinle ortak bi noktada buluşacaksınız..kıyamaz eniştemizzz esrasınaaa

ucundan başlayıncaa gerisi geliyor canım yaa...hallettik hamdolsun..içimede sindi...Rabbim güzel günlerde kullanmayıda nasip eder inşallahh

evet bu yazıyı bende bi yer forumda bulmuştum..burdan esinlendim zaten küçük şeffaf poşetlere koyup üstüne ne olduklarını yazmayı...hastanenin yeni doğan servisine arayıp sormam lazımm doğumhaneye gitmesi gereken şeyler nedir diyee

günaydınnn annelerrr
zaman yaklaşıyor sizin için daha da yakın gibi görünüyor :)
uyku seti alan var mı içinizde? aldıysanız ya da alacaksanız tavsiye ettiğiniz bir mağaza ya da marka var mıdır?

Benim yeğenlerden kalma 2 tane varmış o yüzden almıyacağım kuzucm

DOST ACI SÖYLER bitanem neden üzesinnn iyiki dedinnnn canikom benimmmmm

bende dün gece kötü rüyalar gördümmmm bebeklerimizi Allah korusun acılarını göstermesin Rabbil aleminnnnn

amin canımm...

canım eşim hiç bişi demiyo. sare olmasın demiyo zaten sağolsun ama ben istiyorum ki onunda çok beğeneceği bi isim olsun. evdekiler de yeni isim arıyolar hep :) demek ki beğenmediler :)

ben de bi dahaki hastaneye gittiğimde sorayım gerçekten. doğumhaneye havlu ilk kıyafetler bebek bezi isterler heralde. başka bişeye gerek olur mu? :44:

günaydın canım. ben uyku seti almadım. iki tane nevresim takımı var.yorganı var. bi de yün battaniyesi olucak. yeter heralde.
soleyin uyku setlerini çok beğenmiştim ben.

esracım günaydın

dün yazmıştın göbekte bebek resimli ya da yazılı hamile t shirtü görerek ya da deneyerek alabileceğim markaları yazmıştın bi daha yazar mısın sayfaları bulamadımmmmmm

günaydın canımmm

ben dha hiç bişi almadımm bunları

hayatbanaguzel, esra, lavinya ve annesininbirtanesiii alışveriş canavarları yanıtlasınnn

günaydın canım. ben mobilyalarını aldığım yere ısmarladım.dün aradılar arifeden bir gün önce teslim edicez diye ama ben bugün arayıp bayramdan sonra getirin demeyi düşünüyorum daha iyi olcak bizim için.taçın ürünlerine bakabilirsin belki.

bu arada troid testimi tekrarlatmıştım sonuçlar çok iyi çıktı.2 hafta sonra tekrar bakılcak

günaydın canımmm

ohh şükürr geçmiş olsun canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…