2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
1 kız + 1 kürtaj (2 aylıkken)
allah gönlüne göre versin canım. pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor canım.belirtileri falan varmı yoksa testlerle falan mı

bana ve eşime genetik testler yapıldı öylelikle anlaşıldı. şimdi hemetalogla beraber kadındoğumcuya gidiyorum ve bazı kan sulandırıcı iğne ve ilaçlar alıyorum. iğnenin dozu ve ilaçlara hemetalog karar veriyor.

burdan tüm pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlara söylüyorum mutlaka hemetaloğa gitmeliler kan testlerini hemetalog yapmalı.

1 kız + 1 kürtaj (2 aylıkken)
allah gönlüne göre versin canım. pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor canım.belirtileri falan varmı yoksa testlerle falan mı

canım bana ve eşime bazı testler yapıldı öyle anladılar pıhtılaşmayı. şimdi hem kadındoğumcuya hemde hemetaloğa gidiyorum. kan sulandırıcı iğne ve ialçlara hemetalog kararveriyor.

buradan pıhtılaşma sorunu olan tüm arkadaşlara söylüyorum mutlaka hemetalogla beraber yürütmeleri lazım ilaçların dozunu 15 günde yapılan testlerle belirleniyor.

saol canım benim bugün daha iyiyim çarşamba günü ince giyinmiştim midemi üşüttüm galiba, gece sıcak tuttum pirinç unu falan yedim bugün şükür iyiyim. sende dikkat et mide bu dönemde üşütmeye gelmiyor, suyu falan soğuk içme. dediğim gibi belki sende üşüttün ondan arttı bulantın dikkat et kendine :)

merhabala herkese.inşallah keyifler yerindedir.kızlar aranızda bel ağrısı olan varmı?benim mide bulantım azaldı iyice ama 2 gündür belim kopuyo resmen.sürekli uzanmak istiyorum.ozaman rahatlıyorum.

merhabala herkese.inşallah keyifler yerindedir.kızlar aranızda bel ağrısı olan varmı?benim mide bulantım azaldı iyice ama 2 gündür belim kopuyo resmen.sürekli uzanmak istiyorum.ozaman rahatlıyorum.

bende de kasık ağrısı oluyor. doktoro sorduğumda ayakta fazla durma oturuken bile ayaklarını uzat demişti. sende fazla yorma kendini ondan olabilir.

canım rahim büuümeye başlıyorya oda bele baskı yapıyor sanırım benimde iki gündür çok ağrıyor belim ayakta zor duruyorum bazen

canım rahim büuümeye başlıyorya oda bele baskı yapıyor sanırım benimde iki gündür çok ağrıyor belim ayakta zor duruyorum bazen

aynen ya hele dün yemek yaparken ağlamak geldi içimden.okulda bazen yoruluyorum ondardır belki.10 dk ayakta kalsam belim deli gibi ağrıyor.

hımmm cinsiyet tartışmalaı olmuş:))) tabi hepimize allahım sağlıklı bebekler versin Rabbim şuan okunan ezan hürmetine..ama sorsalar kızım olsun isterdim.ikinciyide düşünmüyorum.kız çocuğu anneye arkadaş gibi.hayılısı inş

hangi sitede yazıyo nasıl anlaşıldığı. biraz daha bilgilendirirmisin?

tırnak ısaretlı baslıgın son sayfası...ben bulamadım nerde:44::44::44:

nerde açıkladın canım...ben de bakayım

kusura bakmayın kızlar daha şimdi cevap yazıyorum ama hayat bana güzel açıklamış yerini fakat oradaki ilk bilgilier tam doğru değil son sayfalarında benim yazdığım cevaba bakın çünkü karından bakılınca farklı vajinal ultrasonda farklı sonuçlar çıkıyor. bizzat yabancı sitenin kendisinden alıntı yaptım. benimki karından ultrason ve şuan sağda gözüküyor. ters çeviricez sonucu eğer abdominal ultrasonsa. yani o zaman sağda gözüken solda oluyor. tabi en önemlisi sağlıklı bir şekilde almamız kucağımıza. Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir kızlar

böyle bir konu başlığı topik buldum ilgimi çekti acep gerçek mi diye düşünmeden edemedim :) ilk bebişim olcak kız erkek ayırmıyorum bende. :26:

evet canım bende gördüm karından çekilen ultrasona göre bu değil mi ?

birde bioritm hesaplamasından bakıyorlar o nasıl acaba?
benım cın takvımı kız
rus takvımı kız
sol kasıgımda daha cok agrı hıssedıorum
hıc ruyamda gormedım
ıcıme oglen doguyor
kız ısmı buldum erkek bulamadım
esım kız ıstıyor
kafam corba oluyor

Çok sevindim iyi olmanıza canım benim..Çok şükür bizde iyiyiz..Bakalım ne zaman gösterecekler kendilerini miniklerimiz..10 Nisan da muayeneye gideceğim,belki bi tahminde bulunur dr um...Gerçi hiç farketmez ama deli gibi bi merak var bizde şu an...Çin takvimi de Rus takvimi de erkek dedi,rüyamda da erkek gördüm ve de sevdim çok tombişti yaaaa :)))

Ama hayırlısı neyse o olsun hiç farketmez..

Ama en çok düşündüren şu ikili test,ense kalınlığı vs.dua edelim de arkadaşlar onlar da temiz çıksın inşallahhh...:26:

Son düzenleme:

valla benin çin takvimi erkek diyo
rus ta erkek diyo
içimm kız istiyoo,hatta dün gece rüyamda kız doğurdumm
etrafımdakiler erkek diyoo
kız ismi hazır benimde erkek ismi yakıştıramıyom bile :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…