2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esracım günaydın

dün yazmıştın göbekte bebek resimli ya da yazılı hamile t shirtü görerek ya da deneyerek alabileceğim markaları yazmıştın bi daha yazar mısın sayfaları bulamadımmmmmm

canım lcw, liva, gebbe, ebruli aklıma gelenler...

günaydın canımmm

ben dha hiç bişi almadımm bunları

hayatbanaguzel, esra, lavinya ve annesininbirtanesiii alışveriş canavarları yanıtlasınnn

ahh o tişörtlerden bi tane er-ca hediye göndermişti, bi iki kere giydim sadece. babamın yanında giymeye çekiniyorum
bi dahaki bebekte çıkarmıcam üzerimden o tişörtleri

bebeğim çok hareketliydi öncesinde, her ultasondan sonra böyle oluyor bir süre sanki...korktu mu bana mı küstü bilmiyorum saçmalıyor muyum ne kızlar....hamilelik hormonlarım iş başında sanırım :)

Sorma cnm emin ol herkes öyle hatta eşim bana gece biraz fazla mı pimpiriklisin dedi karnımda amuda kalkan çocuk sakinleşti geçendede oldu hatta sertleşme oldu sonra düzeldi ama karında sertleşme toplanma hissi ile uzun süren haraketsizlik erken doğum belirtiside olabliyomuş misafir ağırlamıştım dr çok yorulma ayakta kalma dedi şimdi iyi Allah'ın izni ile bişey olmuyo yani bol bol dinlen :)

satınalmadaki kadını boğmamak içinn kendmi sandelyeme zincirledimmmmm çok uyuz oluyorum bu kadınaaaaaa

kadını arayıppp müzik dinleticemmmm

bir taş attım pencereyeeeeeee tıhhhhhhhhh dedi anası çıktı kızım evde yohhhhhh dedii vayv vayyyyyyyyy

kadın klasik türk sanat müziği dinlerde

satınalmacılar böyle mi oluyor neee şarkıya bayıldımmm balımmmmm

hoşgeldinizz pipiloşşş beyleee

selam canımcım nerdesin sennn kesin horluyorsun bak sesi geliyorrrr

gıcıkkk nedennn beni söyluyorsunnn alıyoruz işte napalımmm ben almıyorum diye sevinmeyim son 3 ayda en az 12 kilo alırsanız görürüm ben sizziiii

canlarım benim güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız dua edin öpüyorum hepinizi kocaman

canımcımm allah şifa versin yardımcın olsunnnn dualarımızdasınnn

ayrıca kilo topiğine yazmışsın utanma canım yaaa boşver bizde böyle olalımmm

canım çok saoll nerelerdesin sen yaaaa 30.haftada lansıon kreme baslıcazz anladımm

Canımm günaydınn :)
Ne güzel hazırlıklarınızın tamamlanmasına az kaldı sizin de, ben daha hiç başlamadım izine çıkmayı bekliyorum bakalımm
Bu arada bebek arabanız çook güzelmiş tatlımm ben de travel set alıcam, babamız önceleri katlanabilir baston alalım diyordu ama benim içime sinmiyordu, bunları görünce değiştirdi fikrini

Güzel annecikler ve sevgili bebekleriii günaydınlllaaarrrrrrrr

nasılsınız bakalım bugünnnnn cumaya kaldı 2

kızımlaa kahvaltı yapıp gelicezzz

Bitanemmm günaydınn Nasılsınız bakalım kızçenle?
Cırcır mı oldun sen annemmm? Bolbol su iç tatlımm o kadar sıcak ki havalar en ufak bi besin değişikliğinde anında barsaklarımız bozuluyor. Geçmiş olsun çok çokk

Tatlımm günaydınn
Biz keyfini yerine getiririz canımcım, takıl bize unut dertlerini
Prensesine yeni isimler mi aramaya başladın sen bakiimm? Aslında sare benim çok hoşuma gitmişti, hem nehirden de güzel bence ama eşinin içine sinmemiş demek ki. Allahım yavrularımıza en hayırlı isimleri bulmamıza yardımcı olsun inşallah
Bu arada linkini verdiğin blog çok işime yaradı kuzumm,ne zamandır böyle bir şey arıyordum ben de teşekkürlerr

Canımm hadi gözün aydın, Allahım başka hastalık, dert vermesin inşallah

günaydınnn renklii böcüklerrrrr

biz dün gece uyuyamadık yine, kayınvalidemler bizim mutfakta sahur yaptılar, saatler ne bulaşığı bitti, ne takırtısıı sinirime ağladım uyuyamıyorum diye, en sonunda kalktım mutfak kapısına doğru yürüdüm kapıyı kapatabilirmiyizzzzz yine uyuyamıyorum dedim, sadece kayınvalidem vardı tmm tmm dedi, inş. alnmamıştır :26:

sabah kalktım sol göğsümün altında baskı var kızlar benim pipiloşun eli ayağı kafasını oraya yaslamış olabilir mi ? :26: endişelenmelimiyim ?

günaydın canımmmmmm afiyetler olsunnnnnnnnn

günaydınn bebişimm duvar kağıdına karar verdiniz mi oh ne güzell, genelde kullanımı zor diye vazgeçiyor siz karar verdiniz sanırım görsel olarak çok güzel oluyoo, çok beğeniyorum bende, bu arada arabanızı çok beğendimm, güle güle kullansn bıdışşşş

çanta ile ilgili paylaşımları bende bekliyorum hemşirelerede sormak lazım hastanenin

günaydın balımmmm

esracım açık olmak gerekirse sera bana çok tersti ha alışılabilir tabikiiiii ama ben nehir ismini çok severimmm kocanı tebrik ederim fevkalede isim bulmuş benim çok sevdiğim isimlerden,

canım 350 ye mi aldınız ? çok iyi almışsınız kuzum katlanması nasıl çok yer kaplıyor mu ? bu mağazanın net adresi var mı ? taşıma koltuğu ile birlikte mi 350 birde hangi rengi aldın çok sordummmmmmm demi

günaydın kuzum afiyet olsun...

günaydın canım bebeğin güle güle kullansın tüm cicilerini...

günaydın kuzuuuuu

ben de incir yiyorum2 gündür rahat ediyorum.. cırcırdan kaynaklıdır kuzum...

günaydın canım aslında bastırmıyorlar ama anlayamadım tatlım, geçmiş olsun...

günaydın canım:)

günaydın canım ben aldım bebeğim mağazasından bebetto marka aldım 189 du %10 nakit indirimiyle aldım:)

günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.

ben dün akşam full dinlendim bugün daha iyiyim. şekerim hayli düşük çıkıyor, düşük olması sorun olur mu diye düşünmeye başladım

annesininbirtanesi canım mutlaka güzel seçimler yapmışsınızdır, arabada çok güzel, güle güle kullan inşallah.

aysun endişelenme canım, bencede o sıvı cıcırla alakalı olmalı.

merwe arkadaşını tebrik ederim. vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.

beysal, esra, tarçın, a_d günaydın arkadaşlar.

neden utanıyorsun canım yaa ben giyiyorum herkesin yanındaa

Kızlar bebişler göbüşünüzün neresinde benimki göbek deliğimin aşagısında kalıyodu millet göğsümü göbeğim tasıyo deyince şaşırıyodum.şimdi az daha yukarda gibi ama ,bir teyzemle konustum haraketlerıne bakarken elini koymuştu kız bu cocuk aşagıda dediydi.Şimdi döndü az daha yukarda. Sizlerde nasıl ?

canım benim gerilmiş yine neyse takma kafana...benimkide ikisinin ortasında sağayakın yatıyor doktor gösterdi korkma:)

canım hoşgeldiniz bıdışlaa

sanırım öyle canım ama çok korktum zaten kötü rüyalar gördüm üstünede onu görunce tırstım bayaaaa:18:

beni unutmuşsun kuzum ama yine de günaydın

Burcum lavinyam hayatım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

günaydın canım hoşbulduk......

günaydın canımmm

ben dha hiç bişi almadımm bunları

hayatbanaguzel, esra, lavinya ve annesininbirtanesiii alışveriş canavarları yanıtlasınnn

ben daha almadım uyku seti ve nevresim bu kaldı eksiğimmmmmm

satınalmacılar gıcıkkkkkkkkkkkk kafadan doksanlar acukk (söz meclisten dışşarı)

hoşbuldukk kuzum pipiloşş bey

bıdış hanım nasıllar

Burcum lavinyam hayatım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

hoşbuldukkkk balımmm

nasılsınızz pipiloş nasıllllllll

canım benim gerilmiş yine neyse takma kafana...benimkide ikisinin ortasında sağayakın yatıyor doktor gösterdi korkma:)

efettt

günaydınn kuzucuğum hoşgeldin bu aradaa, seninki ile benimki oturuyormudur nedir karnımızda bacaklarını çelmişler

tam soldaki göğsümün altında baskıyı hissediyorum inş. önemli bişi değildir

bu arada senin için evdekilerin fotolarını çektim

bana yok mu

günaydın şekercim milanomm saol canımmm geçecek inşAllahh

renkliii böcüklerin ısırsın seniiiii

hay Allahım yaa tam saatini mi bulmuşşş kvalidenler hep sizde mi kalıyorlar canım :26:

günaydın canım saol yaaa bende kayısıyı fazla kaçırdım anlasılan ama çok korktum yaa Allahım koruusn hepimizi erken zamansız zor dogumdann aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…