2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy allah yardımcısı olsun.. Serum iyi gelir dediğin gibi, sıpalar ya nasıl korkutuyorlar insanı :26::26::2::2:

ya inşallah bişi olmaz... Rabbim şifasını versin inşallah. neden serum verdiler ki acaba. yorgun mu düştü

sen sabah erkenden git sgk ya. habersiz bırakma bizi...

hadi yaa... acaba suyu mu geldi ki sabah? bişey mi oldu. bi ara burdaydı çünkü sonra bi anda kayboldu.

serum rahatlatmak amacıylada olsun veriyorlar yok suyu gelmemişti sancısı karın ağrısı vardı yaa ondan gitmişti doktora

yok tatlım olmayacakk

hadı ya cnm beım kıyamam ya
benım ablamda aynı tehlıke altınadaydı cok şukur dr unda vermış oldugu ılaçlar sayesınde 38.haftaya kadar doğum tarıhı ılerıye atıldı önemlı olan erken teshıs

slm arkadaşlar tayinimiz çıktı kayseri-talas
ben kayseriliyim ve evimizi talastan almıştık geçen sene bu sene nasipse doğumdan önce bitecek.annemler de çok yakın inş bebebğim kısmetiyle ve hayırlısıyla geliyor..1. çocuğumdaki gibi sıkıntılar yaşamadan büyütmek nasip olacak inşallaaaaahhhh..
şimdi artık ev toplama ve taşınma telaşımız başlıyor hayırlısıyla

evet kuzum yaa, biraz zıpır erken geleceği kesin ama daha değilll :26:

Çok erken daha çokk Sabırsız çocuklar.. Benimki de dün beni korkuttu ama şükür ki iyi şimdi... Haticemin kide iyi olucak inşallah... 28- 30 haftayı görseydik iyiydi :

çok sevındım cnm hayırlı olsun

canım hoşgeldin hayrlı olsun cok sevindimmm

ben de araya girmişimsanırım moonsun arkadaşım üzme hiç kendini her iş olacağına varır..bebeğin de nasibile gelir..artık rahat rahat evinde dinlenerek geçirirsin en ağırlaştığın dönemdesin..
lavinya ya da çok geçmiş olsun umarımkorkulacak bir durumu yoktur ve sağsağlim zamanında gelir bebeği..

canım geçmiş olsun. fatih benim mekanım :) biz de eskiden kıztaşında oturuyoduk :)

Aaa hakkaten canım senin o arkadaşın son durumu nedir?

doğurdu canım :) hem erken doğum hem de normal doğum :) doktorlar bile şaşırmışlar.
bebek 2-3 hafta küvezde kaldı... geçen hafta çıkardılar hastaneden.. 2 kg kadarmış daha :) çok şükür iyi.

birimiz rahatsız birimiz işten çıkarılıyor ne gün yaa

evet... bakalım daha ne haberler gelicek
iyi haber gelsin artık, mesela eşimin tayini çıksın dimi

işte güzel bir tayin haberi hayırlı olsunn.. ohh ne güzel annanlere yakın olucaksın. yorma kendini çok...

gözünüzaydın canım hayırlı olsun tasınma ısı de zor allah kolaylık versın

Kötü düşünme hayatım herşey güzel olacak,hiç bir zaman olumsuzluk çağırmayalım,herşey güzel olacakkkk

haklısın bebeğim güzel haberler alalım inşAllahhh

saol canımm hakkımıza hayırlısı tek sevindiğim taraf o iyicee büyüdük maşAllah zorlanmaya baslamıstım..

güzel haberler duymak istiyorum inşAllahhhhh

inşallah canım......

kızlar görüşürüz aeolun... yarın güzel bir gün olsun inşallahh

Son düzenleme:

Ayy çok sevindim canım yaa,sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..

Allah hepimizi erken dogumdan zor dogumdan korusun canlarım sakin tutalım yüreğimizi iyi olucak inşAllah lavinyamda şifa bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…