kızlar lavinya ie konuştum döndü bana,
doktordaymış bebek biraz aşşağıydamışşhemen serum takmışlar serumlar bitiyormuş işte, doktor bi daha muayene edecekmiş yorgun gibiydi hali çok uzun konuşmadık, serum biraz rahatlatır onu
oldubi de cuma günü akşam söyleseymiş , delimi ne
boşver uyma şeytana sen.
doktordaymış bebek biraz aşşağıydamışşhemen serum takmışlar serumlar bitiyormuş işte, doktor bi daha muayene edecekmiş yorgun gibiydi hali çok uzun konuşmadık, serum biraz rahatlatır onu
yaaa iştee öylee çıkarız biz bıdışımlaa
inşAlalh canım tek maaşa dusucez Allahım bereketlendirsin rızkımızı ccogaltsın
canım benim umarım hemen iyileşir anneciğin karnında vaktini tamamlayıp öyle gelir
uymayayımmm
bilerek böyle yapıyorlar haklarını araştırmasınlar diyeeeAllahım sen bana yardım et
ay canım o benim yaa bebeğim kıyamam sana Rabbim şifa versinn korusun inşAllah onunda bol bol dinlenmesi gerekiyor ona da mı yol görundu ne
Hiç korkma canım bende tek maaşa düşücez diye ağlayıp durmuştum işten ayrıldığımda,malum ev kredisi de ödediğimiz için korkmuştum,hiç korkma Allahım rızkını veriyor gerçekten,çok şükür hiç daralmadık şu ana kadar..
canım benim umarım hemen iyileşir anneciğin karnında vaktini tamamlayıp öyle gelir
uymayayımmm
bilerek böyle yapıyorlar haklarını araştırmasınlar diyeeeAllahım sen bana yardım et
ay canım o benim yaa bebeğim kıyamam sana Rabbim şifa versinn korusun inşAllah onunda bol bol dinlenmesi gerekiyor ona da mı yol görundu ne
çok üzüldüm bu gün pek hayırlı haber almıyorum nedense
haticem kankişim inş. bebikin yukarı çıkar yine inş. geçicidirr bu durumm
kızlar doktor muayeneye göre yatış verecekmişş
ayy allah yardımcısı olsun.. Serum iyi gelir dediğin gibi, sıpalar ya nasıl korkutuyorlar insanı :26::26::2::2:
ya inşallah bişi olmaz... Rabbim şifasını versin inşallah. neden serum verdiler ki acaba. yorgun mu düştü
sen sabah erkenden git sgk ya. habersiz bırakma bizi...
ya inşallah bişi olmaz... Rabbim şifasını versin inşallah. neden serum verdiler ki acaba. yorgun mu düştü
sen sabah erkenden git sgk ya. habersiz bırakma bizi...
ayy allah yardımcısı olsun.. Serum iyi gelir dediğin gibi, sıpalar ya nasıl korkutuyorlar insanı :26::26::2::2:
ıns canım dualarımız sneınleSizden ricam kızlar bugün bana ismen dua etmeniz adım aysun biliyorsunz zaten
hayırlısıylaa hakkım olan parayı alıp kımseyle sorun yaşamadan atlatayım şu 2 günüAllah razı olsunnn
Aminnnn canımm..hamd olsun canımm Rabbim büyük eşimde öyle dedi hamd olsunn paramız var sen canını sıkma ben zaten korkmaya baslamıstım artık dedi
canım kocam Rabbim acılaırnı göstermesin
serum'u doğum riskine karşı veriyorlar canım içine ilaç katıp... Ben öyle biliyorumkadının birine öyle yapmışlardı geçen hastanede
öncee evin yakınındaki saglık ocagına gideyim diyorum 8.30 da acılır herhalde
ondan sonra merkeze ineyim sgk ya gideyim umarım buradaki ilçeden olur olmazsaa vay halimee teee bursaya gitmem gerekicekkk
tamam canım haber veririm
dualarınızı eksik etmeyin
benim arkadaşımın suyu gelince erken doğum başlangıcı diye serum vermişlerdi canım... bi kaç hafta yatmıştı hastanede.. ay inşallah zamanında gelir yaa.
olur heralde canım. seni ilçe sgk ya yönlendirdi sonuçta dimi, telefonla görüştüğün memur? olmazsa da gidersin merkeze, yapacak bişey yok. vakit kaybetme de...
fatih canımsağol canım. nerde oturuyosun sen?? benim oturduğum muhitte çok güzel. başakşehir. belki biliyosundur. o yüzden kaçırmak istemiyorum. gerçi eşim kapora verelim kiseye vermeyin evi demiş, adam da gerek yok, size gösteririm ben ilk demiş sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?