2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hiç etik bir şti değilmiş ittir et bi kapı açılır elbet

iyiyiz canım başımız ağrıyor sadecee sen nasılsın kızçen nasıl sordum ama araya kaynadı

sağol cnm benım kızım cok ıyı maşalla bugun okula gıttı
gecmış olsun cnm baş ağrıda cekılmez sımdı cnm bak 15 dk bol bol su ıc bıraz dah rahatlıyo ınsan

güzel anneler ve bebişleri nasılsınız
okuyorum ama oturupta yazamıyorum işlerim vardı
birde çok halsizim...
oğluşum 2 gün 1-2 tekme hariç hareket etmedi, dün bugün dinlendim yine aynı performansını gösterdi çok şükür... yorgun olmamdan çok etkilendiğini anladım bi kez daha.

aysun canım üzüldüm iş durumuna :26: her şeyde vardır bir hayır canını sıkma, umarım hakkını alırsın sonuna kadar

hoşgeldin canım... bol bol uyu sen de

ayy esracım oldu mu yaa benım oglum yemez ama ben cok severım epeydırde yemıydoum oglen markette görünce aldım bı paket jelıbon yemıycem mı sımdı sıgır jelatını yazıyor :26:

ben de çok severdim ama bi gün 1 kiloya yakın yiyip hastanelik olunca sonrasında midem bulandı, o gün bu gündür yemiyorum

Sizden ricam kızlar bugün bana ismen dua etmeniz adım aysun biliyorsunz zaten

hayırlısıylaa hakkım olan parayı alıp kımseyle sorun yaşamadan atlatayım şu 2 günü Allah razı olsunnn

KAJUUU arayanlara baktımm bu tlf de kayıtlı olmayan numara tahminimce bu haticenin aradım ama meşgule attı :26: omu bilemedim :26: eve gidince ararım

KAJUUU arayanlara baktımm bu tlf de kayıtlı olmayan numara tahminimce bu haticenin aradım ama meşgule attı :26: omu bilemedim :26: eve gidince ararım

tamam canım... Umarım iyidir.. Sağol aradığın için.. Ben numarasını almayı unutmuşum
Bu arada sana numaramı özelden atayım da bişey olunca haberleşiriz

hayırlısıylaa hakkım olan parayı alıp kımseyle sorun yaşamadan atlatayım şu 2 günü Allah razı olsunnn

tamam canımmm.... inşallahh istediğin gibi olur herşey.

kıskan kızım benii en erken en miiniğiniz izine ayrılıyoorrrrr

izine ayrılmama 2 gun kaldı

valla yaa bi de hava atıyodum sana

sen de hazırlıkları hızlandırırsın artık

tamam canımmm.... inşallahh istediğin gibi olur herşey.

valla yaa bi de hava atıyodum sana

sen de hazırlıkları hızlandırırsın artık

yaaa iştee öylee çıkarız biz bıdışımlaa

inşAlalh canım tek maaşa dusucez Allahım bereketlendirsin rızkımızı ccogaltsın

tamam canım okuyacağım ben sana inş. alacaksınn

tamam canım... Umarım iyidir.. Sağol aradığın için.. Ben numarasını almayı unutmuşum
Bu arada sana numaramı özelden atayım da bişey olunca haberleşiriz

kuzum yazdım akşama seni arayacağım lavinyaya ulaşıp

beklemediğiniz bi zamanda oldu, düşücektiniz tek maaşa ama Rabbim o tek maaşa da verir bereketini.

aynen birdee adam bana dıyorki normalde yarın söyleyecektim ama firmada olamıcam ondan şimdi bildiiriyorum sizee Allahın hikmeti iştee :26:

yarın dvd alayımm 3-4 tane yaptıgım çalısmaları kopyalayayım şeytan beni dürtüyorr yaptıklarını boz git diyor ama neyse uymucam

tamam canım okuyacağım ben sana inş. alacaksınn

kuzum yazdım akşama seni arayacağım lavinyaya ulaşıp

Allah razı olsun canımm

oldu bi de cuma günü akşam söyleseymiş , delimi ne
boşver uyma şeytana sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…