2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amannda amann koca adam olmuş kızz senin bebiişş maşallahhh kuzunaaa gözün aydın canım...darısı bizim diğer kontrol gününün hemen gelmesinee inşallahh:26: 24 nisanda gidicezz daha çok var yaa

sağol canım evet abi oldu artık inşallah tüm bebişler hemen büyürde kollarını yüzünü güzelce seçmeye başlarız.

Canım banada doktor 24 nisanda gel dedi. 2 li test için. beni bugünlük idare eder bugün gördüklerim, yarın başlarım yine özlemeye

ya arkadaşlar bu isim işini ne yapacağız biliyorum çoğu kişi topicte bulduğu isimleri saklayacak ama beğenip de koymayı düşünmediğimiz isimleri söyleyebiliriz mesrla ben başlayım tusem : cenette esen ılık rüzgar -tuğsem:baş tacı-mina : hz muhammed in çıktığı minare ,camın ana maddesi ,bir dağ ismi , ispanyolcada papatya ,almancada aşk anlamına gelmektedir. Ayrıca hira ve hare isimilerini de beğenirim şimdilik bunları koymayı düşünmüyorum kafamda başka isimler var ama erkek ismi bulamadım henüz ama kafama eserse koyabilirim de

Son düzenleme:

güzel isimler bende beğendim. ben yıllar önce erkek ismi bulmuştum. adım tuğ ile başladığı için oğlum olursa Tuğra vereyim demiştim ama geçen 5 yılda o kadar sıkıldım ki artık Tuğra falan vermeyi düşünmüyorum :))

cnmmm bende bugün kontrole gittimm 2 gr olmuş bebem 20 mm 2 cm mi ıoluyoo yaa senle günlerimiz aynı bu arada banada doktor 1 ay sonra gel dedi 2 li test için bugün 5 tüp kan verdim tahlil bakcak

benim eşimde ile kız olsun die tabbi eli ayagı düzgün saglıklı olsunda ne olursa olsun dioo ama kız çocugunu biz daha çok istiyok nazlım oluyo çünküü

bende tuğra ismini çok severim. tuğra'yı sembol olarakta çok beğeniyorum ama oğlum olursa benim isim seçmeme bile gerek yok. dedesinin adı olacak allahın izniyle...aslında dedesinin adı+başka bir isim diyordum ama eşimm kesinliklee razı değil bende çok takılmıyorum şimdilik bu mevzuuyaa

geçenlerde eşimin 95 yaşındaki babaannesini ziyarate gittik kayınvalidem kayınpederim eşim ve ben. babaanne soruyor bana:

babaanne: bebe karnında ne yanında?
ben:bilmiyorum babaanne daha anlaşılmıyor çok küçük.
kayınpederim: (gülerek) sağındaymışş ana, sağındaymış...
babanne: anammmmmm o zaman kesin oğlannn
babanne (kayınvalideme dönerek) : adını ne koyacaklar bebenin?
kayınvalidem: ne koyacaklar anne, kız olursa tabiki benim adım, oğlan olursa dedesinin adı [ tabiii canım onu 9 ay taşıyan ben değilim, ben onun annesi değilim, sen kararını vermişinnn]
ben: derin bi sesslizlikk içindee benim dışımda gelişenn olayları izliyorum...susuyorum...susuyorum...la havle vela kuvvete çekiyorum....

allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat verir bana inşallahh...erkek olursa kayınpederim adını koymak inanın zoruma gitmeyecek, ilk erkek torun olacak, seve seve koyarım...ikinci isim olayınada pek takılmıyorumm dediğim gibi...ama kayınvalidemin adı zaten var kaynımın kızında...ne gerek varsa tekrar tekrar

oyüzden hiç bebek ismi bakmak gelmiyor içimdenn:44:

Unutmuşum bir de mirza var anlamı ünlü saygı duyulan kişi asker ve kuzey kutbunun diğer adı bu arada beğendiğine sevindim ben farklı şeyler paylaşmak istiyorum yoksa mert efe yiğit zeynep duru ecrin beren isimlerini herkes düşünür. Böyle aklınızın bir kenarında ama koymayı düşünmediğiniz isimler varsa paylaşalım boşa gitmesin :)) sen koymazsın ben koyarım belki kim bilir

mrb kızlar nasılsınız.. oğlumun ismi buğrahan ona uygun olarak oğluşumuz olursa yağızhan kızımız olursa buğlem düşünüyoruz ama bellide olmaz... önce hayırlı sağlıklı olsun önemli olan o sağlıkla alalımda kucağımıza..

Benim babam da şakayla karışık dedesinin ismi olur diyo ben de diyorum ki sen bizim isimlerimizi koyarken hangi büyüğünün ismini koydun diyorum gülüyor yani karışma hakkından men ettim onu :)

Canım niye susuyorsun ki,o senin bebeğin güle oynaya ismini de eşinle birlikte karar vermen gerekir.Nedir bu kayınvalidelerdeki özgüven anlamış değilim yani..Bi isim atsaydın ortaya öylesine...

Bu arada benim minik te sağ tarafta...

kızlarrrrrrrr doktordan geliyorummmmmmmm

bebişim 2 cm olmuş test sonuçlarımız iyi.

ay ne güzel büyümüş kocaman olmuşş gıı

bence senin kız olcak gibi geld, bana kendikimi hiç bilmiyorum tahmin edemiyorum

valla benin çin takvimi erkek diyo
rus ta erkek diyo
içimm kız istiyoo,hatta dün gece rüyamda kız doğurdumm
etrafımdakiler erkek diyoo
kız ismi hazır benimde erkek ismi yakıştıramıyom bile :))))

bu rus takvimi nasıl bişey bana baksın biri :26: o bioritm hesaplamayı da bilmiyorum

Benim adımla eşimin adının karması bugra oluyor ama anlamı iki hörgüçlü deve demekmiş hem istiyorum hem istemiyorum bildiğin başka anlamı var mı?

Benim babam da şakayla karışık dedesinin ismi olur diyo ben de diyorum ki sen bizim isimlerimizi koyarken hangi büyüğünün ismini koydun diyorum gülüyor yani karışma hakkından men ettim onu :)

insanlar kendi yaşadıklarını kolay unutuyorlar kuzum yaa, benim kayınvalimde görümcemin adını başka bişey koymuş, kayınımın adını istediğini koymuş.bi tek eşimde dedesinin adı+ ek isim koymuşlar...ve herkes eşimi 2. ismiyle bilir..

bizi bize bıraksalarr vercezde tatlım yaa...bi de benim eşimm bazenn inatçıdır, damarına basmamak gerekir...suyuna gitmem lazım...şimdi desemki annen böylee diyor, o ne karışıyor, isim hakkı bizim hakkımız...sırf inadından anasından yana olur...kız olursa annemin adı olacak der çıkarr

bekliyorum bende şimdilik. hele bi cinsiyeti belli olsun bakalımdaa...hissediyormusun cidden? benimde en baştan beri sağ kasığım ağrıyor ama hepsi o. nasıl bi hissiyat? sağda olduğunu nerden anladın?

Merhaba canım doktor benide kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra çağırmıştı. Kalp atış hızının belirli bir miktara ulaşması önemliymiş büyüdükçe hızlanıyor. Belki onun için kontrol amaçlı çağırmıştır. Merak etme her şey güzel olacak. Bu arada cinsiyet konusunda ben 2. bebekteki halimizi merak ediyorum şimdi ne olsa başımızın üstünde yeri var:)

Kızlar nutellanın bi zararı var mıdır?

Bugün 1 dilim ekmekle 1 bardak süt içtim o sayede,pek yemem de merak ediyorum...Var mı yiyen?

yaa istediğin ismi koyarsın aaaaaaa, , ailelerin böyle yapmaması lazım bıraksın gençler ne istiyorsa koysun onun ismini koyunca noluyorsa, bizimkiler hiç karışmıyor :)

cnmmm bende bugün kontrole gittimm 2 gr olmuş bebem 20 mm 2 cm mi ıoluyoo yaa senle günlerimiz aynı bu arada banada doktor 1 ay sonra gel dedi 2 li test için bugün 5 tüp kan verdim tahlil bakcak

evet canım seninkiyle aynı. geçen gittiğimde o kadar vermiştim bu defa 1 tüp verdim. tüm testlere bakıyorlar. mikroplara, hastalıklara. inşallah temiz çıkar canım.

ay ne güzel büyümüş kocaman olmuşş gıı

canım sağol darısı başınıza.

kızlar bu arada doğum ücretinide sorduk bugün. epiduralli doğumlar normal yada sezeryan 1370 tl imiş, epiduralsiz 400 küsürmüş. bakalım biraz daha araştırayım bana makul geldi.

bioritmi bende anlamıyorum kuzumda.rus takvimine bakayım.
senin doğum günü?
eşinin doğum günü?
sat?

bunları söyle bakayım

ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???[/QUOTE]

kalp atışını duyarsın karından Allahın izniyle.

karından mı duydunuz canım.ben vajinadan istemiyorumda

en iyisini yapıyorsun. vajinadan şahsen bende istemem eskiden millet 3 ay sorna öğreniyormuş halli habersiz ciddi bir durum olmadığı sürece gereksiz bence.

[mozaikpasta bir de kese şekillerinden bahsetmişsin, yuvarlak, fasülye, bir de elips şeklinde sanırım? her 3 şekil için ne tahmin ediliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…