1 kız + 1 kürtaj (2 aylıkken)
allah gönlüne göre versin canım. pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor canım.belirtileri falan varmı yoksa testlerle falan mı
1 kız + 1 kürtaj (2 aylıkken)
allah gönlüne göre versin canım. pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor canım.belirtileri falan varmı yoksa testlerle falan mı
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de , ben belki de ilk bebğim olacağı için cinsiyeti önemsemiyorum.:) Tek isteğim cinsiyeti ne olursa olsun ama belli olsun ki cici almaya başlayayyım kuzuma:) Zaten bazı doktorlar ikili test sırasında tahmin ediyormuş e şurda bir kaç hafta kaldı, bekleyelim derim. Bu arada nasılsın dün biraz rahatsızdın ?, benim buğün normalde çok olmayan iğde bulantım arttı, anlayamadım nedenini.
merhabala herkese.inşallah keyifler yerindedir.kızlar aranızda bel ağrısı olan varmı?benim mide bulantım azaldı iyice ama 2 gündür belim kopuyo resmen.sürekli uzanmak istiyorum.ozaman rahatlıyorum.
merhabala herkese.inşallah keyifler yerindedir.kızlar aranızda bel ağrısı olan varmı?benim mide bulantım azaldı iyice ama 2 gündür belim kopuyo resmen.sürekli uzanmak istiyorum.ozaman rahatlıyorum.
canım rahim büuümeye başlıyorya oda bele baskı yapıyor sanırım benimde iki gündür çok ağrıyor belim ayakta zor duruyorum bazen
bende de kasık ağrısı oluyor. doktoro sorduğumda ayakta fazla durma oturuken bile ayaklarını uzat demişti. sende fazla yorma kendini ondan olabilir.
canım rahim büuümeye başlıyorya oda bele baskı yapıyor sanırım benimde iki gündür çok ağrıyor belim ayakta zor duruyorum bazen
hangi sitede yazıyo nasıl anlaşıldığı. biraz daha bilgilendirirmisin?
tırnak ısaretlı baslıgın son sayfası...ben bulamadım nerde:44::44::44:
bende duydum onu kadınlar kulubünde böyle bir konu açılmış zaten http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...esedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-5.html
konuun giriş sayfasında ;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
bazı kişilerin dedigine görede kese fasulye şeklindeyse bebek erkek,yuvarlaksa kız diyorlarrr
benim aldığım ultrasonda hep yuvarlak bakalım kız mı olcak erkek mi
nerde açıkladın canım...ben de bakayım
hımmm cinsiyet tartışmalaı olmuş:))) tabi hepimize allahım sağlıklı bebekler versin Rabbim şuan okunan ezan hürmetine..ama sorsalar kızım olsun isterdim.ikinciyide düşünmüyorum.kız çocuğu anneye arkadaş gibi.hayılısı inş
kusura bakmayın kızlar daha şimdi cevap yazıyorum ama hayat bana güzel açıklamış yerini fakat oradaki ilk bilgilier tam doğru değil son sayfalarında benim yazdığım cevaba bakın çünkü karından bakılınca farklı vajinal ultrasonda farklı sonuçlar çıkıyor. bizzat yabancı sitenin kendisinden alıntı yaptım. benimki karından ultrason ve şuan sağda gözüküyor. ters çeviricez sonucu eğer abdominal ultrasonsa. yani o zaman sağda gözüken solda oluyor. tabi en önemlisi sağlıklı bir şekilde almamız kucağımıza. Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir kızlar
kızlarrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmm
bebişim 2 cm olmuştest sonuçlarımız iyi.
oy oy kıyamam maşallah canım size sağlıkla büyüsün inş...
kızlarrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmm
bebişim 2 cm olmuştest sonuçlarımız iyi.
Biz iyiyiz teyzesi siz nasılsınız bakalım
ben bi kaç topicte gördüm 3. ayda öğrenenleri, 11. haftada bile öğrenenler vardı, ama çoğuda erkekti ki erkek daha çabuk belli olurmuş, kızlar nazlıdır saklıyorlarmış kendilerini
birde bioritm hesaplamasından bakıyorlar o nasıl acaba?
benım cın takvımı kız
rus takvımı kız
sol kasıgımda daha cok agrı hıssedıorum
hıc ruyamda gormedım
ıcıme oglen doguyor
kız ısmı buldum erkek bulamadım
esım kız ıstıyor
kafam corba oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?