2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aysun gördun dımı cnm bu yazıyı

kızlar dogru söyluyorsunuzz

yarın benn sabahtan izin alayım sağlık ocagından ve hamile oldugumu dair rapor alayım dimi sgk da lazım olacaktır :26:

müdüre ne diyeyim yarın gelemicem diyee:26:

sen doguma yakın ver canım dogum anı aklıan bısey gelmıyo ınsanın
benımde dogumum kolay olmustu hemsıre bıle dedı sen cok dua almıssın dıye ıns gene oyle olur

aysuncum sgkdakılerın dedıgını yap caktırma hıc ısyerınede gercekten ısten cıkarılınca rahatsızlandıgım ıcın rapor verdıler dersın bısey dıycek olurlarsa

yarın benn sabahtan izin alayım sağlık ocagından ve hamile oldugumu dair rapor alayım dimi sgk da lazım olacaktır :26:

tatlım zaten mudurlede baglar kopmuş artık bence cokta calışanı gıbı bı ızah verme durumunu gırme artık senın ıcın resmı ısler önemlı onları alledıp karşısına öle cık derım

bu linkide aysun atmıştı, sık kullanılanlara ekledim bende :)
sen bütün önemli duaları sureleri yaz ver ellerine, sen doğumdayken onları okusunlar sürekli.

Bende ekledim tatlım sağol.Aynen Allah izin verirse bende öyle düşünüyorum herkese vericem duaları okusunlar..

canım müdüre bişey deme... sabah erkenden al raporunu. ara sonra, rahatsızdım rapor aldım de... midelerini bulandırma durup dururken.

sen doguma yakın ver canım dogum anı aklıan bısey gelmıyo ınsanın
benımde dogumum kolay olmustu hemsıre bıle dedı sen cok dua almıssın dıye ıns gene oyle olur

Aynen canım doğuma 1-2 hafta kala halledeyim o işi ben oh ne güzel darısı bizlere inşallah..

gordum şekercim ama kafam dondu ssk calısmaya devam etmesi gefekmıyor mu doğum izni ssk lı olup izne ayrılmaktan bahsedilmiyor mu :26:

kuzum sakın ol bak hersey daha ıyı olcak hem erkenden ızne cıkıcan hem haklarını fazlasıyla alıcan sağlık ocagından alabılecegın belgelerı al mudure hıc bır acıklama yapma.sabah anı rahatsızlandım dersın.esek degıllerse anlarlar tepkı oldugunu.

o paylastıgım yazıda 3-4 ay sıgortanın yatmıs olması yeterlı ılla doğuma kadr sskn devam etmek zorunda degıl tamammı

sımdı bıde ıskuru arasana ordan da maas alabılırsın bence.dekı bukadar zamandır calısıyorum 6 aylık hamıleyken ısten cıkarttıcaklar de işsizlık maasına basvurabılırmıyım de merak ettım

cnm bı arkadaşımın eşı cıkarıldı ışten 10 ay 740 tl sanırım ucret alıcak

cnm bı arkadaşımın eşı cıkarıldı ışten 10 ay 740 tl sanırım ucret alıcak

ıste hem tazmınatını hem doğum parasını hemde ıssızlık maaslarının hepsını alabılırse super olur bebıs ıcın ee artık bı ıstanbul yaparsın aysunum okadar parayı bursada nasıl harcıcan:))

slm kızlar grıp arada okuyrm yazıstıklarnızı ama yazamıadım bı turlu nasılsınızbakalım bız oglusumla evde otryrz herzamankı gıbı ama evde otrmak cok sıkıcı gelmeye basladı bana ya yapıcak bsey bulamıyrm sonrada anca uyumak ıstyrz hep napıcaz boyle bılmıyrm :18::18:

senin canın saolsun canımmm

işyerinden yakın arkadaşıma yarın sabahtan sağlık ocagına gidicem oğlende sgk ya gidicem dogum parası alabiliyormuyum devleetten onu arastırmak ıcın dedim o mudure rahatsız dicek

ay cok üzüldü yaa ben sensiz burda napıcam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…