esracım günaydın
dün yazmıştın göbekte bebek resimli ya da yazılı hamile t shirtü görerek ya da deneyerek alabileceğim markaları yazmıştın bi daha yazar mısın sayfaları bulamadımmmmmm
günaydın canımmm
ben dha hiç bişi almadımm bunları
hayatbanaguzel, esra, lavinya ve annesininbirtanesiii alışveriş canavarları yanıtlasınnn
bebeğim çok hareketliydi öncesinde, her ultasondan sonra böyle oluyor bir süre sanki...korktu mu bana mı küstü bilmiyorumsaçmalıyor muyum ne kızlar....hamilelik hormonlarım iş başında sanırım :)
satınalmadaki kadını boğmamak içinn kendmi sandelyeme zincirledimmmmm çok uyuz oluyorum bu kadınaaaaaa
kadını arayıppp müzik dinleticemmmm
bir taş attım pencereyeeeeeee tıhhhhhhhhh dedi anası çıktı kızım evde yohhhhhh dedii vayv vayyyyyyyyy
kadın klasik türk sanat müziği dinlerde
kızlar arkadasımla konustum 1 ay önce doğum yaptı.mecbur sezeryan olmus 80 kg hamıle kalmıs 116 kg doğuma gırmıs doğumda 10 kılosu gıtmıs sonrakı haftada da 4 kılosu gıtmıs aysunun ılgı alanı:))
trabzonda 550 tlye spınal olmus bu arada spınal anestezının de epidural anestezının de sadece belden asagıyı uyusturdugunu ögrendım:)) ben bırını tumden uyutuyolar bırını yarım uyusturuyolar zannedıyodum cahıllık basa bela spınal 1 kere yapılıyomus belden ve daha ucuzmus epidural de ıgne duruyomus ara ara yenıden ılaç verıyolarmıs
göğüs ucu ıcınse sımdıden kullanmaya basla kremlerını dedı cunku cok acıyormus ılk haftalarda doğum acısı v.s onun yanında hafıf kalıyormus garmaftan dıe tamamen bıtkısel bı urun varmıs 30 tl onu önerdı onu alamazsan tahin yagı kullan ama sımdıden basla gögus ucu ıcın de dedı
son havadısler bukadar
4400 gram kızı olmus adını alara koymus
canlarım benim güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız dua edin öpüyorum hepinizi kocaman
2011kasım annesım ınsallah yıne kasım annesı olacagım tecrubeye sabıttır 30 haftanızda lansıon gögus kremını kullanmaya mutlaka baslayın yıkamaya gerek kalmadan bebegınızı emzırebılırsınız hıc meme ucu sorunu yasamadım krem sayesınde
günaydınn hemşom...bizde kahvaltımızı yaptık kızımlaa..sütümüzü içicezz birazdann....
hatunlarr cümleten günaydın...dünkü havadisleri aktarayım sizlere...iş çıkışı eşim aldı beni duvar kagıdı bakmaya gittik...kafamda bişeyler şekillendi...çok pahalı olanlardan değilde uygun yollu bişeyler yaptırcazz sanırım...babasının kafasınaa duvar kagıdı daha çok yattı...çok güzel kombiler var...3 tarafı düz şeker pembesi, bi duvarıda kelebekli, kalpli kombin yaptırcaz gibi gözüküyor...
bebek arabamızıda hallettik...
işte bundan aldık...
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
kraft twist alacaktık ama bebek magazası sahibi olan arkadaşımız bizi buna ikna etti... kraftın yan ürünüymüş zaten...aynı firmanın ürünüü...aksamı herşeyi aynı...kraft twistin adı var dedi...hemde süper indirim yapmışlar bu üründe bizde yararlandık...denedim sürdüm...açtık kapattım gayet kullanışlı geldi bana...umarım pişman olmam...
babaannemizin yıkadıgı ütülediği çeyizlerimiz evimize geldi...orta boy bi valiz alıp yerleştircem yavaş yavaş eşyalarımızı...sizce kendi kullanacagım şeylerler bebeğiminkileri aynı valizemi koyayım? ayrımı?:44:
doğumhaneye ilk neler gidiyor bebek için? hastaneyemi sormam lazım acaba?:44:
Güzel annecikler ve sevgili bebekleriii günaydınlllaaarrrrrrrr
nasılsınız bakalım bugünnnnncumaya kaldı 2
kızımlaa kahvaltı yapıp gelicezzz
Tatlımm günaydınngünaydın canım.. ben bugün keyifsizim nedense....
eşim yeni bir isim bulmuş. "nehir". çok beğendim ama dini bir isim istiyorum ben. "sare" ismini de pek istemiyo ki yeni isim arayışlarına giriyo. onunda beğeneceği isim bulmam lazım
günaydın hilalimm... maşallah baya bişeyi hallettin senaz bişi kaldı heralde...
doğum çantası için şu yazıdan yararlanabilirsin. bana çok mantıklı geldi. tüm eşyaları gruplandırmış doğumhaneye gidecekler falan diye yazmış üzerine : TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): HASTANE CANTASI ! doğumhaneye neler gidecek tam bilmiyorum. hastaneye de sormak lazım.
günaydın canım. ben mobilyalarını aldığım yere ısmarladım.dün aradılar arifeden bir gün önce teslim edicez diye ama ben bugün arayıp bayramdan sonra getirin demeyi düşünüyorum daha iyi olcak bizim için.taçın ürünlerine bakabilirsin belki.
bu arada troid testimi tekrarlatmıştım sonuçlar çok iyi çıktı.2 hafta sonra tekrar bakılcak
günaydınn hemşom...bizde kahvaltımızı yaptık kızımlaa..sütümüzü içicezz birazdann....
hatunlarr cümleten günaydın...dünkü havadisleri aktarayım sizlere...iş çıkışı eşim aldı beni duvar kagıdı bakmaya gittik...kafamda bişeyler şekillendi...çok pahalı olanlardan değilde uygun yollu bişeyler yaptırcazz sanırım...babasının kafasınaa duvar kagıdı daha çok yattı...çok güzel kombiler var...3 tarafı düz şeker pembesi, bi duvarıda kelebekli, kalpli kombin yaptırcaz gibi gözüküyor...
işte bundan aldık...
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
kraft twist alacaktık ama bebek magazası sahibi olan arkadaşımız bizi buna ikna etti... kraftın yan ürünüymüş zaten...aynı firmanın ürünüü...aksamı herşeyi aynı...kraft twistin adı var dedi...hemde süper indirim yapmışlar bu üründe bizde yararlandık...denedim sürdüm...açtık kapattım gayet kullanışlı geldi bana...umarım pişman olmam...
babaannemizin yıkadıgı ütülediği çeyizlerimiz evimize geldi...orta boy bi valiz alıp yerleştircem yavaş yavaş eşyalarımızı...sizce kendi kullanacagım şeylerler bebeğiminkileri aynı valizemi koyayım? ayrımı?:44:
günaydın canım.. ben bugün keyifsizim nedense....
eşim yeni bir isim bulmuş. "nehir". çok beğendim ama dini bir isim istiyorum ben. "sare" ismini de pek istemiyo ki yeni isim arayışlarına giriyo. onunda beğeneceği isim bulmam lazım
günaydın hilalimm... maşallah baya bişeyi hallettin senaz bişi kaldı heralde...
doğum çantası için şu yazıdan yararlanabilirsin. bana çok mantıklı geldi. tüm eşyaları gruplandırmış doğumhaneye gidecekler falan diye yazmış üzerine : TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): HASTANE CANTASI ! doğumhaneye neler gidecek tam bilmiyorum. hastaneye de sormak lazım.
günaydın beysalım canımmmmmaminnn teyzesiii hepimiizn yavrusunu inşallah...bende küçük şeffaf poşetlere koydum...üzerlerine yazıcam " doğumhaneye gidecek olan" falan diye...
bende bi valizle gideyim o zaman...
doğum esnasında nelere ihtiyaç oluyor acaba? hiç duydunuzmu çevrenizdekilerden?
inşallahh teyzesii duvar kağıtlarımız falan bi bitsin hemen foto yolluycam sizee
bebek arabasına böylece hallettik...tıpış tıpış diye bebek magazası var..eşimin çok yakın arkadaşı...ondan bire bir duyunca peki dedim (eee bide satıcı olarak pahalı olan övmedi, tarafsız konuştu)
twist 799 tl satış fıyatı minimum 700 olur dedi..baby maxde indirim yapmışlar...569dan 399'a düşmüş 350'ye aldık...yarı yarıyaa oluncaa benimde kafama yattı...bebeğimin başka ihtiyaçlarını alıcam inşallahh
işte bundan aldık...
günaydın fıstığım afiyet olsuun cuma ne var kuzum gün sayıyorsun
hayırlı olsun arabanız ve çeyizleriniz bitanem rabim sağlıkla kullanmayı nasip etsin ben bebeğimle aynı bavula koymayı düşünüyorum eşyaları ama onunkileri ayrı bir küçük hurç içine yerleştirecem açılıp kapandıkça kirlenmesin diye ayrıyetten bir poşette doğum esnasında isteyecekleri eşyalarını koyacam o anda onunla uğraşılmasın diye
günaydın beysalımmmmtatil var şekercimmm
nasılsınız annesiiii
yaaa gülmeyiin bana ama utanıyorum size bişi sorucam
ben dün kayısı çok yedimmm ama lavaboya cıkamadım sabah uyandıgımda şortumaa afedersiniz yeşilimsii su vardı ıslatmış bayaa :18: yaa emin olamadım bu amnios sıvısı değildir dimiiii :18:
günaydın kızlar...2 gündür kafama çok takılan bir konu var.pazartesi ayrıntılı ultrasona girdim.dr bir sorun olmadığını söyledi ancak ultason sırasında karnıma çok fazla bastırdı canım yandı.bebeğimin hareketlerinde o günden beri belirgin bi azalma var.ona bir zarar geldi mi diye düşünüyorum sürekli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,bana yardımcı olursanız çok sevinirim
off yaaaa iğrençççç. milletin derdine bak. kimi kandırıyosun... kız değilim de, şöyle böyle nedenlerim vardı de. nasıl vericekler bunun hesabını.
maşallah canım. çok kilolu doğmuş bebeği. 3 aylık bebek gibidir o şimdi
çok kilo alanlarda kilolar çabuk gidiyo sanırım.
çok korkarım ben yaa. ben çok hassasım bide. kolumu bi yere vursam hemen mosmor olur. ben de son haftalarda kullanırım sanırım kremi.
günaydınnn annelerrr
zaman yaklaşıyor sizin için daha da yakın gibi görünüyor :)
uyku seti alan var mı içinizde? aldıysanız ya da alacaksanız tavsiye ettiğiniz bir mağaza ya da marka var mıdır?
Kilo topiğine 28+0 damı yazıcam şimdi ben 7 ay için kuzular
canım lcw, liva, gebbe, ebruli aklıma gelenler...
ahh o tişörtlerden bi tane er-ca hediye göndermişti, bi iki kere giydim sadece. babamın yanında giymeye çekiniyorum
bi dahaki bebekte çıkarmıcam üzerimden o tişörtleri
günaydınnn renklii böcüklerrrrr
biz dün gece uyuyamadık yine, kayınvalidemler bizim mutfakta sahur yaptılar, saatler ne bulaşığı bitti, ne takırtısıısinirime ağladım uyuyamıyorum diye, en sonunda kalktım mutfak kapısına doğru yürüdüm kapıyı kapatabilirmiyizzzzz yine uyuyamıyorum dedim, sadece kayınvalidem vardı tmm tmm dedi, inş. alnmamıştır :26:
sabah kalktım sol göğsümün altında baskı var kızlar benim pipiloşun eli ayağı kafasını oraya yaslamış olabilir mi ? :26: endişelenmelimiyim ?
günaydın canımmmmmmafiyetler olsunnnnnnnnn
günaydınn bebişimm duvar kağıdına karar verdiniz mi oh ne güzell, genelde kullanımı zor diye vazgeçiyor siz karar verdiniz sanırım görsel olarak çok güzel oluyoo, çok beğeniyorum bende, bu arada arabanızı çok beğendimm, güle güle kullansn bıdışşşş
çanta ile ilgili paylaşımları bende bekliyorum hemşirelerede sormak lazım hastanenin
günaydın balımmmm
esracım açık olmak gerekirse sera bana çok tersti ha alışılabilir tabikiiiiiama ben nehir ismini çok severimmm kocanı tebrik ederim fevkalede isim bulmuş benim çok sevdiğim isimlerden,
canım 350 ye mi aldınız ? çok iyi almışsınız kuzum katlanması nasıl çok yer kaplıyor mu ? bu mağazanın net adresi var mı ? taşıma koltuğu ile birlikte mi 350 birde hangi rengi aldınçok sordummmmmmm demi
günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
ben dün akşam full dinlendim bugün daha iyiyim. şekerim hayli düşük çıkıyor, düşük olması sorun olur mu diye düşünmeye başladım
annesininbirtanesi canım mutlaka güzel seçimler yapmışsınızdır, arabada çok güzel, güle güle kullan inşallah.
aysun endişelenme canım, bencede o sıvı cıcırla alakalı olmalı.
merwe arkadaşını tebrik ederim. vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
beysal, esra, tarçın, a_d günaydın arkadaşlar.
ben dün akşam full dinlendim bugün daha iyiyim. şekerim hayli düşük çıkıyor, düşük olması sorun olur mu diye düşünmeye başladım
annesininbirtanesi canım mutlaka güzel seçimler yapmışsınızdır, arabada çok güzel, güle güle kullan inşallah.
Burcum lavinyam hayatım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
günaydınlarrr canlar nasılsınızzzbuaralar hem kafa hem iş yoğunluğundan pek giremiyorum bir selam vereyim dedim bulduğum boşlukta
günaydın canımmm
ben dha hiç bişi almadımm bunları
hayatbanaguzel, esra, lavinya ve annesininbirtanesiii alışveriş canavarları yanıtlasınnn
satınalmacılar böyle mi oluyor neeeşarkıya bayıldımmm balımmmmm
hoşgeldinizz pipiloşşş beyleee
selam canımcım nerdesin sennn kesin horluyorsun bak sesi geliyorrrr
gıcıkkk nedennn beni söyluyorsunnnalıyoruz işte napalımmm ben almıyorum diye sevinmeyim son 3 ayda en az 12 kilo alırsanız görürüm ben sizziiii
canımcımm allah şifa versin yardımcın olsunnnndualarımızdasınnn
ayrıca kilo topiğine yazmışsın utanma canım yaaa boşver bizde böyle olalımmm
canım çok saoll nerelerdesin sen yaaaa30.haftada lansıon kreme baslıcazz anladımm
Burcum lavinyam hayatım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
canım benim gerilmiş yine neyse takma kafana...benimkide ikisinin ortasında sağayakın yatıyor doktor gösterdi korkma:)
Canımm günaydınn :)
Ne güzel hazırlıklarınızın tamamlanmasına az kaldı sizin de, ben daha hiç başlamadım izine çıkmayı bekliyorum bakalımm
Bu arada bebek arabanız çook güzelmiş tatlımm ben de travel set alıcam, babamız önceleri katlanabilir baston alalım diyordu ama benim içime sinmiyordu, bunları görünce değiştirdi fikrini
Bitanemmm günaydınnNasılsınız bakalım kızçenle?
Cırcır mı oldun sen annemmm? Bolbol su iç tatlımm o kadar sıcak ki havalar en ufak bi besin değişikliğinde anında barsaklarımız bozuluyor. Geçmiş olsun çok çokk
Tatlımm günaydınn
Biz keyfini yerine getiririz canımcım, takıl bize unut dertlerini
Prensesine yeni isimler mi aramaya başladın sen bakiimm? Aslında sare benim çok hoşuma gitmişti, hem nehirden de güzel bence ama eşinin içine sinmemiş demek ki. Allahım yavrularımıza en hayırlı isimleri bulmamıza yardımcı olsun inşallah
Bu arada linkini verdiğin blog çok işime yaradı kuzumm,ne zamandır böyle bir şey arıyordum ben de teşekkürlerr
Canımm hadi gözün aydın, Allahım başka hastalık, dert vermesin inşallah
günaydınnn renklii böcüklerrrrr
biz dün gece uyuyamadık yine, kayınvalidemler bizim mutfakta sahur yaptılar, saatler ne bulaşığı bitti, ne takırtısıısinirime ağladım uyuyamıyorum diye, en sonunda kalktım mutfak kapısına doğru yürüdüm kapıyı kapatabilirmiyizzzzz yine uyuyamıyorum dedim, sadece kayınvalidem vardı tmm tmm dedi, inş. alnmamıştır :26:
sabah kalktım sol göğsümün altında baskı var kızlar benim pipiloşun eli ayağı kafasını oraya yaslamış olabilir mi ? :26: endişelenmelimiyim ?
günaydın canımmmmmmafiyetler olsunnnnnnnnn
günaydınn bebişimm duvar kağıdına karar verdiniz mi oh ne güzell, genelde kullanımı zor diye vazgeçiyor siz karar verdiniz sanırım görsel olarak çok güzel oluyoo, çok beğeniyorum bende, bu arada arabanızı çok beğendimm, güle güle kullansn bıdışşşş
çanta ile ilgili paylaşımları bende bekliyorum hemşirelerede sormak lazım hastanenin
günaydın balımmmm
esracım açık olmak gerekirse sera bana çok tersti ha alışılabilir tabikiiiiiama ben nehir ismini çok severimmm kocanı tebrik ederim fevkalede isim bulmuş benim çok sevdiğim isimlerden,
canım 350 ye mi aldınız ? çok iyi almışsınız kuzum katlanması nasıl çok yer kaplıyor mu ? bu mağazanın net adresi var mı ? taşıma koltuğu ile birlikte mi 350 birde hangi rengi aldınçok sordummmmmmm demi
günaydın kuzum afiyet olsun...
günaydın canım bebeğin güle güle kullansın tüm cicilerini...
günaydın kuzuuuuu
ben de incir yiyorum2 gündür rahat ediyorum.. cırcırdan kaynaklıdır kuzum...
günaydın canım aslında bastırmıyorlar ama anlayamadım tatlım, geçmiş olsun...
günaydın canım:)
günaydın canım ben aldım bebeğim mağazasından bebetto marka aldım 189 du %10 nakit indirimiyle aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?