kızlarrr o tartıştıgımız müdür beni odasına çağırdı
ve patronun emriyle işime son verilmişş cuma gunu cıkısımı yaptırmalıymışımmm
ben şimdi napayım patronla konuşayım mı ?????
hamilelik tazminatı nasıl alırım acaba
beysalcım sen nasılsın tatlım bak bugun erken geldım
iyiyiz canım başımız ağrıyor sadecee sen nasılsın kızçen nasıl sordum ama araya kaynadı
slm kızlar grıp arada okuyrm yazıstıklarnızı ama yazamıadım bı turlu nasılsınızbakalım bız oglusumla evde otryrz herzamankı gıbı ama evde otrmak cok sıkıcı gelmeye basladı bana ya yapıcak bsey bulamıyrm sonrada anca uyumak ıstyrz hep napıcaz boyle bılmıyrm :18::18:
ayy esracım oldu mu yaa benım oglum yemez ama ben cok severım epeydırde yemıydoum oglen markette görünce aldım bı paket jelıbon yemıycem mı sımdı sıgır jelatını yazıyor :26:
senin canın saolsun canımmm
işyerinden yakın arkadaşıma yarın sabahtan sağlık ocagına gidicem oğlende sgk ya gidicem dogum parası alabiliyormuyum devleetten onu arastırmak ıcın dedim o mudure rahatsız dicek
ay cok üzüldü yaa ben sensiz burda napıcam diyor
hayatcım
lavınyayı bir arasan tatlım, ben çok merak ettim yaa :26::26::26:
yaa kuşum evde kalan tlf da kalmış yaa numarası of bende merak içindeyim. :26:
hoşgeldin canım... bol bol uyu sen de
ben de çok severdim ama bi gün 1 kiloya yakın yiyip hastanelik olunca sonrasında midem bulandı, o gün bu gündür yemiyorum
KAJUUU arayanlara baktımm bu tlf de kayıtlı olmayan numara tahminimce bu haticenin aradım ama meşgule attı :26: omu bilemedim :26: eve gidince ararım
Sizden ricam kızlar bugün bana ismen dua etmeniz adım aysun biliyorsunz zaten
hayırlısıylaa hakkım olan parayı alıp kımseyle sorun yaşamadan atlatayım şu 2 günüAllah razı olsunnn
kıskan kızım benii en erken en miiniğiniz izine ayrılıyoorrrrr
izine ayrılmama 2 gun kaldı
tamam canımmm.... inşallahh istediğin gibi olur herşey.
valla yaa bi de hava atıyodum sana
sen de hazırlıkları hızlandırırsın artık
Sizden ricam kızlar bugün bana ismen dua etmeniz adım aysun biliyorsunz zaten
hayırlısıylaa hakkım olan parayı alıp kımseyle sorun yaşamadan atlatayım şu 2 günüAllah razı olsunnn
tamam canım... Umarım iyidir.. Sağol aradığın için.. Ben numarasını almayı unutmuşum
Bu arada sana numaramı özelden atayım da bişey olunca haberleşiriz
yaaa iştee öylee çıkarız biz bıdışımlaa
inşAlalh canım tek maaşa dusucez Allahım bereketlendirsin rızkımızı ccogaltsın
beklemediğiniz bi zamanda oldu, düşücektiniz tek maaşa ama Rabbim o tek maaşa da verir bereketini.
tamam canım okuyacağım ben sana inş. alacaksınn
kuzum yazdım akşama seni arayacağım lavinyaya ulaşıp
aynen birdee adam bana dıyorki normalde yarın söyleyecektim ama firmada olamıcam ondan şimdi bildiiriyorum sizee Allahın hikmeti iştee :26:
yarın dvd alayımm 3-4 tane yaptıgım çalısmaları kopyalayayım şeytan beni dürtüyorr yaptıklarını boz git diyor ama neyse uymucam
Allah razı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?