amannda amann koca adam olmuş kızz senin bebiişş maşallahhh kuzunaaagözün aydın canım...darısı bizim diğer kontrol gününün hemen gelmesinee inşallahh:26: 24 nisanda gidicezz daha çok var yaa
evet canım bende gördüm karından çekilen ultrasona göre bu değil mi ?
ya arkadaşlar bu isim işini ne yapacağız biliyorum çoğu kişi topicte bulduğu isimleri saklayacak ama beğenip de koymayı düşünmediğimiz isimleri söyleyebiliriz mesrla ben başlayım tusem : cenette esen ılık rüzgar -tuğsem:baş tacı-mina : hz muhammed in çıktığı minare ,camın ana maddesi ,bir dağ ismi , ispanyolcada papatya ,almancada aşk anlamına gelmektedir. Ayrıca hira ve hare isimilerini de beğenirim şimdilik bunları koymayı düşünmüyorum kafamda başka isimler var ama erkek ismi bulamadım henüz ama kafama eserse koyabilirim de
sağol canım evet abi oldu artıkinşallah tüm bebişler hemen büyürde kollarını yüzünü güzelce seçmeye başlarız.
Canım banada doktor 24 nisanda gel dedi. 2 li test için. beni bugünlük idare eder bugün gördüklerim, yarın başlarım yine özlemeye
güzel isimler bende beğendim. ben yıllar önce erkek ismi bulmuştum. adım tuğ ile başladığı için oğlum olursa Tuğra vereyim demiştim ama geçen 5 yılda o kadar sıkıldım ki artık Tuğra falan vermeyi düşünmüyorum :))
güzel isimler bende beğendim. ben yıllar önce erkek ismi bulmuştum. adım tuğ ile başladığı için oğlum olursa Tuğra vereyim demiştim ama geçen 5 yılda o kadar sıkıldım ki artık Tuğra falan vermeyi düşünmüyorum :))
bende tuğra ismini çok severim. tuğra'yı sembol olarakta çok beğeniyorum ama oğlum olursa benim isim seçmeme bile gerek yok. dedesinin adı olacak allahın izniyle...aslında dedesinin adı+başka bir isim diyordum ama eşimm kesinliklee razı değilbende çok takılmıyorum şimdilik bu mevzuuyaa
geçenlerde eşimin 95 yaşındaki babaannesini ziyarate gittik kayınvalidem kayınpederim eşim ve ben. babaanne soruyor bana:
babaanne: bebe karnında ne yanında?
ben:bilmiyorum babaanne daha anlaşılmıyor çok küçük.
kayınpederim: (gülerek) sağındaymışş ana, sağındaymış...
babanne: anammmmmm o zaman kesin oğlannn
babanne (kayınvalideme dönerek) : adını ne koyacaklar bebenin?
kayınvalidem: ne koyacaklar anne, kız olursa tabiki benim adım, oğlan olursa dedesinin adı[ tabiii canım onu 9 ay taşıyan ben değilim, ben onun annesi değilim, sen kararını vermişinnn]
ben: derin bi sesslizlikk içindee benim dışımda gelişenn olayları izliyorum...susuyorum...susuyorum...la havle vela kuvvete çekiyorum....
allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat verir bana inşallahh...erkek olursa kayınpederim adını koymak inanın zoruma gitmeyecek, ilk erkek torun olacak, seve seve koyarım...ikinci isim olayınada pek takılmıyorumm dediğim gibi...ama kayınvalidemin adı zaten var kaynımın kızında...ne gerek varsa tekrar tekrar
oyüzden hiç bebek ismi bakmak gelmiyor içimdenn:44:
bende tuğra ismini çok severim. tuğra'yı sembol olarakta çok beğeniyorum ama oğlum olursa benim isim seçmeme bile gerek yok. dedesinin adı olacak allahın izniyle...aslında dedesinin adı+başka bir isim diyordum ama eşimm kesinliklee razı değilbende çok takılmıyorum şimdilik bu mevzuuyaa
geçenlerde eşimin 95 yaşındaki babaannesini ziyarate gittik kayınvalidem kayınpederim eşim ve ben. babaanne soruyor bana:
kayınvalidem: ne koyacaklar anne, kız olursa tabiki benim adım, oğlan olursa dedesinin adı[ tabiii canım onu 9 ay taşıyan ben değilim, ben onun annesi değilim, sen kararını vermişinnn]
ben: derin bi sesslizlikk içindee benim dışımda gelişenn olayları izliyorum...susuyorum...susuyorum...la havle vela kuvvete çekiyorum....
allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat verir bana inşallahh...erkek olursa kayınpederim adını koymak inanın zoruma gitmeyecek, ilk erkek torun olacak, seve seve koyarım...ikinci isim olayınada pek takılmıyorumm dediğim gibi...ama kayınvalidemin adı zaten var kaynımın kızında...ne gerek varsa tekrar tekrar
kızlarrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmm
bebişim 2 cm olmuştest sonuçlarımız iyi.
birde bioritm hesaplamasından bakıyorlar o nasıl acaba?
benım cın takvımı kız
rus takvımı kız
sol kasıgımda daha cok agrı hıssedıorum
hıc ruyamda gormedım
ıcıme oglen doguyor
kız ısmı buldum erkek bulamadım
esım kız ıstıyor
kafam corba oluyor
valla benin çin takvimi erkek diyo
rus ta erkek diyo
içimm kız istiyoo,hatta dün gece rüyamda kız doğurdumm
etrafımdakiler erkek diyoo
kız ismi hazır benimde erkek ismi yakıştıramıyom bile :))))
mrb kızlar nasılsınız.. oğlumun ismi buğrahan ona uygun olarak oğluşumuz olursa yağızhan kızımız olursa buğlem düşünüyoruz ama bellide olmaz... önce hayırlı sağlıklı olsun önemli olan o sağlıkla alalımda kucağımıza..
Benim babam da şakayla karışık dedesinin ismi olur diyo ben de diyorum ki sen bizim isimlerimizi koyarken hangi büyüğünün ismini koydun diyorum gülüyor yani karışma hakkından men ettim onu :)
Canım niye susuyorsun ki,o senin bebeğin güle oynaya ismini de eşinle birlikte karar vermen gerekir.Nedir bu kayınvalidelerdeki özgüven anlamış değilim yani..Bi isim atsaydın ortaya öylesine...
Bu arada benim minik te sağ tarafta...
haklısın canım. benimde ilk bebeğim hiç önemli değil cinsiyeti. sağlıklı eli ayağı düzgün olsun, aklıbaşı yerinde olsun rabbimden başka birşey istemiyorum. bugün 7+1 deyiz doktora gidicez kalp atışlarını daha evvel görmüştüm. şimdi neyi kontrol edicek merakediyorum.
cnmmm bende bugün kontrole gittimm 2 gr olmuş bebem 20 mm 2 cm mi ıoluyoo yaasenle günlerimiz aynı bu arada banada doktor 1 ay sonra gel dedi 2 li test için bugün 5 tüp kan verdim tahlil bakcak
ay ne güzel büyümüş kocaman olmuşş gıı
ay ne güzel büyümüş kocaman olmuşş gıı
bence senin kız olcak gibi geld, banakendikimi hiç bilmiyorum tahmin edemiyorum
bu rus takvimi nasıl bişey bana baksın biri :26: o bioritm hesaplamayı da bilmiyorum
karından mı duydunuz canım.ben vajinadan istemiyorumda
Kızlar 6.7.8. haftalardaki ultrasondaki "bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini" yapıyorlar. amerikalıların sitesinde okudum bir bilim adamının tezi ve %97 tutuyor yazıyor. bu konunun detaylarını tırnak işaretli başlığın son sayfasında açıkladım. özellikle 2. hamileliği olanlar ilk bebekleri için bakabilir mi gerçekten doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?