ayy allah yardımcısı olsun.. Serum iyi gelir dediğin gibi, sıpalar ya nasıl korkutuyorlar insanı :26::26::2::2:
ya inşallah bişi olmaz... Rabbim şifasını versin inşallah. neden serum verdiler ki acaba. yorgun mu düştü
sen sabah erkenden git sgk ya. habersiz bırakma bizi...
hadi yaa... acaba suyu mu geldi ki sabah? bişey mi oldu. bi ara burdaydı çünkü sonra bi anda kayboldu.
benim arkadaşımın suyu gelince erken doğum başlangıcı diye serum vermişlerdi canım... bi kaç hafta yatmıştı hastanede.. ay inşallah zamanında gelir yaa.
kızlar lavinya ie konuştum döndü bana,
doktordaymış bebek biraz aşşağıydamışşhemen serum takmışlar serumlar bitiyormuş işte, doktor bi daha muayene edecekmiş yorgun gibiydi hali çok uzun konuşmadık, serum biraz rahatlatır onu
evet kuzum yaa, biraz zıpır erken geleceği kesin ama daha değilll :26:
benim arkadaşımın suyu gelince erken doğum başlangıcı diye serum vermişlerdi canım... bi kaç hafta yatmıştı hastanede.. ay inşallah zamanında gelir yaa.
olur heralde canım. seni ilçe sgk ya yönlendirdi sonuçta dimi, telefonla görüştüğün memur? olmazsa da gidersin merkeze, yapacak bişey yok. vakit kaybetme de...
slm arkadaşlar tayinimiz çıktı kayseri-talas
ben kayseriliyim ve evimizi talastan almıştık geçen sene bu sene nasipse doğumdan önce bitecek.annemler de çok yakın inş bebebğim kısmetiyle ve hayırlısıyla geliyor..1. çocuğumdaki gibi sıkıntılar yaşamadan büyütmek nasip olacak inşallaaaaahhhh..
şimdi artık ev toplama ve taşınma telaşımız başlıyor hayırlısıyla
ben kayseriliyim ve evimizi talastan almıştık geçen sene bu sene nasipse doğumdan önce bitecek.annemler de çok yakın inş bebebğim kısmetiyle ve hayırlısıyla geliyor..1. çocuğumdaki gibi sıkıntılar yaşamadan büyütmek nasip olacak inşallaaaaahhhh..
birimiz rahatsız birimiz işten çıkarılıyor ne gün yaa
selam kızlar..
sağlıkm oacağına gitim aylık rutin kan idrar kontrolu için..
idrarda eser mıktarda protein çıktı suyu bol içecekmişim...
kan değerlerimde kansızlık sınırın azcık üstünde..
sonra kuaföre gittim..
ordana rkdaşla buluşup sosyal tesislerde sohbet ettik..
ordan eve duşumu aldım yemeğimi yedim koştum yanınıza..
bide wee marka göğüs pedi aldım...eltim onu kullanıyo çok memnun...2 li ayrı poşetlerde taşıması daha steril...
akşamada kankim yemeğe gelecek...
fatih canım
geçmişi kim özetleyeck?
Aaa hakkaten canım senin o arkadaşın son durumu nedir?
birimiz rahatsız birimiz işten çıkarılıyor ne gün yaa
Çok erken daha çokkSabırsız çocuklar.. Benimki de dün beni korkuttu ama şükür ki iyi şimdi... Haticemin kide iyi olucak inşallah... 28- 30 haftayı görseydik iyiydi :
Kötü düşünme hayatım herşey güzel olacak,hiç bir zaman olumsuzluk çağırmayalım,herşey güzel olacakkkk
ben de araya girmişimsanırım moonsun arkadaşım üzme hiç kendini her iş olacağına varır..bebeğin de nasibile gelir..artık rahat rahat evinde dinlenerek geçirirsin en ağırlaştığın dönemdesin..
lavinya ya da çok geçmiş olsun umarımkorkulacak bir durumu yoktur ve sağsağlim zamanında gelir bebeği..
canım geçmiş olsun. fatih benim mekanım :) biz de eskiden kıztaşında oturuyoduk :)
doğurdu canım :) hem erken doğum hem de normal doğum :) doktorlar bile şaşırmışlar.
bebek 2-3 hafta küvezde kaldı... geçen hafta çıkardılar hastaneden.. 2 kg kadarmış daha :) çok şükür iyi.
evet... bakalım daha ne haberler gelicek
iyi haber gelsin artık, mesela eşimin tayini çıksın dimi
işte güzel bir tayin haberihayırlı olsunn.. ohh ne güzel annanlere yakın olucaksın. yorma kendini çok...
haticenin 7. ayı doldu sanırım...
haklısın bebeğim güzel haberler alalım inşAllahhh
saol canımm hakkımıza hayırlısı tek sevindiğim taraf oiyicee büyüdük maşAllah zorlanmaya baslamıstım..
güzel haberler duymak istiyorum inşAllahhhhh
haticenin 7. ayı doldu sanırım...
Alacağız inşallah şekerim yeter ki gönlümüzü ferah tutalım..haklısın bebeğim güzel haberler alalım inşAllahhh
doğurdu canım :) hem erken doğum hem de normal doğum :) doktorlar bile şaşırmışlar.
bebek 2-3 hafta küvezde kaldı... geçen hafta çıkardılar hastaneden.. 2 kg kadarmış daha :) çok şükür iyi.
aramızda 2 gün vardı hatice'yle 1 kasım görünüyordu muhtemel doğum tarihi..
Alacağız inşallah şekerim yeter ki gönlümüzü ferah tutalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?