2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar lavinya ie konuştum döndü bana,

doktordaymış bebek biraz aşşağıydamışş hemen serum takmışlar serumlar bitiyormuş işte, doktor bi daha muayene edecekmiş yorgun gibiydi hali çok uzun konuşmadık, serum biraz rahatlatır onu

canım benim umarım hemen iyileşir anneciğin karnında vaktini tamamlayıp öyle gelir

oldu bi de cuma günü akşam söyleseymiş , delimi ne
boşver uyma şeytana sen.

uymayayımmm

bilerek böyle yapıyorlar haklarını araştırmasınlar diyeee Allahım sen bana yardım et

ay canım o benim yaa bebeğim kıyamam sana Rabbim şifa versinn korusun inşAllah onunda bol bol dinlenmesi gerekiyor ona da mı yol görundu ne

yaaa iştee öylee çıkarız biz bıdışımlaa

inşAlalh canım tek maaşa dusucez Allahım bereketlendirsin rızkımızı ccogaltsın

Hiç korkma canım bende tek maaşa düşücez diye ağlayıp durmuştum işten ayrıldığımda,malum ev kredisi de ödediğimiz için korkmuştum,hiç korkma Allahım rızkını veriyor gerçekten,çok şükür hiç daralmadık şu ana kadar..

canım benim umarım hemen iyileşir anneciğin karnında vaktini tamamlayıp öyle gelir

çok üzüldüm bu gün pek hayırlı haber almıyorum nedense

haticem kankişim inş. bebikin yukarı çıkar yine inş. geçicidirr bu durumm

kızlar doktor muayeneye göre yatış verecekmişş

hamd olsun canımm Rabbim büyük eşimde öyle dedi hamd olsunn paramız var sen canını sıkma ben zaten korkmaya baslamıstım artık dedi

canım kocam Rabbim acılaırnı göstermesin

ya inşallah bişi olmaz... Rabbim şifasını versin inşallah. neden serum verdiler ki acaba. yorgun mu düştü

sen sabah erkenden git sgk ya. habersiz bırakma bizi...

hadi yaa... acaba suyu mu geldi ki sabah? bişey mi oldu. bi ara burdaydı çünkü sonra bi anda kayboldu.

ya inşallah bişi olmaz... Rabbim şifasını versin inşallah. neden serum verdiler ki acaba. yorgun mu düştü

serum'u doğum riskine karşı veriyorlar canım içine ilaç katıp... Ben öyle biliyorumkadının birine öyle yapmışlardı geçen hastanede

öncee evin yakınındaki saglık ocagına gideyim diyorum 8.30 da acılır herhalde

ondan sonra merkeze ineyim sgk ya gideyim umarım buradaki ilçeden olur olmazsaa vay halimee teee bursaya gitmem gerekicekkk

tamam canım haber veririm

dualarınızı eksik etmeyin

hadi yaa... acaba suyu mu geldi ki sabah? bişey mi oldu. bi ara burdaydı çünkü sonra bi anda kayboldu.

Sizden ricam kızlar bugün bana ismen dua etmeniz adım aysun biliyorsunz zaten

hayırlısıylaa hakkım olan parayı alıp kımseyle sorun yaşamadan atlatayım şu 2 günü Allah razı olsunnn
ıns canım dualarımız sneınle

tüh yaa cok üzüldüm ıns cıkar bebıs yukarı neden boyle oldu kı allah yardımcısı olsun :26:

Evet yaa karnımda sertlik var deyip duruyordu,Allahım sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin...

hamd olsun canımm Rabbim büyük eşimde öyle dedi hamd olsunn paramız var sen canını sıkma ben zaten korkmaya baslamıstım artık dedi

canım kocam Rabbim acılaırnı göstermesin
Aminnnn canımm..
Aynen canım,hayırlısı olsun bebişlerimiz de bize rızıklarıyla geleceklerdir zaten ona da inanıyorum.Allah yeter ki sağlık huzur versin gerisi yalan..

serum'u doğum riskine karşı veriyorlar canım içine ilaç katıp... Ben öyle biliyorumkadının birine öyle yapmışlardı geçen hastanede

benim arkadaşımın suyu gelince erken doğum başlangıcı diye serum vermişlerdi canım... bi kaç hafta yatmıştı hastanede.. ay inşallah zamanında gelir yaa.

olur heralde canım. seni ilçe sgk ya yönlendirdi sonuçta dimi, telefonla görüştüğün memur? olmazsa da gidersin merkeze, yapacak bişey yok. vakit kaybetme de...

umarım ilçede hallederim sorunlarımı evet bursadaki rehber memur yonlendirdi

selam kızlar..
sağlıkm oacağına gitim aylık rutin kan idrar kontrolu için..
idrarda eser mıktarda protein çıktı suyu bol içecekmişim...
kan değerlerimde kansızlık sınırın azcık üstünde..

sonra kuaföre gittim..
ordana rkdaşla buluşup sosyal tesislerde sohbet ettik..
ordan eve duşumu aldım yemeğimi yedim koştum yanınıza..
bide wee marka göğüs pedi aldım...eltim onu kullanıyo çok memnun...2 li ayrı poşetlerde taşıması daha steril...

akşamada kankim yemeğe gelecek...
fatih canım
geçmişi kim özetleyeck?

Umarım iyi gelir bugün.. Ama bir kaç gün dinlenmesini isteyecektir doktor.. Ama benim içime doğdu dedim bu kız yok bişey var ters giden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…